hadi canım inşşalllahhh süpersin valla çok seviniyorum sanki kendim zayıflamışım gibi
kuzum senin ufaklık emmeyi bıraktıktan sonra diyetle de toparlanmıştır göğüsler.
belden altın da demek ki çok değildi :)
Elizcim yapıyorduk aslında onu, her ay başı ben alıyordum ölçüleri. incelme oluyordu spor yapanlarda. ama yaza doğru hepimiz kopunca diyetten +1 cmle listeye girenler oldu (tahmin et kim, tabi ki ballı Nursena)
işte bizim listenin akıbeti odur. eğer çoğunluk isterse ben de katılırım. iyi de olur ama kızlar bir listeye daha ne derler bilmem :)
günaydınlar,
iyi pazarlar herkese, ben yine erkenden uyandım.
Nevincim hırkan çok güzelmiş, güle güle kullan. ben de bu tarz bi şey istiyorum. bulurum inşallah :)
ne güzel değil mi bunu duymak az bişe verdim ama bende duyuyorum seviniyor insan gaza geliyor...Herkese günaydın, mutlu pazarlar
Dün akşam işte baya yoruldum ama değdi vallahi, özlemişim. Bir de ordaki arkadaşlar 96 kilo halimi biliyolar, zayıfladın mı sen sorularını duydum oldukça
Galiba gaza geldim ve ben spora başlıyorum
Esracım, asil bebeğim bu hafta spor listesini sallayalım mı ne dersin?
Asuman ablacım dizin için doktora göründün mü?
teşekkür ederim Yenacım...inşallah zayıflarım...hepimiz zayıflarız...Mutlu pazarlar arkadaşlar,
Yeni kahvaltı ettikPAzar günleri dışarı çıkılmayacaksa hepimiz slowmotion halindeyiz...Hem iyi hem kötü..
Umarım kimse gelmez ev öylesine dağnık ki
Pazara gitmeyi istiyorum geçtiğimiz iki haftasonu gidemedim misafirlerden dolayı...
Marketten alınan sebze meyveleri sevmiyorum...Taze taze alıştık pazar zerzavatına ondan zaar
---
Yaseminciğim,iyi olmuş seyahat, kısa da olsa sana iyi gelecektir çok sevimdim...
Nevinciğim,iyi günler de kullan hırkanı için de zayıflayasın emi
kuzum senin ufaklık emmeyi bıraktıktan sonra diyetle de toparlanmıştır göğüsler.
belden altın da demek ki çok değildi :)
Elizcim yapıyorduk aslında onu, her ay başı ben alıyordum ölçüleri. incelme oluyordu spor yapanlarda. ama yaza doğru hepimiz kopunca diyetten +1 cmle listeye girenler oldu (tahmin et kim, tabi ki ballı Nursena)
işte bizim listenin akıbeti odur. eğer çoğunluk isterse ben de katılırım. iyi de olur ama kızlar bir listeye daha ne derler bilmem :)
sağol ablacım.... inan bende çok mutlu oluyorum sizlerde eksi gördükçe....
hım hiç böyle düşünmemiştim haklı olabilirsin...:44:
liste fikri süperr..bencede yapalım tekrardann...
ya bu arada nursena görünmüyo hiç..en son başı ağrıyodu hala çokmu kötüki yok ortalarda...
ay benim küçük cadı ağzındaki sakızı çıkarıp uyuyan babasının kulağına koymuş....tabi bir süre sonra almaya gittiğinde babaı uyanıyo ne yapıyon diye kulağına el atınca farkediyo durumu...yamyamda gülüyo kıskıs...ay ne çok güldüm yaa...muzur...
