Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm başınız sağolsun.. Annen ve sanada çok geçmiş olsun..

cnm benım tartı arzumun ama eşim 4 yıl önce almıştı electroworld den ben memnunum gramını felen söylüyo aslında yağ kas felende gösteriyo ama onlarla pek ilgilenmedim..

laminant için kolay gelsin cnm bu ara yogunsun gerçi genelimizde var yogunluk bayram öncesi
dişide ihmal etme derim ben hamileyken çok sıkıntı çekmiştim bir dişime geçici dolgu yapmıştı dr dogumdan sonra gel demişti
gitmedim şimdi o diş perişanları oynuyo kırıldı acayip bi hal aldı

günaydın yena özledik seni
bende şu yazlık kışlıgı yapıcam ama bi türlü zaman yaratamadım kendime poff

hoşgeldin cnm iyiyim çok şükür sen nasılsın çocuklar nasıl
bizde yakıyoruz kombiyi ciddi soğuk hava dün alışverişe çıktık güneşliydi ama buzzzdu resmen

hoşbuldum canım...bende iyiyim çocuklarda iyi büyük tv izliyo küçük ayağımda uyutmaya çalışıyorum...

şuan burdada güneş var ama buz gibii...

öğle yemeğimi yedim...akşama yemek yaptım...yeni oturdum kuzu uyursa gidip ütü yapmayı düşünüyorum......

bugün göz doktorundan randevu almıştım saatleri karıştırmışım..15,30 a alıcaktım 13,30 a almışım..geçmiş olsun oldu...

eşiminde işleri karıştı bu sebepten biraz ona canım sıkıldı...niye öyle yapmışım bilmiyorum...yarına tekrar randevu aldım...akşama bi posta fırça yicem heralde...

kızlar karatay diyetine karar verdimm bugün
karatay topiğinde başlıcam paylaşıma inşallah faydalı olur

nursena ilk cevap vermedim bu mesaja ama sonra kafama takıldı...orada paylaşıma başlaman bizi bıraktığın anlamına gelmiyo demi..:44:

sen yemek diyince bi koşu mutfaga gittim geldim ocaktaki yemegı unutmusum neyseki bi sıkıntı olmamış
afiyetler olsun cnm aynı zamanda elinede sağlık benımde yemek işi tamamdır yine ve yine çamaşır katlama olayım var birazdan bende başlarım katlamaya

uyusunda ufaklık sende başlarsın ütüye hernekaa gıcık olsada mecburr

hayırdır cnm kendin içinmiydi randevu :44: eşinin işlerinde ne sıkıntı var kuzum çok büyük bişey değildir umarım

bugün çatlamazsam hiç çatlamam sanırım
sabah:2 yumurta
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
1 y.k ballı tereyağı
1 dilim beyaz peynir
yumurtayı bu sefer sahanda yapayım dedim ve yarım ekmeğe yakın ekmek tükettim
öğlen: 1 küçük tabak patates kızartması
5 tane karnabahar kızartması
1 köfte 1 dilim ekmek
1 nar
2 lt su daha günün yarısı bitti üstelik tartıya çıksam kilo artı gösterir sabah uyandığımdan

sabah kaçırmıssın okaa neyem öğlende dvm ettin cnm bence kaçırdıgımız zamanlar en azından öğlene akşama telafi etmeliyiz

sabah kaçırmıssın okaa neyem öğlende dvm ettin cnm bence kaçırdıgımız zamanlar en azından öğlene akşama telafi etmeliyiz

son günlerde gözümü öyle bir açlık bürümüş ki bir türlü doymak bilmiyorum o kahvaltıdan doymadan kalktım artık o kadar söyleyeyim artık yarın telafi edeceğim sanırım başka çarem yok. sanırım en baştaki hızlı kilo verme sevdam yol açtı buna o kadar açlıktan sonra artık isyan etti bünye ya da hasta olacağım

dediğin gibi ikiside bu durumun sebebi olabilir olsun bırakmak yok yola dvm arada olur öyle bende coşuyorum bazen sonrasında durdurabilmek önemli eskiden dıyetı bozunca amaan bozdum olmuyo diyip hominigırtlak dvm ederdim enazından artık bu sorunu çözdüm

aynen bi zaman dediğin gibi homini gırtlak yediysem aynı sürede de aç gezmeyi göze alacağım başka yolu yok. acelem yok zaten birden gitsin istemiyorum eylüle kadar bol bol vaktim var haftada yarım ile 1 kilo arası versem bile kafi 47 haftam var daha

eylülde ne vardı cnm hatırlayamadım da tabi cnm aceleyle vermek çokda iyi değil daha çabuk geri alınıyo
yavaş yavaş sporla verilen kolayla geri alınmıyo ne demişler spor şart hernekadr ben buna çok uyamasamda

ben normalde sporumu yapıyorum ama üniyi bırakıp sınav dönemine girdiğim için tekrar maalesef çok aksatıyorum bir dersaneye gidersem arada yürüyorum o kadar eylülde de hayırlısıyla kısmet olur da kazanırsam yeni okula başlayacağım zaman olacak ilk üni.ye başlarken kilo sıkıntısı yaşıyordum devam eden dönemlerde de sıkıntılarını cektim ve insanın özgüvenine baskın geldiği zamanlar oluyor ve benim asıl nefret ettiğim noktası da o. Bu saçmalığı tekrar yaşamak istemiyorum :)

haklısın cnm zaten konuşmalarından bunu kafaya koydugun belli bu azimlede başırıcagına inanıyorum
çok güzel cnm bende azda olsa spor yapmaya çalışıyorum benımki dans artı yürüyüş şeklinde ama bebişten ev işlerinden çokda zaman ayıramıyorum

yürüyüş tek başına bile yeterli bence tabi bölgesel sorunları olanlar ekstra birşeyler daha yapmalı o ayrı ama en iyi spordur. evde yaptıklarım da klasik egzersizler dışında zumba ve leslie sansone 5 mil yapıyordum okuldayken de zaten spor salonuna gidiyordum

burda çoğu arkadaş leslie yapıyo ben denemedim daha hiç belki bayram sonrası azar azar başlayabilirim bende ona

yakmadan kurtardın yani...bugünlerde bende çok unutuyorum...bende akşam topladım çamaşırlarımı ama ütüm duruyo...

evet canım ben gidicektim gözlüğümü yenilemem lazımda...eşimin işleri çok yoğun...benim burda çocukları bırakabileceğim kimse yok oyüzden hep o götürüp getiriyo bizi..izin alması falan sorun oluyo...işte bugün zar zor izin almışken gidemedik yarın için tekrar izin almak durumunda kaldı...vs vs vs..işte sıkıntı bitmiyoki bacım...

burda çoğu arkadaş leslie yapıyo ben denemedim daha hiç belki bayram sonrası azar azar başlayabilirim bende ona

tavsiye ederim eğlenceli. kolay görünüyor ama çok fazla ter akıtıyor vücuttan ama uzun vadeli yapılacak birşey değil sıkılıyor insan bi müddet sonra ve zaten sürekli aynı şeyi yapmak yarar getirmeyecektir vücudu şaşırtmak metabolizmayı hızlandırmak amaçlı başka bir programa geçilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…