Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eneem kötü olmus cidden tühh ama napcan insanız olur böyle şeyler hem nasip yarınaymıs kuzum
benımde aynı bende yalnızım oyuzden anlarım seni cnm

aynenn sayende kurtardım gelde bi tabak ikram edeyim yanmamış fasulyemden

sağol canım...ben kendime bol salata yaptım ve çorbayla yedim...

akşamada ıspanak yaptım...

size afiyet olsun...

hımm ozaman benim için yeni olucagı için faydalı olucaktır tabi başlayabilirsem
nerde oturuyodun cnm bu arada ist du sanırım :44:

gördümde telefon geldi oyüzden hemen cevap yazamadım canım...

ben yazdıktan sonra gördüm yazdıgını cnm

afiyetler olsun kuzum
ayrıca ellerine sağlık cnm sağolasın ıspanağında herşeyini çok severim özellikle böreğini kapalı pidesini amanııııın

bende bayılırım gözlemeside güzel oluyoo heleki ıspanaklı gül böreği yapıyom nefis oluyo ama yapmıcam işteeyapmıcam...yapınca yiyebiliyorum irade uçup gidiyoo...

Merhaba
Bugün hava güneşli ısınmış herhalde az da olsa ben çıkmadım ama kızlar dedi
Nursenacım dişçide kolay gelsin canım
Yenacım kolay gelsin sana da benim kışlık yazlık işleri de duruyor hala ihtiyaç olanı çıkardım da kaldırılacaklar duruyor:)fırsat buldukça yaz sen yine de

bende bayılırım gözlemeside güzel oluyoo heleki ıspanaklı gül böreği yapıyom nefis oluyo ama yapmıcam işteeyapmıcam...yapınca yiyebiliyorum irade uçup gidiyoo...

benim kuzular acıktı gidip yemek yedireyim görüşmek üzre...

bencede yapmaa onlar cıssss bende epeydir yapmıyorum yoksa aynen bende de irade felen kalmaz
tmm cnm öptüm kuzularıda senide

mrb asuman abla nasılsın burda güneş var ama soğuk baya balkona çamaşır astıgımdan biliyorum
ama ısıncakmış biraz daha hava durumu öyle diyor ama bakalım

tabiki hayır İstanbul değil Adanalıyım ben

hım aklımda öyle kalmıs ozaman adanalı olupta boğaz tutmak zordur zannımca

belli olmuyor mu

hoşgeldin asuman ablacım....

ben ütülerimide yaptım geldimm...ohh bikaç gün rahatım ütülerden yana....

Dun rejimde kacamaklar olsada bugun normale donduk.hersey yolunda.oglumuzun hastaligi gecti kizimla Ben hastalandim heralds 2,3 gune iylesmis oluruz.arkadaslar Merak ettim.face tede arkadasmisiniz.

Dun rejimde kacamaklar olsada bugun normale donduk.hersey yolunda.oglumuzun hastaligi gecti kizimla Ben hastalandim heralds 2,3 gune iylesmis oluruz.arkadaslar Merak ettim.face tede arkadasmisiniz.

hoşgeldin geçmiş olsun...bazılarımız evet facedede arkadaşız...biz senlede tanışmadık sanırsam...:44:yada hatırlamıyorum...

yaş kaç isim ne..nezamandır bizimlesin...

hoşgeldin geçmiş olsun...bazılarımız evet facedede arkadaşız...biz senlede tanışmadık sanırsam...:44:yada hatırlamıyorum...

yaş kaç isim ne..nezamandır bizimlesin...

Ben bi merhaba diyip kaciyorum.saat farkindan dolayi zaman ayiramiyorum.ben 30 yasindayim .esasinda siteye subat ayinda uye oldum.ama 90 artilara 3 ,4 haftadirda burdayim. Isim vermesem olurmu:) izmirliyim.

Ben bi merhaba diyip kaciyorum.saat farkindan dolayi zaman ayiramiyorum.ben 30 yasindayim .esasinda siteye subat ayinda uye oldum.ama 90 artilara 3 ,4 haftadirda burdayim. Isim vermesem olurmu:) izmirliyim.

olur tabiki...memnun oldum...ben bikaç ay yoktumda o araya denk gelmiş senin gelişin oyüzden hatırlamadım demekki...

bende zeynep 2 kızım var ve 29 yaşındayım...saat farkı demişsin yurtdışındasın sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…