yenacım bu iş sana iyi geliyor ama aynı zamanda yıpratıyor. şerbetlinin daha sana ihtiyacı var tabi kızınında ama o kendine bakabilir.yanlızlıkda zor. nursenada bundan çok dertli. Allah cümlemizi sevdiklerimizden ayırmasın.daficiğim,kızım iyi çok şükür ondan yana mesele yok..''İnşallah olmaz da.''
ŞErbetli de bugün okula gitmek istemedi ben de öğretmenini aradım cuma günü bir arkadaşını sandalyeden iktirmiş yere düşmüş çocuk muhtemelen ondandır dedi...Bakalım yarın gitmek isteyecekmi..
.Onun dışında bir süre tüm hafta tam gün çalışacağım oğlanın bakım sorunu oluştu..Kendimi yalnız hissetitim,kimsesiz hissettim vb..
Ben de sizleir çok özlüyorum herşey karşılıklı emin olun..
enişte evde olunca asunun işi zor biraz giriş çıkışları ani olabiliyor. eh onu birazcık idare edelim herifi bir iyileşsin acısını çıkartırıznereye gidiyosun kal biraz daha...
Asuu artık iyi geceler demeden gidiyor görüyomusun...
saol zeynepcim..senin kuzun ağlıyor mu halla.küçük yaramaz:)
esracımmmm seviyorum seni
zor gidiyor be yenam,hayat zor..
kendimi hep birseylerle savaşırken buluyorum,tam perdeyi aralıyorum birseyler olacak gibi oluyor bu sefer önüme duvar örülüyor..
eskileri attım bir kenara ama gelen de gideni aratıyor..
ama bunun harici iyi olmaya çalışıyorum kendi kendime 6 kg verdim ama yavaş gidiyorum diye diyetisyene başladım bir disipline girmem lazım..
sen de iyi ol:) okuyorum yazdıklarını hep bir telaş,bir koşturma..yorma kendini canım..
sağol ablacım, çok seviyorum seni.
seni çok özledik Meryem, gel olur mu artık. yoksa ben gelcem bak o takıldığın topiğe muhabbete.
inşallah çözülecek bakım sorunu da. keşke yakın olsaydık, bakardım ben seve seve.
hepinize iyi geceler.
Meryemcim geçmiş olsun diye alıntı yaptım, özlem yazmışım sadece.
geçmiş olsun kuzum, dikkat et kendine. bak gelmezsen gece yarısı mesaj atar çağrı bırakırım teline. uyarmadı deme.
yenacım bu iş sana iyi geliyor ama aynı zamanda yıpratıyor. şerbetlinin daha sana ihtiyacı var tabi kızınında ama o kendine bakabilir.yanlızlıkda zor. nursenada bundan çok dertli. Allah cümlemizi sevdiklerimizden ayırmasın.
enişte evde olunca asunun işi zor biraz giriş çıkışları ani olabiliyor. eh onu birazcık idare edelim herifi bir iyileşsin acısını çıkartırız
Bana gece 2 de bırakabilirsin alışkınım..
Seni üzmek istemezdim. zaten Yasemin abla, Dafi abla, kızlara kıyamıyorum. varmak istediğimiz hedefler var, egosal meselelere kurban edilmemeli... elimden geldiğince yardımcı olacağım.
üzülme lütfen, umarım yoluna girecek diğer meseleler en kısa zamanda. görüşürüz
Herkeze iyi geceler esrda geldiğine göre rahat uyuyabilirim
Kadro tamam tam gaz yola devam
saol zeynepcim..senin kuzun ağlıyor mu halla.küçük yaramaz:)
nereye gidiyosun kal biraz daha...
Asuu artık iyi geceler demeden gidiyor görüyomusun...
Ya evett erkeğin hasta olması kadar zor bişey yok heralde...
Eşim de hafif kırıklık var..gripimsi bir durum söz konusu...İnleyip duruyor sanırsın doğum sancısı çekiyor)
Asu benden 2 kilo eksik ya havalı havalı girip çıkıyo
Sabah okul yolu yarın kızın toplantıfalan varbyoğun bide aksaam yaptım laslyi yordu beni
cücüşüm benim gelirim..artık takıldığım bir topic yokki cok nadir giriorum kk ya.sağol ablacım, çok seviyorum seni.
seni çok özledik Meryem, gel olur mu artık. yoksa ben gelcem bak o takıldığın topiğe muhabbete..
iyi geceler canım...ben gelirim ama istediğin an msj atıp cagrı yapabilirsin hiç rahatsız olmam:)))))))))hepinize iyi geceler.
Meryemcim geçmiş olsun diye alıntı yaptım, özlem yazmışım sadece.
geçmiş olsun kuzum, dikkat et kendine. bak gelmezsen gece yarısı mesaj atar çağrı bırakırım teline. uyarmadı deme.
İnşallah o duvarlar da yıkılacak bir gün...
Verdiğin 6 kilo için de kocaman tebrikler..
çok geçmiş olsun nilüfer ablacığım eşine.....
adaçayı çok iyi geliyo üşütme ve halsizliğe....
10dk demleyip hemen sıcak sıcak içicek.....
erkeklerin çoğu öyle malesef.....
öptüm ablam, tüm yazdıklarını okudum, çok sağol ogüzel gönlün için.........
Allaha emanet olasın, işlerin sana hep çok kolay gelsin.......
siz iyi kapışıyosunuz bakalım kim galip gelicek...
Ben de 7:15 te kalkıyorum...
----
İyi geceler herkese, Allah rahatlık versin....
nursenaa sen kaçkiloydunn....:44:çizelgeni yenilesenee....
ya bide bişey dicem gün geçtikçe daha beter unutkanlık oluyoo niye olabilirki acepp..bu konuda eşim bile söylenmeye başladı artık...
Bilgisayar bozuk tabletten yziyom burdanda beceremem cizelgeyi sanirim 85 lerdeydim 84 lere doğru yol aldim bu hafta cumaya bakcez
İyi geceler
Unutkanliga karanfil çiğnicekmisin
iyi geceler kızlar..bende 2 kupa ılık suyumu içtim yatağa gidiorum..
sizleri öpüyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?