Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar
Bugün aşırı yoğun ve yorucuydu
Eşimin alçıları çıktı şükür ama bir süre öncekinden daha da fazla dikkat etmesi gerekecek korumak adına 1 ay daha kesinlikle basmayacak bu ayın sonunda tekrar gideceğiz ve sağ ayağınayavaş yavaş basmaya başlayacak inşallah
Tüm gün koşturmaktan yemek bile yiyemedim akşam 5 civarı tek öğün yaptım o da karbonhidrat ve protein ağırlıklı oldu

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım zor durum vallaaa..allah seninde eşininde yardımcısı olsun

Allah eşinede sana kolaylık versin ablacım...

Bayanlar bende ikisinden de var. İnsan bir hevesle alıyor. Hatta selülit için elektrikli kemer bile aldım ayakta dikiliyosun kemeri basen yada beline geciriyon sağa sola dönüyo kasları calıtırıp yağları yakıyomuş. vs. vs.

Fakat sorun şu ki ilk aldığındaki heves yaklaşık 15- 20 gün sonra kalmıyor. Aletleri kullanmak zor geliyor. Bisiklet desen oturağı totonuzu cokk ama cokkk acıtıyor. Ayaktaki diğer bisiklet deseniz bacaklar ve bel sürekli aynı yerde sabit durup çevirdiğinizden ağrıyor. Kemeri bile ayakta dikildiğinizden bel ağrısı yapıyor. Valla en güzeli yürüyüş benden demesi boşuna para vermiş olmayın sonra.

Hatta geçen gün bizimkine yürüyüş bandı alayım dedim. Sen önce aldıklarını kullan evi spor salonuna cevirdin dedi.

formlara şöyle bir gözattımda yahu 50-59 kg arası zayıfalayanlar diye bölüm gördüm ben mi yanlış gördüm bayanlar.

İmkanı yok olamaz yaa nasıl yani 50-59 kg arası olup hala zayıflamak isteyenler mi var ? Pes diyorum başkada bir sey demiyorum.

Yarım ben kadarlar Kendilerine başarılar diliyorum

aslında dediğin şeyide düşünmüyo değilim ama ne bileyim...ya zaten vazgeçtim galiba..şu yürüyüşe tekrar başlayabilsem süper olcak ama havalarda fena bozdu...bakalım artık hayırlısı...

Sabah; yarım simit, az domates peynir,maydonoz, 1.5 hindi salam.şekersiz çay.
Ara; sütlü kahve
Öğlen; az yoğurt ve yarım kase şehriye çorbası.
Akşam; 4 kabak, 2 domates,2 biber,yarım soğan ve 2 diş sarımsağı yarım bardak suyla yağ koymadan pişirdim. Yarısını akşam yoğurtla yedim. Yarın öğlende yarısını yicem.
Birazdan bisiklet çevireceğim.

Bayanlar yukarıda ki listeyi 50-59 kg aralığındaki arkadaşlardan biri yazmış bizim listelerimize benzemiyor mu:) Demekki bizde bu diyetlerimize devam edersek 70 kg değil kesin 55 kg düşeriz.::)))

Neyse biz kendimize bakalım

size bir detoks çorbası tarifi vermek istiyorum. Toksin atıcı.

3 orta boy kabak, 1/2 demek maydanoz, 1/2 dere otu, 1 büyük soğan, 1-2 diş sarımsak, 3 sivri biber,salça,baharatlar(nane kekik karabiber pul biber ne isterseniz ama biraz acı olması daha iyi) 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1-1.5 lt su

hepsini haşlayın sonra blendırdan geçirin sonra suyu ekleyip çorba yapın bundan 3 kepçe kadar öğlen ve 3 kepçe akşam içilecek yanında bol limonlu salata ve bir kase yoğurt ve 1 dilim tahıllı ekmekle.

Afiyet olsun.

(Bunu diyetisyenim vermişti kulaktan dolma bir tarif değil bilginize)

aslında dediğin şeyide düşünmüyo değilim ama ne bileyim...ya zaten vazgeçtim galiba..şu yürüyüşe tekrar başlayabilsem süper olcak ama havalarda fena bozdu...bakalım artık hayırlısı...

