buarada bende kayfe yapıp geldim zeynepciğimle karşılıklı olsun dıyerekten
bizimde bi kaçgündür gecemiz gündüzümüz birbirine girdi...spordan önce beraber oynadık sonra spor yaptık şimdi çizgi filim seyrediyolar...birazdan uyutucam kçük kuzuyu sonrada mutfağa giricem...şimdi tembellik ediyorum...saçlarımı ilk defa okadar kısa gördü ve hiç beğenmedi...bende beğensin diye kesmemiştim zaten...oyüzden istemiyo...bukadarı iyiymiş istemiyosam daha uzatmazmışım ama bundan kısa olmasınmışşş...ne anlıyosa zaten hep topluyorum..enseme değince dayanamıyorum...kısayken çok rahattım şimdi omuzlarımı baya geçtiler...
Arkadaşlar merhaba , topiği baştan sona okuyamadım ama bende sizinleyim , takipteyim en azından bundan sonra . Motivasyonunuz bana da güç verecek , bende başlıyorum bugün tekrardan kararla ve azimle. Paylaşımınızı ne yiyip içtiğinizi nelere dikkat ettiğinizi bende öğrenmek istiyorum . kurtulmak istiyorum şu ağırlıktannn..
Arkadaşlar merhaba , topiği baştan sona okuyamadım ama bende sizinleyim , takipteyim en azından bundan sonra . Motivasyonunuz bana da güç verecek , bende başlıyorum bugün tekrardan kararla ve azimle. Paylaşımınızı ne yiyip içtiğinizi nelere dikkat ettiğinizi bende öğrenmek istiyorum . kurtulmak istiyorum şu ağırlıktannn..
düzelir inş uykuları baya zor oluyo enerjim düşüyo baya öyle olunca bizimkini azılar böyle yapıyo sanırım baya kabarmışlar çıktı çıkacaklar bi çıksalarda bende rahatlasam
oh ne güzel kardeş kardeş seyretsinler eferim kuzucuklaraabenım mutfaklık işim yok çok şükür yemegım hazır
oğlanın çorbasıda var yogurdunuda mayaladım oyuzden rahatım kuzumbi çamaşır katlama işim var daha kurudularmı bakmadım asılı balkonda
hee sen baya kısa kestirdiğin için tuhafına gitti demekki eşinin gözü korkmuş öyle kestircen diye
aynen bende topluyorum hep daral geliyo banada açıkkenbenımde öyleydi epey uzamıştı darısı sana diyeyim kuzum
ohh miss afiyet olsun....iyi yapmışsın...kaç gündür benimde canım çok çekiyo ama kayfeyi şekersiz içemiyorum oyüzden yapmıyorum...
son bi köpek dişimiz kalmıştı bu sabah oda patlamış sonunda şimdilik bitirdik biz dişlerimizi çok şükür....inşallah bundan sonra rahatlarız...benim büyük kızda hiç sıkıntı yaşamadık desem yeridir diş konusunda...küçüğüm anamızı ağlattı...
sağolasın cnm az şekerli içsen nefsin körelsin okadr eziyet etme bence kendine
gözünüz aydın ozaman cnm artık uykularda çok sıkıntı yaşamazsınız ozaman tabi Allah vermesin hastalık felen olmadıkça
bizimkide her dişte canımıza okuyo malesef demekki 2 yaşta anca tamamlanıyo 1 yılım daha var desene
afacan uyandı ben çıktıııım
hoşgeldin...azmin daim olsun...burda herkes kendine uygun bir diyet yapıyo canım...özellikle uyguladığımız bir diyet listemiz yok....ben
kendi adıma tatlıyı hamurişini pilavı ve beyaz ekmeği büyük ölçüde hayatımdan çıkardım...spor yapmaya çalışıyorum onun haricinde
evimde ne pişiyosa herşeyden az yiyorum...aklıma gelenler bunlar sormak istediğin bişey olursa yardımcı oluruz...
