Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

güle güle sağlıklı günlerde giy inşallah..daha küçük bedenlerini giymek nasip olsun kısa zamanda inşallah

Sabah:
-2 yumurta
-4-5 zeytin
-1 dilim peynir
-1 bardak kahve
-1 dilim ekmek

Ara:
-1 Türk kahvesi

Öğlen:
-1 küçük tabak pilav üstü kuru
kuzenimin doğum günüydü 1 dilim yaş pasta

2lt de su

arkadaşlar merhaba herkese iyi hafta sonları
tartıldım dun tam 98,5 kg geldım boyum 170 sızce kac kg vermem benım ıcın yeterlı olacaktır?

birde diyetini paylaşacak bi arkadaş varsa yazarsa sevınırım mesela bı gun ıcınde neler yenecek yazar mısınız? neler yeyıp neler yaptıklarınızı....

kekin tarifini versene denemek isterim

Kakaolu Elmalı Kek:

3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı tam buğday unu
2 elma(soyulup küp küp doğranmış)
1 su bardağı doğranmış ceviz
2 yemek kaşığı kakao
1 yemek kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
Yumurta ve şekeri ilk önce yumurta beyazlaşıncaya kadar çırpalım sonra elenmiş unu ve diğer malzemeleri ekleyip çırpmaya devam edelim.Yağladığımız kare cam fırın kabımıza kekimizi döküp 160 derece fırında pişirelim.

daha önce de denemiştim güzel olmuştu Emine abla. kabartma tozunu biraz arttırabilirsin, elmalar da küçükse 3 tane olabilir. limon kabuğu rendesi de çok yakışıyor. ben biraz kaymaklı dondurma ve çikolata sosla servis ediyorum.

tartıldım dun tam 98,5 kg geldım boyum 170 sızce kac kg vermem benım ıcın yeterlı olacaktır?

aslında bunun için ölçüm yaptırman daha doğru olur ama 60 ile 72 kg arası normal oluyorsun beden kütle endeksi formülüne göre sen.

birde diyetini paylaşacak bi arkadaş varsa yazarsa sevınırım mesela bı gun ıcınde neler yenecek yazar mısınız? neler yeyıp neler yaptıklarınızı....

şu linkte benim yediklerim var ama senin için çok az olur. istersen bi beslenme uzmanına danış...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...tte-basarisizlik-yoktur-vazgecmek-vardir.html

kimse yok ama ben menümü paylaşam...nasılsa dönüp dolaşır gelirsinizz....

kahvaltı:

2 tane tamb.tost

1 kupa yeşilçay....

öğle:

1 büyük kase soğuk çorba

1 kupa 9 lu çay....

akşam:

1 kase soğuk çorba

5 çatal acı soslu spagetti...

birazdan yeşilçay içicem...3 litre suyum tamam olmak üzre...bugün spor 15 dakika....hiç yoktan eyidir demii...

ayak nuumaram 40 olunca onuda sevmiyor insan canımama 1 yıldır decmandan bulabiliyorum şükür ..gelinliğimin altına bile terlik giymiştim düşün yani
bende 40 gıyıyordum 20 kılo verınce 39 gıymeye basladım aksam aksam sana guzel bır hbr verıyım 40 buyuk oluo...

menum

10.30 boyoz kasar domates cola
13:00 soda
14:00 1kaşık patates yemegı
19:00 1tabak patates yemegı yogurt 1dılım ekmek
21:00 kahve

bugun karbonıtrat dolu bır gun oldu aldıgım 6kıloyu gerı verdıgımı gorunce sabah tartıda bugun sımardım ama 1saat yurudum bırde 2tane karbonhıdrat blokoru aldım bugun ona guvendım walla...:26::26:

niye hep patates yediniz zayıflatır mı ki?

ya sen bu kdrcık seyle nasıl doyuyorsun bana hep az gelıo senın yazdıkların acaba banamı ole gelıo gercı bende gunde 3lıtre su ıctıgım zmnlarda aclık hıssetmıyordum...

dıyetısyene gıtsen aslında cok saglıklı olur ben 10 ay once unv hastanesınde dıyetısyene basladım hayatımda gormedıgım tetkıkler bıle yapılıo ılk 6ay 20 kılo verdım 4aydada 6 kılosunu gerı alıp bugun sabh ıtıbarı ıle vermıs bulunuyorum yanı 10 ayda 20 kılo gıbı oldu bu durum moralımı cok bozdu ama kendı bunyemın ıstegı dogrultusunda kılo vermemı hızlandırmyı dusunuorum ılk basta ınsulın dırencım cıktı yıllarca kılo vermeye calısıodum veremıodum megersem ınsulın dırencındenmıs en son tahlılde ınsulın dırencım kırılmıs zaten aldıgım 6 kıloyuda 1ayda verdım burdanda bellı oluo ınsulın dırencı dıe bırseyın kalmadıgı :))1ay da 6 kılo cok dıe dusunme 10 gun hasta yattım 4kılo ole verdım yanı yıne ayda 2kılo aslında yavas kılo verıorum ama platesınde yardımıyla sarkma falan olmadı bence sende bır uzmandan yardım al ama ıı bır dıyetısyen bulana kadar sana tavsıyem su olur;
oglenlerı et aksamları sebze yanındada salata yogurt ve 2-3 dılım ekmek sabahda abartmadan bol domates salatalık yesıllıklı bır kahvaltı aralardada meyve,ayran,sut,bazen tost...aslında kolay kılo vermek yada saglıklı beslenmek tek mesele bunu yasam bıcımı halıne getırmek ben burda zorlanıorum mesela dıyetısyen 1dılım pızza verıo ben 1orta yemezsem tatmın olmuorum ıste butun mesele bu ama bu 6 ayık surecte asla eve sokmadım bole seylerı esım yerse 1 ısırık alıodum canımın cektıgı ne varsa 1ısırıkla tatmın olmayı ogrenmısdım son 3aydır bende azıttım(sevıorum pızza hamburgerkahretsın o donemde kendımı tıksındırmısdım acaba ıcındekı ne etı tavugun ayagımı ıbıgımı fln gıbı snr bı yemeye baslıosun ıpın ucu kacıo ozetle hersey sende bıtıo en ıyısı sen ufakdan basla bu aradada bır uzman ara kendıne...kolay gelsın sana cnm ne zmn ıstersen ıstedıgın seyı sorabılırsın

niye hep patates yediniz zayıflatır mı ki?

yok cnm ya ne zayıflatması kan sekerınde anı yukselmeye sebep oldugu ıcın yasak bıle denebılır patates sadece haslan ıp sogutuldukdan snra yenırse sekerı yukseltmıomus şeker hastaları ıcın ve bızım gıbı kılolu seker potansıyelı olanlar ıcın tehlıkelı

karbonhıdrat blokoru. neki kuzum ne içiniyon:44:

deneyeceğim mutlaka sağol tarif için

ya sen bu kdrcık seyle nasıl doyuyorsun bana hep az gelıo senın yazdıkların acaba banamı ole gelıo gercı bende gunde 3lıtre su ıctıgım zmnlarda aclık hıssetmıyordum...

böyle bakınca az görünüyo canım ama iki tost baya uzun tok tutuyo...bide soğuk çorba dediğimin içinde bulgur mısır ve salatalık var yeterince doyuruyo yani...oyüzden açlık hissetmiyorum...normal menüm buna göre daha fazla zaten...normalde arada meyve falan yiyodum ama bitti almayada gidemedim oyüzden böyle oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…