tamam canım konuşuruz...
ben kendimi işlere gömeyim gelirim yine...
aynen öyle oldu. bünye noluyo apla sen böyle yapmazdın doyur beni dediya...
günaydın bu arada...kızlar büyünce uyursun sen ancak bi minik daha gelmezse
dün çok kaçırdım eşime de yemek sözümü hedefime ulaşamasamda gerçekleştirdim...belki pazar günü iş çıkar diye bir de cumadan halldeyim dedim haftaya kadar eritirim inşallah..
benim bünye artık spor istiyor...
alışveriş dediğim gibi bi terslik olmazsa bayram öncesi hafta gidelim...neresi daha çeşitli sen daha iyi bilirsin...gününü iş durumuna göre ayarlarız...tabii h. içi daha iyi olur çok kalabalık olmaması açısından...ben henüz söylemedim bi çıtlatım eşime gerçi saolsun sorun olcanı sanmam...
Bu sefer fıstığını bol koydurtum tatlınınMutlu hafta sonları dilerim herkese
Zehra'nın yokluğu hissediliyor gelse keşke inşallah hayatında herşey yolundadır
Ben kahvaltı hazırlıyorum daha sadece eşimi uyandırması kaldı gerisi tamam. Sayılır
Nursena dün yine tatlıları yollamış ben de yedim malesef çok da güzelmiş hani ama yemekten kıstım mecbur ok da koşturdum dün herhalde erimiş gitmiştir tartılmadım bugün
Valla uyk haramda anca üniversiteye gidene kdar sanırım okul için mecbuur kalkıyoruz ahh ahhh anamın eviii
Rejimde sanırım bnlar büyüyünce tam yapıcam sabah küçük çikolatalıpasta diye ağlıdı büyukte içi dolmus yavrumun sen hep hazır topkek alıyon bize ypmıyon ağlayan pasta yap diye ağladı anammm kalktım yaptım sabah sabah kahvaltımızı yaptik çay keyfi yapıyom sizlerle kek kokusu esliğinde amerikan mutfak hic siskolara. Göre deil
Evli mutlu çocuklu olmanın zor yanı rejim yapmak
Büyük kızı arada bisikletle yollucam okula hem spor olur az kilo aldı tekeri sisicek küçük te bisiklet diyo bakalım yaptırmaya gidelim diye zıplıyo lar simdilik öptüm
Cokta sıcak hava bugündebniz havası ama kızlar grip
Esraaaa kıskandım amaya bende alısveris yapmak istiyommmmm
Sizin bu bulusmanin adı kocanın ocağına incir âğcı dikmebakalım neler alcaanız baryamlık
Az harcayın bidaha buluşturmazlar valla
ben de bayılırım ağlayan pastaya. yediğinin bi çatalı da benim canıma gitsin :) ama bak sakın yeni dilim kesme bu da Esra için diye
salı bana da bi komşum gelecek hoşgeldin, 1,5 yıldan sonra. yanında bi başkası da gelecek, onun da ikizleri var. kalabalık değiliz ama yapmak lazım yine de bi şeyler. gelecek olan karatay yapıyor, ben de tam buğday unuyla elmalı cevizli yağsız kek yapacağım. o zaman yerim artık bi dilim.
ya yok ben doğuştan 60 yaşındayım, pintiyim. dün eşimle pazarlık yapıyoruz, git bi sürü şey al, zayıfladın diyor. bayramda onun ailesinin yanına gideceğiz ya. ben cimriyim ama, bi pantolon bi hırka tamamdır. yeni bi şey alınca onu eskitene kadar zayıflayasım gelmiyor yoksa
sen de gelsen valla, hep beraber alışveriş yapsak toplanıp :)
Herkese günaydıın
Evdeki salgına yakalanıp ben de boğaz ağrısı ve öksürük çekiyorum artık.:2:
Bugün bir de işe gidicem sonunda, mutluyum.