tamamdır , bende yürüyüş bandıyla kopan bağımı bu akşamdan itibaren tekrar ve sıkıca bağlamak niyetindeyim. öyle bir bağlamalıyım ki ben gitmesem bile o beni kendine çeksinbende oldum olası şeker kullanmam , ekmeği kesip menümü azaltmak ve yürüyüşle başlayacağım bakalım . İnşallah güzel sonuçlarımız olur. :13:
işte bu...aslında herşey beyinde bitiyoo...hadi bakalım Rabbim yardımcımız olsun...
bu arada adın ne kaç yaşındasın evlimisin çoluk çocuk varmı...ay ne çok sordum...:44:
O dedi,şu dedi,bu dedi,onu dedim,bunu dedim,ben böyleyim,sen böylesin bla bla bla...
artık tırnağa gerek yok hazır sırt kaşıyıcılar da satılıyor el şeklin de..
Çok halısın ben tamam diyorum...Gününü sen belirle ve uygula arkandayım emoş...
Ben de helal ediyorum...canım ben gelemiyorum zaten böyle aksiona yaşlandım artık...
İlk ve son mesajlar da bittiğine göre sorun kalmadı sanırım...
akşamda bende spor yapıyordum seyrederken eşim bak bak onlar sen gibi yapmıoyorlar diyor.bende 80lerde aerobik modaydı 2000lerde leslie moda dedimGene dizi bahsecem ama trt 1 de seksenlerde rejm konusu islenmis cok komikler
çok geçmiş olsun canım çocukların hastalanması çok kötü rabbim çaresiz dert vermesin ama :Benimki kızıyo yapmadımmı asker ya alıskınlar spora tasınirken ağırlıkları var bizden önce onlar yerlesiyl eve
Benim babamda 2günlük dünyada 3 gün fazla yaşıcan diye cektiğin eziyete bak kızım diyo
İyi geceler kuzular hastalanmasın
Bgün bu hengabenin arasında kızı hastaneye götürdüm kücük ateslendi
Grip abladn ona gecti
Bide kafama takîlıyodu burnunn üzerinde siyah bir adet kıl cikti simdi 2 oldu
Hormon bozukluğumu diye sordum bazen kadınlık hormonlarıfazla calısabilir cogalırsa kl altında falan olursa hormon testi yaparızdedi
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BURUN TIKANIKLIĞI OLUNCA ÇOCUKLAR SIK HASTA OLUYOR AKŞAM LARI BURNUNA KREM SÜR CANIM FAYDA GÖRÜRSÜNgeçmiş olsun...grip mevsimi başladı...
OĞlumun nefes alışı zorlandı bir kaç gündür kahroluyorum üzüntüden ;(
Kızım da mide bulantısı ;(
Mardinde ki olayı duydunuzmu.?
7 yaşın da öğrenci sınıfta düşen dolabın altında kalıp ölüyor ;(
İl milli eğitim müdürü de öğretmenleri suçluyor..demiyor ki biz koltuklarımız da popo büyütüyoruz kusura bakmayın..
geçen sene bizim ilkokulda kale direği düştü arkadaşın oğlunun başına sonuçta bişi çıkmıyo allahtan çocukta bir sorun omadı ama okullarda denetim yokküçük 21 aylık...büyük eskisi kadar çok olmamakla beraber aynı....çok duygusall....şimdi kardeşi büyüdü ona arkadaş oluyo ya biraz daha iyi...küçüğüm tam bir fırlama...erkek olsa bu kadar olmazdı herhal...bir dakika göz önünden ayıramıyorum....
oh oh sporlar yapılmış erisin yağlar sıkılaşsın vücutlargece kuşları napıyosunuz,bende durumlar ehhh basım catladı yogunluktan kdv vergi yarın son gün v.s v.s amaaaa kacamagım yok gec gelsım sonrası home tv den plates yaptım 4o dk falan rahatlattı çok action yok ama huzur verdl böle isteee
sonbahar depresyonumu canım..selam canlar
okudum Yenam , bitti ama bütün enerjimide bitirdi ,zaten bugün çok mutsuz ve gergindim, üzerine dahada çok mutsuz oldum , çok üzüldüm , saçma sapan bi ruh haline girdim malesef , arkadaş listemin hepsini sildim , fotolarımı sildim , neden diye sormayın böyle olsun istedim ...
