düzelir inşallah canım yaa
benim telefonada birşeyler oldu. bataryası eskiye göre biraz şişmiş sanki. aniden kapanıveriyor. aslında pek eski değil hiç telefon eskitmezdim ben. hep kullanılır vaziyette verdim birilerine yenisini aldım. ilk defa telefonum bozuldu
ya bide bişey sorcam sana bisiklet almayı düşünüyorum...eliptikler daha iyi gibi sanki ama fiyatlar boyumu aşıyo oyüzden dikey mi alsam diyorum...kalas gibi bacak ve basenlerim var ve iç bacak çok fena...sence hangisi daha iyi olur...
canım toparlan da haftaya yaparız bol bol bayram öncesi :)
ben de şimdi 35 dakika yaptım, yarın da yaparsam ancak 70 dakika eder bu hafta
Canım ben de bayramdan korkuyorum, bi de eşimin memleketine gideceğiz. eminim sürekli et ve karbonhidrat çıkacak karşıma, zor olacak o 4 gün. ama akşam 6dan sonra bi şey yememeyi, aç yatmayı istiyorum. belki o şekilde kontrol edebilirim kiloyu.
bu arada bana karın egzersizinin linki atar mısın canım ya, uzun sürmeyen ama etkili bi şeyler lazım bana da :)
4 dakikada karın egzersizi - kadınlar için - YouTube attım kuzum inşallah doğru atmışımdır
Zeynepcim ben eliptik bisikletin uzay yürüyüşü yapılanını, yani selesiz olanlarını daha yararlı buluyorum. inanılmaz enerji harcıyor insan onunla. dikey dediğin o mu acaba?
ben benim dediklerimin fotosunu ekleyeyim.
Eki Görüntüle 820644
ben de telefonumu klozete düşürdüm Dafi abla bugün
çıkartıp sabunla yıkadım. çalışıyo telefon aslında, bi kamerası çalışmıyor. en çok lazım olan şey.. pirinçle bulgur karışımına yatırdım şimdi, nemini alırsa düzelir belki..
sen de kavuşursun inşallah netbookuna tez zamanda :)
ya bide bişey sorcam sana bisiklet almayı düşünüyorum...eliptikler daha iyi gibi sanki ama fiyatlar boyumu aşıyo oyüzden dikey mi alsam diyorum...kalas gibi bacak ve basenlerim var ve iç bacak çok fena...sence hangisi daha iyi olur...
bence alma derim 1 kondisyon bisikleti 1 uzay yürüyüşü denen şu tv.de raklamı çıkandanvar evde ama en iyisi lesli enazından yer kaplamıyor biri bir balkonda diğeri diğer balkonda...ç.bisiklette 15 dak sonra totoş acıya diğeri çok ses yapıyo...
merhaba kızlar 2 gündür hastaydım :2:gelemedim gündüz mesai akşam yemek bulaşık hoppp yatak:2:..
bugün az daha iyiyim siz neler yaptınız canlarımmm...
istiyom ama aynı zamanda kararsız kaldım....madem öyle diyon bi daha düşüneyim...ben lesliyi sevemedim yaa...senin hatırına 20 dakikalık olanı yapıyodum...bikaç gündür onuda yapamadım....hevesim gelirse belki platese başlarım..offf offf....
hoşgeldin geçmiş olsun ablacım...yarına hiç bişeyciğin kalmaz inşallah...
teşekkürler canım...
spor çeşitleri çok umarım kendine uygun olanı bulursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?