Haklısın hele bugün cok cok soğuktu. Ama step tarzı birseyler yapabilir sanırım 15-20 günde incelme kendini gösteriyor.
ayrobik falanda olu offf off zaten önrümüz diyet ve sporla geçiyor vay anasını yaa. Millet 36 beden giyiyor biz 50 beden.

inşaallah ablacığım.....
rabbim tez zamanda eski sağlığına kavuştursun inşaallah eşini, sanada kolaylıklar versin ablacım....
öpüyorum, görüşürüz

Nursena naptın nasılsın kız bir haber et bize

günayydıınnnnn iiyide deilim butun motıvasyonum esimin gelmesiyle tepetaklak oldu

bi öğün gğüzel gidiyosam diğer öğün cozutuyorum

buzdolabım bozuldu dün komsulara tasıdım buzluktakileri altkatta bozulcak olanları
aman inşallah bugün öğleden sonra calıscak içini temizleyeyimm barii
bide bayram temiziği varda kim yapacak aceba kanepeleri silsem diyorum bugun iş çok asummm

test falanda alamadım bu tempoda valla

haber ederim hamiş deilimdiryaw ayın 10 da adet olurum zati

yaprak sarmak zorunda kaldım dun buzluktan cıkınca kızım istedi pişiyo şimdi

sabah allahan bisikletle gitti okula kız bana iş cıkmadı

asu alçılar çıkmıs hadi hayırlısı

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

Asuman ablacım alçılar çıkmış çabucak toparlar inşaAllah eniştemiz...

Emoş abla geçmiş olsun...10 derecenin altna düştü istanbul...dün gece 1 yorgan+1 battaniye ile uyuduk ve ben çorap ile uyudum ayaklarım ısınmadı...

Esracım geçmiş olsun kuzum telefon için dediğin gibi iyice kuruyunca sorun kalmaz...

Dafi ablam sen telefonun bataryasını değiştir eşimede aynısı oldu orjinal batarya aldı şimdi sorun yok...

Zeynep canım bende düşündüm bisiklet ama bel fıtığım var ağrıtmasından korkuyorum...hem de bi heves alınıyor ama kullanılmıyor...keşke kullanılsa eliptik çok faydalı imiş...şuan en ideal leslie 90 kg altına plateste olur sanırım...

Yenacım nerelerdesin???

ben söz vermiştim menümü yazıcam diye.ama akşam eve geçmedim görümcekim iş yerime yakınya ona gittim şirket aracı ile çok soğuktu diye...

şimdi yazayım
sabah
2 dilim kepek ekmek
lor peyniri
dom salat

ara
3 mandalina
yarım paket sunta püskevit (80 kal)

öğle
5 kaşık nohut
5 kaşık pilav
yoğurt

ara
1 elma
1 kurabiye(20-25 g civarıdır)

akşam(canım yemek istemedi)
2 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
salatalık
1 tk reçel

ara
tahıllı bisküvi yedim
(burada en az 200-250 kal almışımdır görümcekle muhabbet baya koyu idi eski günler sıkıntılar derken o çekirdeğe dadandı bende bisküviye)pişmanım

Bugün daha verimli geçer inşallah...sporsuz olmuyor Aytencim link için teşekkürler sabah erken kalkıyorum en azından onu yapayım...

herkese hayırlı günler diliyorum... bayrama kaldı 10 gün...89,999 göremedik bare 94 ü görseydim ucundan

Son düzenleme:
günaydın herkese,

hayırlı günler olsun hepimize. hava ne kadar soğuk, kaç katla hala üşüyorum. utanmasam kombi yakacağım..

canım bunların ev tipi olanları pahalı da olsa pek dayanıklı olmuyor. ayrıca insan sıkılıyor kızların dediği gibi hevesi geçince. o yüzden bence boşver alma. evde birkaç dakika kalbi hızlandırıp (ip atlamak, zıplamak, jumping jack dedikleri hareket) ardından pilates yaparsan bu aletlerden çok daha fazla verim alırsın. gerçekten çok sıkıcı oluyorlar çünkü bir süre sonra. o yüzden paranı çöpe atma derim ben :)

ayy kötü olmuş yaaa inşallah düzelirr

düzeldi Emine abla, sağol :)

Asuman abla Allah kolaylık versin, zaman çabucak geçer inşallah..

ben de dün yediklerimi yazayım, fırsat olmadı..
bu arada Nevinim ne güldüm senin yazdıklarına, "dom, salat" ha :)))
üşengeçlikte sınır tanımıyoruz kuzum :)

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 tane domates
yeşil çay

ara
1 fincan sütle kahve

öğle
ton balıklı salata
4 kaşık bulgur pilavı

ara
1 tane elma
10 tane badem

akşam
4 kaşık zeytinyağlı ıspanak
4 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt

ara
yeşil çay

toplam 1200 kalori olmuştur. 35 dakika 2,8 km yürüdüm. 3 litreden fazla da suyum vardı.

eneee valla üşengeçlikten değildi bu sefer aceledendi...

2 gün tek çalışıcam ve ilk servis çıkıcaktı ondan...ama üşengeçim bu sıra her şeye...

keyif yokk...

günaydın hanımlar bana gaz veren bir resmi paylaşayım dedim sizlere 116dan 91 e inerken kaçamak yapmak istediğim zamanlar bakıyordum bu resme ve vazgeçiyordum yemekten darısı 60a inmeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…