senden bunu duymak çok hoş ablacım...çokkk teşekkürederimm...
1.olmak çok önemli değil ama artık 87 yi kırmak istiyorum...aylardır en düşük gördüğüm rakam o çünkü...ve bayrama kadar 85 i ucundanda olsa göresim var...ve bunun için desteğinize ihtiyacım var...siz olmazsanız olmaz...
yeşilçaya gelince bir dönem bende bergamutlu kullandım sonra sadesini içmek çok zor gelmişti ama alıştım artık günlük en az iki tane mutlaka içiyorum...
günaydın kızlarrrrrrrr...
erken kalktım kahvaltımı yaptım ev işleri de tamam..
star da Canan Karatay var onu dinliyorum,
benim diyetisyenimle biraz çakışıyorlar ama bakalım hangisi dogru
kadın haklı,koyunlar kuzular ekmek mi yiyor,tereyag mı yiyor,makarna mı yiyor neden yağlılar böle diyor
sonra da sölüor ot yemekten otttt
günaydın Meryemimm
benimde boş günüm bugün , Karatay teyzemi izliyom , yağ yemezseniz seks hormonlarınız çalışmaz diyor , ben oraya takıldımm
Selamlar canlarım
Sonunda işlerimi hallettim ve gelebildim aranıza. Dersanemi ayarladık, sınavıma girdim, part time işimi de buldum.
Kafam rahatladı artık çok şükür
Bu haftadan sonra da sporuma tam gaz başlıyorum inşallah.
Şimdi geçmişe dalalım bakalım, neler olmus neler bitmiş benim canım, vefakar topiğimde
günaydın Meryemimm
benimde boş günüm bugün , Karatay teyzemi izliyom , yağ yemezseniz seks hormonlarınız çalışmaz diyor , ben oraya takıldımm
bence bakma Eliziimm , tavsiye etmemm
bende istiyorum o 85 ten hiç görmedim kendilerini
Günaydın kızlar uyuym başım geçsin dedim kıza balgam söktürücü vermisti dr ustumuz başımız yatak yastik batti cikartti her biyana annemi özledim.
(((
Ohhh katrem ttartı gulmusheee listedeyim diyosun kaptirmam diyosun hee
YolcunSem beni yakalıcan ben asuyu yakalayamıca,m demi o listeyi size yedirmezlerbensiz olmaz
süpersin canım senden bu hafta çok umutluyum ..seni destekliyorum çok boşladık toplanalım artık silkelen + 90 bayram gerlir bayramdan geçtim yılkbaşı geliyor aslında bizbugün toplansak yaza ancak düzene gireriz haydi kızlar
yeşilçayın tarçınlı olanını tavsiye ederim hem şekeri dengeler
günaydın Meryemimm
Merhaba
Mutlu huzurlu aktif bir gün olur inşallah
Ben de az önce yaptım kahvaltımı hem de gayet güzel kaçamaksız
Kalkınca korkuyla tartıldım önce tartımı tehdit ettim fazla tartarsan camdan atarım seni diye :)
O da eksi gösteremese de artı da göstermedi bana ama bugünkü sıkıyönetim sonucu yarın az da olsa eksi görmeyi istiyorum inşallah
tartını baya korkutmuşsun...bence bi dahakine çatıdan atarım de kesin eksi gösterirr....
ben bugün tartılmadım yarını sabırsızlıkla bekliyorumm...bakalım tartım ne dicek banaa...:44:
ne güzel veriyorsun.günaydıııınnnn güzellerrrrrbu sabah çok bi mutluyum çünküüüü tartıı güzel güldü yüzümeee yarın rakam olarak ifade etceemm size
dün akşam geçmişi okurken uyuyakalmışım kimse varmıydı bilmiyorum şimdi kızçemin çorbasını yapıp kahvaltı hazırlayıp okula gitcem.
diyetim iyi gidiyor kendimi dizginliyorum tek sıkıntım spor yapamıyorum ama galiba okuldaki hareketimden dolayı veriyorum umarım sağlam veriyorumdur korkuyorum :18:
hoş bulduk canım çok sağolhoşgeldin dafi ablacım güzel gezmişsiniz maşallah
oda beni acıktırıyoryeşilçayın tarçınlı olanını tavsiye ederim hem şekeri dengeler
asuuu neden önceden söylemedin. ben korkutmadan çıktım o beni korkuttuMerhaba
Mutlu huzurlu aktif bir gün olur inşallah
Ben de az önce yaptım kahvaltımı hem de gayet güzel kaçamaksız
Kalkınca korkuyla tartıldım önce tartımı tehdit ettim fazla tartarsan camdan atarım seni diye :)
O da eksi gösteremese de artı da göstermedi bana ama bugünkü sıkıyönetim sonucu yarın az da olsa eksi görmeyi istiyorum inşallah
hoşgeldin bebeğim çok iyi yapmışın evden çıktığına deyecek gez gez ...
menüm....
kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim t.b.ekmek
1 dilim peynir
1 kupa yeşilçay.....
ara:
1 elma
1 kupa 9 lu çay...
öğle:
tam buğday tost
5 kaşık patlıcan sote
5 kaşık yoğurt....
ara:
1 kupa yeşilçay
akşam:
5 ufak dilim fırında mücver
3 kaşık yoğurt
1 kupa yeşilçay....
3 litre suyum tamamdır...30 dakika sporda tamam...günü böyle kapatıyorum inşallah...
menünü beğendim :) görünüşe göre 17 kg vermişsin . Ne kadar sürede gitti ? spor olarak ne yapıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?