Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İlk önce menü
sabah:
08:00 çeyrek ekmeğe yapılmış tost
1 havuç

ara: 1 fincan Türk kahvesi

öğlen: 1.5 tabak tavuklu ciğerli pilav
1 tabak dolusu salata

1lt su
Şu ana kadar yediklerim bunlar öğleni fazla kaçırmışım evet normal otururken açlık hissetmiyorum kolay kolay ama ders çalışırken karnım zil çalıyor desem yeridir

hadi canım inşşalllahhh süpersin valla çok seviniyorum sanki kendim zayıflamışım gibi

sağol ablacım.... inan bende çok mutlu oluyorum sizlerde eksi gördükçe....

hım hiç böyle düşünmemiştim haklı olabilirsin...:44:

liste fikri süperr..bencede yapalım tekrardann...

ya bu arada nursena görünmüyo hiç..en son başı ağrıyodu hala çokmu kötüki yok ortalarda...

ay benim küçük cadı ağzındaki sakızı çıkarıp uyuyan babasının kulağına koymuş....tabi bir süre sonra almaya gittiğinde babaı uyanıyo ne yapıyon diye kulağına el atınca farkediyo durumu...yamyamda gülüyo kıskıs...ay ne çok güldüm yaa...muzur...

Slm girmeye yüzüm yoktu ondan girip yazmadım
Cok yoğun bi gündü bugün
Sabah erken kalktık 7 de :2:gecede bas ağrım devam etti 4 te yattım köyceğizde yaşyan yabancılar
Ayda birkez iknciel pazarı yapıyolar sıfır ürünlerde oluyo hayvan barınağına gidiyo kazançları
Sabah oraya gittik 10 milyona ikinci el midi tefaln fırınıni aldım üzeri ızgaralı kahvaltı fırınıtefal oven grill yazarsanız gogleye görsellerde bulbilirsiniz kopyalamıyom tabletten
Bayadır istiyordum
Sonra kordonda sabah puaça cay içtk
Az tavla attık eşimle çocuklar parktayken
Sonra eve geldik
Öğlen pırasa yedim 4 kaşik
3 dlm ekmek yedim kuru biber kızarttim onla yogurtluda olunca ekmek kaçtı
Sonra denize gittik iztuzuna az yüzdük deniz güzelde dışarı az esiyodu çok duramadık cocuklar zaten tam düzelemedi büyük kızın sinisleri açıldı çivi çiviyi söker hesabı yaptım
Şimdide cayimi yudmluyom gelince banyoya girince ailecek pilim bitti camasırlar beni bekliyo mayolar havlularn tabe

Spor yok canım sıkılıyo bu duruma lasly bacı yarın sabahtan beni bekler

Son düzenleme:
günaydınlar,

iyi pazarlar herkese, ben yine erkenden uyandım.
Nevincim hırkan çok güzelmiş, güle güle kullan. ben de bu tarz bi şey istiyorum. bulurum inşallah :)

saol canım bulursun tabiki ben pantolon üstünede iyi olur diye uzun alıyorum genelde popomu saklamak için...

ne güzel değil mi bunu duymak az bişe verdim ama bende duyuyorum seviniyor insan gaza geliyor...
demek spor listesi sallnacak hee ben hala başlayamadım kaldı 2 hafta bayrama...ivmelenmek şart...
teşekkür ederim Yenacım...inşallah zayıflarım...hepimiz zayıflarız...

bende pazardan alınan meyve sebzeye bayılırım...illaki gitmeye çalışırım her hafta iş çıkışı uğrarım en azından salata malzememi alırım...yoksa taşıması zor oluyor yalnız...

liste işi iyi oluyorda sizin çok emeğiniz geçiyor...

eksi görmüşsün çok sevindim canım...
benim her yerim aynı ama beni en çok rahatsız eden göbeğim çünkü son 2 yıla kadar tahta gibiydi..kiloluydum ama göbeğim hiç yoktu onu bünyem hazmedemiyor

kızlar merhaba..
dün ve bugün menümü paylaşmadım çünkü yüzüm yok bayram yaklaştıkça daha dikkatli olacağıma zararlı ne varsa yedim...pişmanım ama yarın tam gaz Devam edicem Allahın izniyle...

