nasıl yüzsüzlük, nasıl terbiyesizlik...
Allah korumuş gerçekten. özellikle ufak şirketlere, ofislere falan korkuyla yaklaşır oldum.
Zaten bölümümden ötürü özel sektörde çalışamıyorum, sadece ufak ufak para geçsin elime diye iş arıyordum. Dediğim gibi işverenin güvenilirliği en büyük kıstasım oldu iş arama zamanında.
paraya ihtiyacı olup, böyle olaylara sessiz kalma durumunda olan ne çok kadın vardır kimbilir.
Allah korusun böylelerinden. asıldığın kadından utanmıyorsan evladından, eşinden utan...
iyi geceler fıstıklar)
Benil , Destanhanım , Noram , Neshos hoşgeldiniz, azminiz daim olsunn)
İyi geceler,tatlı rüyalar kızlar...
Bayanlar bu kez kesin kararlıyım (ki hep böyle derim) yarın sabah erkenden yürüyüşe çıkacağım. Birde ilaç kullanıyorum yaklaşık 10 gün oldu. Şekeri dengelemek için bitkisel falan değil baya ilaç yani. Şeker hastalarıda kullanıyormuş. Hemşire tanıdığım söyledi ve aldı o da kullanıyor. Bakalım 1 ay sonun ya bir kaç kilo vereceğim yada tahtalı köye ziyaret ve ticarete gideceğim::))
Eşimle iddalaştık hangimiz daha çok kilo vereceğiz diye ben ilaç kullanmakla biraz hile yapmış oluyorum ama iddayı kaybeden kazananı yemeğe götürecek
Metformin etken maddeli ilaç mı kullanıyorsun.? ''glifor gibi''
Doktora danışıp kullansan daha iyi olmazmı.?
Vücudunun dengesi iyice bozulmasın Allah korusun..
hoşgeldin canımSelamlar herkese,
Zeynepcim gördüm selamını geldim, işler vardı da yazamadım demin.
Dafi abla hoşgeldin evine. gelenler için de kolaylıklar diliyorum sana, sen halledersin kesin :)
Yasemin abla iyi yolculuklar, iyi gelecektir sana annenleri görmek ablacım.
Nursena okul işi hallolmuştur umarım. dün akşam okuyanlardan biri bendim gerçekten :)
Destanhanım hoşgeldiniz aramıza, azminiz daim olsun.
Neshos sen de hoşgeldin.
Elizcim hayatındaki tüm yenilikler hayırlı olsun canım, inşallah dersaneden de fazlasıyla faydalanırsın. işin çok eğlenceli görünüyor hakikaten :) dersaneye benim de ihtiyacım var kpss için ama dur bakalım. hoşbulduk bu arada :))
menüm....
kahvaltı:yok
öğle:
5 ufak dilim mücver(akşamdan kalan)
5 kaşık yoğurt
1 kupa yeşilçay....
ara:
1 kupa 9 lu çay
1 kaşık pilav...(kızın kalanını sıyırdım..)
akşam:
10 kaşık kurufasülye
5 kaşık pilav....
ve şimdi yeşilçayımı yudumluyorumm...
3 litre suyum ve 30 dakika sporum tamam...eğer acıkırsam bir fincan süt içmeyi düşünüyorum...
rabbim gönlüne göre versin inşallahYaklaşık kırk kere hoşgeldin demişim
Kpss şu anda en büyük umudum canım, elimden geldiğince faydalanıcam inşallah...
Sen de düşünüyorsan eğer bir an önce hazırlanmaya başlamanı öneririm. Ayrıca evet, iş gayet eğlenceli oluyor. Sürekli gelin-damat görmekten evlilikten iyice soğusam da sorun değil
menum
10:00 etımek peynır domates sut
12:00 baklava
13:30 borek ayran
16:00 uzum
18:00 bıber dolma yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?