- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
sağol canım malesef zor gider bu kilo önümüz bayram. bayrama kadar 85 i görmeyi planlarken yine artı 90 topiğin hakkını veriyoruz yani
hoş geldin N0ram azmin daim olsun
Hoşgeldin aramıza.
İnşallah bir an önce hedefine ulaşırsın. Kaç yaşındasın? Yaşlarımız yakın galiba
ben de gelebilir miyim
üniversiteye başlarken zaten kiloluydum 2 senede 30-35 kilo daha ekledim üstüne eve geldiğimde 116 idim nisan ayında bu böyle sürdü pis boğazım yüzünden bikaç ay daha yani ağustosa kadar. ağustostan beri de 91 e kadar inmiştim son bir haftadır dünyayı yesem doymuyorum anlamadım gitti bu sayede 1 haftada 4 kilo alarak 95e çıkmayı başarmışım
okulu bıraktım geldim tekrar hazırlanıyorum dersaneye yazıldım eylüle kadar 60a inmeyi hedefliyorum daha doğrusu inmem lazım kilolu olmanın dezavantajını yeterince yaşadım
yorgunluktanmı bilmiyorum ama akşamdan beri baş dönmesi mide bulantısı başladı...başım ve gözlerimde ağrıyo....bi üşüme titreme vurdu sarıldım battaniyeye yattım bir saattir.şimdi biraz daha iyi gibiyim ama hala çok üşüyorum...çocuklar uyutmadılar bende bi size bakayım dedim....
geçmiş olsun kuzum aman dikkat et ara salgını var hava değişimi var birde vitaminsiz kalma
Oo sen benden de küçükmüşsünbirkaç ay sonra 20 olacak sen? :)
Geçmiş olsun bebişin hastalığı için.Nursenacım anlıntı yaptıdım geri kayboldu geçmiş olsun kuzuna inanın çocuğu hasta oldu mu keyfi hiç yerinde olmuyorbenim kızın hırıltısı var genzinde bazen öksürüyor içim gidiyor
bu arada liste işine gelinceeesenle ve bütün emek verenlerle listeyi paylaşalım inan cuma günü kimin adının yanında eksi gördümse mutlu oluyoruuummm
Esracım hoşgeldin kuzumbi daha gitme emi
valla havalar çok fena. bu ara fena salgın var, dikkat et kendine.yorgunluktanmı bilmiyorum ama akşamdan beri baş dönmesi mide bulantısı başladı...başım ve gözlerimde ağrıyo....bi üşüme titreme vurdu sarıldım battaniyeye yattım bir saattir.şimdi biraz daha iyi gibiyim ama hala çok üşüyorum...çocuklar uyutmadılar bende bi size bakayım dedim....
Oo sen benden de küçükmüşsün
23 oldum canım ben
Geçmiş olsun bebişin hastalığı için.
İnşallah ağırlaşmadan geçer bir an önce
valla havalar çok fena. bu ara fena salgın var, dikkat et kendine.
çok geçmiş olsun.
23 oldum canım ben
Geçmiş olsun bebişin hastalığı için.
İnşallah ağırlaşmadan geçer bir an önce
valla havalar çok fena. bu ara fena salgın var, dikkat et kendine.
çok geçmiş olsun.
teşekkür ederim. hergün bu sitedeyim zatenaksi bir durum olmadıkça yediklerimi paylaşırım tavsiyeleriniz önemli olacaktır benim için
Nursenacım anlıntı yaptıdım geri kayboldu geçmiş olsun kuzuna inanın çocuğu hasta oldu mu keyfi hiç yerinde olmuyorbenim kızın hırıltısı var genzinde bazen öksürüyor içim gidiyor
bu arada liste işine gelinceeesenle ve bütün emek verenlerle listeyi paylaşalım inan cuma günü kimin adının yanında eksi gördümse mutlu oluyoruuummm
Esracım hoşgeldin kuzumbi daha gitme emi
yorgunluktanmı bilmiyorum ama akşamdan beri baş dönmesi mide bulantısı başladı...başım ve gözlerimde ağrıyo....bi üşüme titreme vurdu sarıldım battaniyeye yattım bir saattir.şimdi biraz daha iyi gibiyim ama hala çok üşüyorum...çocuklar uyutmadılar bende bi size bakayım dedim....
23 oldum canım ben
ben biraz küçüğüm evethem azıcık erken başladım hem de bitirmeden bıraktım geldim 2 senem daha vardı bu sene 3. sınıfım normalde o da var sanırım sen de hazırlanıyorsun geçmiş sayfaları okuyorum da bir dersane yazısı görmüştüm senin miydi sayfayı hatırlamıyorum şimdi
Yena ablacım
Nasılsın?
hoşgeldin aramıza...
İyileşmedimi daha senin minişin...geçmiş olsun tekrar..
Zeynepçim hastalık belritisi gibi şikayetin ama inşallah olmazsın canım...
Bol bol meyve,bitki çayına talim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?