zaten listede yoktum , ama kendimce sıkı tutmaya başlamıştım birkaç haftadır , ama şuan önüme ne gelse yiyebilir bir stres durumuna girdim((
gidiyorum demiyorum ,yine buralardayım ama artık daha fazla üzülmek istemiyorum((
AYNEN EŞLER ONLARLA İLGİLENİLSİN İSTİYORLAR..BENİM BURADAN KOPUP OLMAMIN SEBEBİ O OLUYOR BAZEN ALINTI YAPIYORUM TAM CEVAP YAZACAĞIM YA YANIMA GELİYOR YA ÇAĞIRIYOR YADA CEVAP YAZARKEN NE HIZLI YAZIYON .KİME YAZIYON BENİ SİNİ2 gündür eşimle pc yüzünden papaz olduk , ben olanları hayretle okurken , o planlarını yapmak için bilgisayarı istedi , bugünde dışarı çıkacakken akşam aynı şeyi yaşadık(
artık pc ile bu kadar sıkı fıkı olamayacağım , şimdi gidiyorum,Allaha emanet olun , iyi geceler
SENDE KENDİNE İYİ BAK CANIM YAKIN ZAMANDA KAFANI DAĞITIP GELİRSİN İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUNGÜNAYDINNN
Bikaç gündür doğru dürüst okuyamadım geçmişi belkide hepsini okumamam iyi olmuş neler olmuş inanamadım gerçekten üzüldüm hemde fazlaca zaten bu aralar iyi değilim ailevi sorunlarım var ve kaldıramıyorum bide burdaki olumsuzlukları okuyunca tümden koptum kızlar ben biraz izin istiyorum sizden çok yoruldum biraz dinlenmeye ihtiyacım var hakkınızı helal edin hepiniz benim bi hakkım yoktur ama varsada benden yana helal olsun kendinize iyi bakın
SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM BU KONUDA SENİ...Günümüz aydın olsun arkadaşlar...
Zehracığım, umarım sorunların hallolur bir an önce..Üzüldüm senin adına...Allah yardımcınız olsun...
---
Bundan sonra bu konunun uzaması veya herhangi bir konu da tartışma,ağız dalaşı,cevap verme olmasına kesinlikle izin vermeyeceğim..
Huzur bozmaktan hemen kötü içeriğe basacağım..Hanginiz olursanız olun arkadaşlar hiiç ayırım yapmadan uygulayacağım bunu bilginize...
bende öyle yemeğini hata aynen kavurup dolaba atıyorum kışlık ..isim bulamadımda uydurdum yenacım....tencerenin dibine bol domates koyup üstüne patlıcanları koyuyorum bol baharat ve kısık ateşte uzun süre pişiriyorum...suyunu çekene kadar diyeyim...çok lezzetli oluyo...ben seviyorum en azından...
bunları nasıl atıyonuz buraya ben yapamıyorum
benimkiler aynı köpek olmuşlardı köpek dişlerini çıkarırkenson bi köpek dişimiz kalmıştı bu sabah oda patlamış sonunda şimdilik bitirdik biz dişlerimizi çok şükür....inşallah bundan sonra rahatlarız...benim büyük kızda hiç sıkıntı yaşamadık desem yeridir diş konusunda...küçüğüm anamızı ağlattı...
hadşi inşallah aranızdaki samimiyetiniz artdın inşallahtamamdır , bende yürüyüş bandıyla kopan bağımı bu akşamdan itibaren tekrar ve sıkıca bağlamak niyetindeyim. öyle bir bağlamalıyım ki ben gitmesem bile o beni kendine çeksin :dBende oldum olası şeker kullanmam , ekmeği kesip menümü azaltmak ve yürüyüşle başlayacağım bakalım . Inşallah güzel sonuçlarımız olur. :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?