Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı geceler canım....

İnşallah zeynepçiğim ödüm kopuyor inan..

Uyuttunmu sen bebeleri.?

küçüğü uyuttum canım ama büyük babasıyla tv kavgası ediyo....canı yatmak istemiyomuş hep sen seyrediyon biraz ben çizgifilim seyredicemm diye söyleniyo babasına...büyümüşte küçülmüş gibi bazen laf yettiremiyom ben ona...bende karışmıyom aralarında halletsinler....

Gece yarısı bile çizgifilm var çok sinir bozucu..
Belli bir saatten sonra yayınlanmaması gerek aslında...

---

İyi geceler arkadaşlar Allah rahatlık versin..

Yeni bir gün,yeni hafta,yeni umutlar herşey çok güzel olur hepimiz için inşallah...

''Mesele yaşamak değil iz bırakmaktır'' demiş ramiz dayı...

Bu arada Tuncel Kurtiz'e çok üzüldüm ben...Allah rahmet eylesin...

bencede sence...

Allah rahatlık versin canım...

Günaydın 20 dakika laslymi yaptım ev ahalisi ayaklandı
Kahvaltimizi yapalim kızı okula burakıp gelirim maraton basladı hayırlı bi hafta olur insallah herkeze

herkese mutlu günler, mutlu haftalar...

işlere sarmadan size bakayım dedim. ne güzel kıyafetler olmaya başlamış hepinize. ben de bayrama 46 beden olduğunu söyleyen ama 44 beden olan bi kumaş pantolonum var evde hiç giymediğim, ona girebilmek istiyorum. inşallah bu iki haftada toparlarım, denemeye korkuyorum şimdi..
bebelere geçmiş olsun, inşallah düzelirler bi an önce.
Aytenciğim sen benim memleketime gidip, bi de çok beğenmişsin, çok sevindim hakikaten. güzeldir Amasyamız, romanlarda yaşıyormuş hissi verir insana :)

selamun aleyküm kızlar
hayırlı bir gün diliyorum.
ben bugün pert olmuş gibiyim.her tarafım sızlıyor.
dün köyde çok koşturdum saniye boş kalamadım.sabah erken kalkıp ceviz silkelemeye gittik. eşim cevizi silkeyinceye kadar bahçenin kuru otlarından temizledim. her yerde yabani otlar çıkmış onları temizlemeye çalıştım. bayaa azalttım bir gün daha gitsem bitiririm. gidemezsem ızgara çektiricem.sonra cevizleri topladım.domates , biber, turşuluk kelek topladım.eve geldim yemek faslı. ben yemek hazırlayıp milleti doyuruncaya kadar ablam cevizlerin yeşil kabuğunu temizleyip bitirmiş sağolsun ondan bari kurtuldum. evi temizledim.birkaş ufak tefek işleri yaptım. ablam kabakları toplayıp bahçeye koymuş onları yukarıya taşıdım yerleştirdim. ayak üstü iki hasta ziyareti yapıp bursaya döndüm. pazara yetişeyim diye çokta acele ederek geldim. hemen pazara koşturdum. ben pazardayken akşam ezanı okundu. kp. evdeydi eve geldim misafir gelmiş. hemen mutfağa koşturdum . yemek yaptım yatsı okunurken sofraya ancak oturduk. yemekten sonra çay, kahve , bulaşık derken misafirler gidip toparlanıp yatmam saat 1,5 ğu buldu. sabah namaza sürüne sürüne kalktım bugünde turşu yapıcam ama nasıl yaparım bilmiyorum.misafirlerim gelmeden temizlikte yapmam lazım. eşimde çağır birisini yaptır dedi.yakınımızda oturan gelini aradım. yapabilirsen gel çocuk uyudukca yap dedim. başkasına 80 vericem sana 100 veririm kendine bayramlık alırsın dedim. bakalım gelebilirse birde temizlik var bugün.
ay sabah sabah ne kadar uzun yazmışım

Dafi abla ben okurken yoruldum, sana 41 kere maşallah

burda 3 ceviz ağacı dökmeye 250 tl alıyorlar bu arada, siz ne güzel halledebilmişsiniz kendi kendinize. afiyetle yemek nasip olsun inşallah hepsini.

Günaydın,

Sıkıc bir gün. oğlumu keyifsiz bir şekil de okula bıraktım..Kızım gece istifra etti öyle uykusuzum ki ;( Onları kontrol etmekten kırmızı ve şiş gözlerle dolanıyorum ortalıkta...

----

daficiğim, sen gerçekmisin.? MAşallah arkadaşıma ama dikkat et kendine azıcık dinlen arada..

geçmiş olsun...acayip bir salgın var ustabaşı 2 gün gelemedi işe hastanede yatmış bir gece grip+mirgenden...
üretimde dökülüyor herkes...

Sen de dikkat et kendine...anneler hasta olursa durum daha da vahim

Dafi abla maşallah afiyetle yiyin...biraz dinlenirsin inşallah...

günaydın güzeller...
içime öküz oturmuş sanki bugün bitkinlik tavan yapmış durumda...

ay sonu iş çok...

herkese hayırlı günler...

Selamün aleykümm...

hava çok güzel burda ama nedense bugün ben hiç havamda değilim...yataktan hiç çıkasım yoktu...ama kuzularla yatamadımda...bir sürü işim gücüm var yapasım yok...ama bir yerden başlamalıyım...

dafi ablaaa ne yaptın sen öyle yaa...maşallah diyorum başkada bişey demiyorum...

nursenacım güze hızlı başlamışsın tebrik ediyorum...

yenacım kızına geçmiş olsun...bari çocuklar okula gidince az bi yat uyu...boşver işleri sende hasta olursan asıl ozaman fena işte...dikkat et kendinee....

nevincim yoğunmuşsun Allah kolaylık versin canım...

zehraaa nerelerde ya hiç uğramıyo artıkk yokluğu çok hissediliyo...

neyse bende kaçayımda biraz bişeyler yapmaya çalışayım....herkese çok güzel ve bol eksili bir hafta diliyorumm....

Hayırlı günler hayırlı haftalar herkese
Yenacım geçmiş olsun yavrulara sana da kolay gelsin canım
Dafi afiyetle yersiniz inşallah topladıklarınızı
Nursena ben sporsuz nasıl mücadele edeceğim senle bilmem valla sabah sabah yine leslie yapılmış maşallah
Aytencim bu hafta hepimiz bol kayıp yaşarız yağlarımızdan inşallah
Nevincim hemşerim ve tüm çalışanlara kolay gelsin
Zehracım da dönsün artık bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…