bol bol meyvemiii...bu saattemii....yarın tartı günüü... ama bolll çay içiyom...
bi güzel uyuyup dinlenirsem hastalanmadan atlatırım diye düşünüyorum yenacım...
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hasretinize dayanamayıp bir çööö diyeyim dedim
Bu ara hem çok yoğunum hemde pek iyi sayılmam ( ilaç tedavisi görüyorum ve kilo verememek daha çok sinirlerimi bozuyor)
İşi deliliye vura vura bu hale geldim ve ne olur kızlar varsa içinizde bir sıkıntı ihmal etmeyip mutlaka doktora gidinben geç kaldım ama inşallah iyi olacağım
Arada sizlere uğrar selam verip iki sohbet ederim kimseyi fazla bunaltmadan
Umarım herkes iyidir ve kilolar gidiyordur ufak ufakta olsa
İyiyim elizciğim,hafif başağrısı dışında...
Sen nasılsın,yeğeninden haber varmı.?
Bir de maşallah Allah nazardan korusun.ne aklı başın da kızsın sen yaaa..yaşından çok olgunsun..
Bu ara hem çok yoğunum hemde pek iyi sayılmam ( ilaç tedavisi görüyorum ve kilo verememek daha çok sinirlerimi bozuyor)
İşi deliliye vura vura bu hale geldim ve ne olur kızlar varsa içinizde bir sıkıntı ihmal etmeyip mutlaka doktora gidinben geç kaldım ama inşallah iyi olacağım
İyi geceler
Zeynepcim dikkat et hasta olma emi
Elizcim dersanen Kızılay'da mı adı ne ki acaba merak ettim :)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler tek tek alıntılama fırsatım olmadı kusura bakmayın
Ceco hoşgeldin sen de inşallah hayatında herşey istediğin gibi olur
Ablacım maltepe dersanesine gidiyorum. sıhhıye'de kpss için olan akademi kısmı.İyi geceler
Zeynepcim dikkat et hasta olma emi
Elizcim dersanen Kızılay'da mı adı ne ki acaba merak ettim :)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler tek tek alıntılama fırsatım olmadı kusura bakmayın
Ceco hoşgeldin sen de inşallah hayatında herşey istediğin gibi olur
aa çok güzelmiş. mutlaka söyleyeceğim yarın ablama.Elizcim, geçmiş olsun kuzuya..Eczaneler de pompa gibi bişey var bebeklerin burnunda biriken sümüğü çekmek için
Onu da önerebilirsin ablana..
Örneğin sprey sıktıktan sonra da pompayla tahliyesini yapar
Nursenacım anlıntı yaptıdım geri kayboldu geçmiş olsun kuzuna inanın çocuğu hasta oldu mu keyfi hiç yerinde olmuyorbenim kızın hırıltısı var genzinde bazen öksürüyor içim gidiyor
bu arada liste işine gelinceeesenle ve bütün emek verenlerle listeyi paylaşalım inan cuma günü kimin adının yanında eksi gördümse mutlu oluyoruuummm
Esracım hoşgeldin kuzumbi daha gitme emi
Hoşgeldin banucum...
İyi yapmışsın doktora gitmekle..Ben de yarın arkadaşımla gidebilirim eğer vazgeçmezsem. bugün öyle karar vermiştik
Ve aleyküm selammm....
hoşgeldin canımm...özledik senii...
geçmiş olsun canım...
kilolar inatlaşıyo bizle ama gidicekler inşallah....
kızların nasıl...küçük cadı baya büyümüştür....
yorgunluktanmı bilmiyorum ama akşamdan beri baş dönmesi mide bulantısı başladı...başım ve gözlerimde ağrıyo....bi üşüme titreme vurdu sarıldım battaniyeye yattım bir saattir.şimdi biraz daha iyi gibiyim ama hala çok üşüyorum...çocuklar uyutmadılar bende bi size bakayım dedim....
Canım kesinlikle ihmal etme
Ben hep salladım durdum ama en son kendimi ölümü hayal ederken yakalayınca çok korktumİnan çok berbat bir duygu sonrası çok şükür öncekine nazaran daha seyrek aklıma geliyor ama hala tek başınayken balkona çıkmaktan korkuyorum. Hep düşersem diye düşünüyorum ve çamaşırlarımı bile hep büyük kızın nezaretinde asıyorum ( ona tabi hadi gel ucundan tut az yardımcı ol hem sohbet ederiz diyorum ki çocukta tedirgin olmasın )
Rabbimin izniyle geçecek inşallah....Aminnnnnnnn
Sorma cadı felaket ceneli olduanası kılıklı
Astigmat olduğu için gözlük takıyor artık ve maşallah hemen benimsedi neredeyse gözlükle yatacak
Neye bana müsaadekendinize iyi bakın
sana da çok geçmiş olsun canım.
aynı belirtiler bende regl öncesi sökülmeye çalışırken olur. sen de regl mi olacaksın acaba?
Elizcim geçmiş olsun paşaya ne zorlanmıştıremerken kuzucuk neyseki açılmış minnak burnu yenanın dediği pomplar işe yarıyor gerçekten yeğenlerden biliyorum
Dersane konusunda iyi yapmışsın Maltepe ciddi çalışıyor gerçekten umarım faydalanırsın sen de
hoş geldin , bende yeni geldim sayılır buraya ama okudukça paylaştıkça hepimizin aynı şeyleri yaşadığını görecek daha da motive olacaksın bence. çünkü ben kendi adıma öyle düşünüyorum . Bak 60 lı kglere inmişsin bi ara demekki oluyor değil mi? önce kafanda bitirmen gerek . Mesela ben hep aldım hiç verebildiğimi hatırlamıyorum . ama bu sefer olacak , olmalı diyorum . kararlıyım yani . yolun açık olsun ..
senin kız dersaneye gidiyor değilmi asuu.?
haftasonumu haftaiçimi seneye bizim de başlamamız lazım sanırım..nasıl ikna edecem bilmiyorum drsane fobisi var benim kız da...
Elizcim geçmiş olsun paşaya ne zorlanmıştıremerken kuzucuk neyseki açılmış minnak burnu yenanın dediği pomplar işe yarıyor gerçekten yeğenlerden biliyorum
Dersane konusunda iyi yapmışsın Maltepe ciddi çalışıyor gerçekten umarım faydalanırsın sen de
Hafta sonu ve hafta içi de bir gün gidiyor canım ama ilerde kabin dersleri olacak dahafazla gidecek epey yoğun programları
Benimki de bıktı dersaneden biliyorsun ana mecbur olunca ses etmiyor kuzucum napsın kolay değil böyle tempo olmayınca iyi bir yerlere yerleşmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?