Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim küçük oğlumda 3. sınıf canım .haklısın zor ordan oraya

Iyi akşamlar kızlar
Bugün de akşam ettik gelen giden olunca bişey anlamıyorum günden zaten geç kalkıyoruz
Bugün eşimin gazına gelip fazla yedim şimdi çok rahatsızım yarın iyice sıkmam lazım cuma eksi görmek istiyorum pilimi de aldırdım
Spor yapamayınca yediğinden daha çok pişman olunuyor
Yarın cezalıyım inşallah

ben geldiiimm...babamız gelince parka çıktık çocuklar bi güzel kurtlarını döktüler....gelincede yıkadım onları yemek falan yedik ve işte burdayımm...yeşilçayımı yudumluyorum...birazdan menümüde paylaşıcam...

zor gerçekten Allah yardımcınız olsun..Rabbim hayırlı bir öğretmen çıkarsın karşınıza....

iyi akşamlar ablacım....

merak etme sen üstesinden gelirsinn....

zaten nursena seni geçemez beni bekliyo çünküüü...

menüm....

kahvaltı:

2 haşlanmış yumurta

1 dilim t.b.ekmek

1 dilim peynir

1 kupa yeşilçay.....

ara:

1 elma

1 kupa 9 lu çay...

öğle:

tam buğday tost

5 kaşık patlıcan sote

5 kaşık yoğurt....

ara:

1 kupa yeşilçay

akşam:

5 ufak dilim fırında mücver

3 kaşık yoğurt

1 kupa yeşilçay....

3 litre suyum tamamdır...30 dakika sporda tamam...günü böyle kapatıyorum inşallah...

) yaratıcı hatun...PAtlıcan kavurma diyoruz biz ona.. ben soğan ve bir diş sarımsakta ekliyorum...

Evet yedim rahatladım nohut ve kurufasulye favori yemeklerimdendir..

Saçlarını da güle güle kullan canım...Kısa saç hakkaten büyük özgürlük...

Eki Görüntüle 813473

bu akşam nohutla pilavın yanına bundan mı yapsam acep

Görmüştüm ben ve kopmuştum..

eşim de yeni evliyken spagettiyi çabuk pişsin diye suda bekleten insandır..

ya ben üzüldüm bu karelere..NE kopuk yaşanıyor artık...Örnek bizim ev de şu an. ben size laf yetiştiriyorum. kızım odalarında müzik dinliyor. eşim koltukta uzanmış oğlanla taş devrini izliyor...

Bazen aynısını yapıyorum ben de soru soruyorum sorduğum soruyu cevaplıyorum sonrasın da eşimin verdiği cevaba kızıyorum vb..
Zor hayat erkeklere çok zor...

sırt kaşıyıcının adı bekar eli imiş haniş güya evli olunca eşler kaşır diye satan kız dedi bende kocalara sırt kaşıtmaya başlayınca sonu kötü oluyor dedim

seni gidi seni..

Amaaaan okul derdi de ayrı bir dert...canım sene ortası gelmeden bir çözüm bulmanız gerek..
Okuldan soğuyacak çocuk yoksa..

siz geçmişten günümüze gelene kadar bende gidip bir kayfe yapayım bare...

afiyet olsun zeynepçiğim...
Ben de ütü ypayım yorgun yorgun çok iyi gidiyor..

çokkk yaratıcıyımdırr....işte soğan ve sarımsak yok deyine öyle dediydim...annem öyle yapıyo oda çok güzel oluyoo...

bende yarın nohut yada kuru yapayım diye düşünüyorum...

ayy ütümüü...kolay gelsin sana...ben dün yaptım ama bittiğine sevinemiyorum çünkü bugün çamaşır yıkadım yarın gene ütüm varr nefret ediyom kendilerinden...

Son düzenleme:
Amin insallah birögretmen var bakalım az uzakmeve bu okul cok yakındı zili duyuyordum insallahalısır yarın belli olucak insallah
iyi akşamlar ablacım....

merak etme sen üstesinden gelirsinn....

zaten nursena seni geçemez beni bekliyo çünküüü...
gecemicem valla bazen hayat sartlari yasananlar hevesimi irademi kırıyo ama insallah yola deva yılmıcam

menün güzel pek hevesliydim laslye aama nası bi baş ağrısı geçmadi

valla hoş bir menü bu sporda var bu haftanın menüsü bence
spagetti ıslatmak çok hoş
kolay gelsin canım

bu sıra çıkan kışlıklar ütüleniyor kaldırılacak yazlıklar yıkanıp ütüleniyor heryer dandini offf.yyarın evdeyim ben dün akşama yaptım kalanı yarına .birde tam havalar soğumadı tam kaldıramıyorum yada tam çıkaramıyorum aman öyle bişiler işte

Selamlar herkese
Az önce ani ziyaretçi gelince çıktım bir kahve içip gittiler ben de geldim yine:)
Nursena okul işi önemli inşallah iyi bir yere nakil yapabilirsiniz canım
Zeynep geçemez değil mi nursena beni ödüm kopuyor bu hafta artı olacağım diye :18:
Yenam afiyet olsun ben de mi nohut yapsam yaa canım çekti bence başka yiyen de olmaz ama azcık ıslatıyım bari

geçmiş olsun canım ben çok şükür 80 dak. tamamladım....bu hafta sporlarım güzel ama menülerim kötü :18lsun kilo az gitsede sıkılaşır hiç olmazsa ..valla burda kalıp kilo veremesemde en azından almıyorum buraya gelmesem belki şuan 130 kilo olurdum abartısız

un kavuruyorum içine ıslatılmış nohut salça su koyup kısık ateşte ama normal tencerede yapıyorum suyu koyu oluyor ve tadı güzel düdüklüde pişince sevmiyoruz biz sende dene azcık bakalım

Selam kizlar...

Nursena kizinin okul problemi cozulur insallah...

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz....

Uykum varcok...menumu paylasip yaticam
Sabah

2 dilim tb ekmek
Labne peynir
1 yumurtadan omlet
2 tk oekmez
Dom salat dereotu

Ara
2 mandalina
Yaripaket sunta biskuvi 80 kal ( bunu tok tutsun diye yedim ustunsu icince sisiyor)

Ogle
1 kepce mercimek corba
2 ortaboy etli biber dolmasi
1 kase yogurt

Ara
1 elma

Aksam
Tavuk durumun yarisi oldukca minik
2 dilim kavun

Ara
3 tane tahilli biskuvi 140 kalori
Su iciyorum kendimi cok ac hissediyorum avmdedolandik aZ eridi yediklerim....

Hayirli geceler

bende açım valla ne mığdem doydu ne gözüm canım sıkkın kafam karışık insalah yarın ola hayır ola bkalım allahım anne olmak ne zor yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…