Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşilçayın tarçınlı olanını tavsiye ederim hem şekeri dengeler

günaydın kızlarrrrrrrr...

erken kalktım kahvaltımı yaptım ev işleri de tamam..

star da Canan Karatay var onu dinliyorum,
benim diyetisyenimle biraz çakışıyorlar ama bakalım hangisi dogru

kadın haklı,koyunlar kuzular ekmek mi yiyor,tereyag mı yiyor,makarna mı yiyor neden yağlılar böle diyor

sonra da sölüor ot yemekten otttt

günaydın Meryemimm

benimde boş günüm bugün , Karatay teyzemi izliyom , yağ yemezseniz seks hormonlarınız çalışmaz diyor , ben oraya takıldımm

Selamlar canlarım
Sonunda işlerimi hallettim ve gelebildim aranıza. Dersanemi ayarladık, sınavıma girdim, part time işimi de buldum.
Kafam rahatladı artık çok şükür
Bu haftadan sonra da sporuma tam gaz başlıyorum inşallah.
Şimdi geçmişe dalalım bakalım, neler olmus neler bitmiş benim canım, vefakar topiğimde

bence bakma Eliziimm , tavsiye etmemm

günaydın Meryemimm

benimde boş günüm bugün , Karatay teyzemi izliyom , yağ yemezseniz seks hormonlarınız çalışmaz diyor , ben oraya takıldımm

hahah tünaydın diyeyim ben de cücüşüm...aman sex hormonuna..bizimki çalışıyor da ne oluyor

daha mı yağlı yemek lazım acaba..bunu düşüneyim

sen bana bunları yazarken ben Karatay teyzenin sesini kısmıştım geçmişe dalmış yazılanları anlamaya çalışıyordum..
amannn diyorum ne gereksiz seyler..hiç derdi yok sanırım insanların..
sadece can sıkıntısı..değmez..su gecen ömür de bir de bunlara üzülmeye değmez..
gidenlere güle güle derim ne yapayım..ama ben hala cecoya üzülüorum..hala eksik gibi topic gözüm arıyor..

Selamün aleykümm...ben geldimm...oy anacım gene yoruldum ben yaa....sabah beri temizlik yapıyom anca bitirdim...balkondaki çamaşırları toplayıp yenilerini ascam spor yapıp duşa gircem sonra gene gelirim....ama bugün için kötü giden tek şey diyet çünkü hala kahvaltı bile yapamadım...

bende istiyorum o 85 ten hiç görmedim kendilerini

ooo okadarmı daha eksiğinide görcez inşallah...

of yavrum ya yazık çocuğa...bence ilacı bırak adaçayı içir süper balgam söktürüyo...ben kızlara öyle yapıyorum...hatta yapabiliyosa bide gargara yaptır adaçayıyla...dayanabildiği sıcaklık olursa daha etkili oluyoo..

yakalamak istiyom tabi ama çok önemli değil sen bekleme beni yani....

sağol ablacım....herşey sizin sayenizde....

ablacım tarçın benim sayılı yemediğim şeyler arasında...ben sade yeşilçaydan memnunum...

günaydın Meryemimm

Allah seni ne etsin cücüşüm...

Merhaba
Mutlu huzurlu aktif bir gün olur inşallah
Ben de az önce yaptım kahvaltımı hem de gayet güzel kaçamaksız
Kalkınca korkuyla tartıldım önce tartımı tehdit ettim fazla tartarsan camdan atarım seni diye :)
O da eksi gösteremese de artı da göstermedi bana ama bugünkü sıkıyönetim sonucu yarın az da olsa eksi görmeyi istiyorum inşallah

tartını baya korkutmuşsun...bence bi dahakine çatıdan atarım de kesin eksi gösterirr....

ben bugün tartılmadım yarını sabırsızlıkla bekliyorumm...bakalım tartım ne dicek banaa...:44:

selamun aleyküm kızlaarr
birisi bana kalk işine bak desin.
künüş böceği gibi yuvarlanıp duruyorum. işler beni bekliyor

ne güzel veriyorsun.
ben almışım malesef hemide 2 kilo ne utanmazım ben insan haftada iki kilo alırmı yaaa

hoşgeldin dafi ablacım güzel gezmişsiniz maşallah
hoş bulduk canım çok sağol

oda beni acıktırıyor

asuuu neden önceden söylemedin. ben korkutmadan çıktım o beni korkuttu

hoşgeldin bebeğim çok iyi yapmışın evden çıktığına deyecek gez gez ...

hoş bulduk canım gezdim gezdim de bu gezmek iyi gelmedi artı iki kiloyla geldi.daha bitmedi bayramdan sonrada gezicem o kaç artıyla gelir bilmiyorum. ahanda zil çalıyor. tembellik ederken basıldım.

Son düzenleme:

menünü beğendim :) görünüşe göre 17 kg vermişsin . Ne kadar sürede gitti ? spor olarak ne yapıyorsun ?

dafi ablacım hoşgeldin evine geze geze gelmişsiniz ne kadar hoş, çok severim öyle yolculukları. yorucu ama eğlenceli
aile huzurunuz olduğunu yürekten hissediyorum, en önemli şey aile huzuru bu hayatta...

yena ablacım da gelmiş, hoşgelmiş eniştemiz de hastalanmış geçmiş olsun.
babam da grip olmuş, yandık annemle
ahh ıhh deyip duruyor, çok zor erkeklerin hastalığı

minikler okullarına da başlamış hep, başarılı ve olumlu bir eğitim yılı olsun herkes için inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…