Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar merhaba , topiği baştan sona okuyamadım ama bende sizinleyim , takipteyim en azından bundan sonra . Motivasyonunuz bana da güç verecek , bende başlıyorum bugün tekrardan kararla ve azimle. Paylaşımınızı ne yiyip içtiğinizi nelere dikkat ettiğinizi bende öğrenmek istiyorum . kurtulmak istiyorum şu ağırlıktannn..

düzelir inş uykuları baya zor oluyo enerjim düşüyo baya öyle olunca bizimkini azılar böyle yapıyo sanırım baya kabarmışlar çıktı çıkacaklar bi çıksalarda bende rahatlasam

oh ne güzel kardeş kardeş seyretsinler eferim kuzucuklaraa benım mutfaklık işim yok çok şükür yemegım hazır
oğlanın çorbasıda var yogurdunuda mayaladım oyuzden rahatım kuzum bi çamaşır katlama işim var daha kurudularmı bakmadım asılı balkonda

hee sen baya kısa kestirdiğin için tuhafına gitti demekki eşinin gözü korkmuş öyle kestircen diye
aynen bende topluyorum hep daral geliyo banada açıkken benımde öyleydi epey uzamıştı darısı sana diyeyim kuzum

hoşgeldin...azmin daim olsun...burda herkes kendine uygun bir diyet yapıyo canım...özellikle uyguladığımız bir diyet listemiz yok....ben

kendi adıma tatlıyı hamurişini pilavı ve beyaz ekmeği büyük ölçüde hayatımdan çıkardım...spor yapmaya çalışıyorum onun haricinde

evimde ne pişiyosa herşeyden az yiyorum...aklıma gelenler bunlar sormak istediğin bişey olursa yardımcı oluruz...

hoşgeldin aramıza inş hepbirlikte azimle vericez bu kiloları haftalık kilo çizelgemiz var 2 hafta düzenli paylaşımın olunca listeye girebiliyosun.. misal ben öğünlerimi yarıya indirerek başladım işe sende öyle yapabilirsin.. bu arada kaç kilosun yaşın kaç nerde oturuyosun ?

son bi köpek dişimiz kalmıştı bu sabah oda patlamış sonunda şimdilik bitirdik biz dişlerimizi çok şükür....inşallah bundan sonra rahatlarız...benim büyük kızda hiç sıkıntı yaşamadık desem yeridir diş konusunda...küçüğüm anamızı ağlattı...

ohh miss afiyet olsun....iyi yapmışsın...kaç gündür benimde canım çok çekiyo ama kayfeyi şekersiz içemiyorum oyüzden yapmıyorum...

sağolasın cnm az şekerli içsen nefsin körelsin okadr eziyet etme bence kendine

gözünüz aydın ozaman cnm artık uykularda çok sıkıntı yaşamazsınız ozaman tabi Allah vermesin hastalık felen olmadıkça
bizimkide her dişte canımıza okuyo malesef demekki 2 yaşta anca tamamlanıyo 1 yılım daha var desene

sağol canımm...evet iki yaş genelde dönüm noktası oluyo bizimde hala üç ayımız var ama atlattık büyük ölçüde sıkıntıları bundan sonra biraz daha rahatlarız....

kahvee akşam yaparım eşimle içeriz oda çok seviyo yalnız boğazımdan geçmez şimdik....

Son düzenleme:

tamamdır , bende yürüyüş bandıyla kopan bağımı bu akşamdan itibaren tekrar ve sıkıca bağlamak niyetindeyim. öyle bir bağlamalıyım ki ben gitmesem bile o beni kendine çeksin bende oldum olası şeker kullanmam , ekmeği kesip menümü azaltmak ve yürüyüşle başlayacağım bakalım . İnşallah güzel sonuçlarımız olur. :13:

işte bu...aslında herşey beyinde bitiyoo...hadi bakalım Rabbim yardımcımız olsun...

bu arada adın ne kaç yaşındasın evlimisin çoluk çocuk varmı...ay ne çok sordum...:44:

işte bu...aslında herşey beyinde bitiyoo...hadi bakalım Rabbim yardımcımız olsun...

bu arada adın ne kaç yaşındasın evlimisin çoluk çocuk varmı...ay ne çok sordum...:44:

adım serap , 26 yaşındayım , 1 yıldır evliyim , Çanakkale de yaşıyorum , ve bu kiloları vermeden çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum . İnşallah bakalım . Ama eminim burası bana iyi gelecek .

