ay inşallah çok ilerlemeden atlatırsınız...
Tamam canim yarin sabahtan basliyorum beserden makas ve obur dediginden yapiyim hem sabah hem aksam
Asuman ablacim kapismada onemli olan kazanmak degil ki kaybetmek biz kilolari kaybedelim de kapismanin sonucu ne olursa olsun
bu aradaben yatiyim yarin erkenciyim iyii gecelerrr
İnşallah zeynepçiğim ödüm kopuyor inan..
Uyuttunmu sen bebeleri.?
küçüğü uyuttum canım ama büyük babasıyla tv kavgası ediyo....canı yatmak istemiyomuş hep sen seyrediyon biraz ben çizgifilim seyredicemm diye söyleniyo babasına...büyümüşte küçülmüş gibi bazen laf yettiremiyom ben ona...bende karışmıyom aralarında halletsinler....
Gece yarısı bile çizgifilm var çok sinir bozucu..
Belli bir saatten sonra yayınlanmaması gerek aslında...
---
İyi geceler arkadaşlar Allah rahatlık versin..
Yeni bir gün,yeni hafta,yeni umutlar herşey çok güzel olur hepimiz için inşallah...
selamun aleyküm kızlar
hayırlı bir gün diliyorum.
ben bugün pert olmuş gibiyim.her tarafım sızlıyor.
dün köyde çok koşturdum saniye boş kalamadım.sabah erken kalkıp ceviz silkelemeye gittik. eşim cevizi silkeyinceye kadar bahçenin kuru otlarından temizledim. her yerde yabani otlar çıkmış onları temizlemeye çalıştım. bayaa azalttım bir gün daha gitsem bitiririm. gidemezsem ızgara çektiricem.sonra cevizleri topladım.domates , biber, turşuluk kelek topladım.eve geldim yemek faslı. ben yemek hazırlayıp milleti doyuruncaya kadar ablam cevizlerin yeşil kabuğunu temizleyip bitirmiş sağolsun ondan bari kurtuldum. evi temizledim.birkaş ufak tefek işleri yaptım. ablam kabakları toplayıp bahçeye koymuş onları yukarıya taşıdım yerleştirdim. ayak üstü iki hasta ziyareti yapıp bursaya döndüm. pazara yetişeyim diye çokta acele ederek geldim. hemen pazara koşturdum. ben pazardayken akşam ezanı okundu. kp. evdeydi eve geldim misafir gelmiş. hemen mutfağa koşturdum . yemek yaptım yatsı okunurken sofraya ancak oturduk. yemekten sonra çay, kahve , bulaşık derken misafirler gidip toparlanıp yatmam saat 1,5 ğu buldu. sabah namaza sürüne sürüne kalktımbugünde turşu yapıcam ama nasıl yaparım bilmiyorum.misafirlerim gelmeden temizlikte yapmam lazım. eşimde çağır birisini yaptır dedi.yakınımızda oturan gelini aradım. yapabilirsen gel çocuk uyudukca yap dedim. başkasına 80 vericem sana 100 veririm kendine bayramlık alırsın dedim. bakalım gelebilirse birde temizlik var bugün.
ay sabah sabah ne kadar uzun yazmışım
Yaseminciğim uykusuz ve yorgun işe gideceksin kolay gelsin canım...iyi geceler ben dönüş yolundayım tatlı rüyalar
geçmiş olsun...acayip bir salgın var ustabaşı 2 gün gelemedi işe hastanede yatmış bir gece grip+mirgenden...Günaydın,
Sıkıc bir gün. oğlumu keyifsiz bir şekil de okula bıraktım..Kızım gece istifra etti öyle uykusuzum ki ;( Onları kontrol etmekten kırmızı ve şiş gözlerle dolanıyorum ortalıkta...
----
daficiğim, sen gerçekmisin.? MAşallah arkadaşıma ama dikkat et kendine azıcık dinlen arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?