Slm girmeye yüzüm yoktu ondan girip yazmadım
Cok yoğun bi gündü bugün
Sabah erken kalktık 7 de gecede bas ağrım devam etti 4 te yattım köyceğizde yaşyan yabancılar
Ayda birkez iknciel pazarı yapıyolar sıfır ürünlerde oluyo hayvan barınağına gidiyo kazançları
Sabah oraya gittik 10 milyona ikinci el midi tefaln fırınıni aldım üzeri ızgaralı kahvaltı fırınıtefal oven grill yazarsanız gogleye görsellerde bulbilirsiniz kopyalamıyom tabletten
Bayadır istiyordum
Sonra kordonda sabah puaça cay içtk
Az tavla attık eşimle çocuklar parktayken
Sonra eve geldik
Öğlen pırasa yedim 4 kaşik
3 dlm ekmek yedim kuru biber kızarttim onla yogurtluda olunca ekmek kaçtı
Sonra denize gittik iztuzuna az yüzdük deniz güzelde dışarı az esiyodu çok duramadık cocuklar zaten tam düzelemedi büyük kızın sinisleri açıldı çivi çiviyi söker hesabı yaptım
Şimdide cayimi yudmluyom gelince banyoya girince ailecek pilim bitti camasırlar beni bekliyo mayolar havlularn tabe
Spor yok canım sıkılıyo bu duruma lasly bacı yarın sabahtan beni bekler
İyi geceler
Bugün yine gelen giden trafiğimiz yoğundu çok şükür yemek yapmaya bile firsat bulamadım sadece çorba yapabildim onu da yemedim canım bişey istemedi meyve felan atıştırdım ondan herhalde kahvaltı dışında öğün yapmadım onu da öğlen yedik zaten:)
Ben de bu hafta eksi olmak istiyorum hem de bolca Allah azim versin inşallah hepimize
İyi geceler
Bugün yine gelen giden trafiğimiz yoğundu çok şükür yemek yapmaya bile firsat bulamadım sadece çorba yapabildim onu da yemedim canım bişey istemedi meyve felan atıştırdım ondan herhalde kahvaltı dışında öğün yapmadım onu da öğlen yedik zaten:)
Ben de bu hafta eksi olmak istiyorum hem de bolca Allah azim versin inşallah hepimize
aytenciğim,
Kızın nasıl oldu.? umarım daha iyidir...
benim de oğlan dün çok terledi içim içimi yedi ama kesin hastalanacak diye düşünmketen.. bu akşam burun palyaço gibiydi ;(
Önlem almaya çalıştım ama inşallah ilerlemez...
Bizim gribimiz çok zor geçiyor acillik oluyoruz çünkü ;(
Ben ancak akranımla kapışabilirim canım senin hızına yetişemem ki benOoooo buhaftaaa kapisalimmii hepp berabeeerr ne dersiniiiizzzz
Inşallah en hafifiyle atlatırsınız canımaytenciğim,
benim de oğlan dün çok terledi içim içimi yedi ama kesin hastalanacak diye düşünmketen.. bu akşam burun palyaço gibiydi ;(
Dışarda spor yapma imkanım yok inşallah spor oluyordur banane çok yoruluyorsun asucum Allah kolaylık versin..bir yandan iyi spor oluyor sana
Alçılar çıktımı canım.?
Bu arda size bisey sorcam ben iyi hos kilo veriyorumda bir sorunum var. malumunuz dogum yaptim ya sarkan yumusamisbir gobekk. yani ne bileyim spor da yapamiyorum diyorum gunluk mekik mi ceksem sayisi kac olsa yada baska bisey mi yapsam duzenli ama suresi az olmali spor isine girisemiyorum anca ikinci doneme annemler gelince bakmaya bebege ozaman baslayabilirim . mesajima cevap yazmak isteyenler alinti yapin msjimi emi. gozumden kacmasin simdiden tesekkur ediyorum fikirlerunizi bekliyoruuuuummm
aytenciğim,
Yena ablacim oncelikle sordugun icin cok tesekkur ederim biz bir haftadir ilac kullaniyorduk cok sukur bugun burunvakintisi bile kalmamisti arabada uyurken sirti terliyor sonra da o ter buz gibi oluyor ya annem onu cok tembihlemisti surekli degistiriyorum. oyle durumlarda...
insallah oglusunun ilerlemez hakikaten de zor oluyor birde grip muhakkak uzun suruyor.
bizim evde grip silsilesi belli ben bir ogrencimden kapiyorum sonra da kizim da benden o yuzden velileri iiiyii tembihlicem dikkat etsinler
Dışarda spor yapma imkanım yok inşallah spor oluyordur bana
Allah geleni gideni kesmesin de ben yorulayım sorun değil insanlar sağolsunlar hatrımızı sayıp geliyorlar eşime hem moral oluyor hem de akşamı nasıl ediyoruz anlamıyoruz
Alçıları için yarın doktoru arayacağız ne zaman çağırırsa gideceğiz bi ihtimal Çarşamba olabilir canım
İyi geceler
ben bir ara yatmadan önce yere uzanıp ellerimi popomun altına koyup iki ayağımı birden hiç bükmeden yukarı kaldırıp indiriyodum düzenli yapınca
baya işe yarıyo..ilk başta çok zorlanıyodum 5 taneyle başlayıp daha sonra 30 akadar çıkmıştım...tabi ben bunla beraber bikaç karın
ve iç bacak hareketleride yapıyodum...sana göbek için bu yeterli olur diye düşünüyorum...bide gene aynı pozisyonda makas hareketini yapabilirsin...
ay inşallah çok ilerlemeden atlatırsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?