Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şu erkekleri anlamak cok zor. Kadınları ne sanıyorlar. Eee sonradan görmeler ceplerine 3 kuruş geçince akıllarına tek gelen belden aşağıları sanki bütün bayanlar peşlerinden koşacak adi herifler. Kendi eşleri kızları kardeşlerinin başına aynı şey gelmeyeceğini düşünen insan dışı varlıkların yapacağı hareketler bunlar.

Bayanlar bu kez kesin kararlıyım (ki hep böyle derim) yarın sabah erkenden yürüyüşe çıkacağım. Birde ilaç kullanıyorum yaklaşık 10 gün oldu. Şekeri dengelemek için bitkisel falan değil baya ilaç yani. Şeker hastalarıda kullanıyormuş. Hemşire tanıdığım söyledi ve aldı o da kullanıyor. Bakalım 1 ay sonun ya bir kaç kilo vereceğim yada tahtalı köye ziyaret ve ticarete gideceğim::))

Eşimle iddalaştık hangimiz daha çok kilo vereceğiz diye ben ilaç kullanmakla biraz hile yapmış oluyorum ama iddayı kaybeden kazananı yemeğe götürecek

İyi geceler,tatlı rüyalar kızlar...

Metformin etken maddeli ilaç mı kullanıyorsun.? ''glifor gibi''
Doktora danışıp kullansan daha iyi olmazmı.?
Vücudunun dengesi iyice bozulmasın Allah korusun..

Metformin etken maddeli ilaç mı kullanıyorsun.? ''glifor gibi''
Doktora danışıp kullansan daha iyi olmazmı.?
Vücudunun dengesi iyice bozulmasın Allah korusun..

Glukofen kull. Haklısında zaten kilo al ver al ver dengemi kaldı:) Doktora gitsem vermezki :) Şeker hastası falan değilim çok şükür kimsede olmasın inş. Ya bende irade var tutunca tutuyorum boğazımıda sorun yemeği sevmem ve cok hızlı yemem lokmaları çiğnemiyorum resmen yutuyorum elimden alacaklar yaa:) neyse görüşürüz

hoşgeldin canım

yok yok sen bu hafta süpersin gerçi sabah falan eksik ama güzel sonuç alacağına eminim

rabbim gönlüne göre versin inşallah

menum

10:00 etımek peynır domates sut
12:00 baklava
13:30 borek ayran
16:00 uzum
18:00 bıber dolma yogurt

miktarlar nerde canım :44:

kızlar yeni gelenler vard hoşgelmişler...
ben bugün sabah çatanadak çıkmak zorunda kaldım salondaki peteklerde sorun vardı kış gelmeden hallettirelim diye eşim kaloriferciyi getirmiş..sabah tüm salonu ortaya topladık petekletin yeri değişti.duvarları oy sök çıkar başka yere tak boya..
sabah ortaya topladım diğer odada ütüye geçtim 2 saat ütü yaptım sonra mutfağa geçtim hazır yufkadan gözleme yaptım işçilere arad çay kahve servisi.akşam üzeri daha önceden ayarlanmış bebek görme vardı 1 saatliğine oraya gittim yapacak bişi yok heryer heryerde geldiğimde ustaların işi yenice bitmiş duvarların kazılan yerleri alçı ve boya yapıyorlardı eh sil süpür yemek derken 9 dan 10 kadar sızmışım çekyatta birazöncede uyandım bakayım ne ediyonuz diye sabah gelemezsem dedim bu sabahki kilomu bildireyim KİLOM:109 aslında bugünkü koşuşturmacadan sonra belki 1-2 gram daha gitmiştir belki ama haftaya kalsın artık
sporuma bakayım şimdi mesajlarımdan dün yapamadım ama

Son düzenleme:

20(hastaydım)
21:.80
22---(nöbetteydim)
23:.60
24:.80
25:.80
26(çok yorgunum çooookkkkkkkkkkkkkk)
toplam 300 dakika

yarın mesaim var akşama gelirim..
herkese bol kilo vermiş bir güne sağlıkla uyanma dileklerimi gönderiyorum

Hepinize hayırlı cumlar diliyorum dualarımız kabul olur insllah
Benim kızın okulunu almmlatempo basldı kendi gidiyodu eski okuluna simdi sabah götürdüm öğlen alıcam 1 saat yemek sonra geri burakïcam 12_1 arası saat 2 bucukta alıcam geri iste böyle tempo sabahtan yemeğimi falan yapayım d hazır olusun gelincede ders faslı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…