gene kimseler yokk...
nevinn artık seninde hiç sesin soluğun yokk...gel artık....
Haklısın canım nolcak halimiz bilmiyorum çok durgunlaştı topik(
iyi akşamlar topiğimin sessiz hatunları nasılsınızzz? Herkes ya bayram telasında yada keyifler hos değillll
Zeynebim hist o nasıl düsünce napıcaz bu ara herkes yogun bayram okul acıldı bi düzen tutturana kadar sanırım böle demirbasım sabret bayramdan sonra herkess toparlanır muhtemelen kuzummm
Ben de üzülüyorum ama elden ne gelir ki zorla getiremezsin kimseyibenimde hevesim kırılmaya başladı ablacım...bizim ortak bi amacımız vardı..hedeflerimiz vardı...şu hale bak..kimse yokki....bi hevesle aramıza yeni katılanlar bile durmuyo burda bizler olmadığımız için ilgilenmediğimiz için...
kendi kendimede nekadar takılayım böyle bilmiyorum yani...
ÜZGÜNÜMM.....
iyi akşamlar topiğimin sessiz hatunları nasılsınızzz? Herkes ya bayram telasında yada keyifler hos değillll
iyiyim canım yogun yorgunluk sakinlemek istiyorum dinlenemeden git gel işe işte dünya telaşıhoşgeldin ablacım...iyiyim çok şükür...böyle kendi kendime takılıyom işte Allahtan arada asuman abla ve nursena geliyolarda iki muhabbet ediyoz...öyle işte....sen nasılsın...
Ben de üzülüyorum ama elden ne gelir ki zorla getiremezsin kimseyi
Ben de yoğun bir dönemdeyim ama elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum
Inşallah bu durgunluk Bayram sonrası biter hemşerim
iyiyim canım yogun yorgunluk sakinlemek istiyorum dinlenemeden git gel işe işte dünya telaşı
Zeynebim Asum ben yatmak zorundayım bak sizle yazısmak yerine bu zorunluluk yoksa zombi gibi gezerım ezanda yollardayım sabah canlar kocaman öptummm
Zeynebim nasihat edebılceğim özellikle kız cocuklarına öğretmen olun diyorum ha onunda zorlugu cok ama kendine bırazda olsa vakıt kalıyor gıbı bızım meslekle kıyaslayarak napalım bunada sükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?