Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm...

ay ben çok fenayım ya hala adet olmadım ama sancıcı canıma okudu...havada çok soğuk donuyorum resmen...çocuklar katkat giyiniyolar...kombiyi açsammı diye düşünmeye başladım ama sanki daha erken gibi ay bilemedim işte...

günaydın nevincim hoşgeldin...bende vazgeçtim zaten şu ağrılı günleri bi atlatayım platese başlıcam inşallah....

haklısın canım vazgeçtim zaten...

neyse çocuklara yemek yedircem kaçıyom ben....

Tekrardan merhaba bayadan beri giremiyordum yoğunluk vs derken fırsat olmadı. Birde galiba şu diyeti pazar ve pazartesi günü biraz bozdum ve çok moralim bozuldu Neyse sonra normal olarak devam etmeye başladım.
sabah kahvaltım
2 yumurta
domates
salatalık
peynir
zeytin

öğlen
türlü
çorba
yoğurt

akşam için henüz bir seçeneğim yok
Bu arada ben hemen hemen hergün en az 3 kupa dökme yeşilçay içiyorum. En az 3 litre su içiyorum.
Troid ve şeker ilacı kullanıyorum.
Benim diyete başladığım tarih: 18-09-2013 yani 14 gün olmuş (ama arada bozdum bir kac kere)
Diyete başlama kilom 93,50
Bu sabahki kilom: 90,01
İlk zamanlar spor olarak az yürüyüş yapıyordum. Geçen hafta ve özellikle bu hafta 45 dakika yürüyüş yapıyorum pazartesi-salı- çarşamba ve bugünde yapmayı düşünüyorum. (İşyerim de taksimde yürüyüşüm taksimden mecidiyeköy otobüs duraklarına 3,5 km var galiba)
Ya ben en azından kasıma kadar 87 diye düşmek istiyorum. bu imkansız mı acaba :2:
Neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın şimdilik.....

haklısın canım vazgeçtim zaten...

neyse çocuklara yemek yedircem kaçıyom ben....[/QUOTE]

Merhabalar; bencede almayın benimde evimde var bisiklet önde adımsayarlı arkada tvistli baya bir pahalı idi aldığımızda ama fazla kullanmaya zaman olmadı çalışıyorum malum akşamda eve gidince çocuğunlamı ilgilencen yoksa spormu haftasonu temizlik vs. derken inanın hiç zaman olmuyor. Arkadaşların dediği gibi heves geçince vakit yaratılmıyor. bir kıyafeti alırız çok beğeniriz eve gelince dolaba asar bırakır giymeyiz aynı :))))
En güzel spor yürüyüş ve evde kendinizin hareket yapması,

Sağlıklı günler....

kolay gelsin canım. takılıyorum sana :)

keyfin niye yok bakayım, modunu düzelt hemen. bak düğün var, ne güzel eğleneceksin :)

hayat yordu bu sıra epeyce diyeyim...

düğünde eğlenmek mi.. ben hiç sevmiyorum son zamanlarda çalgı çengi..şuan tek hayalim eğer bayrama memlekete gidebilirsek orada köyde bi kaçgün sessizliği dinleyebilmek...yeşilliği seyredebilmek...ama kestane de yerim sanırım (hep boğaz hep boğaz)...

selam kızlar

umarım hepiniz iyisinizdir.

Asucum eşinin alçıları çıkmış ama gerisi zorlu bir süreç olucak Allah kolaylıklar versin canım geçmiş olsun

Pazartesiden beri yediklerime dikkat ediyorum.Eskişehirden + 1 ile döndüm ama bu sabak eski kg dende az gibiydim inşallah sabah tartı beni güldürür.

Son 2 seferdirde spora gidememiştim ama akşam hoca canımıza okudu koca koca dambıllarla kol çalıştırdı kollar kopuyor bugün ama hepsi bizim yararımıza.Spordan gelince kk okuyum dedim ama gene cep elimde sızmışım resmen

Yena daldı derinliklere

öptüm hepinizi kuzular

sevgiyle kalın

merhaba benım gıbı doksanlıklara :)
amerıkan kalp vakfının 3 gunde 4 kılo dıyetını duydunuz mu hıc ve yaopan var mı*
ben bugun basladım bugun ılk gunum sok dıyetler ıyı degıl ama bu sadece uc gun yapılıyo dıger gunlerde dıkkat edıp onbes gunde bır tekararlamayı dusunuyorum baska turlu bu yaglardan kurtulus yok ((((

duymadım ama duymasam da olur ben böyle iyiyim...beğendiysen bi dene bakalım...inş faydasını görürsün...

selamunaleykuuumm ben geldiiiimmm yemek yapıyordum size bir bakınayım dedim çok sevdiğim bir kabak yemeği var onu yapıyorum yanınada sade bulgur pilavı
bugün küçük kuzumu aşıya götürdüümm amann çocuklar büyüdükçe aşı işi daha da zor oluyormuş yaaaa çok ağladı kuzucum inşallah akşama ateşi çıkmaz:18:

sizde keyifler nasıl bakalım ben biraz geçmişe bakınayım bizim kız da pepee bekliyor

