Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu hafta sonları dilerim herkese
Zehra'nın yokluğu hissediliyor gelse keşke inşallah hayatında herşey yolundadır
Ben kahvaltı hazırlıyorum daha sadece eşimi uyandırması kaldı gerisi tamam. Sayılır
Nursena dün yine tatlıları yollamış ben de yedim malesef çok da güzelmiş hani ama yemekten kıstım mecbur çok da koşturdum dün herhalde erimiş gitmiştir tartılmadım bugün

Son düzenleme:

Valla uyk haramda anca üniversiteye gidene kdar sanırım okul için mecbuur kalkıyoruz ahh ahhh anamın eviii

Rejimde sanırım bnlar büyüyünce tam yapıcam sabah küçük çikolatalıpasta diye ağlıdı büyukte içi dolmus yavrumun sen hep hazır topkek alıyon bize ypmıyon ağlayan pasta yap diye ağladı anammm kalktım yaptım sabah sabah kahvaltımızı yaptik çay keyfi yapıyom sizlerle kek kokusu esliğinde amerikan mutfak hic siskolara. Göre deil

Evli mutlu çocuklu olmanın zor yanı rejim yapmak

Büyük kızı arada bisikletle yollucam okula hem spor olur az kilo aldı tekeri sisicek küçük te bisiklet diyo bakalım yaptırmaya gidelim diye zıplıyo lar simdilik öptüm

Cokta sıcak hava bugündebniz havası ama kızlar grip

Esraaaa kıskandım amaya bende alısveris yapmak istiyommmmm

Sizin bu bulusmanin adı kocanın ocağına incir âğcı dikme bakalım neler alcaanız baryamlık
Az harcayın bidaha buluşturmazlar valla

Son düzenleme:
Bu sefer fıstığını bol koydurtum tatlının baklayla zayifliyon ya tebrik ederem

ben de bayılırım ağlayan pastaya. yediğinin bi çatalı da benim canıma gitsin :) ama bak sakın yeni dilim kesme bu da Esra için diye
salı bana da bi komşum gelecek hoşgeldin, 1,5 yıldan sonra. yanında bi başkası da gelecek, onun da ikizleri var. kalabalık değiliz ama yapmak lazım yine de bi şeyler. gelecek olan karatay yapıyor, ben de tam buğday unuyla elmalı cevizli yağsız kek yapacağım. o zaman yerim artık bi dilim.

ya yok ben doğuştan 60 yaşındayım, pintiyim. dün eşimle pazarlık yapıyoruz, git bi sürü şey al, zayıfladın diyor. bayramda onun ailesinin yanına gideceğiz ya. ben cimriyim ama, bi pantolon bi hırka tamamdır. yeni bi şey alınca onu eskitene kadar zayıflayasım gelmiyor yoksa

sen de gelsen valla, hep beraber alışveriş yapsak toplanıp :)

Herkese günaydıın
Evdeki salgına yakalanıp ben de boğaz ağrısı ve öksürük çekiyorum artık.:2:
Bugün bir de işe gidicem sonunda, mutluyum.
Çalışanlara kolaylık diliyorum, Zehracım sana da...

ay alışveriş dediniz beni de gönlümden vurdunuz
ağlayan pastadan bahsetmek bile istemiyorumm
ben arkadaşlarımla çıkmıyorum kıyafet alışverişine genelde, hepsi 36 38 beden olduğu için bulamıyorum ve sinirlerim bozuluyo, utanıyorum

Geçmiş olsun Elizcim, dikkat et kendine.
herkes hasta, olmamak büyük şans aslında şimdilerde..
sana da kolay gelsin, görüşürüz

ben de soğuğum alışverişe bi şey bulmak güç olduğundan. aslında bu psikoloji zayıflayınca bile devam ediyor diyorlar. dur bakalım :)

Bu sefer fıstığını bol koydurtum tatlının baklayla zayifliyon ya tebrik ederem
Bak gerçekten sen gönderdin galiba bol fıstıklıydı tatlılar ama heveslenme o kadar da çok yemedim
Geçmiş olsun canım bu mevsimde hasta olmamak zor gerçekten esranın dediği gibi
İşin de hayırlı olsun tekrardan kolay gelsin
ben de soğuğum alışverişe bi şey bulmak güç olduğundan. aslında bu psikoloji zayıflayınca bile devam ediyor diyorlar. dur bakalım :)
Bende de var aynısı eşim kızıyor bana kiloluyken de bişey bulanıyordun zayıfladın hala aynı diyor ben de anlamadım ama gerçekten bulamıyorum kendime uygun kıyafet:)

anam benimki onu alışverişe götürmeyimde ne yaparsan yap modunda çok sıkılıyor.

