Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh mis gibi oldu heryer desene...bende bayılıyom temizliğin kokusuna...ben daha bayramlık başlamadım...biz camları 15 gün oldu

kapatalı...iki gündür gündüzde bi havalandırıyom kapatıyom sonra...çok soğuukk....yelekle kalın çorapla geziyom evde...sen temizliğe

devam et sarmalarıda biraz daha götür bende haftaya nanik yapıcam sana...

Göbek, basen, kalça ve bacak bölgesini eriterek, 2 haftada 3 kilo vermiş değerli okuyucumuz. Kendisine gerçekten çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Yüzümden zayıflamayım, sadece göbek, basen ve bacaklarım gitsin diyenler için kilo verme formülü :
Bir kâse yoğurda 1'er çay kaşığı toz zencefil, toz zerdeçal ve toz tarçın karıştırarak aç karnına yenilirse 2 haftada 3 kilo verilir.
Bu uygulama sabah öğle akşam aç karnına bir kâse yeterli. Yalnız bu uygulamayı yaparken hamur işlerinden uzak durun ve ekmeği de her öğünde ince bir dilim olarak tüketin.

Bu kür ile yüzlerce kişi aynı anda hem zayıflıyor ve hem de güzelleşiyor.

Bilimsel açıklamasına gelince;yağsız yoğurdun göbek yağlarının %81 ini tek başına erittiği ABD Tennesse Üniversitesinde yapılan araştırmalarda ispat edildi. Ayrıca zencefilin yağ yakıcı özelliği çok bilinen bir gerçektir. Yine zerdeçalın hazmı kolaylaştırdığı ve ödem attırdığı bilinmektedir. Tarçının da zayıflamaya yardımcı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

çok şükür ağrıları saymazsak iyiyim canım...(adt sancısı)ama diyet güzel gidiyo bugün tartım güldü yüzüme inşallah yarında güler...
maşşallahhh canım yaww azim böcüğüm sana kaçtı heralde

valla nanik dicen heralda yaww bu gidişle sonrada asuya dersinn

denecenmii aslında tadı kötü deildir yenilebilir alsammıki aktardan

accık gülüverelim sonra spor zamanı

Osman amcanın karısı dayak yiyip memlekete anasının yanına gitmiş ve epey zamandır gelmemiştir.
Cep telefonuyla yaptıgı cağırma istemlerine cevap alamayan osman amca son çareyi mesaj atmakta bulmuştur ve karısı 1 saat içinde kapının önünde yeşermiştir işte osman amcanın mesajı
...
... Kadınım bu sağa son mesajım
Bebelerinen evde oturup ağlarım
Çamaşır , bulaşık tarih yaptı
Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım

Bir tokat salladım degmedi bile
La bok mu var babağan evinde
Ula ne bilinmez bi avradımışsın
Bebelerinen beni mevlam kayırsın

Arkadasın hatçe yan yan bakıverıyo
Üzülme osman abi deyiveriyo
Bebelerin başını oksayaraktan
Kendi düşen aglamaz deyip gülüverio

Bu gün geliverdi zabahın köründe
Vallaha bi gecelik vardı zillinin üzerinde
Bulaşığa daldı , çamaşırı yıkadı
La kadınım bak göğnüm çok daraldı

Bebeleri banyoya sokup yıkayıverdi
Osman abi sende gir keseleyim diyiverdi
Bende büğün olmaz yarın diyiverdim
La kadınım sana son bir şans daha verdim

Zabaha kadar geliosan gel eve
Vallahi gelmezsen büyük tehlike
Hatçe elinde bekliyor kese
Vallah keseynen kalsa keşke""

