Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin Esracımm

Esra hoşgeldin bacım...

Elizcim sende hoşgeldin...ne güzel herşey yoluna giriyor zamanla..kpss olayını iyi yapmışsın...

Destanhanım hoşgeldin...

sağol canım, hoşbulduk.

sen de hoşgeldin o yoğunluktan sonra :)

Yaklaşık kırk kere hoşgeldin demişim
Kpss şu anda en büyük umudum canım, elimden geldiğince faydalanıcam inşallah...
Sen de düşünüyorsan eğer bir an önce hazırlanmaya başlamanı öneririm. Ayrıca evet, iş gayet eğlenceli oluyor. Sürekli gelin-damat görmekten evlilikten iyice soğusam da sorun değil

of soğuma ya, o zaman çok yanlış bi iş olur senin için :)

canım ben hazine avukatlığı için istiyorum, o da bu sene yapacak sınav. malum 2 yılda bir oluyor. ama bi yandan da istemiyorum sanıırm. kafam çok karışık. kısmette annelik varsa devlette çalışmak iyi olacak ama bir sürü de dezavantajı olacak. bilmiyorum yani hiç. ihtiyaç'ın 2012 seti kapağı kaldırmamış halde duruyor kitaplıkta. ondan başlasam zaten o sene soru sistemi değişmişti. şu kurban bayramanı atlatayım da etraflıca düşünüp karar vereyim. çünkü işe girmek istiyorum bi yandan da.. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Senin çok iyi sonuç alacağına eminim. çalışmadığın kpss puanın gayet yüksekti.
ben de 65 civarı almıştım çalışmadan 2012dekinden. 85 lazım en az istanbul için bana. bakalım hayırlısı artık..

o evlilik konularını oluruna bıraktım, her neysee geçeer diye şarkılar söylüyorum

benim de kültür bakanlığı için atamam 2 yılda bir oluyor, o yüzden bu sene çok önemli benim için. bebiş olursa dediğin gibi devlet çok çok mantıklı çalışmak için. ama tabi senin için özel sektörde de çok güzel işler bulunabilir. özel sektörün de oldukça çok dezavantajı olacak muhtemelen, devlette de aynı şekilde. onları ölçüp, tartıp en doğrusunu karar vereceğine eminim. hakkımızda hayırlısı olsun canım. ama konu anne olmak olunca, devlet gibisi yok diyorlar.
benim de atanabilmem için yaklaşık 15 puan yükseltmem gerekiyor puanımı, olabileceğine inanıyorum inşallah.
eğer sen de karar verirsen kpssye hazırlanmaya, ikimiz de çok güzel sonuçlar alırız inşallah

hoşgeldinnn..ay ne çok sevindim seni gördüğümee....

dün akşam siteye girmiş ama sadece okumuş ...MEraklı yena..
dışarıya alışamadı zaarr

Çok hoşgeldiniz

azmin daim ve bulaşıcı olsun, özellikle bana...

inşallah hepberaber kurtulucaz fazlalıklarımızdan...

uyudu ve uyandı bilee...

hoşgeldinn....azmin daim ve bulaşıcı olsunn...

ay allahım tüylerim diken diken oldu...bir sürü şey yazmıştım sildim....Allah ıslah eylesin...Rabbim herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah....

Merhaba arkadaslar bende kilo konusunda dertlilerdenim biraz morale ve desteginize ihtiyacim var kilom 95 boy 170 yas 29
Aslinda ilk okul yillarimda oldukca ciliz bi cocuktum ergenlikte bi kilo aldim lise yillarinda 70 -75 arasi idim
Universiteye baslayinca 57 ye kadar dustum en saglilikli donemim o donemdi
Okul bitti evlilik vs derken 77 kg ye ciktim ve 77 kg ile hamile kaldim 9 ayin sonunda 93 kg ile dogum yaptim
Dogumdan hemen sonra 85 kg idim derken kizim 1 yasina gelene dek 63 kg yre kadar dustum sonrasinda ilac kullanmam gereken bi durum oldu ve suan 95 e kadar ciktim
Onceleri kiyafetlerin olmamasi vs kotu gorunmek vs pek dert etmesemde sagligimda kotu etkilenmeye baslasdi nefes darligi asiri yorulma topuklarin catlamasi ayak eklemlerimde asiri agrilar oluyor sagligim icin kilo vermem lazim ama yapmaya gucum enerjim yok kendime inancim yok biraz moral e ihtiyacim var (((

hoş geldin , bende yeni geldim sayılır buraya ama okudukça paylaştıkça hepimizin aynı şeyleri yaşadığını görecek daha da motive olacaksın bence. çünkü ben kendi adıma öyle düşünüyorum . Bak 60 lı kglere inmişsin bi ara demekki oluyor değil mi? önce kafanda bitirmen gerek . Mesela ben hep aldım hiç verebildiğimi hatırlamıyorum . ama bu sefer olacak , olmalı diyorum . kararlıyım yani . yolun açık olsun ..

Slm ben geldim gecmisi sole kabataslak tirt yaptım inceden okuyamadım acelem var
Yenigelenler hosgeldiniz esra sende hosgeldn

Başım neden bu kadar ağrıyo anlamadım
Kızı sabah okuldan aldık yeni okuluna kayıt yaptırdık carsiydı formasıydı derken kostur kostur öglen dısarda pizza yedik 2 dlim yedim kahvaltidada 3 tane kaymakli form yemistim aceleyle

Sonra kızı eni okuluna buraktık eskksinden alırken cok ağladilar cocuklar bende ağlıcaktım nerdeyse esim gülüyo olayı drama dönüstürrdünüz diye bi arkadaşının annesinide görrdüm bahcede kadında ağlamazmı allahım samimi deildik aama seni cok sevmistik neden gidiyosun. Böyle ilgili veliler gittikce canım sıkilio dedi aağladı canım sıkıldı ama napayım cocuğun geleceği

Velhasil geri almaya gittim pek memnun geldik okuldan ingilizce bile öğretti dedi öğretmen inşallah bakıcaz birhafta sonra durumumuz belli olur

Aksama yemek y mercmek corba var bitek kıziın bi kac defter ihtiacı alınacak
Cook čalışmam gefekiyo cooookkk

Asuuuu tarti ne ddr bana acep suratıma tükürmesinde yarın insallah veririm

Hoscakalın simdilik

Son düzenleme:

hoşgeldinn....bak ne güzel kilolar vermişsin gene başarabilirsin yeterki iste...ve bize takıl birbirimizi motive edelim...hadi gazamız mübarek olsun...

hoşgeldinn....

hadi bakalım hayırlı olsun yeni okulunuz....senin başın niye geçmedi hala ilaç alsaydın keşke....bence dinlenemediğinden oluyo...baksana geceyide sıkıntılı geçirmişsiniz zaten üstüne bugünkü koşturmaca...Rabbim şifa versin inşallah...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…