Ve aleyküm selam canım...hoşgeldinn...geçmiş olsun kuzucuna....ama merak etme şimdi artık aşılar ateş yapmıyo pek...çok hassas bünyelerde oluyo ateş..

ablacım Allah yardımcınız olsun inşallah birdaha böyle bir olay gelmesin..

selamun aleyküm güzeller
ben geldiimm
bugün yine yürüyüşümü yaptım.hiç tartıya çıkmadım ama genelde ben spor yaptığım zaman artı çıkıyorum. bakalım yarın ne çıkıcam.yemek fazla yemedim, çok kaçırmadım ama her öğün 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. dilimler trabzon ekmeği dilimi gibiydi. günde 3 dilim tükettim. başka kaçamağım yok.

merhaba kızlar 2 gündür hastaydım :2:gelemedim gündüz mesai akşam yemek bulaşık hoppp yatak:2:..
bugün az daha iyiyim siz neler yaptınız canlarımmm...
geçmiş olsun canım

asucum problem çıkmaması güzel ama bir süre daha seni yoğun günler bekliyor. bayramıda evde geçireceksiniz herhalde. Allah kolaylıklar versin

bendede yürüyüş bandı var. ilk zamanlar bir hevesle kullandım sonra bir süre yatak odasında elbise askılığı yaptı şimdi balkonda etrafı seyrediyor

günaydın kızlar...

Dafi ablam sen telefonun bataryasını değiştir eşimede aynısı oldu orjinal batarya aldı şimdi sorun yok...

canım iki gündür biraz düzeldi sanki biraz bekleyeyim bakalım olmazsa bakıcaz çaresine

esracım telefonunun düzelmesine sevindim canım. benim netbukun bataryasınada 90 demişler herhalde.

nevincim üç kestane bir dilim ekmekten daha çok kalorili sanırım. ben pek yemiyorum.

size bunu paylaştım ama benim bugün yediklerimin haddi hesabı yok utandığımdan yazamıyorum
yarınki eksilerdeki azlık iyi bir ders olcak bana sanırım

menüm....

kahvaltı:

1 yumurta

1 dilim peynir

1 dilim t.b.ekmek

1 kupa yeşilçay....

ara:

1 tane napoliten çiko...:26:

öğle:

1 kase mercimek çorbası

2 dilim t.b. ekmek...

akşam:

8 elma dilim patates

1 salkım üzüm

1 kupa yeşilçay....

2,5 litre suyum tamam...15 dakika sporda tamam...

yarın hepimiz bol eksili güzel rakamlar görürüz inşallah..

Mesajını okuduktan sonra söyle bir bakayım dedim ve aşağıdaki diyeti buldum kalp vakfının.

30 GÜNDE 10 KG VERDİREN DİYET.

Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.

Fakat anlamadığım bu diyeti bütün diyetisyenler veriyor. Geçen yıl 8 ay denedim ancak 12 kg verebildim.
Konu şu ki; ya bende problem var yada diyet programında.

köye gidipte kuzinede kestane yemeden de olmazki ablamya..ben çoook severim gerekirse hiç yemek yemem yani o derece...
diyet güzelde canım bizim kilo çok kalorisi düşük diyetler bize başta kilo verdirip sonrasında metabolizmayı yavaşlatır...

herkese merhaba..selamun aleyküm...

bu nasıl soğuktur ya çamaşırları katlıyorum içinde tişört var geçen haftadan.üstüme bakıyorum polar eşofman takımı
eve dönene kadar dondum ama şal hırka filan baya tedarikliydim...Allah dışarda çalışanlara evsizlere yardımcı olsun...

menüm

sabah
1 çavdar ekmekten tost
1 yumurtadan omlet
salatalık
1 tk pekmez

ara
1 muz
3 tahıllı püskevit

öğle
2 dilim çavdar ekmek
4 kaşık tavuk sote
1 kepçe çorba
yoğurt

ara
4 tahıllı püskevit

akşam
6 kaşık zy bamya
salata

herkese hayırlı akşamlar...ben yarın aynı kalsam şükrederim herkese bol eksiler diliyorum...

slm kızlarrr yoğun yorucu bi bayram temizliğine başladımmm

sabah kanepeleri sildim halıyı sildimm kanepelerin bulunduğu odanın camlarını sildim buzdolabı fişi çekilmişken bütün rafları cifledim ozonladım balkonda içini dışını hallettim perdelerimide yeni ütüleyip taktımm pertim çıktı kollarımı kaldıramıyom parmak larım ağrıyo resmen baya bi sporoldu bana da
yeme konusu felaket düzensizz ev böyle ayaklanınca benimde diyet ayaklanıyo inşallah toparlıcam haftaya yarına hiç umudum yok tartıdan artı bile çıkabilirm yapraksarmalarıkalem gibi löp löp götürdümm

hava güzel burda ama akşamarı baya soğuyo en azından pencere kapatıyoz artık
erken geldi kış geçen sene kasımın birinde denize girmiştik

yena uğramamışş okuyup okuyup kaçıyoo sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…