Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimi

kilo : 90
spor : 240 dk.

yuh bana

gayet iyi gidiyorsun canım ayrıca bir gün için -200 gayet iyi bence...hergün böyle gitse haftada 1400 gram ederkii buda süper....

evet ben hiç öyle düşünmemiştim :) :26: mutlu oldum :13:

ben gidene kadar kuzum uyandı sırıtarak geldi yamacıma iyimi...neyse bari kahvaltı hazırlayayım onlara...

aklım sizde merak ediyorum kim ne kadar vermiş...

daha dün gece geldim o yüzden kimseyi tanımıyorum toplu bir günaydın diyeyim dedim

güne yeşil çay ile başladım kahvaltımı yaptım kahvaltıda ekmeği biraz fazla kaçırdım 3 dilim ekmek 1 üçgen peynir 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin şu ana kadar da 1 litre su tükettim şiştim ama doymadım lakin mutfağa girmek yasak bugün bana daha fazla öğlen yemeğinden biraz atıştırırım sanırım fırında tavuk yapacak annem o kadar

ben iyiyim canım, sen nasılsın?
20lik diş yine canıma okuyor şu günlerde. doktor bulmam lazım buralarda. var mı senin bildiğin iyi bir diş hekimi?

geçmiş olsun canım...bi tane vardı ama emekli oldu sanırım...ama zaten sultanbeylideydi sana baya uzak kaçar...eşime bir sorarım belki onun iş çevresinde vardır tanıdık biri...

Esra sen onu aldırmadan rahat edemeyeceksin canım..acı gerçek...

evet dün yine kulağıma vuruyordu, bu sabah ağrıyla uyandım. eşim de kurban geçsin kaçamazsın artık diyor. çıkış yönü de yamuk, artık ne olur bilmiyorum.

geçmiş olsun canım...bi tane vardı ama emekli oldu sanırım...ama zaten sultanbeylideydi sana baya uzak kaçar...eşime bir sorarım belki onun iş çevresinde vardır tanıdık biri...

tamam canım iyi olur, çok sağol. tavsiyeyle gidemezsem yunus emrede varmış 3 diş hekimi, artık birine gideceğim mecbur..

hamd olsun iyiym sen nasılsın? kızın daha iyidir inşaAllah geçmiş olsun...

Elizcim yeğenine geçmiş olsun...

sağol canım bende bugün daha iyiyim canım...kızımda yani normalde bir sıkıntısı yok gibi dün son dişinide çıkardı ama özellikle

akşamları daha bir huysuz mızmız hep ağlama modunda...anlamadım gitti...hep dişten diyodum...ama artık oda bitti...bakalım biraz

daha takip edeyimde olmassa doktora gideriz...gerçi bi rahatsızlığımızda yok doktora ne dicez onuda bilmiyorum..

eheh :)

haftaya ben Aytenin yerini kapayım, sen de benimkini kap ablacım :)

Inşallah canım benim gözüm bu hafta 81 lerdeydi ama olmadı haftaya dediğin gibi olur umarım
Dişini de ihmal etme hallet canım bir an önce kurtuluşu yok başka türlü demek ki

öyleyse gidip bu hafta mı çektirsem acaba Eliz
haklısın canım, araştırayım ben.

Inşallah canım benim gözüm bu hafta 81 lerdeydi ama olmadı haftaya dediğin gibi olur umarım
Dişini de ihmal etme hallet canım bir an önce kurtuluşu yok başka türlü demek ki

sağol ablacım, haklısın.

inşallah bayrama 70lerde oluruz ya, çok uzun sürdü bu hasret.

Başağrılı bir halde merhaba diyorum size...

Güzel kilolar verilmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…