Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

''Büyük olsun seneyede giyer ''diye büyütülen çocuklarfık biz.
Oyüzden hep bir beden bol geliriz ruhumuzu anlamayanlar.......
Çok hoş bi sözmüş

güzel bir uyku çekersen geçer inşallah...

yok yok geçmez...

menün gayet güzel görünüyor canım tebrik ederim....

bende açım valla ne mığdem doydu ne gözüm canım sıkkın kafam karışık insalah yarın ola hayır ola bkalım allahım anne olmak ne zor yawww

accık süt falan içsen...dün akşam bana iyi geldiydi...midem çok kazınıyordu....

he bide bunlar sana gelsin canımcım...çabuk titre ve kendine gel sakın salma kendini sende bırakırsan ben kimden ilham alcam gaza gelcem....

benimde çok canım sıkıldı çok üzüldüm...ama bizim amacımızı unutmamamız gerekiyo hedeflerimiz var...lütfenn hepberaber bir silkelenelim neolurrr...

belki yazdıklarımı saçma buluyosunuzdur bilemiyorum ama hepimizin kafasını dağıtmaya ihtiyacı var oyüzden elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama sizde bana yardımcı olun gariii....

selamun aleyküm kızlaarr
evime geldim çok şükür
anam belediye otobüsü gibi her durakta durduk
alanyadan çıktık iki gün oldu eve ancak geldik. eve geldik alat acele namazlarımızı kıldık yatsı okunmaya başladı. bu kadarda olmaz yani herifime dedim başka uğraycak yer kalmasın iyi düşün
geçmişe bakayım dedim. oku oku bitmedi gerçi olumamayı tercih ederdim. neyse okumadım sayıyorum.geçmişi deşmemek adına. ama esranın içeri düşmesine üzüldüm. ziyarete gidelim bari
nursenaaa
yenaa
kuzular hastalanmış yine geçmiş olsun
neyse kalan geçmişe bakayım birazcık yine

İyi geceler canlarım
Uzun bir aradan sonra az önce yeşilçay içtim devamı gelir inşallah bergamutlu almıştım ilk kez beğendim gayet hoşmuş
Daficim hoşgeldin iyi gezdin maşallah
Zeynepcim menün çok güzel cuma 1 . Sensin büyük ihtimalle

senden bunu duymak çok hoş ablacım...çokkk teşekkürederimm...

1.olmak çok önemli değil ama artık 87 yi kırmak istiyorum...aylardır en düşük gördüğüm rakam o çünkü...ve bayrama kadar 85 i ucundanda olsa göresim var...ve bunun için desteğinize ihtiyacım var...siz olmazsanız olmaz...

yeşilçaya gelince bir dönem bende bergamutlu kullandım sonra sadesini içmek çok zor gelmişti ama alıştım artık günlük en az iki tane mutlaka içiyorum...

bende kaçıyorum kuzum ayağımda hala uyumadı...bacaklarım ağrıdı artık yatağa gidelimde belki ben yatarsam oda uyur....

hayden hayırlı geceler....

bende Eskişehirliyim.annem ve kızkardeşim var orada
ay bende akşam eskişehirdeydim. bugünde ikindiye kadar sakarı ılıcadaydım. akşam yemeğini inegölde kardeşimde yedik. yatsıda evdeydim.

Dafim gelmiş hoş gelmiş tatil dönüsü evim evim canım evim diyosundur

hoş bulduk güzeller
evim evim güzel evim yarından itibaren dolup taşacak evim

Ben de her türlüsüne alıştım sallama demleme farketmez içiyorum ama uzun zamandır içmediydim
İnşallah bayrama sen 85i ben de 79 u görebiliriz anca beraber kanca beraber
Iyi geceler canım

Son düzenleme:
bende istiyorum o 85 ten hiç görmedim kendilerini

günaydıııınnnn güzellerrrrr bu sabah çok bi mutluyum çünküüüü tartıı güzel güldü yüzümeee yarın rakam olarak ifade etceemm size

dün akşam geçmişi okurken uyuyakalmışım kimse varmıydı bilmiyorum şimdi kızçemin çorbasını yapıp kahvaltı hazırlayıp okula gitcem.
diyetim iyi gidiyor kendimi dizginliyorum tek sıkıntım spor yapamıyorum ama galiba okuldaki hareketimden dolayı veriyorum umarım sağlam veriyorumdur korkuyorum :18:

hoşgeldin dafi ablacım güzel gezmişsiniz maşallah

Günaydın kızlar uyuym başım geçsin dedim kıza balgam söktürücü vermisti dr ustumuz başımız yatak yastik batti cikartti her biyana annemi özledim.
(((

Ohhh katrem ttartı gulmusheee listedeyim diyosun kaptirmam diyosun hee

YolcunSem beni yakalıcan ben asuyu yakalayamıca,m demi o listeyi size yedirmezler bensiz olmaz

Son düzenleme:
günaydın huzurlu bir gün olsun inşaAllah...

işler çok gibi deel..herkes grip bende pek halsizim...salgın var...meyveye devam...

benim tartı hiç gülmüyor hep aynı ama durmak yok yola devam..hasta olmazsam tabe...

süpersin canım senden bu hafta çok umutluyum ..seni destekliyorum çok boşladık toplanalım artık silkelen + 90 bayram gerlir bayramdan geçtim yılkbaşı geliyor aslında bizbugün toplansak yaza ancak düzene gireriz haydi kızlar

hoşgeldin bebeğim çok iyi yapmışın evden çıktığına deyecek gez gez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…