ben gidene kadar kuzum uyandı sırıtarak geldi yamacıma iyimi...neyse bari kahvaltı hazırlayayım onlara...
aklım sizde merak ediyorum kim ne kadar vermiş...
esracım nevincim nasılsınız....
esracım nevincim nasılsınız....
ben iyiyim canım, sen nasılsın?
20lik diş yine canıma okuyor şu günlerde. doktor bulmam lazım buralarda. var mı senin bildiğin iyi bir diş hekimi?
ben iyiyim canım, sen nasılsın?
20lik diş yine canıma okuyor şu günlerde. doktor bulmam lazım buralarda. var mı senin bildiğin iyi bir diş hekimi?
Esra sen onu aldırmadan rahat edemeyeceksin canım..acı gerçek...
geçmiş olsun canım...bi tane vardı ama emekli oldu sanırım...ama zaten sultanbeylideydi sana baya uzak kaçar...eşime bir sorarım belki onun iş çevresinde vardır tanıdık biri...
hamd olsun iyiym sen nasılsın? kızın daha iyidir inşaAllah geçmiş olsun...
Elizcim yeğenine geçmiş olsun...
ben devlet hastanesi diyetisyenine gittiğim için tam bir faciaydı sonuç. Çünkü ben yıllardır bedenimi, ve bedenimin ihtiyaçlarını gayet iyi tanıyorum. Olay iradesizlikte. O irade durumunu da içten yönetebilmem gerekiyor.merhaba elizabeth. her seyın bası saglık kılodan da bu yuzden rahatsız olmaya basladım aslında goruntuden zıyade zaten al ver al ver vucut mahvoldu hele gebelık karın zaten catlaklardan harıta gıbı... ıns su dfazlalıklardan kurtuluruz. aacaba bı dıyetısyene mı gıtsem aranız da dıyetısyene gıden var mı ?
eğer kurallı, disiplinli olduğunda daha iyi sonuç alıyorsan git bir bak istersen. belki yardımı dokunur sana.
diyetisyenle çok güzel kilo veren insanlar var.
Ay ay geçmiş olsunben iyiyim canım, sen nasılsın?
Ben iki sene önce aldırdım öyle yamuk gelen, gömülü bir 20lik dişimi.
Gerçekten profesyonel ellere teslim etmek gerekiyor kendini. Zor bi operasyon ama güveneceğin bir insan olursa sorunsuz halloluyor. bi de ben o dönem 4 kilo vermiştim
Çok teşekkür ederim canımhamd olsun iyiym sen nasılsın? kızın daha iyidir inşaAllah geçmiş olsun...
Elizcim yeğenine geçmiş olsun...
eheh :)
haftaya ben Aytenin yerini kapayım, sen de benimkini kap ablacım :)
esracım eşim merdiven köyde biri var dedi ama özelmiş....
Ay ay geçmiş olsun
Ben iki sene önce aldırdım öyle yamuk gelen, gömülü bir 20lik dişimi.
Gerçekten profesyonel ellere teslim etmek gerekiyor kendini. Zor bi operasyon ama güveneceğin bir insan olursa sorunsuz halloluyor. bi de ben o dönem 4 kilo vermiştim
Inşallah canım benim gözüm bu hafta 81 lerdeydi ama olmadı haftaya dediğin gibi olur umarım
Dişini de ihmal etme hallet canım bir an önce kurtuluşu yok başka türlü demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?