Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Spor birincimiz .......... 1.73
Spor ikincimiz........ nothinggg:13:
Spor üçüncümüz........ dafi :13:

ellerine sağlık bebeğim kızlar harikasınız liste de sayı çoğalmış ne güzel hadi bugünden yine başalyalım

HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ________ Katrem

HAFTANIN 2.si _________ - 1,6 kg. ________ penfriends2000 :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,4 kg. ________ y.o.l.c.u.

listeler için ellerine sağlık ..
kilo verenleri tebrik ediyorum
vermeyenlere:121::83:

Son düzenleme:

sağol ablacım...nasılsınn...kimseler yok bugün ara ara bakıyorum...ama gelen giden yok gibi...cuma rehaveti çöktü herkese sanırsam...

sağol ablacım...nasılsınn...kimseler yok bugün ara ara bakıyorum...ama gelen giden yok gibi...cuma rehaveti çöktü herkese sanırsam...

iş çıkışı 1 saat market alışverişi yaptık aslında evimizin karşısında büyük avm var ama uzakta olan başka yere gittik eşimle gezindik baya yoruldukmbi merak geldim kızlar neler yapmışlar kaçar kilo vermişler diye..eh az veren candan gayet güzel böyle böyle verilecek o kilolar ..sende güzel vermişsin zaten bekliyordum böyle bir sonuç...tebrikler

Kilo veren arkadaslari cani gonulden tebrik ediorum( ben beceremedim icin4 aydir) aksam konsere gidicegimden menumu simdiden yaziyorum
8:30 4 dilim ekmek 1 parca peynir domates
11:00 mandalin kahve
13:00 ton balikli salata
16:00 1 dilim bklava
18:30 3 biber dolma 2 dilim ekmek yogurt
9:00 kahve

ohh iyi yapmışsınız...ben özledim kocamla gezmeyi...son zamanlarda çok yoğun işleri..bende her işimi kardeşimle hallediyodum...ama önümüzdeki hafta anneme gidicez nasipse çocukları ona bırakıp alışverişe çıkarız diye düşünüyoz bizde bakalım belki o güne kadar 1 kilocuk daha eksilirim....bu arada tekrar teşekkürederim ablacım...elimden geleni yapmaya çalışıyorum...yediklerimi görüyosunuz zaten hiç kaçamak yok...o olduğu an herşey alt üst oluyo..canım çok tatlı istiyo...ama yemicem...hatta kardeşim gelicek akşama herzaman elleri dolu gelir arayıp sakın bişey getirme diye tembihledim...

bu arada sen nerde oturuyodun ablacım...daha önce sorduysamda kusuruma bakma çok unutuyorum herşeyii...:26:

inşallah canım herşey azim gerisi boş yavaşta olsa olacak bu iş....seneye yaza bitmeli bu iş ve hep o kiloda kalınmalı ben bıktım artık..arkadaşık vardı tüp mide olan eşim istese bugün olurum ama asla istemiyor ben seni böyle seviyorum zayıflama spor yap bel ağrılarına iyi geliyor diyorrr..uşaktayım ben hemşireyim 15 sene ebelik yaptım 3 senedir hemşire olarak çalışıyorum

Son düzenleme:
Ayyy hic deme helede hemen kıyasliyo kendiyle benim suram dha ince faln diye halbüse tencere dibin kara seninki benden kara
Spor birincimiz .......... 1.73
Spor ikincimiz........ nothinggg:13:
Spor üçüncümüz........ dafi :13:
-
Dafii kilo veremesemde listeye girerim diyosunnn
Tebrik ederim ssporcuları

Ayyy hic deme helede hemen kıyasliyo kendiyle benim suram dha ince faln diye halbüse tencere dibin kara seninki benden kara
-
Dafii kilo veremesemde listeye girerim diyosunnn
Tebrik ederim ssporcuları
evet girerim arkadaş ya baştan ya sondan ama bir şekilde girerim
listenin birisine sondan birinci girdim ötekine ikinci eliz beni üçüncü yazmış ama olsun ben ikinci olduğumu biliyorum

kızler benim netbuk a birşeyler oldu şarj tutmuyor.fişini çıkarttığım an kapanıyor. hep takılı kullandım bugün. işi bittimi dersiniz. ne oldu buna bilen varmı

Herkese hayırlı cumalar, güzel bildirimler...