Iyi aksamlar canim hakikaten de ne soguk var yaaa. bir anda sogudu birde havalar. iste bu gecislere dilkat etmek lazim mazallah hasta oluruz. menunde bamya gordum pek severim beee canim cekti anneannem harika yapar

nursenaa ne temizliği yapıyorsun sen zaten yeni taşındın
temizdir evin

ben bir ara denemiştim yağ yaktırdımı anlamadım ama tadı iğrenç geldi bana devam edemedim

nursenaa ne temizliği yapıyorsun sen zaten yeni taşındın
temizdir evin

ben bir ara denemiştim yağ yaktırdımı anlamadım ama tadı iğrenç geldi bana devam edemedim

anam bu iki fallikle temizlik bitmiyoki dafii
bide amerikan mutfak nefret ettim yemin olsun bi yemek pişiriyon perdeden yastıklara kadar kokuyo geliyoo
sık sık yıkıyorum perde 1 ay oldu yıkayalı ama hemen kokuyo geliyoo

ben yapamam bunuu....hem tarçın yiyemiyorum ondan hemde zencefille aram yok...

ben bir kase yoğurda 1 tatlı kaşığı pulbiber 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı koyup yiyodum hem lezzetli hemde yağ yakıyo hemde metabolizma hızlandırıyo...

denedim beğendim işede yarıyo...tavsiye ederim....

komşu börülce getirmiş 3 liradan satıyomuş gübresiz doğal kendi ekiyomuş 2 kilo aldımda aynı fasulye gibimi koyaym buzluğa bi çevirip tencerede dafii sen bilirsin

genelde kahvaltıda süzme yoğurt yiyorum zeytinde zeytin yağı pulbiber li süper oluyooo :)))
bilmeden metobalizmamı hızlandırıyormuşum

ohh sonunda küçük cadım uyudu...bende gidip ortalığı toplıyayım...hayırlı geceler....

anam bu iki fallikle temizlik bitmiyoki dafii
bide amerikan mutfak nefret ettim yemin olsun bi yemek pişiriyon perdeden yastıklara kadar kokuyo geliyoo
sık sık yıkıyorum perde 1 ay oldu yıkayalı ama hemen kokuyo geliyoo
ben salonun perdelerini senede 2 defa yıkıyorum

komşu börülce getirmiş 3 liradan satıyomuş gübresiz doğal kendi ekiyomuş 2 kilo aldımda aynı fasulye gibimi koyaym buzluğa bi çevirip tencerede dafii sen bilirsin
hiç yapmadım canım

5 kilo yalan oldu desene...
ahhh ahhhh 5kıloyu bırak ben pazartesı gunu dıyetısyenden yıyecegım fırcayı dusunuorum ...bugunde cıktım spor salonuna gıderken 45 dk 5300 adım yurudum (bu arada sadece 250 kalorı yakıosun bu performansla) gıttım 1saat plates yaptım cıkısdada yıne 45dk yurudum tam eve gelıodum mısafır aradı gelıorum dıe ohhh aksam mısafırle yenen yemeklerle yaptıgım tum spor bosa gıttı 98 mı 99 mu ne gormusdum tartıda en son 101 oldu aglamak ıstıorum sayın seyırcıler .....
mısafırde sımdı gıdınce halıyle gıremedım sımdı actım pcyı yorgunlukdan geberıorum ama way efendım topıgı takıp etmıosun yok efendım yorum yazmıosun denmesın dıe gıreyım dedım ama bugunun ardından menu paylasmaya gerek yok ama ıgrenc menu nasıl olur ornegını gormek ve ders cıkarmanız adına faideli bir paylaşımda bulunayım size
12:00 cok azcık sucuklu yumurta (2yuvarlak dılım)
3dılım ekmek
peynır
domates
13:30 şekerli çay(tadı cok gusel geldı 1seneden berı ılkkez ıcıorum sekerlı cayı)
16:00 süt
19:30 kücük kase tarhana
5kasık makarna
4 inegöl köfte
salata
kola
pudıng
10:00 küçük bir salkım üzüm
kahve

herkese iyi uykular diliorum artık bu saatte ...

hepinize günaydın canlarım bugün erkenciyim akşam erkenden yatınca uykumu da iyi almışım... hava o kadar soğumuş ki üst üste 3 tane kazak giydimşimdi çay demliyip içicem yoksa donarım

tartıldım bugün Esracım 77.5 sporum elizcim toplam 30dkcık azda olsa yazmak istedim

ya ben haftalık böyle kilo veriyorum ya sizce normal mi yani su mu kaybediyorum kas mı yakıyorum aklıma gelmiyor değil?:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…