sırt kaşıyıcının adı bekar eli imiş haniş güya evli olunca eşler kaşır diye satan kız dedi bende kocalara sırt kaşıtmaya başlayınca sonu kötü oluyor dedim

Gene dizi bahsecem ama trt 1 de seksenlerde rejm konusu islenmis cok komikler
akşamda bende spor yapıyordum seyrederken eşim bak bak onlar sen gibi yapmıoyorlar diyor.bende 80lerde aerobik modaydı 2000lerde leslie moda dedim
çok geçmiş olsun canım çocukların hastalanması çok kötü rabbim çaresiz dert vermesin ama :
ÇOCUKLAR HASTA OLACAĞINA BEN HASTA OLAYIM .BEN HASTA OLACAĞIMA EŞİM HASTA OLSUN
geçmiş olsun...grip mevsimi başladı...

OĞlumun nefes alışı zorlandı bir kaç gündür kahroluyorum üzüntüden ;(
Kızım da mide bulantısı ;(
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BURUN TIKANIKLIĞI OLUNCA ÇOCUKLAR SIK HASTA OLUYOR AKŞAM LARI BURNUNA KREM SÜR CANIM FAYDA GÖRÜRSÜN

geçen sene bizim ilkokulda kale direği düştü arkadaşın oğlunun başına sonuçta bişi çıkmıyo allahtan çocukta bir sorun omadı ama okullarda denetim yok
oh oh sporlar yapılmış erisin yağlar sıkılaşsın vücutlar

Merhaba arkadaslar arada kucuk kacamaklar olsada rejim devam ediyor.seneye haziranakadar 20 kiloya yakin vermem gerekir.buradaki kilo cizelgesinde kalmak istiyorum.bunun yaninda kendime bi arkadas ariyorum hazirana kadar vermem icin saat farkindan dolayi pek kimseyle yaisamiyorum.haftanin 4,5 gunu yazisarak destek cikicak biri varmidir.

Hosgeldin insallah hepimiz basaririz.fazlaliklar gider:)

sonbahar depresyonumu canım..
GERÇİ BENDE GİRECEKTİM AMA DEPRESYONA GİRERKEN AYAKKABILARIMIZI ÇIKARIYORMUYDUK BİLEMEDİM BENDE VAZGEÇTİM SIKMA CANINI ÖLÜMDEN BAŞKA HERŞEY HALLOLUR ALLAHIM YARDIMCI OLSUN

AYNEN EŞLER ONLARLA İLGİLENİLSİN İSTİYORLAR..BENİM BURADAN KOPUP OLMAMIN SEBEBİ O OLUYOR BAZEN ALINTI YAPIYORUM TAM CEVAP YAZACAĞIM YA YANIMA GELİYOR YA ÇAĞIRIYOR YADA CEVAP YAZARKEN NE HIZLI YAZIYON .KİME YAZIYON BENİ SİNİ
R EDİYO ÇAT KAPATIYORUM KUSURA BAKMAYIN ...

SENDE KENDİNE İYİ BAK CANIM YAKIN ZAMANDA KAFANI DAĞITIP GELİRSİN İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN
SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM BU KONUDA SENİ...
OLAYLARLA ALAKAMIZ OLMADIĞI HALDE SUÇLANMAKTAN BENDE SIKILDIM GELİP GELİP HERKES BİZİ SUÇLUYOR ARKADAŞ TAMAM DURUMUNUZA VE TARTIŞMALARINIZA ÜZÜLDÜM AMA BEN ZATEN KISITLI ZAMAN GİRİYORUM VE YARIM YAMALAK OKUYORUM ZATEN YORUM YAPMAM HATA OLUR KALDI Kİ KİMSE BENİM BABAMIN KZI DEĞİL BURDA LÜTFEN ŞAHSİ SORUN BURAYA YANSITILMASIN BİZLERİ DE MAĞDUR EDİYORSUNUZ BURADA Kİ İNSANLARA GÜVENİP TEMİ TARTIŞMAYA BAŞLADINIZ HEM BEN SEN HAKLISIN YOK SEN HAKLISIN DESEM NOLACAK..BEN BİR DAHA BURAYA GELİPTE YORUM YAPMADINIZ ONA YANLIŞ YAPTI DEMEDİNİZ DENMESİNİ İSTEMİYORUM..

Son düzenleme:
bende öyle yemeğini hata aynen kavurup dolaba atıyorum kışlık ..

bunları nasıl atıyonuz buraya ben yapamıyorum
benimkiler aynı köpek olmuşlardı köpek dişlerini çıkarırken
hadşi inşallah aranızdaki samimiyetiniz artdın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…