oy birde bebekle çıkmışsın. iyi cesaret. çok zor yerde değiller ama benim ayak problemli olunca çıkamadım. kaplumbağ pilajına giderken gördüklerimiz çok yüksekti onlara çıkılmaz herhalde dalyandı galiba orası .nursenaa dalyandamıydı kral mezarlarıgünaydıııınnn kahvaltı sofram hazır yine size bir slm vereyim dedim
bu sabah uyanınca 4dklık sporumu yaptımbundan böyle sabah akşam toplamda 8 dk yapıp cumaları bildirime sunacağım ki daimi olsun ama inanın karın kaslarım ağrımış akşam yapmıştım
bir de yirmilik diş acım var kabarmış hatta boğazımda bademcik gibi bir ağrı var ne yapsam bilemedim
dafi ablacım ben kral kaya mezarlarına iremle çıktım kuzumu çuval gibi taşıdımama yerlerler o kadar kaygan ki anlatamam ya düşmediğimize şimdi şükrediyorum
günaydın canımgünaydın güzellerrr
hayırlı günler olsun hepimize
ben pert haldeyim gezmek iyi hoşta yorgunluğu diyeti hiç sormayın dünden beri toparladım hafta sonu kötüydü yani diyet açısından
2 gecem yolda geçti hala yorgunum bayram geliyor temizlik faslı var bakalım gecden geceye yapmak lazım
Bana iyi dileklerde bulunan iyi yolculuklar dileyen tüm güzelleri öptüm saolun kızlar( alıntı yapamadım)
düm gece sporada gidemedim ccumada gidemedim yarın aynı tempo devamm
Daficim nursenam günaydınn
hoşgeldin canım...vakti saati geldiğinde Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin...
şimdi gelelim kilona anlattığın herşeyi bizzat yaşadım...ama şuan bunların hiç birini düşünme moralini bozma ve hamileliğinin tadını
çıkarmaya bak...doğum sonrası emziriyo olmak büyük avantaj...metabolizma 7/24 çalışıyo çünkü...diyet yapmadan sadece sağlıklı ve
düzenli beslenerek çok güzel kilolar vericeksin eminim...oyüzden şuan kilonu kafana takıp canını sıkma bebişler hissederler annenin
ruh halini...he tabi bu arada nasılsa hamileyim deyipte sağlıksızda beslenme...
(cips,cola,çerez,kızartma,hamurişi,vsvs)gibi...bilmem anlatabildimmi...
hernekaa topikte kimsecikler olmasa da benden selamlar olsun efenim
pek geçmişte yok şimcik oturup birilerinin gelmesini bekliyciim tabi oğlan uyanana kadar
menümü yazayım :
sabah : 1 ufak kutu muzlu süt (oğlandan aşırdım), birde afacana patatesli peynirli 1 yumurtadan omlet yapmıstım
hepsiciğini yemedi kalanını ben yedim çeyrek yumurta diyelim
öğlen: 8 adet yaprak sarma
ara : 1 nescafe
akşam: 2 kepçe mercimek çorbası , 1 ufak karnıyarık , yoğurt
ben geldimmm.....
hayırlı geceler kızlaarr
ben gelinceye kadar dağılmışsınız
bu günde oldukca yorucu bir gündü. ben turşulukları ayıklarken gelin geldi. hemen temizliğe başladı bende hem çocuğa baktım hem iki bidon poşet turşu yaptım. inşallah güzel olurda emeğime değer.başka turşe yapmayı düşünmüyorum. ben zaten mümkün olduğu kadar yememeye çalışıyorum. eşim çoğu akşam dışarda yiyor yemeğini. bir bidonunu köye götürürüm biriside burda yeter. biraz yorucuydu ama temizliğimde bitti. gece eltimler geldi o biraz kötü oldu onları salona aldım. diğer halıları koltukları makinayla yıkadık.ufak tefek işlerim kaldı zoru hallettik çok şükür. gelinde yoruldu çok.
amiinn .hallettik çok şükür canım. o kadar para verip silkeletmemüzerinden çıkan o kadar yapmaz zaten toplam yarım çuval ceviz çıktı. ağaç köyün girişindeki bahçede . köy içi olunca etek dalları çoluk çocuk toplayıp yemişler bizede yarım çuval kalmış.
yenacım çok geçmiş olsun. hava değişiminden herhalde bugünlerde herkes hasta
sağol nevincim işleri epey hallettim dinlenirim inşallah
ve aleykümselam zeynepcim. bütün işleri bir güne sığdırmaya çalışınca biraz yorucu oluyor işte . birde köydeki evin bayram temizliğini halledebilirsem rahatlıycam biraz
yolunuz buralara düşerde hep birlikte yeriz inşallah.
aytencim balık istediğin kadar yiyebilirsinafiyet olsun bende çok severim.
