Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacım bu iş sana iyi geliyor ama aynı zamanda yıpratıyor. şerbetlinin daha sana ihtiyacı var tabi kızınında ama o kendine bakabilir.yanlızlıkda zor. nursenada bundan çok dertli. Allah cümlemizi sevdiklerimizden ayırmasın.

hepinize iyi geceler.

Meryemcim geçmiş olsun diye alıntı yaptım, özlem yazmışım sadece.
geçmiş olsun kuzum, dikkat et kendine. bak gelmezsen gece yarısı mesaj atar çağrı bırakırım teline. uyarmadı deme.

nereye gidiyosun kal biraz daha...

Asuu artık iyi geceler demeden gidiyor görüyomusun...
enişte evde olunca asunun işi zor biraz giriş çıkışları ani olabiliyor. eh onu birazcık idare edelim herifi bir iyileşsin acısını çıkartırız

İnşallah o duvarlar da yıkılacak bir gün...

Verdiğin 6 kilo için de kocaman tebrikler..

İnşallah esracım çözülür..

İyi alıştınız başka başka topiklere takılmaya..

Bana gece 2 de bırakabilirsin alışkınım..

Evet çok yıpratıyor ama iyi de geliyor...Çok yönlü bir insan değilim ben anladım )

enişte evde olunca asunun işi zor biraz giriş çıkışları ani olabiliyor. eh onu birazcık idare edelim herifi bir iyileşsin acısını çıkartırız

Ya evett erkeğin hasta olması kadar zor bişey yok heralde...

Eşim de hafif kırıklık var..gripimsi bir durum söz konusu...İnleyip duruyor sanırsın doğum sancısı çekiyor )

kuzum uyumadı şuanda tabak çanakla yemek yapıyo babasına ve bana yediriyo çay getiriyo falan oynuyo keyfi yerinde yani sabah etcez anlaşılan...:44:

ayyy esracımmm gelmişş ne çok sevindim bilemessinn...hoşgeldinn..ve bizi bi daha bırakma olurmu...

Herkeze iyi geceler esrda geldiğine göre rahat uyuyabilirim
Kadro tamam tam gaz yola devam

aynen yaa...

saol zeynepcim..senin kuzun ağlıyor mu halla.küçük yaramaz:)

hiç belli olmuyo be canım bikaç gün herşey çok güzel ohh büyüdü artık rahatladık galiba diyorumm hopp başa sarıyoruz falan...demekki rahat etmek için daha vaktimiz var...gerçi büyüdükçe başka sıkıntılar çıkıcak ama neyse işimiz ne uğraşıcaz işte...bak 3 fincan koydu önüme iç diye yırtınıyo...

Ya evett erkeğin hasta olması kadar zor bişey yok heralde...

Eşim de hafif kırıklık var..gripimsi bir durum söz konusu...İnleyip duruyor sanırsın doğum sancısı çekiyor )

çok geçmiş olsun nilüfer ablacığım eşine.....
adaçayı çok iyi geliyo üşütme ve halsizliğe....
10dk demleyip hemen sıcak sıcak içicek.....
erkeklerin çoğu öyle malesef.....
öptüm ablam, tüm yazdıklarını okudum, çok sağol ogüzel gönlün için.........
Allaha emanet olasın, işlerin sana hep çok kolay gelsin.......

Asu benden 2 kilo eksik ya havalı havalı girip çıkıyo
Sabah okul yolu yarın kızın toplantıfalan varbyoğun bide aksaam yaptım laslyi yordu beni

siz iyi kapışıyosunuz bakalım kim galip gelicek...

Ben de 7:15 te kalkıyorum...

----

İyi geceler herkese, Allah rahatlık versin....

nursenaa sen kaçkiloydunn....:44:çizelgeni yenilesenee....

ya bide bişey dicem gün geçtikçe daha beter unutkanlık oluyoo niye olabilirki acepp..bu konuda eşim bile söylenmeye başladı artık...

sağol ablacım, çok seviyorum seni.

seni çok özledik Meryem, gel olur mu artık. yoksa ben gelcem bak o takıldığın topiğe muhabbete..
cücüşüm benim gelirim..artık takıldığım bir topic yokki cok nadir giriorum kk ya.
o topictede liste işi bana düştü,bırakamıorum yeni gelenlere..

ben gelirim canım,sen takılma başka yerde...orda hep hüzün var çünkü.
iyi geceler canım...ben gelirim ama istediğin an msj atıp cagrı yapabilirsin hiç rahatsız olmam:)))))))))
İnşallah o duvarlar da yıkılacak bir gün...

Verdiğin 6 kilo için de kocaman tebrikler..

inşallahhh canım

Sağol canım...Adaçayı ıhlamur içirdim umarım hafifler yarına kadar...

nursenaa sen kaçkiloydunn....:44:çizelgeni yenilesenee....

ya bide bişey dicem gün geçtikçe daha beter unutkanlık oluyoo niye olabilirki acepp..bu konuda eşim bile söylenmeye başladı artık...

Bilgisayar bozuk tabletten yziyom burdanda beceremem cizelgeyi sanirim 85 lerdeydim 84 lere doğru yol aldim bu hafta cumaya bakcez
İyi geceler
Unutkanliga karanfil çiğnicekmisin

Bilgisayar bozuk tabletten yziyom burdanda beceremem cizelgeyi sanirim 85 lerdeydim 84 lere doğru yol aldim bu hafta cumaya bakcez
İyi geceler
Unutkanliga karanfil çiğnicekmisin

hımm anladım..

karanfilmi ıyyyy hiç sevmemmm...ama işe yarıyosa aldıram herifimede az bi süre çiğneyem baree....

enişteye geçmiş olsun yenacım.
hepnize iyi geceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…