Çalışanlara kolaylık diliyorum, Zehracım sana da...
ay alışveriş dediniz beni de gönlümden vurdunuz
ağlayan pastadan bahsetmek bile istemiyorumm
ben arkadaşlarımla çıkmıyorum kıyafet alışverişine genelde, hepsi 36 38 beden olduğu için bulamıyorum ve sinirlerim bozuluyo, utanıyorum
ben de soğuğum alışverişe bi şey bulmak güç olduğundan. aslında bu psikoloji zayıflayınca bile devam ediyor diyorlar. dur bakalım :)
Bak gerçekten sen gönderdin galiba bol fıstıklıydı tatlılar ama heveslenme o kadar da çok yemedimBu sefer fıstığını bol koydurtum tatlınınbaklayla zayifliyon ya tebrik ederem
Geçmiş olsun canım bu mevsimde hasta olmamak zor gerçekten esranın dediği gibiHerkese günaydıın
Bende de var aynısı eşim kızıyor bana kiloluyken de bişey bulanıyordun zayıfladın hala aynı diyor ben de anlamadım ama gerçekten bulamıyorum kendime uygun kıyafet:)ben de soğuğum alışverişe bi şey bulmak güç olduğundan. aslında bu psikoloji zayıflayınca bile devam ediyor diyorlar. dur bakalım :)
anam benimki onu alışverişe götürmeyimde ne yaparsan yap modunda çok sıkılıyor.Valla uyk haramda anca üniversiteye gidene kdar sanırım okul için mecbuur kalkıyoruz ahh ahhh anamın eviii
Rejimde sanırım bnlar büyüyünce tam yapıcam sabah küçük çikolatalıpasta diye ağlıdı büyukte içi dolmus yavrumun sen hep hazır topkek alıyon bize ypmıyon ağlayan pasta yap diye ağladı anammm kalktım yaptım sabah sabah kahvaltımızı yaptik çay keyfi yapıyom sizlerle kek kokusu esliğinde amerikan mutfak hic siskolara. Göre deil
Büyük kızı arada bisikletle yollucam okula hem spor olur az kilo aldı tekeri sisicek küçük te bisiklet diyo bakalım yaptırmaya gidelim diye zıplıyo lar simdilik öptüm
Sizin bu bulusmanin adı kocanın ocağına incir âğcı dikmebakalım neler alcaanız baryamlık
ben de bayılırım ağlayan pastaya. yediğinin bi çatalı da benim canıma gitsin :) ama bak sakın yeni dilim kesme bu da Esra için diye
salı bana da bi komşum gelecek hoşgeldin, 1,5 yıldan sonra. yanında bi başkası da gelecek, onun da ikizleri var. kalabalık değiliz ama yapmak lazım yine de bi şeyler. gelecek olan karatay yapıyor, ben de tam buğday unuyla elmalı cevizli yağsız kek yapacağım. o zaman yerim artık bi dilim.
ya yok ben doğuştan 60 yaşındayım, pintiyim. dün eşimle pazarlık yapıyoruz, git bi sürü şey al, zayıfladın diyor. bayramda onun ailesinin yanına gideceğiz ya. ben cimriyim ama, bi pantolon bi hırka tamamdır. yeni bi şey alınca onu eskitene kadar zayıflayasım gelmiyor yoksa
saol canım sanada kolay gelsin...Herkese günaydıın
canım ya bende çok yaşardım en yakın arkadaşlarım hep çıbık modunda olduğundan...ay alışveriş dediniz beni de gönlümden vurdunuz
ağlayan pastadan bahsetmek bile istemiyorumm
ben arkadaşlarımla çıkmıyorum kıyafet alışverişine genelde, hepsi 36 38 beden olduğu için bulamıyorum ve sinirlerim bozuluyo, utanıyorum
hırkam bu ama tunik bitmiş fotosunu bulamadım o da yeşil ağırlıklı...laciverttte var içinde...
üzülerek söylüyorum aldıklarım xxl malesef...
hem omuz geniş hem göğüs var basen var var oğlu var yaff
Eki Görüntüle 816677
Herkese günaydıın
hırkam bu ama tunik bitmiş fotosunu bulamadım o da yeşil ağırlıklı...laciverttte var içinde...
üzülerek söylüyorum aldıklarım xxl malesef...
hem omuz geniş hem göğüs var basen var var oğlu var yaff
Eki Görüntüle 816677
Geçmis olsun işinde hayırlıolsunHerkese günaydıın
pili bitmiş herhalde canım ama istanbula göndersem uzun süre gelmez ayrılmaya kıyamıyorumGünaydın,
hayırlı günler herkese...
Elizcim ellerine sağlık
sizi de tebrik ederim ablalarım harikasınız
ablacım pili bitmiştir. pili değiştirince çalışır. orjinal olmasa da çalıştıran pillar var, orjinaller biraz pahalı oluyor. sen istanbula gelen olursa onla yolla yazıcıoğluna ya da doğubanka bi baksınlar istersen.
Valla uyk haramda anca üniversiteye gidene kdar sanırım okul için mecbuur kalkıyoruz ahh ahhh anamın eviii
Herkese günaydıın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?