hoşgeldinn....bak ne güzel kilolar vermişsin gene başarabilirsin yeterki iste...ve bize takıl birbirimizi motive edelim...hadi gazamız mübarek olsun...
hoşgeldinn....
hadi bakalım hayırlı olsun yeni okulunuz....senin başın niye geçmedi hala ilaç alsaydın keşke....bence dinlenemediğinden oluyo...baksana geceyide sıkıntılı geçirmişsiniz zaten üstüne bugünkü koşturmaca...Rabbim şifa versin inşallah...
ooo maşallah burası bayaa kalabalık
kızlar umuttan haber alan varmı hiç uğramıyor
Geçen dişe gittiğimiz de yan tarafın da dersane var...Dersanenin dışında üniversiteyi kazananların isimleri ve bölümleri asılı..
hadi gel bunlara bakalım dedim heveslenmesi babın da
bayağı bi özendi bakalım...
yena ablacım inşallah ikna edersin kızını dersane konusunda.
....
Ben artık uyuyayım, hepinize iyi geceler
Daha önce de vermişsin sen ne güzel. Ben şu yaşımda hiç görmedim zayıf halimi mesela
Bir kere yaptıysan, bir kez daha yapabilirsin canım.
Burda hep destek, tam destek
merhaba elizabeth. her seyın bası saglık kılodan da bu yuzden rahatsız olmaya basladım aslında goruntuden zıyade zaten al ver al ver vucut mahvoldu hele gebelık karın zaten catlaklardan harıta gıbı... ıns su dfazlalıklardan kurtuluruz. aacaba bı dıyetısyene mı gıtsem aranız da dıyetısyene gıden var mı ?
Hoşgeldin, umuttu ben yazın aramıştım merak ettiğim için hatta aralıklarla iki kez aradım iyidi o dönem bulantıalrının olduğunu söylemişti...
Ondan sonra aramadım açıkçası ondan bekledim belki.
merhaba elizabeth. her seyın bası saglık kılodan da bu yuzden rahatsız olmaya basladım aslında goruntuden zıyade zaten al ver al ver vucut mahvoldu hele gebelık karın zaten catlaklardan harıta gıbı... ıns su dfazlalıklardan kurtuluruz. aacaba bı dıyetısyene mı gıtsem aranız da dıyetısyene gıden var mı ?
Aynen ben de o sıralar konuştum bikaç kez daha sonra rahatsız etmek istemedim ben de
ben 4 farklı diyetisyene gittim.İş beyinde bitiyor..
İstemeyince milyon liste olsun önünde önemi olmuyor...
Ama bilnçlenmenin,beslenmenin matematiğini çözeyim diyorsan faydası var....
yani olabilir ama benim esas sıkıntım sanırım bi programım olmaması ve ıstahsız kızımın her onune koydugum seyın bcogunluıkla benım tarafımdan yenılmesı ne yapıyım cope gıtmesın yazık gunah dıyorum e o da nazlı cogu zaman yemıyor bwenımkı de bı umut ıste.
belkı elımde bır program olursa ve duzene koyarsam ne yıyecegımı belkı kılo vermek daha kolay olur...
ben daha dayanamıyom kızlar...bu yamyamlarda yidi yidi bitirdi beni...küçüğüm düştü kafasını vurdu cıyak cıyak ortalık...gidip yatayım birini koynuma öbürünü ayağıma yatırayım başarabilirsek hep beraber uyuyalım...
haydin hayırlı geceler....
bebeğe zarar gelmesin diye pc den uzak duruyorum demişti en son ama çok uzun zaman oldu. arada uğrar diye umuyordum. bayaa şişmiştir kaç aylık oldu acaba
aslında insanları rahatsız etmeye çok çekinirimama bugünlerde hep aklıma geliyor umut
hayırlısıyla kurtulur, bebişini kucağına alır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?