iyiyim canım çok şükür sen nasılsın...
hoşgeldin cnm sıkıntılı bir gece ve sabah olmus neyseki atlatmışsın geçmiş olsun
tostlarıda çok önemseme sen telafi edersin onu işi gücüde bugun boşver birazda dağınık kalsın
yanına basitten bişey yap gitsin misal makarna
bende iyiyim cnm biraz başım ağrıyo sanırım giderek artıcak ben bi ilaç içeyim en iyisi genelde direnirim ama bu geçceğe benzemiyo ilaçsız içip gelem
galiba öyle yapıcam...eşime her gün makarna yapsam adam bayram eder zaten okadar çok seviyo...nasıl bu hale geldik belli oluyodur sanırsam...
geçmiş olsun canım bencede iç...artacağını bile bile çekmeye gerek yok...eziyet etme kendine...
ayağımda çift çorap var düşün...selam canım,
hava hakikaten çok soğuk. dikkat etmek lazım.
kaç gündür menü yazmıyorsun, hadi başla yeniden. sen yazarsan ben de yazarım :)
merhaba..ben açıkcası sadece reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum çünkü Onu yakından gören yakınım oldu zaten aşırı derecede zayıfmışki..çay filan gelip geçici sadece bağırsakları iyi çalışıtırır ama yağdan kilo verdirmez...fahriye evcen sarmısak çayı ile zayıfladığını gazete yazmış bende görüp okumadım açıkcası :26:
geçmiş olsun canım...bende iyiyim cnm biraz başım ağrıyo sanırım giderek artıcak ben bi ilaç içeyim en iyisi genelde direnirim ama bu geçceğe benzemiyo ilaçsız içip gelem
ayağımda çift çorap var düşün...
menü konusunda sıkıntılıyım aç gündür 1 kurabiye gibi kaçamaklarım oluyor ama mecburi gibi işte yeni specıal ürünler deniyoruz bunları tatmam şart...kopmadım ama tatlı istiyorum çok...birde görümcekime uğruyorum arada akşamları şimdilik hasarsız atlattım ama sakıncalı yemekler oluyor...olsun yinede yazıcam menümü.....bişey çıkmazsa..
merhaba..ben açıkcası sadece reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum çünkü Onu yakından gören yakınım oldu zaten aşırı derecede zayıfmışki..çay filan gelip geçici sadece bağırsakları iyi çalışıtırır ama yağdan kilo verdirmez...
geçmiş olsun canım...
Zeynepçim geçmiş olsun...
ayağımda çift çorap var düşün...
menü konusunda sıkıntılıyım aç gündür 1 kurabiye gibi kaçamaklarım oluyor ama mecburi gibi işte yeni specıal ürünler deniyoruz bunları tatmam şart...kopmadım ama tatlı istiyorum çok...birde görümcekime uğruyorum arada akşamları şimdilik hasarsız atlattım ama sakıncalı yemekler oluyor...olsun yinede yazıcam menümü.....bişey çıkmazsa..
merhaba..ben açıkcası sadece reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum çünkü Onu yakından gören yakınım oldu zaten aşırı derecede zayıfmışki..çay filan gelip geçici sadece bağırsakları iyi çalışıtırır ama yağdan kilo verdirmez...
geçmiş olsun canım...
Zeynepçim geçmiş olsun...
Zeynepcim ölçü listelerine baktım da silinmiş. sanırım haziran başı tamire gitmişti, o zaman silindi...
albüm nasıl yapılıyo bikaç resim koyayım dedim ama beceremedim...
asuu bugün rüyamda gördüm seni çok hatırlamıyorum ama bana bir şeyler anlatıyordun. bende '' ben boşuna yazmıyorum hayırlı bir gün diliyorum diye , görmedinmi benim mesajımı hep sabahları hayırlı bir gün dileyerek yazıyorum'' dedim. sende ''doğru söylüyorsun hep hayır dilemek lazım'' dedin. gerisini yine hatırlamıyorum.Hayırlı sabahlar herkese
Bugün hava kapalı ve yağmurlu ben de hapşırarak başladım güne :)
Daficim sağol inşallah hayırlıhaberler alalım
İştahım da çok açık azcık meyve yedim sabahın köründe :)
selamun aleyküm kızlar
bugün nasılsınız bakayım.
bugün eşim benim netbukun bataryasını aldı gitti gelinceye kadar pek giremem.
pc yi unutmuşum şimdi açtımda zor geldi
bende bugün biraz dışarıya çıktım hem işlerimi hallettim hem 1 saat yürüdüm.birazda ıslandım. yarın yine çıkmam gerekecek.
asuu bugün rüyamda gördüm seni çok hatırlamıyorum ama bana bir şeyler anlatıyordun. bende '' ben boşuna yazmıyorum hayırlı bir gün diliyorum diye , görmedinmi benim mesajımı hep sabahları hayırlı bir gün dileyerek yazıyorum'' dedim. sende ''doğru söylüyorsun hep hayır dilemek lazım'' dedin. gerisini yine hatırlamıyorum.
canım profilinde arkadaşlarının altında albüm kısmı var, orada ekle ya da yeni oluştur falan var ona tıklayıp seçiyorsun.albüm nasıl yapılıyo bikaç resim koyayım dedim ama beceremedim...
selamun aleyküm kızlar
bugün nasılsınız bakayım.
bugün eşim benim netbukun bataryasını aldı gitti gelinceye kadar pek giremem.
pc yi unutmuşum şimdi açtımda zor geldi
bende bugün biraz dışarıya çıktım hem işlerimi hallettim hem 1 saat yürüdüm.birazda ıslandım. yarın yine çıkmam gerekecek.
asuu bugün rüyamda gördüm seni çok hatırlamıyorum ama bana bir şeyler anlatıyordun. bende '' ben boşuna yazmıyorum hayırlı bir gün diliyorum diye , görmedinmi benim mesajımı hep sabahları hayırlı bir gün dileyerek yazıyorum'' dedim. sende ''doğru söylüyorsun hep hayır dilemek lazım'' dedin. gerisini yine hatırlamıyorum.
cnm profilime gir orda albümler var albüm ekle diyip yapıyosun
çok sağol canım.bende iyiyim şükürler olsuna.s ablacım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
netbuka alışınca pc zor geliyo demekkiaman ablacım üşütmeyesin her yerde salgında var Allah korusun :18:
rüyanda hayır olsun inş
düzelir inşallah canım yaaben de telefonumu klozete düşürdüm Dafi abla bugün
çıkartıp sabunla yıkadım. çalışıyo telefon aslında, bi kamerası çalışmıyor. en çok lazım olan şey.. pirinçle bulgur karışımına yatırdım şimdi, nemini alırsa düzelir belki..
sen de kavuşursun inşallah netbookuna tez zamanda :)
canım profilinde arkadaşlarının altında albüm kısmı var, orada ekle ya da yeni oluştur falan var ona tıklayıp seçiyorsun.
zeynepcim hayır olsun sen ne tahlili yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?