Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım çok iyi geldi gerçekten :)
misafirin olsa da eminim ben sporu aksatmayacağına. asıl kiloyu kaybettiren spor bence.
sorunum şu ki, ben kendimi hiiiiç zayıf hatırlamıyorum. hayatımın hiçbir döneminde zayıf olmadım ve görüp motive olabileceğim zayıf bir fotoğrafım, 38 beden bir pantolonum bile yok
öbür yandan da kendimi 40 bedene, 42 bedene girebilmiş görmek bile benim için oldukça güzel olacak. o yüzden yavaş da gitse çok uğraşacağım sanırım. kaç haftadır evdeydim, arkadaşlarımla çok da görüşmüyordum o yüzden salmıştım biraz sanırım. dün insan içine çıkınca dedim ki silkelenme vakti eliz.

seneye yazın 57 olur muyuz dersin

Son düzenleme:

Elizcim ben de liseden 65 ile mezun oldum, üniversite 1. sınıfın sonunda 75tim. zaten o yaz benim pko çıktı, annem babam boşandı. ben de darmadağın oldum. 10 seneden fazladır 90ın altına inmedim ben de. zor olacak biliyorum ama olacak. bi de haftada 1 kgdan fazla kaybedip su ve kas da kaybedeceğimize, 500-800 kaybedip sadece yağ kaybetmek daha mantıklı..

bana eşim de artık göbeğin gitsin daha kilo verme diyor. sanırım 60lar bana yetecek ama 59 olsun, 50lileri görmek istiyorum. çünkü spor ve doğru beslenmeyle kilo verince tartı fazla gösterse de vücut daha az gösteriyor.

benim hedefim 38 beden bu yüzden, kaç kg olunca o ölçüleri sağlarım bilmiyorum. sanırım 57ye gerek kalmadan girerim 38e. sen de 57 olmadan olursun bence 38 beden, daha azı çok zayıf oluyor. o yüzden beden üzerinden gitmek daha iyi sanırım.

aklımdayken 38 beden ölçülerini de yazayım :))

göğüs;90
bel;68
göbek;76
basen;96

her 1 kgda göbek ve göğüs dışındakiler 1 cm inceliyor. göğüs daha zor gidiyor (1 kg yarım cm kadar), göbekse daha kolay (1 kg 2 cm kadar). sen de kendine aşağı yukarı bi incelme hedefi belirleyebilirsin bunlarla. zamanla 57lere inmeden tatmin olacağız sanırım :)

canım benim, ne acılı zamanlar geçirmişsin. her şey geçiyor ama ne güzel...

38 beden konusunda kesinlikle sana katılıyorum. ben de 38 olmak istiyorum beden olarak ve dediğin gibi tartı değil ama beden ölçüsü daha anlaşılır bir takip olacak.
verdiğin ölçü listesi beni inanılmaz sevindirdi. şimdi hemen ölçtüm kendimi, korkunç ölçülerimi gördüm ve yaklaşık bir hesap yapıcam. çok teşekkürler
sen zaten artık "fazla kilolu" görünmüyorsun ki bu çok güzel bundan sonrası da dediğin gibi sadece yağdan kaybederek ilerlenirse büyük kazanç sağlamış olucaksın.
ben geçen seneye kadar tartılmıyordum hiç, o yüzden bilmiyorum kilomu. ama üniversitede o diş çektirdiğim dönemde 82ye inmiştim ve herkes ay inanılmaz zayıflamışsııın diyordu. 70lere insem en azından kendimi daha huzurlu hissedebilicem sanırım.

ve kabataslak hesaplamam gösterdi ki, 57 olmadan 38 beden olabilirim ama dediğin gibi 59 da olsa 50li kilolarda olmak istiyorum ben :)

evet her şey geçiyor, yeter ki canımız sağ olsun, sağlıklı olalım :)

benim de 99,5 iken korkunçtu ölçülerim.