adam bana alıcaksa derimki benim beğendiğimi birlikte alalım yok illa kendi alır..ben kara vermede biraz zorlanırım da...

ben baryamlık bir tunik ve hırka aldım ama bende memlekete gideceğim biraz değişiklik iyidir...

ne cimrilik ediyon kıs ne güzel eşin bonkör sende tadını çıkar kuzum yaa...bende cimriyim malesef... bir beden sorunu varya...

saol canım sanada kolay gelsin...
canım ya bende çok yaşardım en yakın arkadaşlarım hep çıbık modunda olduğundan...

hırkam bu ama tunik bitmiş fotosunu bulamadım o da yeşil ağırlıklı...laciverttte var içinde...
üzülerek söylüyorum aldıklarım xxl malesef...
hem omuz geniş hem göğüs var basen var var oğlu var yaff

Selamün aleyküm..

nevimcim hayırlı olsun cicişlerin...üstünde paralansın....

dün bende netten baktım ve aynı hırkayı beğenmiştim belki bayram öncesi alırım diye düşünüyorum...aslında bana şuan etek lazım onuda istediğim gibi bişey bulamıyorum..basen ve göbek çevresi sebebine...ahhh terzi olmak vardı....bide en kısa zamanda ferace almalıyım üstümdeki artık çuval gibi oluyo...nasılsa daha zayıflıcam iki kere masraf olmasın diye almadım ama kullanmakta zorlanıyorum artık bacaklarıma dolanıyo gezerken...ay bunu söylemek ne keyifliydi...

oy canımm geçmiş olsunn...adaçayının içine iki tane himalaya tuzu atıp iç canımhem öksürüğüne iyi gelir hem boğazını yumuşatır....

Çok güzelmiş hırkan. Ben çok seviyorum uzun hırkaları.
xxl konusuna girmek bile istemiyorum şu ömrü hayatımda l girdiğimi görsem bile ağlıcam heralde

Geçmis olsun işinde hayırlıolsun

Ya ben kıyafet konusunda pinti delimdir gerçi izinere gittikçe alırım bura alışveris merkezi olmadığından genelde cokta pahalı abartı almam. Hoş izinlerde gen elde lcw ya kamp kuruyorum baska mağzalarda moral bozuluyo malesef

Olmayınca stres yapıyom da çok
Aman. nerem küçük ayaklarımda 40 numara malesef
Ben m de çanta manyaklığım vardır genelde eşim söylenir hep hcantalarıma

Genede. Gelseydim yakın olsaydıkta bulussaydık keşke

Son düzenleme:
pili bitmiş herhalde canım ama istanbula göndersem uzun süre gelmez ayrılmaya kıyamıyorum bakalım pazartesi bir çaresine kakarız belki

nevin hırkan güzelmiş güle güle kullan

nursena benim ayaklarda 40 numara uzun ve geniş araç gibi mübarekler

bende bugün bebek görmeye gittim geldim. ben tatildeyken karşı komşum bebek almış çocuk esirgemeden.öyle tatlıki görseniz yavrum gülücükler saçıyor etrafa üç aylıkmış daha. bunların müracat ettikleri gün doğmuş. kokladım kokladım geldim. akşam üstü kısmet olursa köye gidicem yarın gelirim inşallah. ablama telefonda başsağlığı diledim gidemedim. kv. sinede başsağlığı dilemem lazım. cenazede bulunamadık bari eve gidelim dedim. eşimde akşam üstü gideriz dedi. aslında evdede çok işim var hiçte yapasım yok. birkaçgün içinde misafirim gelicek yapmam lazım. birisinimi bulsam yaptırsam ne :44:

aynen çok haklısın evli oldumu diyet çok zor.küçük oğlum topalak yap dedi bana bende kıyma un bulgurdan oluşan topalak yaptım yoğurup küçük toplar yapıp pişiriliyor.eh tam kalori yani

kekin tarifini versene denemek isterim

çok geçmiş olsaun aynen burdada herkes hasta grip aşısı yaptıracağım ama daha gelmedi..sanırım bende aşı yaptırmadan hasta olacağım:18::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…