Slmlar millet bugun butungun sokaklardaydim haliyle diet miet yalan 7 gun snrada diyetisyen var cnma okuycak kadin
İyi akşamlar kızlar
Bugün aşırı yoğun ve yorucuydu
Eşimin alçıları çıktı şükür ama bir süre öncekinden daha da fazla dikkat etmesi gerekecek korumak adına 1 ay daha kesinlikle basmayacak bu ayın sonunda tekrar gideceğiz ve sağ ayağınayavaş yavaş basmaya başlayacak inşallah
Tüm gün koşturmaktan yemek bile yiyemedim akşam 5 civarı tek öğün yaptım o da karbonhidrat ve protein ağırlıklı oldu
İyi akşamlar kızlar
Eşimin alçıları çıktı şükür ama bir süre öncekinden daha da fazla dikkat etmesi gerekecek korumak adına 1 ay daha kesinlikle basmayacak bu ayın sonunda tekrar gideceğiz ve sağ ayağınayavaş yavaş basmaya başlayacak inşallah
Tüm gün koşturmaktan yemek bile yiyemedim akşam 5 civarı tek öğün yaptım o da karbonhidrat ve protein ağırlıklı oldu
bu eliptik dediklerinden işte bende aslında bundan istiyorum....ama 300 liradan başlıyo fiyatlar..oyüzden olmaz dedi eşim Eki Görüntüle 820765 bu tarz bişeye olur dedi...bende bunun çok faydası olurmu bilemedim oyüzden hiç almasammı acaba diye düşündüm....
çok geçmiş olsun canım zor durum vallaaa..allah seninde eşininde yardımcısı olsun
Allah eşinede sana kolaylık versin ablacım...
Bayanlar bende ikisinden de var. İnsan bir hevesle alıyor. Hatta selülit için elektrikli kemer bile aldım ayakta dikiliyosun kemeri basen yada beline geciriyon sağa sola dönüyo kasları calıtırıp yağları yakıyomuş. vs. vs.
Fakat sorun şu ki ilk aldığındaki heves yaklaşık 15- 20 gün sonra kalmıyor. Aletleri kullanmak zor geliyor. Bisiklet desen oturağı totonuzu cokk ama cokkk acıtıyor. Ayaktaki diğer bisiklet deseniz bacaklar ve bel sürekli aynı yerde sabit durup çevirdiğinizden ağrıyor. Kemeri bile ayakta dikildiğinizden bel ağrısı yapıyor. Valla en güzeli yürüyüş benden demesi boşuna para vermiş olmayın sonra.
Hatta geçen gün bizimkine yürüyüş bandı alayım dedim. Sen önce aldıklarını kullan evi spor salonuna cevirdin dedi.
aslında dediğin şeyide düşünmüyo değilim ama ne bileyim...ya zaten vazgeçtim galiba..şu yürüyüşe tekrar başlayabilsem süper olcak ama havalarda fena bozdu...bakalım artık hayırlısı...
İyi akşamlar kızlar
inşaallah ablacığım.....
rabbim tez zamanda eski sağlığına kavuştursun inşaallah eşini, sanada kolaylıklar versin ablacım....
öpüyorum, görüşürüz
Nursena naptın nasılsın kız bir haber et bize
bu eliptik dediklerinden işte bende aslında bundan istiyorum....ama 300 liradan başlıyo fiyatlar..oyüzden olmaz dedi eşim Eki Görüntüle 820765 bu tarz bişeye olur dedi...bende bunun çok faydası olurmu bilemedim oyüzden hiç almasammı acaba diye düşündüm....
ayy kötü olmuş yaaa inşallah düzelirr
İyi akşamlar kızlar
ben de dün yediklerimi yazayım, fırsat olmadı..
bu arada Nevinim ne güldüm senin yazdıklarına, "dom, salat" ha :)))
üşengeçlikte sınır tanımıyoruz kuzum :)
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 tane domates
yeşil çay
ara
1 fincan sütle kahve
öğle
ton balıklı salata
4 kaşık bulgur pilavı
ara
1 tane elma
10 tane badem
akşam
4 kaşık zeytinyağlı ıspanak
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
ara
yeşil çay
toplam 1200 kalori olmuştur. 35 dakika 2,8 km yürüdüm. 3 litreden fazla da suyum vardı.
eneee valla üşengeçlikten değildi bu sefer aceledendi...
2 gün tek çalışıcam ve ilk servis çıkıcaktı ondan...ama üşengeçim bu sıra her şeye...
keyif yokk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?