Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bol bol meyvemiii...bu saattemii....yarın tartı günüü...ama bolll çay içiyom...

bi güzel uyuyup dinlenirsem hastalanmadan atlatırım diye düşünüyorum yenacım...

ben tartılmadığım için unutmuşum canım...
Yarın yersin o zaman...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hasretinize dayanamayıp bir çööö diyeyim dedim
Bu ara hem çok yoğunum hemde pek iyi sayılmam ( ilaç tedavisi görüyorum ve kilo verememek daha çok sinirlerimi bozuyor )
İşi deliliye vura vura bu hale geldim ve ne olur kızlar varsa içinizde bir sıkıntı ihmal etmeyip mutlaka doktora gidin ben geç kaldım ama inşallah iyi olacağım

Arada sizlere uğrar selam verip iki sohbet ederim kimseyi fazla bunaltmadan
Umarım herkes iyidir ve kilolar gidiyordur ufak ufakta olsa

Hoşgeldin banucum...

İyi yapmışsın doktora gitmekle..Ben de yarın arkadaşımla gidebilirim eğer vazgeçmezsem. bugün öyle karar vermiştik

Son düzenleme:
İyiyim elizciğim,hafif başağrısı dışında...
Sen nasılsın,yeğeninden haber varmı.?

Bir de maşallah Allah nazardan korusun.ne aklı başın da kızsın sen yaaa..yaşından çok olgunsun..

Çok geçmiş olsun ablacım. İnşallah geçmiş olur sabaha.
Yeğenim de hastalanmış iki gün önce, burnu tıkanmış. Duyunca çok üzüldük, çok yorulmuş kuzucum emmeye çalışırken. Ama bugün iyiydi çok şükür. burnu açılsın diye bir sprey vermiş doktor, onu sıkar sıkmaz hemen akmış minnak burnu Her gün de kamerada görüyoruz, babamın kopyası resmen. Dünya tatlısı, inanılmaz bi duyguymuş. Anne olmayı hayal bile edemiyorum

Çok teşekkür ederim ablacım, beni çok onure etti bu sözlerin
Bunları düşündürmek için ne yaptım bilmiyorum ama gerçekten çok mutlu oldum bu sözlerine.

Ve aleyküm selammm....

hoşgeldin canımm...özledik senii...

geçmiş olsun canım...

kilolar inatlaşıyo bizle ama gidicekler inşallah....

kızların nasıl...küçük cadı baya büyümüştür....

İyi geceler
Zeynepcim dikkat et hasta olma emi
Elizcim dersanen Kızılay'da mı adı ne ki acaba merak ettim :)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler tek tek alıntılama fırsatım olmadı kusura bakmayın
Ceco hoşgeldin sen de inşallah hayatında herşey istediğin gibi olur

Aleyküm selam
Çok geçmiş olsun, inşallah tedavin bir an önce işe yarar da sağlığına kavuşursun.
Kilonu takma kafana, sağlığın yerinde olsun kilolar elbet gider

Elizcim, geçmiş olsun kuzuya..Eczaneler de pompa gibi bişey var bebeklerin burnunda biriken sümüğü çekmek için
Onu da önerebilirsin ablana..
Örneğin sprey sıktıktan sonra da pompayla tahliyesini yapar

ediyorum ablacım sağolasın...

Ablacım maltepe dersanesine gidiyorum. sıhhıye'de kpss için olan akademi kısmı.
biliyorsundur oldukça disiplinli ve ciddi orası.
benim de disipline ihtiyacım var, o yüzden orayı tercih ettim :)
Elizcim, geçmiş olsun kuzuya..Eczaneler de pompa gibi bişey var bebeklerin burnunda biriken sümüğü çekmek için
Onu da önerebilirsin ablana..
Örneğin sprey sıktıktan sonra da pompayla tahliyesini yapar
aa çok güzelmiş. mutlaka söyleyeceğim yarın ablama.
çok teşekkür ederim

geçmiş olsun kuzuya canım, inşallah toparlanır..

hoşbulduk, sağol.

