Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydıııınnn kahvaltı sofram hazır yine size bir slm vereyim dedim
bu sabah uyanınca 4dklık sporumu yaptım bundan böyle sabah akşam toplamda 8 dk yapıp cumaları bildirime sunacağım ki daimi olsun ama inanın karın kaslarım ağrımış akşam yapmıştım

bir de yirmilik diş acım var kabarmış hatta boğazımda bademcik gibi bir ağrı var ne yapsam bilemedim

dafi ablacım ben kral kaya mezarlarına iremle çıktım kuzumu çuval gibi taşıdım ama yerlerler o kadar kaygan ki anlatamam ya düşmediğimize şimdi şükrediyorum

Günaydın haytımdaki yoğunluğu bırakıp öğünleri geçiştiriyorum malesef gene bugün dışarıda işim çok arada kızı okuldan al geri bırrak geri al tam gün olunca oğlen yemek faslı yorucu oluyo
Küçüğü. Baleye yazdırmayıdüşünüyorum
Ona bi bakıcam
Dişçiye gitmem lazım geçiici dolguyla 2 aydir geziom ayip olmasa gitmicemde bir ay sonra gel dedi diye gidicem korku belası

Hayırli günlerrr

Son düzenleme:
selamun aleyküm güzeller
gününüz hayır olsun.
ben galiba az su tüketiyorum bu günlerde. idrar rengim oldukca koyulaştı biraz artırayım bari. hiç ölçüyle içmiyorum bu ara. bardakla içmeye başlayınca suyu azaltıyorum. 1 litrelik şişeye koyarsım daha bir litre bile içmedim deyip içmeye çalışıyorum.

oy birde bebekle çıkmışsın. iyi cesaret. çok zor yerde değiller ama benim ayak problemli olunca çıkamadım. kaplumbağ pilajına giderken gördüklerimiz çok yüksekti onlara çıkılmaz herhalde dalyandı galiba orası .nursenaa dalyandamıydı kral mezarları

günaydın güzellerrr

hayırlı günler olsun hepimize

ben pert haldeyim gezmek iyi hoşta yorgunluğu diyeti hiç sormayın dünden beri toparladım hafta sonu kötüydü yani diyet açısından

2 gecem yolda geçti hala yorgunum bayram geliyor temizlik faslı var bakalım gecden geceye yapmak lazım

Bana iyi dileklerde bulunan iyi yolculuklar dileyen tüm güzelleri öptüm saolun kızlar( alıntı yapamadım)

düm gece sporada gidemedim ccumada gidemedim yarın aynı tempo devamm

Daficim nursenam günaydınn

günaydın canım
tatil güzelde birde yol yorgunluğu olmasa

Hayırlı günler
Dün gördüğüm eksileri bugün kaybetmiştim nedense herhalde şişlik var diyorum artık

sabah yediklerimi yazıp dershaneye kaçacağım hemen
saat 6 1 kahve
08:00: 2 yumurta
2 dilim ekmek
4-5 zeytin
1/2 domates 1/2 salatalık
yarım litre su

akşam yemeğim de şimdiden hazır 5 gibi geleceğim eve gelirken ton balığı ve mısır alıp bol yeşillikli bir salata yapacağım

hoşbulduk canım . amin inşallah sağol . bazı sözcükler sihirlidir öyle iki kelime kullandın ki içim ferahladı emzirme ve 7/24 BUNLAR BENİM AVANTAJLARIM VE BUNLARI İYİ KULLANICAM. ÇOK TŞKKÜRLER.

