slm kızlarrr yoğun yorucu bi bayram temizliğine başladımmm
sabah kanepeleri sildim halıyı sildimm kanepelerin bulunduğu odanın camlarını sildim buzdolabı fişi çekilmişken bütün rafları cifledim ozonladım balkonda içini dışını hallettim perdelerimide yeni ütüleyip taktımm pertim çıktı kollarımı kaldıramıyom parmak larım ağrıyo resmen baya bi sporoldu bana da
yeme konusu felaket düzensizz ev böyle ayaklanınca benimde diyet ayaklanıyo inşallah toparlıcam haftaya yarına hiç umudum yok tartıdan artı bile çıkabilirm yapraksarmalarıkalem gibi löp löp götürdümm
hava güzel burda ama akşamarı baya soğuyo en azından pencere kapatıyoz artık
erken geldi kış geçen sene kasımın birinde denize girmiştik
yena uğramamışş okuyup okuyup kaçıyoo sanırımm
kartem yolcu nevzamansızz görünüyoo nasılsınız kızlarrrrr
maşşallahhh canım yaww azim böcüğüm sana kaçtı heraldeçok şükür ağrıları saymazsak iyiyim canım...(adt sancısı)ama diyet güzel gidiyo bugün tartım güldü yüzüme inşallah yarında güler...
ohh mis gibi oldu heryer desene...bende bayılıyom temizliğin kokusuna...ben daha bayramlık başlamadım...biz camları 15 gün oldu
kapatalı...iki gündür gündüzde bi havalandırıyom kapatıyom sonra...çok soğuukk....yelekle kalın çorapla geziyom evde...sen temizliğe
devam et sarmalarıda biraz daha götür bende haftaya nanik yapıcam sana...
Göbek, basen, kalça ve bacak bölgesini eriterek, 2 haftada 3 kilo vermiş değerli okuyucumuz. Kendisine gerçekten çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Yüzümden zayıflamayım, sadece göbek, basen ve bacaklarım gitsin diyenler için kilo verme formülü :
Bir kâse yoğurda 1'er çay kaşığı toz zencefil, toz zerdeçal ve toz tarçın karıştırarak aç karnına yenilirse 2 haftada 3 kilo verilir.
Bu uygulama sabah öğle akşam aç karnına bir kâse yeterli. Yalnız bu uygulamayı yaparken hamur işlerinden uzak durun ve ekmeği de her öğünde ince bir dilim olarak tüketin.
Bu kür ile yüzlerce kişi aynı anda hem zayıflıyor ve hem de güzelleşiyor.
Bilimsel açıklamasına gelince;yağsız yoğurdun göbek yağlarının %81 ini tek başına erittiği ABD Tennesse Üniversitesinde yapılan araştırmalarda ispat edildi. Ayrıca zencefilin yağ yakıcı özelliği çok bilinen bir gerçektir. Yine zerdeçalın hazmı kolaylaştırdığı ve ödem attırdığı bilinmektedir. Tarçının da zayıflamaya yardımcı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
herkese merhaba..selamun aleyküm...
bu nasıl soğuktur ya çamaşırları katlıyorum içinde tişört var geçen haftadan.üstüme bakıyorum polar eşofman takımı
eve dönene kadar dondum ama şal hırka filan baya tedarikliydim...Allah dışarda çalışanlara evsizlere yardımcı olsun...
menüm
sabah
1 çavdar ekmekten tost
1 yumurtadan omlet
salatalık
1 tk pekmez
ara
1 muz
3 tahıllı püskevit
öğle
2 dilim çavdar ekmek
4 kaşık tavuk sote
1 kepçe çorba
yoğurt
ara
4 tahıllı püskevit
akşam
6 kaşık zy bamya
salata
herkese hayırlı akşamlar...ben yarın aynı kalsam şükrederim herkese bol eksiler diliyorum...
maşşallahhh canım yaww azim böcüğüm sana kaçtı heralde
valla nanik dicen heralda yaww bu gidişle sonrada asuya dersinn
ben bir ara denemiştim yağ yaktırdımı anlamadım ama tadı iğrenç geldi bana devam edemedimGöbek, basen, kalça ve bacak bölgesini eriterek, 2 haftada 3 kilo vermiş değerli okuyucumuz. Kendisine gerçekten çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Yüzümden zayıflamayım, sadece göbek, basen ve bacaklarım gitsin diyenler için kilo verme formülü :
Bir kâse yoğurda 1'er çay kaşığı toz zencefil, toz zerdeçal ve toz tarçın karıştırarak aç karnına yenilirse 2 haftada 3 kilo verilir.
Bu uygulama sabah öğle akşam aç karnına bir kâse yeterli. Yalnız bu uygulamayı yaparken hamur işlerinden uzak durun ve ekmeği de her öğünde ince bir dilim olarak tüketin.
Bilimsel açıklamasına gelince;yağsız yoğurdun göbek yağlarının %81 ini tek başına erittiği ABD Tennesse Üniversitesinde yapılan araştırmalarda ispat edildi. Ayrıca zencefilin yağ yakıcı özelliği çok bilinen bir gerçektir. Yine zerdeçalın hazmı kolaylaştırdığı ve ödem attırdığı bilinmektedir. Tarçının da zayıflamaya yardımcı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
nursenaa ne temizliği yapıyorsun sen zaten yeni taşındın
temizdir evin
ben bir ara denemiştim yağ yaktırdımı anlamadım ama tadı iğrenç geldi bana devam edemedim
Göbek, basen, kalça ve bacak bölgesini eriterek, 2 haftada 3 kilo vermiş değerli okuyucumuz. Kendisine gerçekten çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Yüzümden zayıflamayım, sadece göbek, basen ve bacaklarım gitsin diyenler için kilo verme formülü :
ben yapamam bunuu....hem tarçın yiyemiyorum ondan hemde zencefille aram yok...
ben bir kase yoğurda 1 tatlı kaşığı pulbiber 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı koyup yiyodum hem lezzetli hemde yağ yakıyo hemde metabolizma hızlandırıyo...
denedim beğendim işede yarıyo...tavsiye ederim....
ohh sonunda küçük cadım uyudu...bende gidip ortalığı toplıyayım...hayırlı geceler....
ben salonun perdelerini senede 2 defa yıkıyorumanam bu iki fallikle temizlik bitmiyoki dafii
bide amerikan mutfak nefret ettim yemin olsun bi yemek pişiriyon perdeden yastıklara kadar kokuyo geliyoo
sık sık yıkıyorum perde 1 ay oldu yıkayalı ama hemen kokuyo geliyoo
hiç yapmadım canımkomşu börülce getirmiş 3 liradan satıyomuş gübresiz doğal kendi ekiyomuş 2 kilo aldımda aynı fasulye gibimi koyaym buzluğa bi çevirip tencerede dafii sen bilirsin
asuman ablaa..nasılsın...
ahhh ahhhh 5kıloyu bırak ben pazartesı gunu dıyetısyenden yıyecegım fırcayı dusunuorum ...bugunde cıktım spor salonuna gıderken 45 dk 5300 adım yurudum (bu arada sadece 250 kalorı yakıosun bu performansla) gıttım 1saat plates yaptım cıkısdada yıne 45dk yurudum tam eve gelıodum mısafır aradı gelıorum dıe ohhh aksam mısafırle yenen yemeklerle yaptıgım tum spor bosa gıttı 98 mı 99 mu ne gormusdum tartıda en son 101 oldu aglamak ıstıorum sayın seyırcıler .....5 kilo yalan oldu desene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?