en sevdiğim şey ayakkabı alışverişi bu yüzden :)
umarım zayıfladıktan sonra bu şekilde devam etmez
hırkam bu ama tunik bitmiş fotosunu bulamadım o da yeşil ağırlıklı...laciverttte var içinde...
üzülerek söylüyorum aldıklarım xxl malesef...
hem omuz geniş hem göğüs var basen var var oğlu var yaff
Eki Görüntüle 816677
kekin tarifini versene denemek isterim
arkadaşlar merhaba herkese iyi hafta sonları
tartıldım dun tam 98,5 kg geldım boyum 170 sızce kac kg vermem benım ıcın yeterlı olacaktır?
birde diyetini paylaşacak bi arkadaş varsa yazarsa sevınırım mesela bı gun ıcınde neler yenecek yazar mısınız? neler yeyıp neler yaptıklarınızı....
bende 40 gıyıyordum 20 kılo verınce 39 gıymeye basladım aksam aksam sana guzel bır hbr verıyım 40 buyuk oluo...
ayak nuumaram 40 olunca onuda sevmiyor insan canımama 1 yıldır decmandan bulabiliyorum şükür ..gelinliğimin altına bile terlik giymiştim düşün yani
bende 40 gıyıyordum 20 kılo verınce 39 gıymeye basladım aksam aksam sana guzel bır hbr verıyım 40 buyuk oluo...
menum
10.30 boyoz kasar domates cola
13:00 soda
14:00 1kaşık patates yemegı
19:00 1tabak patates yemegı yogurt 1dılım ekmek
21:00 kahve
bugun karbonıtrat dolu bır gun oldu aldıgım 6kıloyu gerı verdıgımı gorunce sabah tartıda bugun sımardım ama 1saat yurudum bırde 2tane karbonhıdrat blokoru aldım bugun ona guvendım walla...:26::26:
kimse yok ama ben menümü paylaşam...nasılsa dönüp dolaşır gelirsinizz....
kahvaltı:
2 tane tamb.tost
1 kupa yeşilçay....
öğle:
1 büyük kase soğuk çorba
1 kupa 9 lu çay....
akşam:
1 kase soğuk çorba
5 çatal acı soslu spagetti...
birazdan yeşilçay içicem...3 litre suyum tamam olmak üzre...bugün spor 15 dakika....hiç yoktan eyidir demii...
arkadaşlar merhaba herkese iyi hafta sonları
tartıldım dun tam 98,5 kg geldım boyum 170 sızce kac kg vermem benım ıcın yeterlı olacaktır?
birde diyetini paylaşacak bi arkadaş varsa yazarsa sevınırım mesela bı gun ıcınde neler yenecek yazar mısınız? neler yeyıp neler yaptıklarınızı....
niye hep patates yediniz zayıflatır mı ki?
karbonhıdrat blokoru. neki kuzum ne içiniyonbende 40 gıyıyordum 20 kılo verınce 39 gıymeye basladım aksam aksam sana guzel bır hbr verıyım 40 buyuk oluo...
menum
10.30 boyoz kasar domates cola
13:00 soda
14:00 1kaşık patates yemegı
19:00 1tabak patates yemegı yogurt 1dılım ekmek
21:00 kahve
bugun karbonıtrat dolu bır gun oldu aldıgım 6kıloyu gerı verdıgımı gorunce sabah tartıda bugun sımardım ama 1saat yurudum bırde 2tane karbonhıdrat blokoru aldım bugun ona guvendım walla...:26::26:
Kakaolu Elmalı Kek:
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı tam buğday unu
2 elma(soyulup küp küp doğranmış)
1 su bardağı doğranmış ceviz
2 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
Yumurta ve şekeri ilk önce yumurta beyazlaşıncaya kadar çırpalım sonra elenmiş unu ve diğer malzemeleri ekleyip çırpmaya devam edelim.Yağladığımız kare cam fırın kabımıza kekimizi döküp 160 derece fırında pişirelim.
daha önce de denemiştim güzel olmuştu Emine abla. kabartma tozunu biraz arttırabilirsin, elmalar da küçükse 3 tane olabilir. limon kabuğu rendesi de çok yakışıyor. ben biraz kaymaklı dondurma ve çikolata sosla servis ediyorum.
aslında bunun için ölçüm yaptırman daha doğru olur ama 60 ile 72 kg arası normal oluyorsun beden kütle endeksi formülüne göre sen.
şu linkte benim yediklerim var ama senin için çok az olur. istersen bi beslenme uzmanına danış...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...tte-basarisizlik-yoktur-vazgecmek-vardir.html
ya sen bu kdrcık seyle nasıl doyuyorsun bana hep az gelıo senın yazdıkların acaba banamı ole gelıo gercı bende gunde 3lıtre su ıctıgım zmnlarda aclık hıssetmıyordum...
selamunaleyküüümmm benn geldiiimmama kuzucuk uyumadı gözüm onun üstünde malumunuz yeni yürüme telaşı
Ve aleyküm selamm...hoşgeldinn...
oy kuzucuk ne tatlıdır şimdi paytak paytak yürüyodur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?