Günaydın,
Sıkıc bir gün. oğlumu keyifsiz bir şekil de okula bıraktım..Kızım gece istifra etti öyle uykusuzum ki ;( Onları kontrol etmekten kırmızı ve şiş gözlerle dolanıyorum ortalıkta...
Herkese günaydın.
Dikkat etmek lazım, havalar çok fena.
Yataktan kalkamıyorum bugün, çok fena soğuk almışım. Nefes bile alamıyorum
sırtıma çok fena bi ağrı girdi...hareketlerimi engelliyo..nefes alırkende canım acıyo niye olduki şimdii....hiç bişeyciğim yoktuu...
günaydın güzellerrr
hayırlı günler olsun hepimize
ben pert haldeyim gezmek iyi hoşta yorgunluğu diyeti hiç sormayın dünden beri toparladım hafta sonu kötüydü yani diyet açısından
2 gecem yolda geçti hala yorgunum bayram geliyor temizlik faslı var bakalım gecden geceye yapmak lazım
Bana iyi dileklerde bulunan iyi yolculuklar dileyen tüm güzelleri öptüm saolun kızlar( alıntı yapamadım)
düm gece sporada gidemedim ccumada gidemedim yarın aynı tempo devamm
Daficim nursenam günaydınn
adım gamze. Çizelgem vardı + görmek canımı sıktıkaldırdım sanırım cuma kilo bildirimi yapıyorsunuz o zaman yeni haliyle tekrar koymayı düşünüyorum
Iyi akşamlar
Bugün çok durgunmuş topik benim de hiç fırsatım olmadı kardeşim yeğenler vardı küçük yürümeye çalışıyor çok tatlı maşallah
Gün boyu nerdeyse aç gezdim az önce çok içim kıyılınca çayla bişeyler atıştırdım mecburen
Yarın da yoğun olacak eşimin alçıları çıkacak inşallah hastanede olacağız öğleden sonra
Öğleden önce de çarşıda işim var erken kalkmam lazım
Herkese günaydın.
Umarım iyisinizdir.
Ben hala toparlanamadım, bi de bugün kalabalık misafir gelecek, akşam da işe gidicem. Oldukça yorgun ve halsizim açıkçası...
Esracım yalan oldu benim sallanan spor listesi
Herkese gunaydin hava cok sogudu burada. aksamdan kzucuk da beni uyutmadi pek bi keyfim yok. simdi ogrenciler beslenme yapiyorlardi aman ne koktu burnuma tarif edemem haftasonu kepek ekmegimle tost yapacagim kendime) bu arada
benim 4dklik karin egzersizim beni mahvetti karnimin derileri gulerken bile agriyor bu sabah yaparken zorlandim baya.
diyetim iyi gidiyorda kurbandaki 9gun tatili beni korkutuyor ozel bir liste mi yapsam ne yapsam
Herkese günaydın.
Umarım iyisinizdir.
Ben hala toparlanamadım, bi de bugün kalabalık misafir gelecek, akşam da işe gidicem. Oldukça yorgun ve halsizim açıkçası...
Esracım yalan oldu benim sallanan spor listesi
günaydın hanımlar nasılız iyi olduğumuza eminim kilo veren hanımlar herzaman mutlu ve enerji doludur diyelim hanımlar birşey duydum size sorayım istiyorum fahriye evcenin sarmısak çayı ile kilo verdiği yazılmış biryerlerde denemek istiyorum deneyen varmı aranızda.
herkese merhaba...
keyifler yerindedir inşallah...
buzzz gibi hava dondum resmen kalında giyindim ama...
beslenme düzensiz ama aşırı olmadı hiç...akşamları erkenden yatmaya başladım hiç halim yok hasta olmamaya direniyorum...ee böyle oluncada hareket 0...
ben sarımsak çayını hiç duymadım. zaten bu formüllerin yarardan çok zararı var.
Fatima abla geçen cuma neden bildirim yapmadınız, devamlı olacağınızı düşünerek listeye almıştım sizi ama ikinci hafta bildirim yapmadınız. eğer düzenli bildirim yapmayacaksanız çıkarayım sizi listeden.[ ben bilse burdaki hanımlar bilir diye buraya yazmak istedim yaa ben inan unuttum bildirim yapmayı inşlh buhafta muhakkak sabah tartılıp yazarım ....
slm boş topik
yine zeynebim ve ben başbaşayız nerdesiniz yahu çabuk toparlanın gelin aaa
nasılsın zeynep ne var yok bugun
fatma abla sen nasılsın sarımsak çayını ben hiç duymadım bilgim yok yani :44:
nursenaaa test yaptınmı acepp merak ettimm
fahriye evcen sarmısak çayı ile zayıfladığını gazete yazmış bende görüp okumadım açıkcası :26:
Günaydınnn sabah sabah bi tempoyla basladım
Sabah kızı götürmek için acele ettim küçukte bizle malesef gelmek zorunda olduğu için daldım kapıyı çektim anahtar arkada kaldi arabanın anahtarıni almıstım llhtan kızı okula buraktım esimi geri isten aldım açtı kapiyi allahtan telle
Sonra geri buraktım ise orda bi teyze bindi onu carsiya buraktim hataneye gidiyomussbh sabh cok is becerdim ev temizlenecek beyaz kalebodur tüm ev nefret ediyom
Havalar burdad soğudu ysğmur var bol boll
Öğleden sonrada gezmem var yemeğimi falan hazırlayayımda
Asu insallah hayirlı haber verir dr
Yolcu okuyup çıkıyorum bi türlü yazamıyorum
İşthımada engel olmıyom nası tatlı itiyorum a nlatamam bukadar tatlıya düskün deilimdir aslında
Aklima soktun hamilemisin diye
Deilimdir diyorrum pazrtesi disçi randevum var uyusturacak falan genede bi test yapayım eczaneden alayımda
Sırt ağrın naıl oldu
Burcu arkadas kola gibi asitli seyler hep tüketirmiin ayran falan içsen yfa soda
Günaydınlar,
herkes iyidir umarım. ben yorgunum biraz. dün misafirlerim vardı; önceki gün hazırlıkla, dün de hizmetle geçti. şükür atlattım. akşam da evdeki tüm ikramları alıp annemlere götürdük. temizlenmiş bir güne başladım ben de böylece. dün yedim, Allahtan yaptığım hiçbir şey zararlı değildi. bu hafta az da olsa eksi görmek istiyorum..
