sabah yediklerimi yazıp dershaneye kaçacağım hemen
saat 61 kahve
08:00: 2 yumurta
2 dilim ekmek
4-5 zeytin
1/2 domates 1/2 salatalık
yarım litre su
akşam yemeğim de şimdiden hazır 5 gibi geleceğim eve gelirken ton balığı ve mısır alıp bol yeşillikli bir salata yapacağım
evet yedim 2 kase salata 1 lt de su ek olarak bir tane de elmalı turta yiyeceğim çalışırken
yediklerin az gibi geldi bana....
yok aslında değil 2 ton balığı 1 büyük konserve mısır tıkadı bile diyebilirim öğlen dersanedeydim zaten
aklıma takıldı ya şimdi yanlış beslenme içeriyor ama az olduğunu düşünmemiştim hiç her türlü besinimi aldım protein ve yağ ve karbonhidrattan çeşitlerim var kahvaltıdan da yemekten de fazlasıyla doymuş olarak kalktım başka ne tüketmem gerekir kilo verdirmeye yönelik neler ekleyebilirim
bilmiyorumki canım...ben ne bulursam yiyorum...en az 3 öğün ve herşeyden az az yiyorum...elimden geldikçe ara öğünlerde ekliyorum...
kahvaltın iyi görünüyodu...öğle yok akşamda bi salata olduğu için az gelmişti bana...ama ölçülerini bilmiyodum şimdi sorun yok gibi....
anladım. dershaneden gelince direk dolaba saldırıyorum o yüzden 2 koca kase dolusu yedim normalde bu salatanın 1 kasesi bile doyuruyor insanıgenelde okul dershane gibi ortamlarda birşey yemem bi su içerim çok susar isem o yüzden öğlen yok ki 2 ana öğün şeklinde tüketiyorum ben zaten 6dan en geç 7den sonra birşey yemiyorum çünkü yazdan beri
anladım...bu arada bir çizelge yapsan iyi olur....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burdan bakabilirsin...he bide isim neydi...:44:
adım gamze. Çizelgem vardı + görmek canımı sıktıkaldırdım sanırım cuma kilo bildirimi yapıyorsunuz o zaman yeni haliyle tekrar koymayı düşünüyorum
bende zeynep canım..memnun oldum...evet cuma günleri bildirim günümüz...iki hafta düzenli bildirimde bulunursan listeye girersin canım...
Iyi akşamlar
Bugün çok durgunmuş topik benim de hiç fırsatım olmadı kardeşim yeğenler vardı küçük yürümeye çalışıyor çok tatlı maşallah
Gün boyu nerdeyse aç gezdim az önce çok içim kıyılınca çayla bişeyler atıştırdım mecburen
Yarın da yoğun olacak eşimin alçıları çıkacak inşallah hastanede olacağız öğleden sonra
Öğleden önce de çarşıda işim var erken kalkmam lazım
hoşgeldin ablacım...
durgun hemde ne durgun bütün gün kendi başıma takılıyom burda...
bebişlerin en tatlı dönemi oluyo hakkaten yürümeye çalıştıkları dönem....
yarın inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz doktordan...
Sağol canım inşallah güzel haberler bekliyoruz biz de
Sen tam demirbaş oldun valla ben gündüz fırsat bulursam bakınıyorum ama her zaman yazamıyorum işte
öyle oldu gibi ama senin ve nursenanın yerini kimse dolduramaz....gelin artıkk...
esra aynur yoklar...herkes kayıplarda....arada emine abla uğruyodu bu akşam oda yok....bendemi gitsem acaba diyorum bazen...
Be buralardayım hep ama her zaman yazamıyorum malesef
Sen de gitme tabii gitmemek lazım
Genel bir yoğunluk var herhalde diyelim biz toparlanırız kısa zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?