Amin insallah birögretmen var bakalım az uzakmeve bu okul cok yakındı zili duyuyordum insallahalısır yarın belli olucak insallah
gecemicem valla bazen hayat sartlari yasananlar hevesimi irademi kırıyo ama insallah yola deva yılmıcam
menün güzel pek hevesliydim laslye aama nası bi baş ağrısı geçmadi
Selamlar herkese
Az önce ani ziyaretçi gelince çıktım bir kahve içip gittiler ben de geldim yine:)
Nursena okul işi önemli inşallah iyi bir yere nakil yapabilirsiniz canım
Zeynep geçemez değil mi nursena beniödüm kopuyor bu hafta artı olacağım diye :18:
Yenam afiyet olsun ben de mi nohut yapsam yaa canım çekti bence başka yiyen de olmaz ama azcık ıslatıyım bari
Selam kizlar...
Nursena kizinin okul problemi cozulur insallah...
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz....
Uykum varcok...menumu paylasip yaticam
Sabah
2 dilim tb ekmek
Labne peynir
1 yumurtadan omlet
2 tk oekmez
Dom salat dereotu
Ara
2 mandalina
Yaripaket sunta biskuvi 80 kal ( bunu tok tutsun diye yedim ustunsu icince sisiyor)
Ogle
1 kepce mercimek corba
2 ortaboy etli biber dolmasi
1 kase yogurt
Ara
1 elma
Aksam
Tavuk durumun yarisi oldukca minik
2 dilim kavun
Ara
3 tane tahilli biskuvi 140 kalori
Su iciyorum kendimi cok ac hissediyorum avmdedolandik aZ eridi yediklerim....
Hayirli geceler
bende açım valla ne mığdem doydu ne gözüm canım sıkkın kafam karışık insalah yarın ola hayır ola bkalım allahım anne olmak ne zor yawww
İyi geceler canlarım
Uzun bir aradan sonra az önce yeşilçay içtim devamı gelir inşallah bergamutlu almıştım ilk kez beğendim gayet hoşmuş
Daficim hoşgeldin iyi gezdin maşallah
Zeynepcim menün çok güzel cuma 1 . Sensin büyük ihtimalle
ay bende akşam eskişehirdeydim. bugünde ikindiye kadar sakarı ılıcadaydım. akşam yemeğini inegölde kardeşimde yedik. yatsıda evdeydim.bende Eskişehirliyim.annem ve kızkardeşim var orada
Dafim gelmiş hoş gelmiş tatil dönüsü evim evim canım evim diyosundur
hoş bulduk güzellerİyi geceler canlarım
Uzun bir aradan sonra az önce yeşilçay içtim devamı gelir inşallah bergamutlu almıştım ilk kez beğendim gayet hoşmuş
Daficim hoşgeldin iyi gezdin maşallah
Zeynepcim menün çok güzel cuma 1 . Sensin büyük ihtimalle
Ben de her türlüsüne alıştım sallama demleme farketmez içiyorum ama uzun zamandır içmediydimsenden bunu duymak çok hoş ablacım...çokkk teşekkürederimm...
1.olmak çok önemli değil ama artık 87 yi kırmak istiyorum...aylardır en düşük gördüğüm rakam o çünkü...ve bayrama kadar 85 i ucundanda olsa göresim var...ve bunun için desteğinize ihtiyacım var...siz olmazsanız olmaz...
yeşilçaya gelince bir dönem bende bergamutlu kullandım sonra sadesini içmek çok zor gelmişti ama alıştım artık günlük en az iki tane mutlaka içiyorum...
selamun aleyküm kızlaarr
evime geldim çok şükür
anam belediye otobüsü gibi her durakta durduk
alanyadan çıktık iki gün oldu eve ancak geldik. eve geldik alat acele namazlarımızı kıldık yatsı okunmaya başladı. bu kadarda olmaz yaniherifime dedim başka uğraycak yer kalmasın iyi düşün
geçmişe bakayım dedim. oku oku bitmedi gerçi olumamayı tercih ederdim. neyse okumadım sayıyorum.geçmişi deşmemek adına. ama esranın içeri düşmesine üzüldüm. ziyarete gidelim bari
nursenaaa
yenaa
kuzular hastalanmış yine geçmiş olsun
neyse kalan geçmişe bakayım birazcık yine
güzel bir uyku çekersen geçer inşallah...
yok yok geçmez...
menün gayet güzel görünüyor canım tebrik ederim....
accık süt falan içsen...dün akşam bana iyi geldiydi...midem çok kazınıyordu....
he bide bunlar sana gelsin canımcım...çabuk titre ve kendine gel sakın salma kendini sende bırakırsan ben kimden ilham alcam gaza gelcem....
benimde çok canım sıkıldı çok üzüldüm...ama bizim amacımızı unutmamamız gerekiyo hedeflerimiz var...lütfenn hepberaber bir silkelenelim neolurrr...
belki yazdıklarımı saçma buluyosunuzdur bilemiyorum ama hepimizin kafasını dağıtmaya ihtiyacı var oyüzden elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama sizde bana yardımcı olun gariii....
selamun aleyküm kızlaarr
evime geldim çok şükür
anam belediye otobüsü gibi her durakta durduk
alanyadan çıktık iki gün oldu eve ancak geldik. eve geldik alat acele namazlarımızı kıldık yatsı okunmaya başladı. bu kadarda olmaz yaniherifime dedim başka uğraycak yer kalmasın iyi düşün
geçmişe bakayım dedim. oku oku bitmedi gerçi olumamayı tercih ederdim. neyse okumadım sayıyorum.geçmişi deşmemek adına. ama esranın içeri düşmesine üzüldüm. ziyarete gidelim bari
nursenaaa
yenaa
kuzular hastalanmış yine geçmiş olsun
neyse kalan geçmişe bakayım birazcık yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?