Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim arkadaşın kv side hastaladı dr götürmüş diyetisyene yönlendirmiş ve dr teyzeye lütfen teyze her öğün bolca yeşillik ye demiş aradan bi kaç gün geçmiş arkadaş kv gidiyorki kv ve kankası oturmuşlar yer sofrasına sininin içi yşillik dolu yanlarındada somun ekmekler anne neyapıyorsun demiş arkadaş kızım merak etme dr dediğini yapıyorum bak hep yeşillik anne peki ekmekler e otları ekmeksiz yiyemem ya demişki yıllar oldu hala anımsar gülümseriz

çok saf kalpliler yaa

kem kümmm ederek olmuyorrrrrrrr birtürlü diyet yapamıyorum:ramazanda 87 kiloya indim şimdi malesef 96 kiloya cıktımne olacak halim bilmiyorum

günaydınnn güzellerr

gününüz aydın olsun işler yoğun pek yazamıyorum ama akşamları cepten takipteyim

inşallah hepiniz iyisinizdir bir sıkıntı yoktur

diyet kendimce iyi ama kağnı hızıyla ilerliyorum bunada şükür diyeyim

hepiniz sevgiyle kalın

çokk güldümm benim annemde sabahları yürüyüşe çıkardı gelirkende ankaranın belediye ekmeği lezzetli olur kepeklisinden alırdı
tabi ben kahvaltıyı hazırlar beklerdim gelince otururr nerdeyse 1 ekmeğe yakın yerdi ben söylendimmi bana kızım dua etmiyonda ya normal ekmek yeseydim bak kepekli yiyomm buda büyük ilerlemedir derdiii

hıımmm özledimmm annemiiii

valla doğuda bile zorluklarla geçti dayandımm burası zor geliyo bana çok özlüyorum annemi
10 yıl oldu alışamadım

aman artıya geçmede yeterki eksilerle ilerle gr gr mda olsa ytoplamda kilo eder nasıl olsa:))

sabah karatay kahvaltımı yaptımmm ama ekmek yok arkadaş peynir yumurta takıldı boğazıma öle sade de yenmiyoki neyse bir iki hafta denicem bakalımm nası fıstık olcammm

zeytin ye diyoo 15 tane falan ama kuru kuru yenmiyokii
yemeği yiyorum ekmeksizde
kahvaltı içimi bulandırdı yumurta falan hayırlısı bakalaım

odayı toparladım bekliyorum laminantçıları bakalım ne zamann gelecekler

yolcu yazamadım tarif için teşekkürederim arkadaşım

Gunaydiiinnlaaarr cocykkar beslenme yaparken bir yazayim dedim. ayyy. bu hafta hayirlisiyla bir bitseydi annemleri cok. ozledim...
diyeti de bi iki gun bozdum gibi insalah cumaya yine 77.5gorurum. bugunden itibaren daha dikkatli olacagim. umarim herkesun keyifleri yerindedir.

Selamün aleykümm...

bugün çok işim var başlamadan önce bi selam verem dedim...öğleye kadar yemeklerimi hazır etmem lazım öğleden sonram dışarda geçer....çocuklarında takip zamanı gelmiş onları götürcem sağlık ocağına....vsvsvs....

nedemek arkaşadım...yaparsan afiyet olsun...

ustalar inşallah çok iş çıkarmazlar sana...kolay gelsin şimdiden...

yolcuu çizelgemi yaptımm oldumuuu:)))))))))))))))

olmuş olmuşş....bende 86 yazdım cuma günü öyle gördüm diye ama artıdayım niye öyle oldu onuda anlamadım...:44:bu cuma gene 86 görsem şükredicem...

karnıyarık yaptım attım fırına pişmeyi bekliyo...pilavda yaptım...ben yemeyi düşünmüyorum inşallah niyetim bozulmaz akşama...şimdi de ortalık toplıcam....ama yoruldum az dinlenem...sonra çocukları falan hazırlarım çıkarız artık...bu arada bi küçük cadımı uyutayım şimdi sonra dışarda huysuzlanmasın....

nilayy nerdesin bu saatlerde burda olurdun genelde...oğluşun daha uyumadı galiba...

Merhabalar
Nursena laminant maceran kötü olmuş canım yaa kolay gelsin ahu ustalar hep mi aynı olur ya
Ben buara iştahlıyım az yemeye çalışıyorum ama cuma nolcak bakalım
Bir de temizlik işi var onu da napacam bilmiyorum hiç canım istemiyor

oyyy benim bitmez çilemmm
laminantcılar geldi
ohh mis gibi dösendi yarıya kadar eşime dedim ev sahibesini arada baksın o ararken gittim markete işcilere yemeklik içecek falan bişeyler almaya gittim bi geldim ev sahibi gelmiş yarıya kadar döşenen laminant geri sökülüyo sebep ev sahibi bu rengi beğenmemişmişş
laminantcı adam elinde olanı gönderi vermiş anlaşılan
balkon talaş içinde oda battı geri temizle sil süpür sinir oldumm
yarın başka laminantcıya vermiş adam o gelecekmişşş güyaaa

Allah kolaylık versin demekten başka bişey gelmedi aklıma....o nasıl iş ya hayret bişey...sanki kendimi oturuyomuş..o beğense ne olur beğenmese ne olur....

geldim cnmm azevel uyudu bi posta çamaşır astım geldim yemegım dunden var benimde taze fasulye pilav yallah
afacanada öğlen için şehriye çorba akşamda fasulye pilav yesin senin menüde süper pilavı yeme cısss bak ben dun yemedim bugunde yemıycem pilavı
uyudumu senin minnak

hay Allah ya çok gıcık olmus neyem beğenmemişki tüh iş açmış başına sevgili sayın evsahibenn

hoş geldin...uyudu çok şükür...azda olsa uyusunda dışarda huysuzlanmasın...

yok yok yemicem...sanada afferim..

süpürgemin motoru yanmıştı servise gönderdik...evide süpüremedim oyüzden..bugün bi uğrayacağız bakalım inşallah yapmışlardırda yarın bi temizlik yaparım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…