Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

menüm....

kahvaltı:yok

öğle:

5 ufak dilim mücver(akşamdan kalan)

5 kaşık yoğurt

1 kupa yeşilçay....

ara:

1 kupa 9 lu çay

1 kaşık pilav...(kızın kalanını sıyırdım..)

akşam:

10 kaşık kurufasülye

5 kaşık pilav....

ve şimdi yeşilçayımı yudumluyorumm...

3 litre suyum ve 30 dakika sporum tamam...eğer acıkırsam bir fincan süt içmeyi düşünüyorum...

hayırlı akşamlar kızlar
arada kaçamak yaptım hemen mutfağa gitmeliyiiimm

çok sağol canım sende hoş geldin. Rabbime şükürler olsun. Allah herkesin yuvasını huzurlu kılsın.
babanada geçmiş olsun

hoşbulduk yenacım.geçmişe baktım bir kere daha dedim iyiki varsın

evet bende ilk gidişimde macera olsun diye çıkmıştım. eskişehire gelince nereye gitsek diye sorduk sakarı ılıca kaplıcaları çok meşhur dediler. bir gittim gülesim geldi. bursada heryer kaplıca ama çok güzel zaman geçirdik. orda güzel bir arkadaşlığımız oldu ve yıllardır devam ediyor. her yıl birkaç defa gideriz. ama kaplıcaya hiç girmiyorum. arkadaşları görüp dönüyoruz.

hoşbulduk canım sende hoşgeldin.

nursenaa yeni okulunuz hayırlı olsun

Daha önce de vermişsin sen ne güzel. Ben şu yaşımda hiç görmedim zayıf halimi mesela
Bir kere yaptıysan, bir kez daha yapabilirsin canım.
Burda hep destek, tam destek

Geçmiş olsun başın çok ağrımış.
Çocuğun da yeni okulu daha hayırlı olur inşallah.

İyi akşamlar güzeller
Bugün diyet açısından başarılıydım yatana kadar da bozmam inşallah ama suyu az içtim galiba
Esra hoşgeldin kuzum
Nursena hayırlı olsun yeni okulunuz başağrın da geçmiştir inşallah
Nevincim öpüyorum seni

nursenaa çizelgeni güncellesen hoş olur şekerim...

böyle olunca takip edemiyorum seniii....
Tabletten yapamıyom yolcu pc bayrama kadar ok ankaraya yolladık tamirde
tesekkürederim seninde dersane hayırlı olsun

İçtim ilac ama az hafifledi bu hava deisimleride etkilio sanırım bas ağrısıni

Okulumuzda insallah hayırlıolur

selamun aleyküm...

5te işten çık eve gel pazara uğra,eve gel duş al yemek ye...aldıklarını yıka yerleştir...

şimdi oturdum topuklarım ağrıdı...

Nursenacım yeni okulunuz hayırlı olsun..

Dafi ablacım hoşgeldin artılar gider...sağlık olsun...

menüm

sabah
2 dilim kepek ekmek
lor peyniri
yarım yumurtadan omlet
çay

ara
2 mandalina
1 kurabiye (gözüm döndü bugün bu kocaman bir kaçamak oldu 150 kalori vardır)

öğle
6 kaşık kuru fasulye
2 dilim çavdar
salata

ara
1 altın çörek (164 kalori)

akşam
5 kaşık zy bamya
salata
4 kaşık yoğurt

ara yaparsam 10 üzüm yada 1 elma...

3 kupa beyaz çay içtim...2,5 lt su malesef spor koskocaman bir sıfır...

herkese hayırlı geceler...

ben de seni öpüyorum ablacım..Allah kolaylık versin sana...hem eşinle ilgili hemde misafir yoğunluğu açısından..başaracağına inanıyorum idollerimizdensin 79 u göreceksin yakında...

bende yatana kadar bozmamak için direniyorum resmen...

Asu gene iiyi iradelisin valla. Esim evde oldumu hepten coşuyom ben boğaz abur cubur manyağı kendileri birini yemesem birine takılıyon massallah
ayy ben bunu daha öncede demiştim sende aynen bunu demiştin demii...kusura bakma...:26:

çok unutuyorum bu ara herşeyiii...
he bende çaktırmadan tekrar yazdım sorduyddum olur ya arada kaa yoğun olunca benimde cok oluyo unutkanlıklarım 50 kere ocağı kaapattımı bildiğim halde evden çıkarken bakıyorum

aksamlari az yiyosun ne güzel benim aksam az kactı ekmek((

Tesekkürederim okul içinde

ben de gelebilir miyim
üniversiteye başlarken zaten kiloluydum 2 senede 30-35 kilo daha ekledim üstüne eve geldiğimde 116 idim nisan ayında bu böyle sürdü pis boğazım yüzünden bikaç ay daha yani ağustosa kadar. ağustostan beri de 91 e kadar inmiştim son bir haftadır dünyayı yesem doymuyorum anlamadım gitti bu sayede 1 haftada 4 kilo alarak 95e çıkmayı başarmışım
okulu bıraktım geldim tekrar hazırlanıyorum dersaneye yazıldım eylüle kadar 60a inmeyi hedefliyorum daha doğrusu inmem lazım kilolu olmanın dezavantajını yeterince yaşadım

Son düzenleme:

Aramiza hosgeldin insallah buraraki guzel yurekli insanlar sayesinde hek kilolarindan kurtulacaksin hemde mutpuluklarini uzuntunu anlatacagin bi ortamin olacak tabii bu senin istikrarina ve paylasimlarina da bagli duzenli olarak beslenme listeni yazarsan sana fikir verecek cok tecrubeli arkadaslarin da olacak 6) once sagpimiz ve mutlulugumuz icin kilo verme azmin daim olsn

teşekkür ederim. hergün bu sitedeyim zaten aksi bir durum olmadıkça yediklerimi paylaşırım tavsiyeleriniz önemli olacaktır benim için

sağol canım malesef zor gider bu kilo önümüz bayram. bayrama kadar 85 i görmeyi planlarken yine artı 90 topiğin hakkını veriyoruz yani

hoş geldin N0ram azmin daim olsun

Hoşgeldin aramıza.
İnşallah bir an önce hedefine ulaşırsın. Kaç yaşındasın? Yaşlarımız yakın galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…