dün akşam büyük görümcem geldi bana kaldı...sabah kahvaltıdan sonra gitti...eşim yine işe gitti malesef... bende 12 de giriştimişlere akşam ezanında bitti yaaa

buzluğu az boşaltım dedim.hazırdan pişirdim stok tüketimi yapıyorum bayrama kadar...annem hevesle hazırlıyor benim aklıma gelmiyo nedense...
sonrada ütü ev silme derken öyle yorulmuşumki...eşim tam işim bitti geldi yoksa koşu bandında az yürüyüp öyle duş alıcaktım ama neyse..

şimdi çay içiyorum..sabah kalkınca kıyafet kombini yaptım görümcenden fikir alırım dedim bayramdaki düğün ve kınada giyeceğim...
yeni bişeye ihtiyacım yok...

1 ay önce bir pardesü almıştım bugün giydim ilkkez daha bol oldu...lcw den 42 beden bi keten pantolon almıştım ucuz bulmuştum (zayıflamak umudu ile 22 tl idi dedim giyemesemde hediye ederim) bugün darda olsa oldu..bol kesim...sevindim en azından fark var...

4-5 kg da fark ediyorsa 15-20 kg da kimbilir nasıl haz verir...Rabbim sağlık verdiği sürece ağırlıklarımızdan kurtulmak için elimizden geleni yapalım kızlar...her şey bizim elimizde...

Yarın yeni bir hafta insalllah bu hafta eksiye geçerim
Zayıflayınca benimde üsten gitti 79 kiloya düstüğümde bir beden küçüldü benimde helkelerim

Aceba emzirmekle alakalı olabilir esra alışkın ya bizim helkeler emme basma tulumba gibi

Bugün bir ay önce zor kapadığım şortum daha doğrüsu kapatamadığım sortum oldu
Her dört kiloda bir beden inceliyorum ben

afiyet olsun...fırınınıda güle güle kullan canım...

yüzüm yok ni demek şekerim...bizimde gözümüz yollarda kaldı..nerelerde bu bacı deyine...

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese menumu yazıyım hemen
10:00 sımıt peynır domates
12:00 muzlu süt
14:00 3bıber dolma yogurt 1dılım ekmek
16:00 sütlü kahve
18:00-19:00 yürüyüş
19:30 lazanya yogurt
21:00 mandalına (yerim)

menüyü unuttum...:26:aklıma gelmişken yazam bare...

kahvaltı:

2 tane tost

3 tane yeşilzeytin

1 kupa yeşilçay....

öğle:

3 kepçe soğuk çorba...

akşam:

1 porsiyon taze fasülye

1 kupa yeşilçay...

3 litre su tamam ama spor yok malesef...bide birazdan bi fincan süt içicem midem kazınmaya başladı çünkü...

Herkese iyi aksamlaaar bugun sabah kahvatidan sonra kocisim beni ve minigimi Amasyaya goturdu sehzadeler sehri bayildik muhakkak gorulesi bir yermis saolsun kuzum da yollarda uyuyarak perisan etmedi bizi
diyetime gelinceee az bitaz ucunu kacirsim bugun iki kucuk dilim baklava ve bir avuc balik kraker yedimm
Telafi edeyim diye aksam yemegi yemedim ama aciktim suan
Kuzum ayagimda uyuyor onu ytagina yatirayim bi caybardagu tarcinli sut icecem ve utuuuuuu vaaarr

Bu arda size bisey sorcam ben iyi hos kilo veriyorumda bir sorunum var. malumunuz dogum yaptim ya sarkan yumusamisbir gobekk. yani ne bileyim spor da yapamiyorum diyorum gunluk mekik mi ceksem sayisi kac olsa yada baska bisey mi yapsam duzenli ama suresi az olmali spor isine girisemiyorum anca ikinci doneme annemler gelince bakmaya bebege ozaman baslayabilirim . mesajima cevap yazmak isteyenler alinti yapin msjimi emi. gozumden kacmasin simdiden tesekkur ediyorum fikirlerunizi bekliyoruuuuummm

