evet canım ama düşüyorda o yüzden korkuyorumm:26:
korkman çok normal canım ama düştüğü zamanlarda yada düşcek gibi olduğu zamanlarda tepkilerini kontrol etki korkmasın pes etmesin cesareti kırılmasın...
gerçi sen bunları zaten biliyosundur ama işin içine annelik girince çokta kontrol edemiyoruz kendimizi...canları acır diye aklımız gidiyo...
estagfirullah canım insanın bildikleriyle yaşadıkları hiç bir olmuyor ben kaç tane kitap okudum ama hiçbirşey kitaptaki gibi değil çünkü her çocuk kendi kitabını yazıyorufak tefek düşmelerinde sesimi çıkarmıyorum alışmasın çok mızmız olmasın diye ama bazen sert vurunca canı acıyor bağrıma basıp teselli ediyorum içim de yanmıyor değil
en çok bir ay sonra rahatlarsın...gerçi ozamanda girmedikleri delik kalmıyo ya neyse herşey zamanında güzel...kitap meselesinede katılıyorum...kütüphanemi bir görsen çocuklarla ilgili enaz 15 kitap var hepsini tekrar tekrar okudum ama nafile...ben çok şey öğrendim ama dediğin gibi her çocuk kendi kitabını yazıyo..
ay benimkide yamyam oturdu kucağıma yazdırmıyoo....anneeeemmmmmdeyip yapışıyo öpüyo...biraz gidip onla ilgileneyim...
Oy ne tatlıdır ama şimdi benim yeğen de aynı yürüme çabasında ama baktı düşecek gibi hemen yavaşça oturup emeklemeye başlıyor işlerini biliyorlar Allah korusun yavrucuklarıevet canım ama düşüyorda o yüzden korkuyorumm:26:
asuman ablaa nasılsın...yorgunsun sanırsam hiç sesin çıkmıyoo...
Oy ne tatlıdır ama şimdi benim yeğen de aynı yürüme çabasında ama baktı düşecek gibi hemen yavaşça oturup emeklemeye başlıyor işlerini biliyorlar Allah korusun yavrucukları
Valla yoruldum yine canım bugün gelen giden olmadı ama çamaşır temizlik balkon yıka mutfak işi derken yoruldum yine bir de evden çıkmıyorum ona rağmen çabuk yoruluyorum sanki nedense
Dizimden zorlanıyorum ondan gibi geliyor bana şükür daha iyi ama yine de beni epey kısıtlıyor
karbonhıdrat blokoru. neki kuzum ne içiniyon:44:
o soguk corba nasıl bırsey ılgımı cektı tarıf alabılırmıyımböyle bakınca az görünüyo canım ama iki tost baya uzun tok tutuyo...bide soğuk çorba dediğimin içinde bulgur mısır ve salatalık var yeterince doyuruyo yani...oyüzden açlık hissetmiyorum...normal menüm buna göre daha fazla zaten...normalde arada meyve falan yiyodum ama bitti almayada gidemedim oyüzden böyle oldu...
o soguk corba nasıl bırsey ılgımı cektı tarıf alabılırmıyım
oktay ustanın tarifi canım..tarifi vereyim ama asıl ölçüleri hatırlamıyorum ben kafama göre yapıyorum...
1 kilo yoğurdu bir güzel çırpıyorum...içine 1 su bardağı haşlanmış mısır koyuyorum...4 yada 5tane salatalık kesiyorum küp küp...bide 5
yemek kaşığı bulguru haşlayıp soğuk sudan geçirip süzüyorum..hepsini karıştırıyorum az tuz ve hakiki zeytinyağı koyuyorum accık...hepisi bukadar...
biz çok seviyoruz...yazında iyi gidiyo....dene bakalım umarım beğenirsin....
30 dak kardio 30 dak leslie yapıldı şimdi duş uyku
bole tarıflere acıgım tesekkurler bende deneyecegım
begenıp begenmedıgımı solerım sana nanede yakısabılır ıcıne degılmı merak ettım sımdı tadını tekrar tesekkurler bnmde aklıma tavuk salatası geldı
annemler mısafıre ıkram edıo ama ben bayılıorum tadına dıyet yemegı suzme yogurt mısır dereotu kornıson tursu havuc mınık mınık dogranıp karıstırılıo ıcıne bırde haslanmıs tavuk bıraz pul bıber karabıber ne yag ne tuz koymuorum(cogu yemegımde yok) oh mıs gıbı aksam yemegı sarmısakda var ıcınde unutmadan annemler yaparken mayonezde koyuyorlar tavsıye ederım ren garenk ve saglıklı...
günaydın arkadaşlar...
esra hnm nasılsınız...cuma günü kilo bildirimini unutup pazar günü hatırlayan bir ben varım sanırım ...özür diliyorum...
bundan dolayı artık sizden uzunca bir süre izin istiyorum ...
bu yıl okul çok yoğun ve yorgunluktan ağır bir grip geçirdim ve hala devam ediyor..dün de kızımın doğum günü idi ve misafirler olunca dün de öyle geçti...
aslında bu yıl yoğunluk beni yorduğu için izninizi istiyorum ve listeden çıkmak sanırım en doğrusu...emeğinize sağlık...
tüm arkadaşlara bir süreliğine veda ediyorum inş çok güzel kilolar verir ve sağlıkla hayatınıza devam edersiniz...
herşey için tşk edrmmm.....hoşçakalın...
Herkese günaydın, mutlu pazarlar
Dün akşam işte baya yoruldum ama değdi vallahi, özlemişim. Bir de ordaki arkadaşlar 96 kilo halimi biliyolar, zayıfladın mı sen sorularını duydum oldukça
Galiba gaza geldim ve ben spora başlıyorum
Esracım, asil bebeğim bu hafta spor listesini sallayalım mı ne dersin?
Asuman ablacım dizin için doktora göründün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?