Hoşgeldin banucum...

İyi yapmışsın doktora gitmekle..Ben de yarın arkadaşımla gidebilirim eğer vazgeçmezsem. bugün öyle karar vermiştik

Canım kesinlikle ihmal etme
Ben hep salladım durdum ama en son kendimi ölümü hayal ederken yakalayınca çok korktum İnan çok berbat bir duygu sonrası çok şükür öncekine nazaran daha seyrek aklıma geliyor ama hala tek başınayken balkona çıkmaktan korkuyorum. Hep düşersem diye düşünüyorum ve çamaşırlarımı bile hep büyük kızın nezaretinde asıyorum ( ona tabi hadi gel ucundan tut az yardımcı ol hem sohbet ederiz diyorum ki çocukta tedirgin olmasın )
Rabbimin izniyle geçecek inşallah....Aminnnnnnnn

Sorma cadı felaket ceneli oldu anası kılıklı
Astigmat olduğu için gözlük takıyor artık ve maşallah hemen benimsedi neredeyse gözlükle yatacak

Neye bana müsaade kendinize iyi bakın

Son düzenleme:

sana da çok geçmiş olsun canım.

aynı belirtiler bende regl öncesi sökülmeye çalışırken olur. sen de regl mi olacaksın acaba?

oy maşallah...zeynep teyseside gözlükle yatıyo zaten rüyaları daha net görmek için..

sana da çok geçmiş olsun canım.

aynı belirtiler bende regl öncesi sökülmeye çalışırken olur. sen de regl mi olacaksın acaba?

sağol canım....benim daha bir haftam var canım bilmemki ondan olabilirmi...

kocam bana bakıp bakıp gülüyo...sırtımda battaniye sandalyeye tünedim bi elim klavyede diğer elim çayda...keyfe bak hiçbirindende vazgeçmiyon diyoo...

Elizcim geçmiş olsun paşaya ne zorlanmıştıremerken kuzucuk neyseki açılmış minnak burnu yenanın dediği pomplar işe yarıyor gerçekten yeğenlerden biliyorum
Dersane konusunda iyi yapmışsın Maltepe ciddi çalışıyor gerçekten umarım faydalanırsın sen de

senin kız dersaneye gidiyor değilmi asuu.?

haftasonumu haftaiçimi seneye bizim de başlamamız lazım sanırım..nasıl ikna edecem bilmiyorum drsane fobisi var benim kız da...

tesekkurler destan hanım umarım oyle olur ama sankı hep boyle sıkıntı cekecekmısım gelıyor. gercı 63 ya ısteyerek bıklınclı yaptıgım bı dıyet sonucunda dusmedım malum kucuk bebek bakımı uykusuzluk vs derken gıttı kılolar ama bu sefer sankı hıc olmayacakmıs gıbı gelıyor.. ((

senin kız dersaneye gidiyor değilmi asuu.?

haftasonumu haftaiçimi seneye bizim de başlamamız lazım sanırım..nasıl ikna edecem bilmiyorum drsane fobisi var benim kız da...

Hafta sonu ve hafta içi de bir gün gidiyor canım ama ilerde kabin dersleri olacak dahafazla gidecek epey yoğun programları
Benimki de bıktı dersaneden biliyorsun ana mecbur olunca ses etmiyor kuzucum napsın kolay değil böyle tempo olmayınca iyi bir yerlere yerleşmek

yarın ilk işim ablama haber vermek olacak çok teşekkür ederim.
evet ben öss'ye de maltepe ile hazırlanmıştım ve çok güzel bi sonuç aldım. kpssde de böyle olur umarım

Geçen dişe gittiğimiz de yan tarafın da dersane var...Dersanenin dışında üniversiteyi kazananların isimleri ve bölümleri asılı..
hadi gel bunlara bakalım dedim heveslenmesi babın da
bayağı bi özendi bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…