115 göğüs, 100 bel, 142 göbek, 140 basen
en çok göbekten gitti 18 kgda, yaklaşık 26 cm. basenden de 22 cm falan gitti. korkuyoruz ama kilo verdikçe nereden fazlaysa daha çok oradan gidiyor.

sen sporla benden daha güzel sonuçlar alacaksın eminim, yaşın da daha genç :) inşallah hep beraber çok güzel kilolar veririz.

bi de dediğin gibi 70lere insen hala hedefine ulaşmak isteği olacak içinde ama eminim çok huzurlu olacaksın artık daha normal göründüğün için. o yüzden ne zaman ulaşacağımıza takılmadan yolculuğun tadını çıkaralım :)

Selamün aleykümm...

tartım beni bugünde çok mutlu ettiii....ama kaç gösterdiğini söylemicem...

geçmiş olsun canımm....Rabbim kızınada sağlıklı hayırlı uzun bir ömür nasip etsin...

bu hesaplama olaylarına hiç kafam basmıyo be kuzum...bu arada en zor göğüs gidiyo demişsin ya..bende en kolay o gitti...belden üstüm baya baya bi inceldi ama aşağısı accık...

neyse şimdilik kaçıyorum gelirim gene...

Mutlu pazarlar arkadaşlar,

Yeni kahvaltı ettik PAzar günleri dışarı çıkılmayacaksa hepimiz slowmotion halindeyiz...Hem iyi hem kötü..
Umarım kimse gelmez ev öylesine dağnık ki
Pazara gitmeyi istiyorum geçtiğimiz iki haftasonu gidemedim misafirlerden dolayı...
Marketten alınan sebze meyveleri sevmiyorum...Taze taze alıştık pazar zerzavatına ondan zaar

---

Yaseminciğim,iyi olmuş seyahat, kısa da olsa sana iyi gelecektir çok sevimdim...

Nevinciğim,iyi günler de kullan hırkanı için de zayıflayasın emi

Söyleme söyleme sürpriz olsun cuma gününe

Son düzenleme:

benim basen küçük duruyor göbeğime göre vermeye başlayınca ilk göbek ve belimden gidiyor. kalçam zor eriyor ama çok da fazla erimesin zaten
dedigin gibi neresi fazlaysa oradan daha çok gidiyor. beden kendini tanıyor ve ona göre ilerliyor, dengeyi bozan bizleriz aslında.

aynen bende mutfağı dağıttım dolaplar silinecek diye sildim yıkadım birazan yerleştireceğim buarada saçlarımı boyadoım az dinleneyim yıkayacağım..yarın mesai var bu hafta nöbetim olmadığı için hergün mesai var akşamları bi iş yapılmıyor herişimi bugün bitirmeliyim daha çamaşırlar katlanacak ütülenecek yemeğimi yaptım allahtan..

hadi canım inşşalllahhh süpersin valla çok seviniyorum sanki kendim zayıflamışım gibi

gideyim de eşimi uyandırayım artık, pazartesi sabah çok zorlanıyor sonra :)

görüşürüz Elizcim, kendine iyi bak

kız yatsın adam napacan benimki benden önce kalktı sabah 8 de çocuklar uyandı alışkınlar ya 9 a kadar bende yatakta debelendim sonra kahvaltı faslı işte

vay be süper olmuş bende istiyorum

kuzum senin ufaklık emmeyi bıraktıktan sonra diyetle de toparlanmıştır göğüsler.
belden altın da demek ki çok değildi :)

Topikce ölçü takibi de yapsak nasıl olur ki acaba?

Elizcim yapıyorduk aslında onu, her ay başı ben alıyordum ölçüleri. incelme oluyordu spor yapanlarda. ama yaza doğru hepimiz kopunca diyetten +1 cmle listeye girenler oldu (tahmin et kim, tabi ki ballı Nursena )

işte bizim listenin akıbeti odur. eğer çoğunluk isterse ben de katılırım. iyi de olur ama kızlar bir listeye daha ne derler bilmem :)

kız yatsın adam napacan benimki benden önce kalktı sabah 8 de çocuklar uyandı alışkınlar ya 9 a kadar bende yatakta debelendim sonra kahvaltı faslı işte

çok sıkılıyorum ben de 8 de kalkınca Emine abla. bi de uyuyamıyor gece geç kalkınca. sabah 6da kalkıyor iş için de, hep sıkıntı bunlar :))

vay be süper olmuş bende istiyorum

spor salonuna da gittim ama benim en çok leslieyle oldu incelmem. leslie gerçekten çok faydalı.

bende isterim listeyi aslında aylıkmı olacak haftalıkmı karar verelim ama önce mezuro almam lazım evdeki kopmuş hayatta beni ölçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…