menünü beğendim :) görünüşe göre 17 kg vermişsin . Ne kadar sürede gitti ? spor olarak ne yapıyorsun ?
Sana gülecek tartın yarın inşallah derece bekliyorum ben senden
hoşgeldiniz aramıza
bende diyorum bu kızın bugün çıkması lazımdı niye hala ortalarda yok...:44:
esracımm gel artıkk....
çok hoş buldum . :109:
akla bak yaa makine bitmiştir çamaşırlası asayım diye gittim bide ne görem...herşeyi ayarlamışım başlat düğmesine basmamışım...yeni açtım...neyse yemekleride koydum ocağa şimdi kuzumu sallıyom...yemekte yedim geldim...
bende tüm işleri pazar gününe bıraktığımda koşturmacadan unutuyorum , tamam çamaşırda bitmiştir derken oooo daha başlatmamışım bile onu fark ediyom :)
ımm güzel soru ama nasıl cevap vereyim bilemedim....:44:2012 eylül 25 te başladım 105 kilo ile...2013 mart 1 itibari ile 89
kiloydum....bu zamana kadarda 87 89 arası yerimde saydım...yani asıl kiloyu 6 ayda verdim gibi....sporr...diyete ilk başladığımda
plates yaptım hergün 50 dakika 2 ay boyunca...sonra benim kuzular hastalandı falan derken spor işi yattı diyet yaptım sadece...sonra
ara ara plates ara arada lesli 1 mil yaptım...bir süredirde her sabah 1 saat yürüyüş yapıyodum komşumla o köye gidince evde lesliye
başladım ama yürüyüşede devam edicem inşallah...umarım anlatabilmişimdir...biraz ifade özürlüyümdürde...
Est, çok güzel anlatmışsın . ve ne büyük tesadüf ki bende tam olarak dün yani 25 eylül 2013 te başladım . ve umuyorum ki en az senin kadar kaybım olur marta kadar .. demek ki yememek yetmiyor çoğunluk nerde hareket orda bereket misali.. teşekkür ederim açıklaman için . kuzucuğunda uyumuştur inşallah :)
dün akşam siteye girmiş ama sadece okumuş heralde...meraklı yena..
dışarıya alışamadı zaarr
çok hoşgeldiniz
azmin daim ve bulaşıcı olsun, özellikle bana...
eliz,
parttıme iş harika...nerede çalışıcaksın.?
dersanende hayırlı olsun..kpss için değilmi.?
babamın bir arkadaşının düğün salonu var ablacım, orada fotoğraf satışı yapıcam. Daha önce de çalışmıştım orada zaten, eğlenceliydi oldukça. bir de babam getirip götürüyor, yanımda da oluyor sürekli, güvenilir de olunca çalışmaya başladım orada.
güvenilirlik konusunda çok sıkıntı yaşadım çünkü iş aradığım dönemde. saçma sapan işveren erkekler var her fırsatta yaklaşmaya uğraşan. çok moralim bozuldu bu konuda son bir haftadaRabbim herkesi Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın inşallah.
evet, kpss dersanesi. derslerim bu salı başlıyor. bakalım nasıl olucak
Selam Hanımlar,
benden gecen yıl 6-7 ay özel bir diyetisyeni gittim 10-12 kg gibi verdim. Ama sonra bıraktım tüm kiloları tabikii aynen iade.
Bir haftadır yeni bir diyetteyim. Ama Destanhanım ın dediği gibi spor olmadan olmuyor normalde diyetisyen diyet ve sporla ayda 4 kg vermeyi planlamıştı. Ben spor yapamadığımdan bazı ay 1 bazı ay 2 kg ancak verebildim. Umarım bizde ideal ölçülerimize en kısa zamanda kavuşuruz.
Allah korusun kötü niyetli insanlardan..bizim yakınımızın kızı İktisat mezunu çok zor iş buldu..( İzmir büyük şehir ama iş alanı çok kısıtlı )
Bir yıla yakın zar zor çalıştı sonra aniden çıktı..ailesine anlatamadı olay çıkar diye..
Sonra bir gün konuşurken keşke iş bulup öyle çıksaydın işten dedim...
Olayın iç yüzünü anlattı o zaman...2 kardeş patronları varmış. küçük olan takmış buna ilk başta anlamamış gibi yapıp üzerin de durmuyordum diyo...Sonra iyice abartmış olayı..
Boynu devrilesiciye adam evli,çocukluymuş bir de...Allah ıslah etsin öylelerini..
nasıl yüzsüzlük, nasıl terbiyesizlik...
Allah korumuş gerçekten. özellikle ufak şirketlere, ofislere falan korkuyla yaklaşır oldum.
Zaten bölümümden ötürü özel sektörde çalışamıyorum, sadece ufak ufak para geçsin elime diye iş arıyordum. Dediğim gibi işverenin güvenilirliği en büyük kıstasım oldu iş arama zamanında.
paraya ihtiyacı olup, böyle olaylara sessiz kalma durumunda olan ne çok kadın vardır kimbilir.
Allah korusun böylelerinden. asıldığın kadından utanmıyorsan evladından, eşinden utan...
selammmm güzellerrrr
amanda amann gündüz vakti coşmuş güzellerrr
Elizcim nerelerdesin sen işin ve kursun hayırlı olsun canım.
Nursenam kuzucuğa geçmiş olsun.
Daficim eskişehirin ılıca sıcak suları meşhurdur hamamları yani bizde pek o kültür yok ama
evet haklısın Elizcim evladından utanması lazım yapanların ama o kadar olay duydum gerçek insan çok korkuyor heleki siz yaşlardakini Allah korusun bu tür insanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?