geçmiş olsun çocuklara canım, umarım şimdi daha iyisinizdir..
Elizcim sana da geçmiş olsun, çok dikkat et kendine. umarım şimdi daha iyisindir...
Zeynepcim şimdi nasılsın? inşallah geçmiştir ağrın, geçmediyse ihmal etme canım olur mu. doğum kontrol haplarının böyle saçma sapan yan etkileri oluyor. umarım seninki sıradan bir kulunçtur. geçmiş olsun canım..
hoşgeldin ablacım, nasılsın?
sen bu hafta dinlen bence, haftaya yaparsın olmadı temizliği. bayrama daha 12 gün var, temizlik için uzun, bikaç kilo vermek için kısa
dişimizi sıkalım az da 1-2 kg verelim
Gamze hoşgeldin aramıza. gayet iyi gidiyorsun, azmin daim olsun. eğer cuma bildirimde bulunursan seni alabilirim listeye :)
ablacım inşallah güzel haberlerle gelirsiniz...
Herkese gunaydin hava cok sogudu burada. aksamdan kzucuk da beni uyutmadi pek bi keyfim yok. simdi ogrenciler beslenme yapiyorlardi aman ne koktu burnuma tarif edemem haftasonu kepek ekmegimle tost yapacagim kendime) bu arada
benim 4dklik karin egzersizim beni mahvetti karnimin derileri gulerken bile agriyor bu sabah yaparken zorlandim baya.
diyetim iyi gidiyorda kurbandaki 9gun tatili beni korkutuyor ozel bir liste mi yapsam ne yapsam
slm boş topik
yine zeynebim ve ben başbaşayız nerdesiniz yahu çabuk toparlanın gelin aaa
nasılsın zeynep ne var yok bugun
fatma abla sen nasılsın sarımsak çayını ben hiç duymadım bilgim yok yani :44:
nursenaaa test yaptınmı acepp merak ettimm
Selamün aleykümm....
ben geldimmm ve gördümki herkes gelmiş ne çok sevindim anlatamam...hehh şöyle bi gelin kendinize yoksa hepinizeböyle vurucam hee...bi zehra hala uğramamış oda en kısa zamanda döner inşallah...
benim dün gecem kötü geçti..kuzum sabah 4 de kadar uyumadı ve uyutmadı....benimde daha adet olmadan sancılarım başladı
kıvrandım durdum...bugün tahlil yaptırıcam diye ilaçda içmemiştim oyüzden çok zor geçti hem ağrı hem çocuk...dün akşam enson
saat 6 da yemek yemiştim kan vericem diye kahvaltıda etmedim...koca 3 tüp kan aldılar dolayısıyla elim ayağım titrer oldu şekerim
düştü sanırsam...eşim titrediğimi falan görünce kandan değil ama açlıktan bayılcan deyip hepimize tost yaptı ve bana zorla 3 tane
yedirdi..gerçi hem kahvaltı hem öğle yemeği gibi oldu ama çok oldu...şimdide yeşilçayımı içiyorum sizin eşliğinizde..sonuçlar 4
gibi çıkcakmış ama ben yarın sabah alıcamki doktorada gösterebileyim duruma göre diyetisyenede gidebilirim...of mutfak savaş alanı
gibi hiç bişey yapıcak halim yok..anca ortalığı topladım...dünden çorbam var...yemek ne yapsam acaba...neyse benden haberler
şimdilik bukadar....
e bi yap bakalım testi...hayırlısı olsun inşallah..ay tatlı konusuna hiç girme deliriyorum bende ama inat ettim bayrama kadar yemicemm...sende yeme bak bişey kalmadı seni geçerim sonra he ona göree...
hoşgeldin esracım...çok sevindim gelmene..sırtım ilk güne göre daha iyi...dik oturmaya çalışmassam yada ani hareketlerde bulunmassam çok sıkıntı vermiyo..diğer türlü canımı yakıyo ama sıcak iyi geliyo...su torbası aldırdım eşime sıksık koyuyorum sırtıma...hiç doğumkontrol ilacının yapabileceğini düşünmemiştim...uzun zamandır kullanıyorum bi parçam gibi olduğu için artık ona yormadım hiç...
he bide esracım eğer ölçü listeleri duruyosa benim sendeki en son ölçüm neydi bir bakabilirmisin..:44:
ay bak bu güzel haber şimdi canım acıyo ama bu yağlarından kurtulduğuna işaret...bir haftadan sonra artık acı hissetmiceksin ve bu seferde niye hiç canım acımıyo acaba artık bu hareketler işe yaramıyomu diye düşünceksin bana öyle olmuştu....oyüzden sakın pes etme...ohh acısın işte sizden kurtulucam dee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?