havlu ısıtıp koy istersen cnm demekki terin etkisiyle tutuldunkansızlık felen yok dimi cnm genelde kansız olanlarda üşüme çok oluyo :44:
bildiğim kadarıyla yok en son doğum sonrası baktırmıştım normaldi...havlu koydum canım bende...
çarşamba günü için dahiliyeden randevu aldım gidip bi tahlil falan yaptırayım...şeker falan baktırayım....sağlık ocağıda yapıyo aslında ama aile hekimimle geçinemiyoz oyüzden hastaneye gidicem...
doğumdan sonra bile normalse kansızlık yoktur sende kuzum en çok o zamanlar kansızlık yaşanıyo yani hamileyken bide doğum sonrası ama sen yinede git cnm kontrolebu arada sağlık ocagını ya da aile hekimini değiştirebiliyosun cnm ben uzak oldugu için değiştirmiştim herhangi bi memnuniyetsizlikte de değiştiriyolar inş iyi gelir sıcak havlu
değiştirebiliyoruz ama doktorlar yeni hasta istemiyolar malesef kimseyle takışıcak durumda değilim....yaza ev taşıcaz nasipse ozamana kadar idare edicez artık...nasılsa bi sorun olmadıkça ayda bir kere gidip ilaç yazdırıyorum...idare edebilirim yani...
nilaycım az işim var oyüzden kaçıyom ben görüşürüz canım...
telefondan cevap yazamıyorum ben yaaa..dün bilgisayarda problem vardı cepten de yazamadım akşam sporum 70 dak..şimdi işten geldim yemek vakti görüşmek umuduyla iyi akşamlar
Iyii geceleerrr.... yolcu kuzum senin verdigin egzersizlere bakarken kadinlar icin 4dklik karin egzersizi buldum harika Allah razi olsun senden hemen tlfonuma videoyu yukledim sabah aksam yaparim gari
İyi akşamlar
Bugün de az yiyip bol enerji harcadım inşallah tam mesaj yazarken misafir geldi yaklaşık 3 saat önce başladığım mesajı bitireyim bari
Baklava geldi ama yemedim ben de ıslak kek ve poğaça yapmıştım sadece tadına baktım zaten akşam yemeği yememiştim ama biraz meyve fazla kaçtı sanırım
şuan moralim o kadar bozuk ki kızlar anlatılamaz. içim yanıyor sıkıntıdan bunalım geldi yine . evlendim ve 1 buçuk senede 64 kilodan 81 kiloya çıktım ve isteyerek hamile kaldım çünkü zayıflamayı beklersem bebek hayal olacaktı zaman geçiyordu. şuanda 95 kiloyum boyum 164 doğuma 2 ayım var. bacaklarım fil gibi kollarımı aşağı bıraktığımda gövdeme değmiyor goril gibi açık dirsekten aşağı havada kalıyor çok hantal çok şişko görünüyorum . doğumdan sonra ilk işlerimden biri burda zayıflamaya çalışmak olacak .ve elimden gelenin en iyisini yapacağım. evde hep yalnızım malesef evlenince başka bi şehirde yaşamaya başladım sosyallikte yok denecek kadar az çevrem az olduğu için. kendimi her gün o kadar çok avutuyorum ki avutmasam halime her gün ağlarım içim dolu ama çok şükür Allah a iyi sabrediyorum bütün hayallerim doğumdan sonraya... geçmişimde ki gibi zayıf olmayı çok özlüyorum 3 yıl öncede 60 kiloydum süperdi ben beğenmezdim yine ama ne haldeyim şimdi o kilolarda olsam dünyalar benim olur. kadınlar ne de sever kıyafetleri ama alıp giymeye uygun vücut olmadıktan sonra ne de zor içime attım hep . sağlık sorunum yok fakat yaşam kalitem çok düşük her posizyonda uyuyamam oturamam nefesim daralır yorulurum eğilip kalkmak zor gelir ayaklarımın altı ağrır oy oyy kaldı 2 ay allah yardımcımız olur inşallah ben ve benim gibilere.
amiinn .hallettik çok şükür canım. o kadar para verip silkeletmemDafi abla ben okurken yoruldum, sana 41 kere maşallah
burda 3 ceviz ağacı dökmeye 250 tl alıyorlar bu arada, siz ne güzel halledebilmişsiniz kendi kendinize. afiyetle yemek nasip olsun inşallah hepsini.
yenacım çok geçmiş olsun. hava değişiminden herhalde bugünlerde herkes hastaGünaydın,
Sıkıc bir gün. oğlumu keyifsiz bir şekil de okula bıraktım..Kızım gece istifra etti öyle uykusuzum ki ;( Onları kontrol etmekten kırmızı ve şiş gözlerle dolanıyorum ortalıkta...
----
daficiğim, sen gerçekmisin.? MAşallah arkadaşıma ama dikkat et kendine azıcık dinlen arada..
sağol nevincim işleri epey hallettim dinlenirim inşallahDafi abla maşallah afiyetle yiyin...biraz dinlenirsin inşallah...
ve aleykümselam zeynepcim. bütün işleri bir güne sığdırmaya çalışınca biraz yorucu oluyor işte . birde köydeki evin bayram temizliğini halledebilirsem rahatlıycam birazSelamün aleykümm...
dafi ablaaa ne yaptın sen öyle yaa...maşallah diyorum başkada bişey demiyorum...
yolunuz buralara düşerde hep birlikte yeriz inşallah.Dafi afiyetle yersiniz inşallah topladıklarınızı
aytencim balık istediğin kadar yiyebilirsinokuldan geldim kuzucuk uyuyorken az bakınayım dedim herkeste bir yorgunluk var galiba hava değişiminin de etkisi oluyor. akşama balık keyfi yapacağız çok mutluyum biraz çok yiyebilirim balığıçünkü çok seviyoruummm
dafi ablacım sana kocaman bir maşallahben okurken yoruldum ya pes doğrusu
esracım memleketin olduğunu bilmiyordum hakikaten de çok şanslısınben amasyaya aşık oldum
nursenam seni tebrik ediyorum erkenden yapmışsın sporunudarısı bize inşallah
elizcim sanada geçmiş olsun canımHerkese günaydın.
Dikkat etmek lazım, havalar çok fena.
Yataktan kalkamıyorum bugün, çok fena soğuk almışım. Nefes bile alamıyorum
Yena ablacım geçmiş olsun kuzucuğa
dafi ablam helal olsun vallahi. sendeki bu enerji bende de olsa keşke :)
nothinggg sen de hoşgeldin aramıza tekrar
ceyranda kalmışsındır eşine birazcık masaj yaptır ve bol bol egzersiz yap canım çabucak geçer inşallahsırtıma çok fena bi ağrı girdi...hareketlerimi engelliyo..nefes alırkende canım acıyo niye olduki şimdii....hiç bişeyciğim yoktuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?