Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esram Elizim elinize emegınıze saglık.derecedeki hatunlar hepınızı kutlarım.ben kosturmacadayım 12 de otobuse bınıcem esıme 2 gunluk yemek v.s ayarlıyorum optum güzellerr

herkese merhaba ben geldim ama kötü geldim kızlar...
ben bugün tamamen diyet dışına çıktım uçtum gittim...

yapcak bişey yok acısıyla tatlısıyla bu menüyü paylaşıcam

sabah
2,5 dlm tam buğday ekmek
3 çatal omlet
labne peynir
1 tk pekmez
maydanoz dereotu

ara
1 elma
10 tane üzüm
1 kayısılı activia

öğle
5 kaşık et haşlama
1 dlm tam bğday
cacık

ara
1 alman pastasını 9 paraya böldük (3 parçasını yedim)

1 elma

akşam
1 porsiyon balık ama kızartma
salata
2 dilim mısır ekmek

ara
10 tane kara üzüm
çay

beni istediğiniz gibi taşlayabilirsiniz...hepinizi öpüyorum...

Esram Elizim elinize emegınıze saglık.derecedeki hatunlar hepınızı kutlarım.ben kosturmacadayım 12 de otobuse bınıcem esıme 2 gunluk yemek v.s ayarlıyorum optum güzellerr

hayırlı yolculuklar ablacım...Allaha emanet ol...

kendine haksızlık yapma nevincim...okadar kaçamak olur arada...hemde güzel bir güne denk gelmiş bu kaçamak...bi dahaki tartı gününe kadar çoktannn üstesinden gelirsin o pastanın...

The Biggest Loser Workout Last Chance Workout 61 min Fitness ( .....
35 dak zor yaptım tavsiye ederim deneyin
dogum konusunda güvenirim kendime söylemesi ayıptır hastanede namın yürüdü benim başhemşire ayrılmamı istemedi dogumdan ama ben stresinden çok yorulmuştum

şişşşt gaz verme yok öyle kaçamak kaçamak toplanın kızlar toplanınnnnn

inşallah canım çok saldım son günlerde..ne çok yemişim ya sizin menülere bakınca...doymak bilmiyorum...

ben çıkıyorum bugünlük sporum 35 dak ama felaketti hergün yapacağım bunu süpoerrrr
iyi geceler hayırlı akşamlar

öğlen bir tabak patates yemeğinden yedim 2 dilim ekmek ile kalan zamanlarda acıktıkça su içtim acıktıkça su içtim sanırım en az 3.5 lt su tükettim bugün iğne batırsalar çeşme gibi akar karnımdan sular

selamun aleyküm gününüz hayır olsun güzeller

selamun aleyküm gününüz hayır olsun güzeller

Aleyküm selam ablacım...

Zehracım yazardı cumartesi sabahları benden önce özledim ya..Yasemin abla da yol da ben kaldım mı tek başıma
neyseki Dafi abla açmış topiği..

herkese hayırlı günler...işe erken geldim şimdi kahvaltımı yapıyorum...

Günaydn

Nevzamansız benim küçük cadıda kurmalısaat gibi uyandırıyo erkenden beni
SÜt icirdim ev ahalisi uyuyo hala

Yaw senin dun yediklerin neki benim yeiklerimin yaninda senle ben aynıyız bir kaç hafta fuul sıktık şimdide bünye coştu Doymak bilmiyo

Dün ne miğdemi ne kendimi doyurabildim

Günaydın,
hayırlı günler herkese...

Elizcim ellerine sağlık

Spor birincimiz .......... 1.73
Spor ikincimiz........ nothinggg:13:
Spor üçüncümüz........ dafi :13:

sizi de tebrik ederim ablalarım harikasınız

kızler benim netbuk a birşeyler oldu şarj tutmuyor.fişini çıkarttığım an kapanıyor. hep takılı kullandım bugün. işi bittimi dersiniz. ne oldu buna bilen varmı

ablacım pili bitmiştir. pili değiştirince çalışır. orjinal olmasa da çalıştıran pillar var, orjinaller biraz pahalı oluyor. sen istanbula gelen olursa onla yolla yazıcıoğluna ya da doğubanka bi baksınlar istersen.

iyi yolculuklar ablacım, güle güle git gel

ben de dün akşam fırında patatesi biraz fazla kaçırdım. insanız, oluyor bunlar. tartı inmedikçe moral bozuluyor. toparlayalım kendimizi de sen aybaşına 94ü gör, ben belki 79u canım benim. moral bozmak yok, tam gaz devam.

bu arada olan kıyafetlerim kirli diye eski geniş bi pantolunumu giydim. eşim tutturdu yarın alışverişe gidelim diye. ben de dedim, sen kendini yorma ben Nevinle yapcam zaten alışveriş :) izin çıktı yani, sana ne zaman uygunsa gidebiliriz canım.

aynen öyle oldu. bünye noluyo apla sen böyle yapmazdın doyur beni dediya...

günaydın bu arada...kızlar büyünce uyursun sen ancak bi minik daha gelmezse

dün çok kaçırdım eşime de yemek sözümü hedefime ulaşamasamda gerçekleştirdim...belki pazar günü iş çıkar diye bir de cumadan halldeyim dedim haftaya kadar eritirim inşallah..
benim bünye artık spor istiyor...

alışveriş dediğim gibi bi terslik olmazsa bayram öncesi hafta gidelim...neresi daha çeşitli sen daha iyi bilirsin...gününü iş durumuna göre ayarlarız...tabii h. içi daha iyi olur çok kalabalık olmaması açısından...ben henüz söylemedim bi çıtlatım eşime gerçi saolsun sorun olcanı sanmam...

toparlayalım hakikaten, tartılmayalım olmadı bikaç gün.

canım aslında benim için de haftaiçi daha iyi olur ama sana ne zaman uyarsa tabi. kadıköyde bahariye olabilir, hem yürümüş oluruz. tepeye de gidebilirz avm, her şey bi arada. ya da yine optimuma gelebilirim ben. sen seç, sana hangisi daha uygun olursa canım. konuşuruz yine yaklaştıkça zaten.

tamam canım konuşuruz...

ben kendimi işlere gömeyim gelirim yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…