çok sağol canım sende hoş geldin. Rabbime şükürler olsun. Allah herkesin yuvasını huzurlu kılsın.dafi ablacım hoşgeldin evinegeze geze gelmişsiniz ne kadar hoş, çok severim öyle yolculukları. yorucu ama eğlenceli
aile huzurunuz olduğunu yürekten hissediyorum, en önemli şey aile huzuru bu hayatta...
yena ablacım da gelmiş, hoşgelmişeniştemiz de hastalanmış geçmiş olsun.
babam da grip olmuş, yandık annemle
ahh ıhh deyip duruyor, çok zor erkeklerin hastalığı
minikler okullarına da başlamış hep, başarılı ve olumlu bir eğitim yılı olsun herkes için inşallah
hoşbulduk yenacım.geçmişe baktım bir kere daha dedim iyiki varsınMerhaba güzeller...
Dafi ve eliz hoşgeldiniz...
Esra'da çıkmış içerden, gri değil artık...
Nursena,naaptınız okul işini.?
meryem,bence de ceco gelsin konuş istersen onunla dinler seni belki...
Asucum,tartıyı korkuttum demen bana beyzuşu hatırlattı.Oda zaman zaman korkuturmuş tartıyı
canım benim ya çok özeldim onu..
evet bende ilk gidişimde macera olsun diye çıkmıştım. eskişehire gelince nereye gitsek diye sorduk sakarı ılıca kaplıcaları çok meşhur dediler. bir gittim gülesim geldi. bursada heryer kaplıcaselammmm güzellerrrr
amanda amann gündüz vakti coşmuş güzellerrr
Elizcim nerelerdesin sen işin ve kursun hayırlı olsun canım.
Nursenam kuzucuğa geçmiş olsun.
Daficim eskişehirin ılıca sıcak suları meşhurdur hamamları yani bizde pek o kültür yok ama
hoşbulduk canım sende hoşgeldin.Selamlar herkese,
Zeynepcim gördüm selamını geldim, işler vardı da yazamadım demin.
Dafi abla hoşgeldin evine. gelenler için de kolaylıklar diliyorum sana, sen halledersin kesin :)
Yasemin abla iyi yolculuklar, iyi gelecektir sana annenleri görmek ablacım.
Nursena okul işi hallolmuştur umarım. dün akşam okuyanlardan biri bendim gerçekten :)
Destanhanım hoşgeldiniz aramıza, azminiz daim olsun.
Neshos sen de hoşgeldin.
Elizcim hayatındaki tüm yenilikler hayırlı olsun canım, inşallah dersaneden de fazlasıyla faydalanırsın. işin çok eğlenceli görünüyor hakikaten :) dersaneye benim de ihtiyacım var kpss için ama dur bakalım. hoşbulduk bu arada :))
Daha önce de vermişsin sen ne güzel. Ben şu yaşımda hiç görmedim zayıf halimi meselaMerhaba arkadaslar bende kilo konusunda dertlilerdenim biraz morale ve desteginize ihtiyacim var kilom 95 boy 170 yas 29
Aslinda ilk okul yillarimda oldukca ciliz bi cocuktum ergenlikte bi kilo aldim lise yillarinda 70 -75 arasi idim
Universiteye baslayinca 57 ye kadar dustum en saglilikli donemim o donemdi
Okul bitti evlilik vs derken 77 kg ye ciktim ve 77 kg ile hamile kaldim 9 ayin sonunda 93 kg ile dogum yaptim
Dogumdan hemen sonra 85 kg idim derken kizim 1 yasina gelene dek 63 kg yre kadar dustum sonrasinda ilac kullanmam gereken bi durum oldu ve suan 95 e kadar ciktim
Onceleri kiyafetlerin olmamasi vs kotu gorunmek vs pek dert etmesemde sagligimda kotu etkilenmeye baslasdi nefes darligi asiri yorulma topuklarin catlamasi ayak eklemlerimde asiri agrilar oluyor sagligim icin kilo vermem lazim ama yapmaya gucum enerjim yok kendime inancim yok biraz moral e ihtiyacim var(((
