Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım malesef zor gider bu kilo önümüz bayram. bayrama kadar 85 i görmeyi planlarken yine artı 90 topiğin hakkını veriyoruz yani

hoş geldin N0ram azmin daim olsun

Valla ablacım ben de bayrama kadar 85i hedefliyordum ama şu anda artı 90'ın hakkını ben de veriyorum

hoşgeldin......

Nursenacım anlıntı yaptıdım geri kayboldu geçmiş olsun kuzuna inanın çocuğu hasta oldu mu keyfi hiç yerinde olmuyor benim kızın hırıltısı var genzinde bazen öksürüyor içim gidiyor

bu arada liste işine gelinceee senle ve bütün emek verenlerle listeyi paylaşalım inan cuma günü kimin adının yanında eksi gördümse mutlu oluyoruuummm

Esracım hoşgeldin kuzum bi daha gitme emi

yorgunluktanmı bilmiyorum ama akşamdan beri baş dönmesi mide bulantısı başladı...başım ve gözlerimde ağrıyo....bi üşüme titreme vurdu sarıldım battaniyeye yattım bir saattir.şimdi biraz daha iyi gibiyim ama hala çok üşüyorum...çocuklar uyutmadılar bende bi size bakayım dedim....

geçmiş olsun kuzum aman dikkat et ara salgını var hava değişimi var birde vitaminsiz kalma

birkaç ay sonra 20 olacak sen? :)
Oo sen benden de küçükmüşsün
23 oldum canım ben
Geçmiş olsun bebişin hastalığı için.
İnşallah ağırlaşmadan geçer bir an önce
valla havalar çok fena. bu ara fena salgın var, dikkat et kendine.
çok geçmiş olsun.

teşekkür ederim. hergün bu sitedeyim zaten aksi bir durum olmadıkça yediklerimi paylaşırım tavsiyeleriniz önemli olacaktır benim için

hoşgeldin aramıza...

İyileşmedimi daha senin minişin...geçmiş olsun tekrar..

Zeynepçim hastalık belritisi gibi şikayetin ama inşallah olmazsın canım...
Bol bol meyve,bitki çayına talim..

Oo sen benden de küçükmüşsün
23 oldum canım ben

ben biraz küçüğüm evet hem azıcık erken başladım hem de bitirmeden bıraktım geldim 2 senem daha vardı bu sene 3. sınıfım normalde o da var sanırım sen de hazırlanıyorsun geçmiş sayfaları okuyorum da bir dersane yazısı görmüştüm senin miydi sayfayı hatırlamıyorum şimdi

ben bitirdim canım bu sene. kpss için dersaneye gidiyorum :)

Nursena çok sevindim okul işine...İnşallah memnun kalırsınız...
Bugün dünya baş ağrısı günüydü sanırım.. Benle birlikte bir kaç arkadaşın daha ağrıyordu başı...

dafiiii,bacımsınn.

Yena ablacım
Nasılsın?

İyiyim elizciğim,hafif başağrısı dışında...
Sen nasılsın,yeğeninden haber varmı.?

Bir de maşallah Allah nazardan korusun.ne aklı başın da kızsın sen yaaa..yaşından çok olgunsun..

bol bol meyvemiii...bu saattemii....yarın tartı günüü...ama bolll çay içiyom...

bi güzel uyuyup dinlenirsem hastalanmadan atlatırım diye düşünüyorum yenacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…