Son düzenleme:
hernekaa topikte kimsecikler olmasa da benden selamlar olsun efenim
pek geçmişte yok şimcik oturup birilerinin gelmesini bekliyciim tabi oğlan uyanana kadar

menümü yazayım :

sabah : 1 ufak kutu muzlu süt (oğlandan aşırdım ), birde afacana patatesli peynirli 1 yumurtadan omlet yapmıstım
hepsiciğini yemedi kalanını ben yedim çeyrek yumurta diyelim

öğlen: 8 adet yaprak sarma

ara : 1 nescafe

akşam: 2 kepçe mercimek çorbası , 1 ufak karnıyarık , yoğurt

ben geldimmm.....

sağol ablacım büyük ölçüde geçti zaten...

hoşgeldin ablacım....

hoşgeldiiin sefalar getirdin tamda sıkılmaya başlamıştım yetiştin imdadıma
nasılsın bugun sırtın nasıl oldu

hoşbuldum canım...sırtım daha iyi..hala bazı hareketlerde çığlık attırıyo bana ama anlık geçiyo sonra...

ya yeni yapıp buzluğa attığım fasülyeden yemek yapam dedim çok fena bozuk gibi kokuyo canım sıkıldı...bi tamamen pişsin tadına bakıcam ona göre hareket edicem artık...

sabah beri de elektrikler kesikti...anca geldi bende hemen damladım bilgisayara ama şimdide hat ağır bişeye tıklıyom bi saat açılmıyo falan....

fena tutuldun demekki cnm dikkat et kendine bu ara zor iş yapma
Alla alla niye kokuyoki acaba dediğin gibi tadına bakıp ona göre hal çaresine bakarsın cnm enteresan ama kokması bilemedim
valla hertürlü kesintiye iflit oluyorum elektrik su doğalgaz çocuk olunca sıkıntı artıyo gitmez umarım bidaha
bende buzluktan patlıcan çıkarttım karnıyarıklık onu yapcam çorbam dünden var birazdan yapıveririm artık
havada kapalı uyku basıyo beni içim karardı yahu

dün yapmıştım zaten temizlik falan bir iki gün rahatım yani....ay evet bende çok sinir oluyom ama trafoda arızamı ne varmış bi çok ilçede kesmişler...aman kışın kesilmesinde şimdi gene idare ediliyo diğer türlü kombide çalışmıyo evi ısıtmakta sıkıntı oluyo...

hım senin menüde güzelmiş...

aynen kışın sıkıntı havalarda yarından ıtıbaren baya soğuycak diyodu bugunden başladı soguk yakında başlarız kombiyi yakmaya
kış ayı masraf ayı bende süpür sil yaptım bugun bide oğlanın çorbasını yaptım çamşır katladım bi karnıyarık kaldı
aslında tozda alcaktım ama üşeniyorum gitgide onu da yarına bırakırım artık ev işi bitmiyo anam

aynen öyle canım çocuklar olduğundan beri daha erken yakmaya başlıyorum bende kombiyi...benimde çamaşırlar katlancak az önce topladım balkondan...ay birazda ütüm var bende ona üşeniyoommm...ama durdukça gözümde büyüyo bugün hallederim artık....herzaman derim en nankör meslek evhanımlığı diye...ama aynı zamanda engüzeli...

insan durdukça üşeniyo iyice ama eninde sonunda bize bakıyo işler aynen öyle kuzum nankör meslek valla
yap yap aynı yere dönüyo bizim apartmanda da bi komşu doğum yapmıs dün hbrim oldu afacan uyanırsa vakitli yedirip bi ona ugrıycam gerçi bu gidişle zor gibi yemekde yapıcam neyse yarın giderim olmadı mınış bebiş severim azcık eneee uyandı benımkii cnm ben çıkayım görüşürüz yine öptüm seni çok n

hayırlı geceler kızlaarr
ben gelinceye kadar dağılmışsınız
günaydın güzellerrr

hayırlı günler olsun hepimize

evet bencede aynen ablacım.
ve birde sende benim tarafımdan çok seviliyosun hepppp kocaman yürekli ablam benimmmm......:26::26::26:

birde güzel bi söz geldi aklıma, paylaşmak istedim şimdi.

kocaman öpüyorum senide ablacım:26::26::26:

çok geçmiş olsun ablacım, inşaallah daha iyilerdir kuzuların bugün.......
dafi ablamın dediği gibi; bu aralar gerçekten herkes hasta nerdeyse.....
bu ara mevsim bence çetin oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…