Slm ben geldim gecmisi sole kabataslak tirt yaptım inceden okuyamadım acelem var
Yenigelenler hosgeldiniz esra sende hosgeldn
Başım neden bu kadar ağrıyo anlamadım
Kızı sabah okuldan aldık yeni okuluna kayıt yaptırdık carsiydı formasıydı derken kostur kostur öglen dısarda pizza yedik 2 dlim yedim kahvaltidada 3 tane kaymakli form yemistim aceleyle
Sonra kızı eni okuluna buraktık eskksinden alırken cok ağladilar cocuklar bende ağlıcaktım nerdeyse esim gülüyo olayı drama dönüstürrdünüz diye bi arkadaşının annesinide görrdüm bahcede kadında ağlamazmıallahım samimi deildik aama seni cok sevmistik neden gidiyosun. Böyle ilgili veliler gittikce canım sıkilio dedi aağladı canım sıkıldı ama napayım cocuğun geleceği
Velhasil geri almaya gittim pek memnun geldik okuldan ingilizce bile öğretti dedi öğretmen inşallah bakıcaz birhafta sonra durumumuz belli olur
Aksama yemek y mercmek corba var bitek kıziın bi kac defter ihtiacı alınacak
Cook čalışmam gefekiyo cooookkk
Asuuuu tarti ne ddr bana acep suratıma tükürmesinde yarın insallah veririm
Hoscakalın simdilik
asuman abla nasılsın?
eşinin ayağı daha iyidir inşallah...
Tabletten yapamıyom yolcu pc bayrama kadar ok ankaraya yolladık tamirdenursenaa çizelgeni güncellesen hoş olur şekerim...
böyle olunca takip edemiyorum seniii....
tesekkürederim seninde dersane hayırlı olsunDaha önce de vermişsin sen ne güzel. Ben şu yaşımda hiç görmedim zayıf halimi mesela
Bir kere yaptıysan, bir kez daha yapabilirsin canım.
Burda hep destek, tam destek
Geçmiş olsun başın çok ağrımış.
Çocuğun da yeni okulu daha hayırlı olur inşallah.
İyi akşamlar güzeller
Bugün diyet açısından başarılıydım yatana kadar da bozmam inşallah ama suyu az içtim galiba
Esra hoşgeldin kuzum
Nursena hayırlı olsun yeni okulunuz başağrın da geçmiştir inşallah
Nevincim öpüyorum seni
Elizcim iyiyiz şükür canım
Eşimin de haftaya alçıları çıkacak ama daha bir ay daha basmayacak üzerlerine
Senin de dersanen hayırlı olsun canım herşey gönlünce olsun inşallah
Tabletten yapamıyom yolcu pc bayrama kadar ok ankaraya yolladık tamirde
tesekkürederim seninde dersane hayırlı olsun
İyi akşamlar güzeller
Bugün diyet açısından başarılıydım yatana kadar da bozmam inşallah ama suyu az içtim galiba
Esra hoşgeldin kuzum
Nevincim öpüyorum seni
Asu gene iiyi iradelisin valla. Esim evde oldumu hepten coşuyom ben boğaz abur cubur manyağı kendileriİyi akşamlar güzeller
Esra hoşgeldin kuzum
Nevincim öpüyorum seni
he bende çaktırmadan tekrar yazdım sorduyddum olur ya arada kaa yoğun olunca benimde cok oluyo unutkanlıklarım 50 kere ocağı kaapattımı bildiğim halde evden çıkarken bakıyorumayy ben bunu daha öncede demiştim sende aynen bunu demiştin demii...kusura bakma...:26:
çok unutuyorum bu ara herşeyiii...
aksamlari az yiyosun ne güzel benim aksam az kactı ekmekselamun aleyküm...
5te işten çık eve gel pazara uğra,eve gel duş al yemek ye...aldıklarını yıka yerleştir...
