günaydın kızlar...
Asuman ablacım alçılar çıkmış çabucak toparlar inşaAllah eniştemiz...
Emoş abla geçmiş olsun...10 derecenin altna düştü istanbul...dün gece 1 yorgan+1 battaniye ile uyuduk ve ben çorap ile uyudum ayaklarım ısınmadı...
Esracım geçmiş olsun kuzum telefon için dediğin gibi iyice kuruyunca sorun kalmaz...
Dafi ablam sen telefonun bataryasını değiştir eşimede aynısı oldu orjinal batarya aldı şimdi sorun yok...
Zeynep canım bende düşündüm bisiklet ama bel fıtığım var ağrıtmasından korkuyorum...hem de bi heves alınıyor ama kullanılmıyor...keşke kullanılsa eliptik çok faydalı imiş...şuan en ideal leslie 90 kg altına plateste olur sanırım...
Yenacım nerelerdesin???
ben söz vermiştim menümü yazıcam diye.ama akşam eve geçmedim görümcekim iş yerime yakınya ona gittim şirket aracı ile çok soğuktu diye...
şimdi yazayım
sabah
2 dilim kepek ekmek
lor peyniri
dom salat
ara
3 mandalina
yarım paket sunta püskevit (80 kal)
öğle
5 kaşık nohut
5 kaşık pilav
yoğurt
ara
1 elma
1 kurabiye(20-25 g civarıdır)
akşam(canım yemek istemedi)
2 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
salatalık
1 tk reçel
ara
tahıllı bisküvi yedim
(burada en az 200-250 kal almışımdır görümcekle muhabbet baya koyu idi eski günler sıkıntılar derken o çekirdeğe dadandı bende bisküviye)pişmanım
Bugün daha verimli geçer inşallah...sporsuz olmuyor Aytencim link için teşekkürler sabah erken kalkıyorum en azından onu yapayım...
herkese hayırlı günler diliyorum...bayrama kaldı 10 gün...89,999 göremedik bare 94 ü görseydim ucundan
günaydın herkese,
hayırlı günler olsun hepimize. hava ne kadar soğuk, kaç katla hala üşüyorum. utanmasam kombi yakacağım..
canım bunların ev tipi olanları pahalı da olsa pek dayanıklı olmuyor. ayrıca insan sıkılıyor kızların dediği gibi hevesi geçince. o yüzden bence boşver alma. evde birkaç dakika kalbi hızlandırıp (ip atlamak, zıplamak, jumping jack dedikleri hareket) ardından pilates yaparsan bu aletlerden çok daha fazla verim alırsın. gerçekten çok sıkıcı oluyorlar çünkü bir süre sonra. o yüzden paranı çöpe atma derim ben :)
düzeldi Emine abla, sağol :)
Asuman abla Allah kolaylık versin, zaman çabucak geçer inşallah..
kolay gelsin canım. takılıyorum sana :)
keyfin niye yok bakayım, modunu düzelt hemen. bak düğün var, ne güzel eğleneceksin :)
merhaba benım gıbı doksanlıklara :)
amerıkan kalp vakfının 3 gunde 4 kılo dıyetını duydunuz mu hıc ve yaopan var mı*
ben bugun basladım bugun ılk gunum sok dıyetler ıyı degıl ama bu sadece uc gun yapılıyo dıger gunlerde dıkkat edıp onbes gunde bır tekararlamayı dusunuyorum baska turlu bu yaglardan kurtulus yok((((
selamunaleykuuumm ben geldiiiimmmyemek yapıyordum size bir bakınayım dedim çok sevdiğim bir kabak yemeği var onu yapıyorum yanınada sade bulgur pilavı
bugün küçük kuzumu aşıya götürdüümm amann çocuklar büyüdükçe aşı işi daha da zor oluyormuş yaaaaçok ağladı kuzucum inşallah akşama ateşi çıkmaz:18:
sizde keyifler nasıl bakalım ben biraz geçmişe bakınayım bizim kız da pepee bekliyor
İyi akşamlar kızlar
Bugün aşırı yoğun ve yorucuydu
Eşimin alçıları çıktı şükür ama bir süre öncekinden daha da fazla dikkat etmesi gerekecek korumak adına 1 ay daha kesinlikle basmayacak bu ayın sonunda tekrar gideceğiz ve sağ ayağınayavaş yavaş basmaya başlayacak inşallah
Tüm gün koşturmaktan yemek bile yiyemedim akşam 5 civarı tek öğün yaptım o da karbonhidrat ve protein ağırlıklı oldu
ablacım Allah yardımcınız olsun inşallah birdaha böyle bir olay gelmesin..
geçmiş olsun canımmerhaba kızlar 2 gündür hastaydım :2:gelemedim gündüz mesai akşam yemek bulaşık hoppp yatak:2:..
