benil sen böyle yazınca arkadaşımın kayınvaldesi geldi aklıma
kadın rahatsızlanmış. dr. a götürmüşler. dr. kilo vericeksin demiş diyetizyene göndermiş. diyetizyen liste vermiş her öğün iki dilim kepek ekmeği yiyeceksin demiş. arkadaşım ''bir baktımki ne bulursa yiyor tabaklarını silip süpürüyor '' diyor.'' ee anne sen diyet yapmıyormuydun '' dedim. yapıyoruuum dedi. ''ee herşeyi yedin''dedim. merak etme gurban yemeğin üstüne iki dilim kepek ekmeği yiyorum dedidiyor.
sende lesli bacıyı seyretsen yeter bence
kadın rahatsızlanmış. dr. a götürmüşler. dr. kilo vericeksin demiş diyetizyene göndermiş. diyetizyen liste vermiş her öğün iki dilim kepek ekmeği yiyeceksin demiş. arkadaşım ''bir baktımki ne bulursa yiyor tabaklarını silip süpürüyor '' diyor.'' ee anne sen diyet yapmıyormuydun '' dedim. yapıyoruuum dedi. ''ee herşeyi yedin''dedim. merak etme gurban yemeğin üstüne iki dilim kepek ekmeği yiyorum dedidiyor.
çok saf kalpliler yaabenim arkadaşın kv side hastaladı dr götürmüş diyetisyene yönlendirmiş ve dr teyzeye lütfen teyze her öğün bolca yeşillik ye demiş aradan bi kaç gün geçmiş arkadaş kv gidiyorki kv ve kankası oturmuşlar yer sofrasına sininin içi yşillik dolu yanlarındada somun ekmekler anne neyapıyorsun demiş arkadaş kızım merak etme dr dediğini yapıyorum bak hep yeşillik anne peki ekmekler e otları ekmeksiz yiyemem ya demişki yıllar oldu hala anımsar gülümseriz
Immmm step benzeri bisiylrr yapiyo leslie bayanin adi sanirim :))) egzersizlerde amerikan kalp vakfi diyo benim diyeti buldugum yer hem sporu hem diyeti ayni yerden yaparsam kilo verirkende cifter cifter gider mi ki kilolar))
Bi de izlemek yeterli mi yoksa beraberinde yapmak mi lazimmm :)))) ayy artikk kilolardan kafayi yedimmm yaaaa
kem kümmm ederek olmuyorrrrrrrrbirtürlü diyet yapamıyorum: ramazanda 87 kiloya indim şimdi malesef 96 kiloya cıktım ne olacak halim bilmiyorum
çokk güldümm benim annemde sabahları yürüyüşe çıkardı gelirkende ankaranın belediye ekmeği lezzetli olur kepeklisinden alırdıbenim arkadaşın kv side hastaladı dr götürmüş diyetisyene yönlendirmiş ve dr teyzeye lütfen teyze her öğün bolca yeşillik ye demiş aradan bi kaç gün geçmiş arkadaş kv gidiyorki kv ve kankası oturmuşlar yer sofrasına sininin içi yşillik dolu yanlarındada somun ekmekler anne neyapıyorsun demiş arkadaş kızım merak e
tme dr dediğini yapıyorum bak hep yeşillik anne peki ekmekler e otları ekmeksiz yiyemem ya demişki yıllar oldu hala anımsar gülümseriz
günaydınnn güzellerr
gününüz aydın olsun işler yoğun pek yazamıyorum ama akşamları cepten takipteyim
inşallah hepiniz iyisinizdir bir sıkıntı yoktur
diyet kendimce iyi ama kağnı hızıyla ilerliyorum bunada şükür diyeyim
hepiniz sevgiyle kalın
sabah karatay kahvaltımı yaptımmm ama ekmek yok arkadaş peynir yumurta takıldı boğazıma öle sade de yenmiyoki neyse bir iki hafta denicem bakalımm nası fıstık olcammm
zeytin ye diyoo 15 tane falan ama kuru kuru yenmiyokii
yemeği yiyorum ekmeksizde
kahvaltı içimi bulandırdı yumurta falan hayırlısı bakalaım
odayı toparladım bekliyorum laminantçıları bakalım ne zamann gelecekler
yolcu yazamadım tarif için teşekkürederim arkadaşım
yolcuu çizelgemi yaptımm oldumuuu:)))))))))))))))
oyyy benim bitmez çilemmm
laminantcılar geldi
ohh mis gibi dösendi yarıya kadar eşime dedim ev sahibesini arada baksın o ararken gittim markete işcilere yemeklik içecek falan bişeyler almaya gittim bi geldim ev sahibi gelmiş yarıya kadar döşenen laminant geri sökülüyo sebep ev sahibi bu rengi beğenmemişmişş
laminantcı adam elinde olanı gönderi vermiş anlaşılan
balkon talaş içinde oda battı geri temizle sil süpür sinir oldumm
yarın başka laminantcıya vermiş adam o gelecekmişşş güyaaa
Allah kolaylık versin demekten başka bişey gelmedi aklıma....o nasıl iş ya hayret bişey...sanki kendimi oturuyomuş..o beğense ne olur beğenmese ne olur....
kiracı olmak da zor ne diyim gerci ev sahibide haklı laminantcının şeref...liği
karnıyarık yaptım attım fırına pişmeyi bekliyo...pilavda yaptım...ben yemeyi düşünmüyorum inşallah niyetim bozulmaz akşama...şimdi de ortalık toplıcam....ama yoruldum az dinlenem...sonra çocukları falan hazırlarım çıkarız artık...bu arada bi küçük cadımı uyutayım şimdi sonra dışarda huysuzlanmasın....
nilayy nerdesin bu saatlerde burda olurdun genelde...oğluşun daha uyumadı galiba...
oyyy benim bitmez çilemmm
laminantcılar geldi
ohh mis gibi dösendi yarıya kadar eşime dedim ev sahibesini arada baksın o ararken gittim markete işcilere yemeklik içecek falan bişeyler almaya gittim bi geldim ev sahibi gelmiş yarıya kadar döşenen laminant geri sökülüyo sebep ev sahibi bu rengi beğenmemişmişş
laminantcı adam elinde olanı gönderi vermiş anlaşılan
balkon talaş içinde oda battı geri temizle sil süpür sinir oldumm
yarın başka laminantcıya vermiş adam o gelecekmişşş güyaaa
geldim cnmm azevel uyudu bi posta çamaşır astım geldim yemegım dunden var benimde taze fasulye pilav yallah
afacanada öğlen için şehriye çorba akşamda fasulye pilav yesinsenin menüde süper pilavı yeme cısss bak ben dun yemedim bugunde yemıycem pilavı
uyudumu senin minnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?