şimdi oturdum topuklarım ağrıdı...
Nursenacım yeni okulunuz hayırlı olsun..
Dafi ablacım hoşgeldin artılar gider...sağlık olsun...
menüm
sabah
2 dilim kepek ekmek
lor peyniri
yarım yumurtadan omlet
çay
ara
2 mandalina
1 kurabiye (gözüm döndü bugün bu kocaman bir kaçamak oldu 150 kalori vardır)
öğle
6 kaşık kuru fasulye
2 dilim çavdar
salata
ara
1 altın çörek (164 kalori)
akşam
5 kaşık zy bamya
salata
4 kaşık yoğurt
ara yaparsam 10 üzüm yada 1 elma...
3 kupa beyaz çay içtim...2,5 lt su malesef spor koskocaman bir sıfır...
herkese hayırlı geceler...
ben de gelebilir miyim
üniversiteye başlarken zaten kiloluydum 2 senede 30-35 kilo daha ekledim üstüne eve geldiğimde 116 idim nisan ayında bu böyle sürdü pis boğazım yüzünden bikaç ay daha yani ağustosa kadar. ağustostan beri de 91 e kadar inmiştim son bir haftadır dünyayı yesem doymuyorum anlamadım gitti bu sayede 1 haftada 4 kilo alarak 95e çıkmayı başarmışım
okulu bıraktım geldim tekrar hazırlanıyorum dersaneye yazıldım eylüle kadar 60a inmeyi hedefliyorum daha doğrusu inmem lazım kilolu olmanın dezavantajını yeterince yaşadım
Aramiza hosgeldin insallah buraraki guzel yurekli insanlar sayesinde hek kilolarindan kurtulacaksin hemde mutpuluklarini uzuntunu anlatacagin bi ortamin olacak tabii bu senin istikrarina ve paylasimlarina da bagliduzenli olarak beslenme listeni yazarsan sana fikir verecek cok tecrubeli arkadaslarin da olacak 6) once sagpimiz ve mutlulugumuz icin kilo verme azmin daim olsn
sağol canım malesef zor gider bu kilo önümüz bayram. bayrama kadar 85 i görmeyi planlarken yine artı 90 topiğin hakkını veriyoruz yaniselamun aleyküm...
5te işten çık eve gel pazara uğra,eve gel duş al yemek ye...aldıklarını yıka yerleştir...
şimdi oturdum topuklarım ağrıdı...
Nursenacım yeni okulunuz hayırlı olsun..
Dafi ablacım hoşgeldin artılar gider...sağlık olsun...
menüm
sabah
2 dilim kepek ekmek
lor peyniri
yarım yumurtadan omlet
çay
ara
2 mandalina
1 kurabiye (gözüm döndü bugün bu kocaman bir kaçamak oldu 150 kalori vardır)
öğle
6 kaşık kuru fasulye
2 dilim çavdar
salata
ara
1 altın çörek (164 kalori)
akşam
5 kaşık zy bamya
salata
4 kaşık yoğurt
ara yaparsam 10 üzüm yada 1 elma...
3 kupa beyaz çay içtim...2,5 lt su malesef spor koskocaman bir sıfır...
herkese hayırlı geceler...
hoş geldin N0ram azmin daim olsunben de gelebilir miyim
üniversiteye başlarken zaten kiloluydum 2 senede 30-35 kilo daha ekledim üstüne eve geldiğimde 116 idim nisan ayında bu böyle sürdü pis boğazım yüzünden bikaç ay daha yani ağustosa kadar. ağustostan beri de 91 e kadar inmiştim son bir haftadır dünyayı yesem doymuyorum anlamadım gitti bu sayede 1 haftada 4 kilo alarak 95e çıkmayı başarmışım
okulu bıraktım geldim tekrar hazırlanıyorum dersaneye yazıldım eylüle kadar 60a inmeyi hedefliyorum daha doğrusu inmem lazım kilolu olmanın dezavantajını yeterince yaşadım
ben de gelebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?