Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Haklısın canım nolcak halimiz bilmiyorum çok durgunlaştı topik (

benimde hevesim kırılmaya başladı ablacım...bizim ortak bi amacımız vardı..hedeflerimiz vardı...şu hale bak..kimse yokki....bi hevesle aramıza yeni katılanlar bile durmuyo burda bizler olmadığımız için ilgilenmediğimiz için...

kendi kendimede nekadar takılayım böyle bilmiyorum yani...

ÜZGÜNÜMM.....

iyi akşamlar topiğimin sessiz hatunları nasılsınızzz? Herkes ya bayram telasında yada keyifler hos değillll

Zeynebim hist o nasıl düsünce napıcaz bu ara herkes yogun bayram okul acıldı bi düzen tutturana kadar sanırım böle demirbasım sabret bayramdan sonra herkess toparlanır muhtemelen kuzummm

iyi akşamlar topiğimin sessiz hatunları nasılsınızzz? Herkes ya bayram telasında yada keyifler hos değillll

hoşgeldin ablacım...iyiyim çok şükür...böyle kendi kendime takılıyom işte Allahtan arada asuman abla ve nursena geliyolarda iki muhabbet ediyoz...öyle işte....sen nasılsın...

Zeynebim hist o nasıl düsünce napıcaz bu ara herkes yogun bayram okul acıldı bi düzen tutturana kadar sanırım böle demirbasım sabret bayramdan sonra herkess toparlanır muhtemelen kuzummm

inşallah dediğin gibi olur ablacım...tabiki herkesin kendine göre bi işi gücü telaşesi var...neticede bende bütün gün boş oturmuyorum...ama arkadaşlarda fırsat buldukça bi selam verseler iyi olurdu kanaatindeyim...neyse uzatmıyayım...gereksiz kapris yapıyomuşum gibi olcak sonra....

Ben de üzülüyorum ama elden ne gelir ki zorla getiremezsin kimseyi
Ben de yoğun bir dönemdeyim ama elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum

Inşallah bu durgunluk Bayram sonrası biter hemşerim

hoşgeldin ablacım...iyiyim çok şükür...böyle kendi kendime takılıyom işte Allahtan arada asuman abla ve nursena geliyolarda iki muhabbet ediyoz...öyle işte....sen nasılsın...
iyiyim canım yogun yorgunluk sakinlemek istiyorum dinlenemeden git gel işe işte dünya telaşı

Ben de üzülüyorum ama elden ne gelir ki zorla getiremezsin kimseyi
Ben de yoğun bir dönemdeyim ama elimden geldiğince uğramaya çalışıyorum

Inşallah bu durgunluk Bayram sonrası biter hemşerim

haklısın ablacım....

iyiyim canım yogun yorgunluk sakinlemek istiyorum dinlenemeden git gel işe işte dünya telaşı

Allah kolaylık versin ablacım...sizin işlerde zor...eşimden biliyorum..

Zeynebim Asum ben yatmak zorundayım bak sizle yazısmak yerine bu zorunluluk yoksa zombi gibi gezerım ezanda yollardayım sabah canlar kocaman öptummm

Zeynebim nasihat edebılceğim özellikle kız cocuklarına öğretmen olun diyorum ha onunda zorlugu cok ama kendine bırazda olsa vakıt kalıyor gıbı bızım meslekle kıyaslayarak napalım bunada sükürr

Zeynebim nasihat edebılceğim özellikle kız cocuklarına öğretmen olun diyorum ha onunda zorlugu cok ama kendine bırazda olsa vakıt kalıyor gıbı bızım meslekle kıyaslayarak napalım bunada sükürr

bencede en güzel ve en anlamlı meslek öğretmenlik...

bende müsadenizle kaçayım..kızları uyutucam ve hemen yatıcam...

asuman ablacım...

yolcumm kızz bak ben burdayımm gerçi sesizlikten kendimi karataylara attımmm oyy oyyy nidem ben fınduk fıstık yiye yiye ya fıstık olacam yada tay:)))

topiğin diğer sakineleriii bayamdan sonrası etleri götürüp kilocukları alır dönerler merak etme bu aralar böle oluyo bu topikk
genelde yılbaşında fuul çekiyo yeni yılda zayıflama kararı alaraktan geliyo coğu kişi

böle sesizlik nere kadar bilemedimm yena dön dön dedin senden ses seda çıkmıyı özledimm günaydınn hatun kişiler demeniii

asuuu paklavalar ne alemde hala akın akın geliyomu kızzz

karatayda 5 saatte bi yimek yeniyo arada çiğneyerek yenen bşey yokk

sankii az süzüldüm gibimmm

yaseminnn kolay gelsinn arkadaşımmm yoğunsunnn

nevinn neden okuyup gidiyon sen bizi beğenmiyonnmuuuu

dafi gördüm aşşagıda
dafiii bayram hazırlığı yağmadınmı sesin çıkmıyo anlatmadın hiç ilham alıyodukkk misafirlere tatlı ne yapsak diyee

hayırlı geceler hatunlaarr
aşağıda sadece nursenayı görüyorum.
nursenaaa
senin laminent işi labirent olmuş birazcık. geçen sene kurbanda benim kapılar , bu sene senin laminentler marangozların azizliğine uğradı.
benim batramla ilgili henüz birşey yaptığım yok. misafirler dün gitti. bugünde hasta ziyaretlerine gittim. eve geldim evde minik misafir var. yeğenlerin merkezi sistem. petekleri yakmamışlar çocuk üşümüş (avatarımdaki cadı ) onlarda alıp bize gelmişler. anahtar vardı. evleri ısınıncaya kadar bizimleler sanırım.
benim burda fazla işim yok. bayramı köyde geçirecez. bir gün gidip köydeki evi temizlerim. sonrada arife günü gider , bayram sonu dönerim. haa birde bugün netbukumun bataryası geldi, 16 saattir şarjdaydı şimdi açabildim ancak. yarında gelin çarşıya gidecekmiş, sanırım ufaklık bana kalacak,netbuk u hiçte elime aldırmıyor cadı.

nursena karatayada başlamışsın hayırlı olsun
omuzların süzülmüş sanki

sorma dafii aslında hoşumada gitti öle fındık fstık çok yemiyom daha doğrusu ortaya çıkarıyomm benim cadı kızlar birer avuçç alıverio eşimde öle bana azcıkın kalıyooo :))

aklımda hep 5 saat yemicem diye sabitledim 5 saat dolana kadar bekliyorum 5 satt sonrada nedendir acayip midem şişiyor canım istemiyorum buda fındık cevizden bide öğünlerde keten tohumlu yoğurttan sanırım

çok bilinçli uygulansa süper verilir çocuklarla direniorum ya bakalım nereye kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…