ben geldimm ama kimsecikler yok neyse zaten çok duramıcam....canım sıkkın annemdeyim ama annem rahatsız eşim ve babam onu acile
götürdüler ben çocukları bırakamadığım için gidemedim aklım onlarda.....bugün bayram için bikaç tepsi baklava burma falan yaptık
sonrasında temizlik falan baya yorgunum yanii...diyeti hiç sormayın...çok yemedim ama çok düzensiz neyi nezaman yedim içtim
bilmiyorum...şimdi az bi fırsat bulmuşken size bakayım dedim...yarın kombi ve petekleri temizlemek için servisten gelcekler hala çok
işim var yani...gidip biraz da ortalık toplıyayım...
Merhabalar,
iyi pazarlar herkese. ben hastayım, üzgünüm. dün amcam vefat etti, 66 yaşındaydı... tek çocuğu var, istanbulda da birbirimizden başka akrabamız yok. dün onun cenaze işleriyle ilgilendik. hayat çok zor gerçekten tek başına.. akşam uçakla memlekete götürdüler naaşı. bugün defnedilecek. kardeşim gitti ama ben gidemedim. hastayım, benden önemlisi annem de hasta. onu bırakıp gidemedim.. üzüldüm çok ama elden bi şey gelmiyor... Allah taksiratını affetsin..
ben birkaç gün görünmeyeceğim. kendinize iyi bakın dostlar..
iyi akşamlarkızlar ben çıkıyorum çok üşüdüm gündüz şimdi yatmak istiyorum herkese iyi akşamlar
hayırlı akşamlar kızlaarrr
ben misafirlerimi yolcu ettim.
ama hastalığı tam atlatmış değilim. kendimi bayaa zorladım ayakta kalabilmek için.
nursenaa bizim gelinin kardeşi karatay yaptı. fındığı fıstığı yiye yiye fıstık gibi olduama fıstık derken tombul fıstık
çok geçmiş olsun canım....allahım şifa versin
slm kızlarrr lamin
antcılar her zamanki türk işçileri gibi geleneği bozmadılar bugün gelmediler gelmedikleri gibi telde etmediler yarın geleceklermişş güya sabah 9 da
dişçiye korka korka gittim adam allahtan çok uğraştırcak bayram sonuna burakalım bayram da ağrırı falan dedi kanumca bu kadının cüsse geniş bol bol et yer dişleri ağrıtır başıma ekşir diye:)) salladı beni bende dişçiden şenerşen edasında yaldır yaldır koşarak çıktım dişçiden arkama bakmadan:)))))
kıza babası bakkıyoken dolaştım az ohh rahat rahat
karataya başladım diye burakmam sizi toprağammmmsınız:)))))))))))))
benimki sadece deneme ilk defa başka topiğe yazıyom 5 yıldır takıntılıyım sanırım bayaca:)))
kitabını almış üst komsu 68 kilo neyine aldı onuda bilmiyomda:))
bana verde okuyum dedim az kafama yattı akşamda markete gittik fındık aldım keten tohumu bide çok tatlı istedimi canım pekmezli cevizli sucuktan aldım benim adamda kadın delirdin galiba fındık fıstıkla zayıflanırmı diyoo dalga konusu oldum resmen
inşallah 7 leri görsem razıyım
hayırlı akşamlar kızlaarrr
ben misafirlerimi yolcu ettim.
ama hastalığı tam atlatmış değilim. kendimi bayaa zorladım ayakta kalabilmek için.
nursenaa bizim gelinin kardeşi karatay yaptı. fındığı fıstığı yiye yiye fıstık gibi olduama fıstık derken tombul fıstık
bir dene bakalım fıstık gibi nursena ol ne fıstığı olur bilemem artıkdafi ya hakkaten kabuklu yer fıstığı gibim olmuyamm ama çok az yiyolar güne 2 öğün bir hafta deneyeyim bakalım ne olcekk
canım misafirim almanyadan. gençlerin izni bitti gittiler arkadaşım kaldı eşiyle birlikte. burdan tanıdıklarda geldi. birazda gezdik zaten. köydeki eve gitmek istediler.dün köye gittik. bugünde yolcu ettim.sağol ablacım....
iyi sevindim sendemi gitcen deyine kafama takıldıydı...ay ne güzel bizim babamız hayatta bakmaz...bi kere alacak bikaç parça bişeyler için çıktım daha apartmandan çıktığım gibi aradı bu ağlıyo hemen gel diye...
e bidene bakalım inşallah istediğin sonuca ulaşırsın...bendede bi kitabı var çok güzel anlatmış hakkaten...ama ben yapamam sanırım....neyse sende enkötü ihtimalle bi fıstık olursun nasılsa...
oy ablacım ya geçmiş olsun....yokmuydu gelenlerden gençler onlar koştursalardı ya...sen kalmayaydın ayakta...
burda çoğu arkadaş leslie yapıyo ben denemedim daha hiç belki bayram sonrası azar azar başlayabilirim bende ona
bu çok garip geldi bana yağdan vermiş olman çok güzel ve kaslaşmanda daha güzel bişey canım
elbetteki spor yaptıysan kaslarından dolayı kilo almanda doğal canım
üzülme bence çok iyi durumun öneemli olan yağdan verip kas yapabilmek zaten moralini bozma
keşke bizde hep yağdan versek
Tskrler yolcu yaa diyete uyayim dedim ama dayanamadim fazladan bi elma bi de yarim muz yedim arti bide sekerli kahve ictim nasil dayaniyosunuz listelere...
Immmm step benzeri bisiylrr yapiyo leslie bayanin adi sanirim :))) egzersizlerde amerikan kalp vakfi diyo benim diyeti buldugum yer hem sporu hem diyeti ayni yerden yaparsam kilo verirkende cifter cifter gider mi ki kilolar))
Bi de izlemek yeterli mi yoksa beraberinde yapmak mi lazimmm :)))) ayy artikk kilolardan kafayi yedimmm yaaaa
canım benim uyduğum herhangi bir liste yok....evimde ne pişiyosa ondan yiyorum sadece kontrollü yiyorum o kadar...
yazdığım menülerden bakabilirsin...arada kaçamaklarda oluyo....meyvem falanda var...
kahveyi şekerli seviyosan sabah saatlerinde içersen daha iyi olur diye düşünüyorum..ve mümkünse her öğünde salata ve yoğurt tüketirsen tok tutar...şimdilik aklıma gelenler bunlar...
Salataya yag tuz bisiyler katiyo musunu bi de yogurt light mi hazir yogurt mu
benil sen böyle yazınca arkadaşımın kayınvaldesi geldi aklımaImmmm step benzeri bisiylrr yapiyo leslie bayanin adi sanirim :))) egzersizlerde amerikan kalp vakfi diyo benim diyeti buldugum yer hem sporu hem diyeti ayni yerden yaparsam kilo verirkende cifter cifter gider mi ki kilolar))
Bi de izlemek yeterli mi yoksa beraberinde yapmak mi lazimmm :)))) ayy artikk kilolardan kafayi yedimmm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?