Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tesekkurler yolcu inşallah yaa oyle zaten 60 larda falan gozum yok su nefes sıkıntılarım ayak agrılarım gecsın de 70 kler hatta 80 ler bıle olur daha buyuk saglık sorunları cıkacak dıye korkuyorum allah hepimizin yardımcısı olsun...

ooo maşallah burası bayaa kalabalık
kızlar umuttan haber alan varmı hiç uğramıyor

ooo maşallah burası bayaa kalabalık
kızlar umuttan haber alan varmı hiç uğramıyor

Hoşgeldin, umuttu ben yazın aramıştım merak ettiğim için hatta aralıklarla iki kez aradım iyidi o dönem bulantıalrının olduğunu söylemişti...
Ondan sonra aramadım açıkçası ondan bekledim belki.

Büyüdükçe bilinçleniyorlar canım farkındalar herşeyin
SBS de çok küçüklerdi ciddiyetini idrakta zorlandılar haliyle çok da yoruldular zaten ama artık daha farklı bakıyorlar

yena ablacım inşallah ikna edersin kızını dersane konusunda.

....

Ben artık uyuyayım, hepinize iyi geceler

İnşallah canım...SBS dalgasından 3 yıl üst üste gidince öööö geldi çocuğa...Ama mecburen seneye gidecek valla diş hekimi olmak istiyorsa destek şart...

İyi geceler..

Aynen ben de o sıralar konuştum bikaç kez daha sonra rahatsız etmek istemedim ben de

ben 4 farklı diyetisyene gittim.İş beyinde bitiyor..
İstemeyince milyon liste olsun önünde önemi olmuyor...

Ama bilnçlenmenin,beslenmenin matematiğini çözeyim diyorsan faydası var....

Son düzenleme:
ben 4 farklı diyetisyene gittim.İş beyinde bitiyor..
İstemeyince milyon liste olsun önünde önemi olmuyor...

Ama bilnçlenmenin,beslenmenin matematiğini çözeyim diyorsan faydası var....

yani olabilir ama benim esas sıkıntım sanırım bi programım olmaması ve ıstahsız kızımın her onune koydugum seyın bcogunluıkla benım tarafımdan yenılmesı ne yapıyım cope gıtmesın yazık gunah dıyorum e o da nazlı cogu zaman yemıyor bwenımkı de bı umut ıste.
belkı elımde bır program olursa ve duzene koyarsam ne yıyecegımı belkı kılo vermek daha kolay olur...

iyi geceler fıstıklar )

Benil , Destanhanım , Noram , Neshos hoşgeldiniz, azminiz daim olsunn )

ben daha dayanamıyom kızlar...bu yamyamlarda yidi yidi bitirdi beni...küçüğüm düştü kafasını vurdu cıyak cıyak ortalık...gidip yatayım birini koynuma öbürünü ayağıma yatırayım başarabilirsek hep beraber uyuyalım...

haydin hayırlı geceler....

Son düzenleme:

Diyorum ya ben iradesiz olduğum için başaramadım...
Senin gitmen belki çok faydalı olacaktır.Seni dha motive edecektir...

Burda diyetisyen eşliğinde 30 küsur kilo veren arkadaşımız var ''Özka82'' örneğin
Şu an yoğun çalıştığından gelemiyor...

Kıyamam...öp geçsin annesi hadi iyi geceler...

bebeğe zarar gelmesin diye pc den uzak duruyorum demişti en son ama çok uzun zaman oldu. arada uğrar diye umuyordum. bayaa şişmiştir kaç aylık oldu acaba

bebeğe zarar gelmesin diye pc den uzak duruyorum demişti en son ama çok uzun zaman oldu. arada uğrar diye umuyordum. bayaa şişmiştir kaç aylık oldu acaba

Dafican çok merak ediyosan yarın arıyayım istersen

Yanlış hatırlamıyorsam Kasım da doğuracak...

aslında insanları rahatsız etmeye çok çekinirim ama bugünlerde hep aklıma geliyor umut
hayırlısıyla kurtulur, bebişini kucağına alır inşallah

aslında insanları rahatsız etmeye çok çekinirim ama bugünlerde hep aklıma geliyor umut
hayırlısıyla kurtulur, bebişini kucağına alır inşallah

dur ben sana özelden numnarasını yazayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…