bugün az daha iyiyim siz neler yaptınız canlarımmm...
asucum problem çıkmaması güzel ama bir süre daha seni yoğun günler bekliyor. bayramıda evde geçireceksiniz herhalde. Allah kolaylıklar versinİyi akşamlar kızlar
Bugün aşırı yoğun ve yorucuydu
Eşimin alçıları çıktı şükür ama bir süre öncekinden daha da fazla dikkat etmesi gerekecek korumak adına 1 ay daha kesinlikle basmayacak bu ayın sonunda tekrar gideceğiz ve sağ ayağınayavaş yavaş basmaya başlayacak inşallah
Tüm gün koşturmaktan yemek bile yiyemedim akşam 5 civarı tek öğün yaptım o da karbonhidrat ve protein ağırlıklı oldu
bendede yürüyüş bandı var. ilk zamanlar bir hevesle kullandım sonra bir süre yatak odasında elbise askılığı yaptıBayanlar bende ikisinden de var. İnsan bir hevesle alıyor. Hatta selülit için elektrikli kemer bile aldım ayakta dikiliyosun kemeri basen yada beline geciriyon sağa sola dönüyo kasları calıtırıp yağları yakıyomuş. vs. vs.
Fakat sorun şu ki ilk aldığındaki heves yaklaşık 15- 20 gün sonra kalmıyor. Aletleri kullanmak zor geliyor. Bisiklet desen oturağı totonuzu cokk ama cokkk acıtıyor. Ayaktaki diğer bisiklet deseniz bacaklar ve bel sürekli aynı yerde sabit durup çevirdiğinizden ağrıyor. Kemeri bile ayakta dikildiğinizden bel ağrısı yapıyor. Valla en güzeli yürüyüş benden demesi boşuna para vermiş olmayın sonra.
Hatta geçen gün bizimkine yürüyüş bandı alayım dedim. Sen önce aldıklarını kullan evi spor salonuna cevirdin dedi.
günaydın kızlar...
Dafi ablam sen telefonun bataryasını değiştir eşimede aynısı oldu orjinal batarya aldı şimdi sorun yok...
nevincim üç kestane bir dilim ekmekten daha çok kalorili sanırım. ben pek yemiyorum.hayat yordu bu sıra epeyce diyeyim...
düğünde eğlenmek mi.. ben hiç sevmiyorum son zamanlarda çalgı çengi..şuan tek hayalim eğer bayrama memlekete gidebilirsek orada köyde bi kaçgün sessizliği dinleyebilmek...yeşilliği seyredebilmek...ama kestane de yerim sanırım (hep boğaz hep boğaz)...
günaydın hanımlarbana gaz veren bir resmi paylaşayım dedim sizlere 116dan 91 e inerken kaçamak yapmak istediğim zamanlar bakıyordum bu resme ve vazgeçiyordum yemekten darısı 60a inmeme
Eki Görüntüle 821329
merhaba benım gıbı doksanlıklara :)
amerıkan kalp vakfının 3 gunde 4 kılo dıyetını duydunuz mu hıc ve yaopan var mı*
ben bugun basladım bugun ılk gunum sok dıyetler ıyı degıl ama bu sadece uc gun yapılıyo dıger gunlerde dıkkat edıp onbes gunde bır tekararlamayı dusunuyorum baska turlu bu yaglardan kurtulus yok((((
köye gidipte kuzinede kestane yemeden de olmazki ablamya..ben çoook severim gerekirse hiç yemek yememselamun aleyküm güzeller
ben geldiimm
bugün yine yürüyüşümü yaptım.hiç tartıya çıkmadım ama genelde ben spor yaptığım zaman artı çıkıyorum. bakalım yarın ne çıkıcam.yemek fazla yemedim, çok kaçırmadım ama her öğün 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. dilimler trabzon ekmeği dilimi gibiydi. günde 3 dilim tükettim. başka kaçamağım yok.
geçmiş olsun canım
asucum problem çıkmaması güzel ama bir süre daha seni yoğun günler bekliyor. bayramıda evde geçireceksiniz herhalde. Allah kolaylıklar versin
nevincim üç kestane bir dilim ekmekten daha çok kalorili sanırım. ben pek yemiyorum.
diyet güzelde canım bizim kilo çok kalorisi düşük diyetler bize başta kilo verdirip sonrasında metabolizmayı yavaşlatır...Mesajını okuduktan sonra söyle bir bakayım dedim ve aşağıdaki diyeti buldum kalp vakfının.
30 GÜNDE 10 KG VERDİREN DİYET.
Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.
Fakat anlamadığım bu diyeti bütün diyetisyenler veriyor. Geçen yıl 8 ay denedim ancak 12 kg verebildim.
Konu şu ki; ya bende problem var yada diyet programında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?