Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamun aleyküm kızlar

canım çok yorulmuşsun ama bütün kış rahat edersin inşallah

Dafiii basağrısından duramadım bugün ehbiraz. Cuma günü iyi olmaz der annem bi hafta ağrırmıs ağrıyo deme diye
geçmiş olsun canım senin baş ağrın neden geçmediki :44:çok mu sıkıldın birşeylere çokmu üzüldün ? gerginlik ağrısı uzun sürer.bir ağrı kesici al biraz uyumaya çalış

Son düzenleme:
Herkese hayırlı cumalar, güzel bildirimler...

Ayten yakalayacağım seni, çok pis gaza geldim :) şaka bi yana harika gidiyorsun canım, maşallah

Elizcim sporum 70 dakika canım, şimdiden ellerine sağlık

Son düzenleme:
günaydın güzeller,hayırlı cumalar bol eksili bildirimler

Esram kg aynı 92

Eliz cim sporum 220 dk

Şimdideen elceğizlerinize emeğinize sağlık Esram& Elizim

bu gidişle bu kg de daş gibi hatun olucam sıkılaşma var fakat takılı kaldım burda

zaten maşallahın var, boy pos :)

kırılır o direnç, uzun sürmez ablacım.

Hayırlı cumalar
Esra Ayten beni de fena gaza getiriyor 70 ler idolümüz ne de olsa
Ben de bu hafta hareket yok malesef
Kilom aynı 82.7
Spor da olamıyor malesef
Yürümeye alışık olunca yürüyememek çok fena dokunuyor bana şükür tabiii her zaman

eheh :)

haftaya ben Aytenin yerini kapayım, sen de benimkini kap ablacım :)

günaydınnn...

herkese hayırlı cumalar...

bende boğaz ağrısı başladı hafiften bi terleme bi üşüme geliyor...
başımda ağrıyor...

hasta olanlara Allah şifa versin...

Esracım kilom 95,5
Elizcim sporum yok...

sanırım toplamda fazla kalori alıyorum sporsuz fazla geliyor Esracım bi el atarmısın benim kalorilere sence kaç kalori almam lazım..
bu arada bayram öncesi buluşacaktık demi....hemde Kadıköy'de olsun mu?...

Cecoş geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşursun...

kuzum ben kaloriden ziyade tahılları sayıyorum sende. çünkü onu kaçırmazsak kalori çok olmuyor. dün kurabiye sanki biraz fazlaydı, 9 porsiyon kadar tahıl vardı. bi de sanırım dün baklagil mi yemiştin, o da ödem yapıyor bi sonraki gün. sen yine bu hafta 8 porsiyonda tutmaya çalış tahılı. bi de tartıya çok takılma. ben hala 81 im ama 82.7den beri 2,3 kg yağ vermişim ama biraz kas artmış, biraz da su hala regl olduğum için sanırım. senin de bikaç güne düşmezse, biraz daha dikkat ederiz. gayet iyisin maşallah canım

buluşmayı yazmayı unutmuşum canım :)

buluşalım hakikaten, haftaya cumartesi için konuşalım mı :)
eşlerden izin alalım, alışveriş yapalım az :)

günaydın arkadaşlar.
menüm ;
güne ılık su içerek başladım
sabah :1dilim kepek ekmek , 1 tatlı kaşığı krem peynir ve minik bir domates - 1 bardak çay
ara : doğadan form kayısılı bitki çayı 1 bardak
öğlen :1 dilim kepek ekmeği ve minik domates ( işyerinde bugün için alternatifim yoktu )
ara : 1 ekşili elma ve sonrasında mideme kramp girdi 1 paket eti crax çubuk kraker
akşam : 1 kase yayla çorbası , ve küçük bir tabak fırında patates yemeği - 2 bardak çay

spor : 30 dk tempolu yürüyüş , 10 dk karın çalıştırma egzersizi

ve tartı dün den sadece -200 gr fark gösterdi .

Son düzenleme:

canım benim ne kadar da dikkatlisin...evet dün kuru fasulye yedim aslında sevmem ama seçme şansım yoktu...dediğin gibi tahılı azaltıcam ya da spor yapıcam...başka şansım yok..

eşime söz vermiştim ay başında eğer ay sonunda istediğim kiloya inersem balık yemeye götürcektim onu..malesef olmadı diyorki bana ay sonuna 3 gün var istesen verirsin adama bak ya kendisi faydalanacak ya...

ben işlere dalayım gelirim yine

buluşmayı yazmayı unutmuşum canım :)

buluşalım hakikaten, haftaya cumartesi için konuşalım mı :)
eşlerden izin alalım, alışveriş yapalım az :)

cumartesi çalışıyorum ya işlerin durumuna bağlı izin sorun değil hallederiz...konuşuruz yine...yapalım bayramlık alırız kendimize...2 hafta sonra olsun az daha inceliriz belki:18:

cumartesi çalışıyorum ya işlerin durumuna bağlı izin sorun değil hallederiz...konuşuruz yine...yapalım bayramlık alırız kendimize...2 hafta sonra olsun az daha inceliriz belki:18:

eşin haklı, ay sonuna 4 gün var :) ben de düz 80le çıkmak istiyorum eylülden, dur bakalım :)

tamam canım, son hafta olsun. az daha inceliriz dediğin gibi :)
konuşuruz yine, kolay gelsin sana.

Selamün aleykümm....

ben geldimm...çok keyifli geldim hemdee...

yok yok sen bu hafta süpersin gerçi sabah falan eksik ama güzel sonuç alacağına eminim

saygılarrr ablacımm...

kolay gelsin ablacım...

gayet iyi gidiyorsun canım ayrıca bir gün için -200 gayet iyi bence...hergün böyle gitse haftada 1400 gram ederkii buda süper....

artık geleyim bildirime...

esracımm kilomm 87,3....çok sevindirik oldum...

elizcim sporum 120 dakika...

şimdiden ellerinize sağlık öpüyorum sizi...

kuzum gece sabah ettirdi bize şimdi uyuyo mışıl mışıl...bende gidip yatayım biraz...çok uykum varr...gerçi büyük kız rahat bırakmaz ama şansımı deniyeyim...

inşallah herkesler güzel - haberleriyle gelir...

hayırlı cumalar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…