Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

okuldan geldim kuzucuk uyuyorken az bakınayım dedim herkeste bir yorgunluk var galiba hava değişiminin de etkisi oluyor. akşama balık keyfi yapacağız çok mutluyum biraz çok yiyebilirim balığı çünkü çok seviyoruummm
dafi ablacım sana kocaman bir maşallah ben okurken yoruldum ya pes doğrusu

esracım memleketin olduğunu bilmiyordum hakikaten de çok şanslısınben amasyaya aşık oldum

nursenam seni tebrik ediyorum erkenden yapmışsın sporunu darısı bize inşallah

Herkese günaydın.
Dikkat etmek lazım, havalar çok fena.
Yataktan kalkamıyorum bugün, çok fena soğuk almışım. Nefes bile alamıyorum

Yena ablacım geçmiş olsun kuzucuğa
dafi ablam helal olsun vallahi. sendeki bu enerji bende de olsa keşke :)
nothinggg sen de hoşgeldin aramıza tekrar

Anaammm dökülüyo topik ahalisi grip salgın dikkat edelim vitamin alalım arkadaşlar
Zarif narin bünyemiz hasr görmesin
Sevmediğim bi dayım var az dangalaktır kendisi ne zaman hastalansm hani siskoyuz ya hastlanamayız ok kadar yiyon nası hastalanıyon diye salak salak espiriler yapar hastlık diyince aklıma o geliyo

Bizim gelinede annem kızım narin ya hemen hastalnıyo der ne alakaysa baksinirlendim keni kendime

Asu spor iyide bu basım ağrısı dönmesi gecmedi por yspınc az iyi hissediyom

Bide boğazıma dur diyebilsem iştahım fena açık

Yaseminnn hosgeldin naptın serin serin eskisehirde
Felket sıcak var yaw

Kızın okulu bana yaradı
Sabah yarımsaat lasy yaptım
Esime dedim arabayı götür kızı almaya tempolu bi sekilde 15 git 15 gel tempolu yürüdüm ettimi bugün 1saat insllah böyle devam eder

pişşt kızz hamile değilsin demii...

bugün yediklerimi yazayım
sabah:
1 kahve
2 yumurta
1 domates 1 salatalık
3-4 zeytin
1 yemek kaşığı ballı tereyağı(şu teremyağının kutuda olanından)
1 taneye yakın yufka ekmeği(evet patlayana kadar yemişim)
öğlen:
6-7 yemek kaşığı kıymalı makarna
1 kase mercimek çorbası

su: 1 maden suyu ile birlikte 1 lt
gidip uyuyayım bari acıkmak yerine gece kalkıp ders çalışırım zaten şuan ağaç kesimi yapıldığından seste bir şey anlamıyorum

Son düzenleme:
Topiğe bayadır hamis haberi gelmiyo demi aman olmayanlara versin allah olsada doğururum kız ben istiyomda eşim pek istemiyo cok seviyom cocukları

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin....bende çok seviyom ve üçüncüyüde istiyom ama biraz daha sonra inşallah..70i görürsem nasipse ondan sonra düşünüyom...

bebiş haberini aynur esra ve nevinden bekliyozzz....Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah....

sırtıma çok fena bi ağrı girdi...hareketlerimi engelliyo..nefes alırkende canım acıyo niye olduki şimdii....hiç bişeyciğim yoktuu...

sırtıma çok fena bi ağrı girdi...hareketlerimi engelliyo..nefes alırkende canım acıyo niye olduki şimdii....hiç bişeyciğim yoktuu...
Terledin soğudunmu is yapacam derken evde
Bu aralar gece camı acsm esiyo kapasm terliyom üstümüz açık ytınca tutuluyorum bende

Sbah 2 yumurt çok deilmi onun yerine 1 yumurtayi bol yeşilikli yarım yufkayl dürüm ypsaydın dha doyurucu olmazmıydı

slm hatunlar nasılsınız
cuma günü bildirimden sonra eşimden gelen tel ile aniden istanbula gittik tabi keyfiydi :)
iş için gitcekmiş bizi de annemlere götürdü pazar günüde gelip aldı güzel bi haftasonuydu
sanırsam yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler sefa getirmişler şimcik geçmişi tırtıklıyayım

artarsa ihmal etme sakın canım, belki önemli bişeydir, Allah korusun....
geçmiş olsun canımcım......
sırt ve nefes diyince kalp geldi aklıma birden
oyüzden yazmak istedim......
öpüyorum.

yediklerimi ve yiyceklerimi de yazayım

sabah: 1 kk peynir , 1 domates, 3 yeşil 5 siyah zeytin

öğlen : 2 kepçe mercimek çorbası

ara : nescafe

akşam : 6 adet yaprak sarma, 1 kepçe mercimek çorbası

ara : ıhlamur

Sbah 2 yumurt çok deilmi onun yerine 1 yumurtayi bol yeşilikli yarım yufkayl dürüm ypsaydın dha doyurucu olmazmıydı

haklısınız ama yumurta ve zeytin yoksa masada kahvaltı yapma gibi bir huyum yok nedense bu yaşıma kadar bu şekilde alışmışım mutlaka 2 tane haşlanmış yumurta olacak 1 tanesiyle doymuyorum yufkayı şu şekilde yemiştim kahvaltıdan sonra kahvaltıyı çok erken yaptım 6-7 gibiydi acıktım daha doğrusu kardeşime annem kahvaltı hazırlarken benim de canım çekti yağ domates salatalık koyup dürüm yaparak yedim 11 bucuk gibi öğlen yemeği de yaklaşık 1 saat olacak yiyeli

evet terledim ve ben işimi bitirip üstümü değişene kadar çarpılmış olabilirim sanırsam...sen sorunca dank etti...ben geceleri çok üşüyom ya camıda kapatıyom kışlık pijamalarlada yatıyom valla....eşimde dalga geçiyo şimdiden böylesin daha soğuk olduğunda paltoylamı yatcan diyoo...

bazen olur öyle cnm nefes almaya çalış derin derin geçer dvm ederse uzan kuzum :18:

yatamıyom canım yatınca daha kötü oldu kalktım bende...sıcak su yapıp koyayım dedim ama su torbam patladı kaldım öyle...

artarsa ihmal etme sakın canım, belki önemli bişeydir, Allah korusun....
geçmiş olsun canımcım......
sırt ve nefes diyince kalp geldi aklıma birden
oyüzden yazmak istedim......
öpüyorum.

sağol canım...yok çok şükür kalbim taş gibin...bir ara çok çarpıntım oluyodu nefesim kesiliyodu gittim kardiyolojiye gerekn herşey yapıldı sonuç bi sıkıntım yok...bişeylere üzüldüğümde sıkıldığımda yada heyecanlandığımda oluyo çarpıntım...gerçi ben bunu zaten biliyodum eşimin zoruyla gittim doktora...panik atak var bende ondan diyom inanmıyoduda..

Diyete hızlı başladım kızlar 1 hafta oldu 4 kilo birden verdim kendi özel diyetimi uyguluyorum yanında geçen hafta spariş verdiğimiz nahinse-i alıyorum o şekerimi düzenleyip diyetimi kolaylaştırıyor.

maşaallah o zaman canım

evet panik atakta yapıyo olabilir, zamanında az gitmedim ben kalp doktoruna panik ataktan dolayı.

havlu ısıtıp koy istersen cnm demekki terin etkisiyle tutuldun kansızlık felen yok dimi cnm genelde kansız olanlarda üşüme çok oluyo :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…