Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa emine abla gelip gitmiş kaçırmışımm...

Cocuklari hasta olanlara gecmis olmus.bizimde abimiz okuldan aliyor kardesine geciriyor.en sonundada kapanisi benle yapiyoruz.:)

sanada geçmiş olsun canım...evde okullu çocuk oldumu hep öyle malesef...

memnun oldum canım...bende zeynep 29 yaşında 2 kız annesi ve evhanımıyım...kaç kilosun...bir çizelge yapsan daha güzel olur..

burdan yapabilirsin...http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

SLm kızlarr acayip sinir sitres gergin bi hafta başımın bu kadar ağrıdığını bilmiyorum
Diyet falan kalmadı zaten bu hafta artı bile çıkabilirim o derece yani

Kızın okulunda gecen sene sorun ysadık bu sene gene basladık olmucak bu öğretmmenle ypamıyoruz cocukta mutsuz bende cocuk seviyodu diye seslenmedim ama oda ilgisizliğinden yakınmaya basladı 2 haftadır kğıt yok diye ödev yok istiklal marsı yazdık sadece gerisi beden müzik ödevde olmayınca gayet relaks yani kızım akisina burakmıs gidiyo yarın okulunu deiştiricez kızın arstırma yapıcaz off bunaldım hayırlısıolsun bakalım

Gec kalmmızın sebebi tain çıkıcaktı
Onu bekledik olmadı benle birlikte on veli konustuğum memnun deil baska sınıfada almıyolar herkez istiyo diye allahım hakkımızda hayırlısını ver

Son düzenleme:
iyi akşamlar güzeller

işten geldim ve yorgunum malum.az dinlenip mutfağa sonrada doğru spor salonuna.

hafta sonu zar zor izin alarak cuma akşamı eskişehire gidiyorum.pazartesi Allah izin verirse Antalyadayım.

egedeniziiii nerelerdesin? Eskişehir deyince hep sen geliyosun aklıma

Nursena sakin ol inşallah yarın okul değişikliği gerçekleşir ve yemek düzenini bozma lütfen senin gözlemlediğim kızında mutsuz ise değişim iyi gelecektir.

aa geldim kız ama sen gitmişin
Sonunda oldu iyi aksamlar.
güle güle kullan çizelgeni inşallah sağlıkla kalem gibi olursun ama benim gibi dolmakalem değil

okul sorun sınıf sorunu bu aralar herkeste aynı ....eniyisi başka okula nakil aldırabiliyorsan aldır yada çocuğuna kendin destek çık benim başka alternatifim yok kendim destek çıkıyorum .kaçıncı sınıfsınız
bende eskişehirliyim daha doğrusu eşim eskişehirli ben uşaklıyım 99 düzce depreminden sonra görevlkli gitmiştim yalovaya eşimde orda görevli idi tanıştığımızda...senin eskişehir ne alaka:44:

sabah 3 dilim kep ekmeği
3 y.k. domates biberli kahvaltılık sos
1 t.k. susam ezm-esi
ara: 1 şekerli nescafe
öğle 1/2 kokoreç:18:
1 ayran
akşam 3 y.k. barbunya
3 y.k. domates çorbası(ev yapımı)
1 dilim ekmek
1 y.k. pilav
ara 2 top dondurma olacak

spor:80 dak leslie

bende eskişehirliyim daha doğrusu eşim eskişehirli ben uşaklıyım 99 düzce depreminden sonra görevlkli gitmiştim yalovaya eşimde orda görevli idi tanıştığımızda...senin eskişehir ne alaka:44:

bende Eskişehirliyim.annem ve kızkardeşim var orada

ben unutkanım canım valla kusura bakma unutmuşum ben antalyada olduğunu hiç hatırlamıyorum canım yaşlıklıktan herhalde:26:

estağfurullah ben antalyadayım 22 senedir.Eskişehirde hangi semtte kayınvaliden.biraz sonra çıkıcam 8,30 da evden çıkmam gerekiyor az gideyim 9 a kadar bisiklet bineyim asıl 9da başlıyor benim

Ay sorun ki hiç sorma o kadar yorduki bu okul öğretmeni anlatamam geçen seneden beri cebellesiyom 3 . Sınf zaten tainle geldik her yıl öğretmen deiştircek yavrucak
Memur cocuklarının kaderi
ccoookk sevindim dinlenmis olursun az uzaklasmakiyi gelir yoruldun cok aceba deisimin icin ne diceklermiyi kilo verdin

ccoookk sevindim dinlenmis olursun az uzaklasmakiyi gelir yoruldun cok aceba deisimin icin ne diceklermiyi kilo verdin

evet kuzum bende merak ediyorum ne dicekler kg verdiğimi biliyolar ama birde belli olmuyor derlermiş haberdar ederim durumdan

ben çıkayım spor dönüşü iki satır karalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…