İyi geceler
Bugün yine gelen giden trafiğimiz yoğundu çok şükür yemek yapmaya bile firsat bulamadım sadece çorba yapabildim onu da yemedim canım bişey istemedi meyve felan atıştırdım ondan herhalde kahvaltı dışında öğün yapmadım onu da öğlen yedik zaten:)
Ben de bu hafta eksi olmak istiyorum hem de bolca Allah azim versin inşallah hepimize

Ooooo buhaftaaa kapisalimmii hepp berabeeerr ne dersiniiiizzzz

aytenciğim,

Kızın nasıl oldu.? umarım daha iyidir...

benim de oğlan dün çok terledi içim içimi yedi kesin hastalanacak diye düşünmekten.. bu akşam burun palyaço gibiydi ;(
Önlem almaya çalıştım ama inşallah ilerlemez...
Bizim gribimiz çok zor geçiyor acillik oluyoruz çünkü ;(

Son düzenleme:

ne çok yoruluyorsun asucum Allah kolaylık versin..bir yandan iyi spor oluyor sana

Alçılar çıktımı canım.?

Yena ablacim oncelikle sordugun icin cok tesekkur ederim biz bir haftadir ilac kullaniyorduk cok sukur bugun burunvakintisi bile kalmamisti arabada uyurken sirti terliyor sonra da o ter buz gibi oluyor ya annem onu cok tembihlemisti surekli degistiriyorum. oyle durumlarda...
insallah oglusunun ilerlemez hakikaten de zor oluyor birde grip muhakkak uzun suruyor.
bizim evde grip silsilesi belli ben bir ogrencimden kapiyorum sonra da kizim da benden o yuzden velileri iiiyii tembihlicem dikkat etsinler

Ooooo buhaftaaa kapisalimmii hepp berabeeerr ne dersiniiiizzzz
Ben ancak akranımla kapışabilirim canım senin hızına yetişemem ki ben
Inşallah en hafifiyle atlatırsınız canım
Benim küçük kız da üşütmüş balık yağı hapı içirdim direnci artırır belki diye
ne çok yoruluyorsun asucum Allah kolaylık versin..bir yandan iyi spor oluyor sana

Alçılar çıktımı canım.?
Dışarda spor yapma imkanım yok inşallah spor oluyordur bana
Allah geleni gideni kesmesin de ben yorulayım sorun değil insanlar sağolsunlar hatrımızı sayıp geliyorlar eşime hem moral oluyor hem de akşamı nasıl ediyoruz anlamıyoruz
Alçıları için yarın doktoru arayacağız ne zaman çağırırsa gideceğiz bi ihtimal Çarşamba olabilir canım

ben bir ara yatmadan önce yere uzanıp ellerimi popomun altına koyup iki ayağımı birden hiç bükmeden yukarı kaldırıp indiriyodum düzenli yapınca

baya işe yarıyo..ilk başta çok zorlanıyodum 5 taneyle başlayıp daha sonra 30 akadar çıkmıştım...tabi ben bunla beraber bikaç karın

ve iç bacak hareketleride yapıyodum...sana göbek için bu yeterli olur diye düşünüyorum...bide gene aynı pozisyonda makas hareketini yapabilirsin...

ay inşallah çok ilerlemeden atlatırsınız...

Ya evet okul kreş büyük tehlike hastalık konusun da...
Allah beterinden korusun...

Size de geçmiş olsun...

Hastalık gibi olağan üstü durumlar da gelen giden çok önemli tabiii...
Böyle günler de belli olur zaten sevildiğin...Siz de seviliyorsunuz ne mutlu size..

aminn ablacım....bukadar misafirle tatlıyla artı olmaman bile süper ablacım...ama inşallah cumaya güzellll bir eksi görürsün...

Tamam canim yarin sabahtan basliyorum beserden makas ve obur dediginden yapiyim hem sabah hem aksam

Asuman ablacim kapismada onemli olan kazanmak degil ki kaybetmek biz kilolari kaybedelim de kapismanin sonucu ne olursa olsun
bu aradaben yatiyim yarin erkenciyim iyii gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…