Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ablacım bazı bataryalar öyle oluyor. fiziki şişme varsa, akma da olabilir. o da sağlam telefonu da bozar, istersen onun bataryayı da bi yolla.

ben de eskitmem pek telefon, bunu yeni almıştık. çalışmasa da kullanırım bu şekilde, yazık günah.. inşallah düzelir ama dediğin gibi.

küçük hanımdan kokular gelmeye başlayınca bırakıp gittim geldiğimde herşey donmuştuu....esracım hakkaten beceriksiz bir arkadaşın varr...pes ediyorum artık beceremeyeceğim anlaşılan....

ya bide bişey sorcam sana bisiklet almayı düşünüyorum...eliptikler daha iyi gibi sanki ama fiyatlar boyumu aşıyo oyüzden dikey mi alsam diyorum...kalas gibi bacak ve basenlerim var ve iç bacak çok fena...sence hangisi daha iyi olur...

Zeynepcim ben eliptik bisikletin uzay yürüyüşü yapılanını, yani selesiz olanlarını daha yararlı buluyorum. inanılmaz enerji harcıyor insan onunla. dikey dediğin o mu acaba?

ben benim dediklerimin fotosunu ekleyeyim.

4 dakikada karın egzersizi - kadınlar için - YouTube attım kuzum inşallah doğru atmışımdır

sabah
çeyrek ekmeğe labne sürüp yedim
dershaneye gitmeden 1 nar yedim
yaklaşık yarım saat önce 1 tabak makarna 3 dilim baklava
sıvı 1 kahve 1.5lt su bugünü fazla kaçırdım galiba

bu eliptik dediklerinden işte bende aslında bundan istiyorum....ama 300 liradan başlıyo fiyatlar..oyüzden olmaz dedi eşim bu tarz bişeye olur dedi...bende bunun çok faydası olurmu bilemedim oyüzden hiç almasammı acaba diye düşündüm....

Son düzenleme:
merhaba kızlar 2 gündür hastaydım :2:gelemedim gündüz mesai akşam yemek bulaşık hoppp yatak:2:..
bugün az daha iyiyim siz neler yaptınız canlarımmm...

ayy kötü olmuş yaaa inşallah düzelirr

bence alma derim 1 kondisyon bisikleti 1 uzay yürüyüşü denen şu tv.de raklamı çıkandanvar evde ama en iyisi lesli enazından yer kaplamıyor biri bir balkonda diğeri diğer balkonda...ç.bisiklette 15 dak sonra totoş acıya diğeri çok ses yapıyo...

2 gündür sporda yapamadım şimdi çocuklar ders yapıyor birazdan bi lesli yapayım barii...
eşim nöbette bu gece

bu arada bugünkü menüm
kahvaltı
1 dilim etimek
1 dilim tam buğday ekmek
1kk peynir
yarım yumurta

öğle
1/2 kase mercimek
1 pors patates kızartması
1 kepçe yoğurt

ara 1 y.k. kadar kadayıf

akşam
3 y.k. menemen
1 kase topalak çorbası
2 dilim ekmek

1 tatlı kaşığı kadar şeftali reçeli yeni yaptım tadına bakmak için

istiyom ama aynı zamanda kararsız kaldım....madem öyle diyon bi daha düşüneyim...ben lesliyi sevemedim yaa...senin hatırına 20 dakikalık olanı yapıyodum...bikaç gündür onuda yapamadım....hevesim gelirse belki platese başlarım..offf offf....

merhaba kızlar 2 gündür hastaydım :2:gelemedim gündüz mesai akşam yemek bulaşık hoppp yatak:2:..
bugün az daha iyiyim siz neler yaptınız canlarımmm...

hoşgeldin geçmiş olsun ablacım...yarına hiç bişeyciğin kalmaz inşallah...

teşekkürler canım...
spor çeşitleri çok umarım kendine uygun olanı bulursun..

menüm....

kahvaltı yok

öğle:

3 tost ufaktılar ama

1 kupa yeşilçay....

akşam:

1 kase mercimek çorbası

1 dilim tam b. ekmek

5 kaşık makarna....

1 kupa yeşilçay....

2 litre su tamam...15 dakika spor....

çok uykum varr yatmak istiyorumm....büyük kız sızdı çekyatta ama küçük cadı yayından fırlamış ok gibi dolanıyo ortalarda...bide kocam ben maç izlemeye arkadaşa gideyimmi diyo...bu cadıyıda götür git dedim vazgeçti gitmekten...şimdi tv seyrediyo..bende bu arada biraz yatmaya çalışayım belki uyuyabilirim...

Slmlar millet bugun butungun sokaklardaydim haliyle diet miet yalan 7 gun snrada diyetisyen var cnma okuycak kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…