Ayten yakalayacağım seni, çok pis gaza geldim :) şaka bi yana harika gidiyorsun canım, maşallah

Elizcim sporum 70 dakika canım, şimdiden ellerine sağlık

eheh :)

haftaya ben Aytenin yerini kapayım, sen de benimkini kap ablacım :)

sizi gaza getirmek beni de ayrı bir mutlu ediyor haftaya kapışalım

gelmişken menümüde yazayım...

kahvaltı:

2 yumurtayla peynirli omlet

1 kupa yeşilçay...

ara:

1 salatalık....

öğle:

3 kepçe soğuk çorba...

ara:

1 kupa 9 lu çay.....

akşam:

3 kepçe soğuk çorba

3 kaşık makarna

1 kupa yeşilçay....

3 litre su ve 30 dakika spor tamam...acıkırsam süt içerim diye düşünüyorum....

kocam geldi ben kaçıyom....

HAFTANIN 1.si _________ - 1,8 kg. ________ Katrem

HAFTANIN 2.si _________ - 1,6 kg. ________ penfriends2000 :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,4 kg. ________ y.o.l.c.u.

Esracım ellerine sağlık canım kilo veren herkesi tebrik ediyoruuummm

evet girerim arkadaş ya baştan ya sondan ama bir şekilde girerim
listenin birisine sondan birinci girdim ötekine ikinci eliz beni üçüncü yazmış ama olsun ben ikinci olduğumu biliyorum
sonradan da yanlış mı eklemişim.
Allahım elime yüzüme bulaştırmışım resmen :2::2: Tekrar özrümü dileyip daha dikkatli olacağımı belirtmek isterim.
kızler benim netbuk a birşeyler oldu şarj tutmuyor.fişini çıkarttığım an kapanıyor. hep takılı kullandım bugün. işi bittimi dersiniz. ne oldu buna bilen varmı

benim babamın laptopu da o şekildeydi ablacım.
bataryasından dolayıydı onun sorunu. muhtemelen senin de bataryan değişirse sorun kalmaz ancak daha derin bilgisi olanlar vardır belki de

ebelikmi...ay ne çok hikaye vardır sende...ne zor iş doğum...Rabbim doğum yapıcak olanlara kolaylık versin....

ozaman aklıma gelmişken bişey sorayım sana ablacım yaa...ben ilk doğumumda kontrole diye gittim suyum bitmiş acil sezeryan

oldum...(şimdiki aklım olsa olmazdım)dolayısıylada 3 yıl geçmiş olmasına rağmen ikinciyide sezeryan oldum ayrı ayrı doktorlara gittim

normal doğum riskini almayız dediler...sağlığım yerinde çok şükür eğer üçüncü olursa normal istiyorum...olmazmı gerçekten...cahil

cesaretimi benimki...gerçi eşim izin verseydi ben ikincidede sancım gelmeden gitmicektim doktora...amma uzatmışımm...kısacası şu

vakitten sonra normal doğum yapamazmıyım....:44:

yapabilirsin canım ben yaprtırdım 1. sezeryan 2. normal dogum..yeterki kontrol altında olsun en büyük risk daha önce kesilip dikilen rahim kaslarının ağrı esnesında gerilip yırtılması..ağrıyı çekince doğumda sorun yok...

İYı akşamlar
Esracım elizcim ellerinize sağlık
Kilo verenleri ve spor yapanları kutluyorum
Aytencim bensenle başedemem canım ancak arkandan koşmaya çalışırım maşallah sana
Zeynepcim sen de ne güzel vermişsin bu hafta kutlarım seni de
Bugün çok yoğundu benim günüm gelen giden epey oldu yemekli misafirim de vardı ayrıca çok yorulmuşum

ozaman doğuma seni çağırcam haberin olsun...

spor zamanı kaldırın totoları

bu saattemi...benim totoş kalkmazkii......çay içcez şimdii...onu servise bile üşeniyom...

hoşgeldin ablacım...çok teşekkürederim...darısı haftayada inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…