amasyayı bende çok beğenmiştim güzel yer. kral mezarlarına çıkamadım gerçi ayağım çok yeniydi o zaman bastonla gitmiştimama tren istasyonuna oturup seyrettim
elizcim sanada geçmiş olsun canım
ceyranda kalmışsındır eşine birazcık masaj yaptır ve bol bol egzersiz yap canım çabucak geçer inşallah
günaydın güzellerrr
ben pert haldeyim gezmek iyi hoşta yorgunluğu diyeti hiç sormayın dünden beri toparladım hafta sonu kötüydü yani diyet açısından
2 gecem yolda geçti hala yorgunum bayram geliyor temizlik faslı var bakalım gecden geceye yapmak lazım
Bana iyi dileklerde bulunan iyi yolculuklar dileyen tüm güzelleri öptüm saolun kızlar( alıntı yapamadım)
düm gece sporada gidemedim ccumada gidemedim yarın aynı tempo devamm
Daficim nursenam günaydınn
hoşgeldiiin sefalar getirdin tamda sıkılmaya başlamıştım yetiştin imdadıma
nasılsın bugun sırtın nasıl oldu
sağol ablacım büyük ölçüde geçti zaten...
hoşgeldin ablacım....
hoşbuldum canım...sırtım daha iyi..hala bazı hareketlerde çığlık attırıyo bana ama anlık geçiyo sonra...
ya yeni yapıp buzluğa attığım fasülyeden yemek yapam dedim çok fena bozuk gibi kokuyo canım sıkıldı...bi tamamen pişsin tadına bakıcam ona göre hareket edicem artık...
sabah beri de elektrikler kesikti...anca geldi bende hemen damladım bilgisayara ama şimdide hat ağır bişeye tıklıyom bi saat açılmıyo falan....
fena tutuldun demekki cnm dikkat et kendine bu ara zor iş yapma
Alla alla niye kokuyoki acaba dediğin gibi tadına bakıp ona göre hal çaresine bakarsın cnm enteresan ama kokması bilemedim
valla hertürlü kesintiye iflit oluyorum elektrik su doğalgaz çocuk olunca sıkıntı artıyo gitmez umarım bidaha
bende buzluktan patlıcan çıkarttım karnıyarıklık onu yapcam çorbam dünden var birazdan yapıveririm artık
havada kapalı uyku basıyo beni içim karardı yahu
dün yapmıştım zaten temizlik falan bir iki gün rahatım yani....ay evet bende çok sinir oluyom ama trafoda arızamı ne varmış bi çok ilçede kesmişler...aman kışın kesilmesinde şimdi gene idare ediliyo diğer türlü kombide çalışmıyo evi ısıtmakta sıkıntı oluyo...
hım senin menüde güzelmiş...
aynen kışın sıkıntı havalarda yarından ıtıbaren baya soğuycak diyodu bugunden başladı soguk yakında başlarız kombiyi yakmaya
kış ayı masraf ayıbende süpür sil yaptım bugun bide oğlanın çorbasını yaptım çamşır katladım bi karnıyarık kaldı
aslında tozda alcaktım ama üşeniyorum gitgide onu da yarına bırakırım artık ev işi bitmiyo anam
aynen öyle canım çocuklar olduğundan beri daha erken yakmaya başlıyorum bende kombiyi...benimde çamaşırlar katlancak az önce topladım balkondan...ay birazda ütüm var bende ona üşeniyoommm...ama durdukça gözümde büyüyo bugün hallederim artık....herzaman derim en nankör meslek evhanımlığı diye...ama aynı zamanda engüzeli...
hayırlı geceler kızlaarr
ben gelinceye kadar dağılmışsınız
günaydın güzellerrr
İyi akşamlar
Bugün de az yiyip bol enerji harcadım inşallah tam mesaj yazarken misafir geldi yaklaşık 3 saat önce başladığım mesajı bitireyim bari
Baklava geldi ama yemedim ben de ıslak kek ve poğaça yapmıştım sadece tadına baktım zaten akşam yemeği yememiştim ama biraz meyve fazla kaçtı sanırım
Ya evet okul kreş büyük tehlike hastalık konusun da...
Allah beterinden korusun...
Size de geçmiş olsun...
Hastalık gibi olağan üstü durumlar da gelen giden çok önemli tabiii...
Böyle günler de belli olur zaten sevildiğin...Siz de seviliyorsunuz ne mutlu size..
benim de oğlan dün çok terledi içim içimi yedi kesin hastalanacak diye düşünmekten.. bu akşam burun palyaço gibiydi ;(
Önlem almaya çalıştım ama inşallah ilerlemez...
Bizim gribimiz çok zor geçiyor acillik oluyoruz çünkü ;(
Günaydın,
Sıkıc bir gün. oğlumu keyifsiz bir şekil de okula bıraktım..Kızım gece istifra etti öyle uykusuzum ki ;( Onları kontrol etmekten kırmızı ve şiş gözlerle dolanıyorum ortalıkta...
----
daficiğim, sen gerçekmisin.? MAşallah arkadaşıma ama dikkat et kendine azıcık dinlen arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?