yakmadan kurtardın yani...bugünlerde bende çok unutuyorum...bende akşam topladım çamaşırlarımı ama ütüm duruyo...
evet canım ben gidicektim gözlüğümü yenilemem lazımda...eşimin işleri çok yoğun...benim burda çocukları bırakabileceğim kimse yok oyüzden hep o götürüp getiriyo bizi..izin alması falan sorun oluyo...işte bugün zar zor izin almışken gidemedik yarın için tekrar izin almak durumunda kaldı...vs vs vs..işte sıkıntı bitmiyoki bacım...
zeynebimm sana yazmıştım ama görmedin sanırım:44:
eneem kötü olmus cidden tühh ama napcan insanız olur böyle şeyler hem nasip yarınaymıs kuzum
benımde aynı bende yalnızım oyuzden anlarım seni cnm
aynenn sayende kurtardım gelde bi tabak ikram edeyim yanmamış fasulyemden
tavsiye ederim eğlenceli. kolay görünüyor ama çok fazla ter akıtıyor vücuttan ama uzun vadeli yapılacak birşey değil sıkılıyor insan bi müddet sonra ve zaten sürekli aynı şeyi yapmak yarar getirmeyecektir vücudu şaşırtmak metabolizmayı hızlandırmak amaçlı başka bir programa geçilmeli
gördümde telefon geldi oyüzden hemen cevap yazamadım canım...
sağol canım...ben kendime bol salata yaptım ve çorbayla yedim...
akşamada ıspanak yaptım...
size afiyet olsun...
afiyetler olsun kuzum
ayrıca ellerine sağlık cnm sağolasın ıspanağında herşeyini çok severim özellikle böreğini kapalı pidesini amanııııın
hımm ozaman benim için yeni olucagı için faydalı olucaktır tabi başlayabilirsem
nerde oturuyodun cnm bu arada ist du sanırım :44:
ben yazdıktan sonra gördüm yazdıgını cnm
bende bayılırım gözlemeside güzel oluyoo heleki ıspanaklı gül böreği yapıyom nefis oluyo ama yapmıcam işteeyapmıcam...yapınca yiyebiliyorum irade uçup gidiyoo...
benim kuzular acıktı gidip yemek yedireyim görüşmek üzre...
Merhaba
Bugün hava güneşli ısınmış herhalde az da olsa ben çıkmadım ama kızlar dedi
Nursenacım dişçide kolay gelsin canım
Yenacım kolay gelsin sana da benim kışlık yazlık işleri de duruyor hala ihtiyaç olanı çıkardım da kaldırılacaklar duruyor:)fırsat buldukça yaz sen yine de
tabikihayır İstanbul değil Adanalıyım ben
belli olmuyor mubencede yapmaa onlar cıssssbende epeydir yapmıyorum yoksa aynen bende de irade felen kalmaz
tmm cnm öptüm kuzularıda senide
mrb asuman abla nasılsınburda güneş var ama soğuk baya balkona çamaşır astıgımdan biliyorum
ama ısıncakmış biraz daha hava durumu öyle diyor ama bakalım
hım aklımda öyle kalmıs ozamanadanalı olupta boğaz tutmak zordur zannımca
belli olmuyor mu
Merhaba
Bugün hava güneşli ısınmış herhalde az da olsa ben çıkmadım ama kızlar dedi
Nursenacım dişçide kolay gelsin canım
Yenacım kolay gelsin sana da benim kışlık yazlık işleri de duruyor hala ihtiyaç olanı çıkardım da kaldırılacaklar duruyor:)fırsat buldukça yaz sen yine de
Dun rejimde kacamaklar olsada bugun normale donduk.hersey yolunda.oglumuzun hastaligi gecti kizimla Ben hastalandim heralds 2,3 gune iylesmis oluruz.arkadaslar Merak ettim.face tede arkadasmisiniz.
hoşgeldin geçmiş olsun...bazılarımız evet facedede arkadaşız...biz senlede tanışmadık sanırsam...:44:yada hatırlamıyorum...
yaş kaç isim ne..nezamandır bizimlesin...
Ben bi merhaba diyip kaciyorum.saat farkindan dolayi zaman ayiramiyorum.ben 30 yasindayim .esasinda siteye subat ayinda uye oldum.ama 90 artilara 3 ,4 haftadirda burdayim. Isim vermesem olurmu:) izmirliyim.
Ben bi merhaba diyip kaciyorum.saat farkindan dolayi zaman ayiramiyorum.ben 30 yasindayim .esasinda siteye subat ayinda uye oldum.ama 90 artilara 3 ,4 haftadirda burdayim. Isim vermesem olurmu:) izmirliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?