hoş geldin...uyudu çok şükür...azda olsa uyusunda dışarda huysuzlanmasın...
yok yok yemicem...sanada afferim..
süpürgemin motoru yanmıştı servise gönderdik...evide süpüremedim oyüzden..bugün bi uğrayacağız bakalım inşallah yapmışlardırda yarın bi temizlik yaparım...
hoşbuldum cnmcım evet evet uyusun annesine rahat versin fıstık
tşk ederim efenimmmm
inş yapılmıstır cnm bayram önü zor olur süpürgesiz bende sabahtan süpür sil yaptım yarın yolcuyuz biz ist a gidiyoruz annemlere
bayram sonu dönücez kısmetsegeldiğimde ev temiz olsun didim sabahtan giriştim işlere bi akşama valiz hazırlamak kaldı bide bıcıbıcılar yapılır yarın düşeriz yollara dün akşamda kocişle kışlık yazlık olayını halettik o yükde kalkmış oldu üstümden
bende öyleyim bir yere gidiceksem mutlaka evi temiz bırakırım...yazlık kışlık olayını kısmen hallettim bende...bi bazanın altına girmem lazım oda şimdilik gözümde büyüyo...ama çok sürmez aklıma vurur yaparım bir ara....yapılacak bişeyler varken istesemde bırakıp oturamıyorum....
demek bizim buralara geliyon hee...ne güzel...umarım çok güzel geçer tatiliniz...
bu arada Esracımm cuma bildirim yapmaya çalışıcam ama yapamazsam izinli yazarmısın annemlerde olucam onlarda tartı yok
bulmaya çalışıcam bulursam mutlaka bildirim yaparım olduki bu cuma yapamassam bayramın oldugu cumada yapamam oyuzden iki hafta izin istiycem cnm hbr edeyim dedim sana ellerine sağlık şimdiden
belki görmeyebilir oyüzden özeldende mesaj at istersen....
aynen cnm bende aklımda bişey varsa uzun süre aklımda kalmıyo uygulamaya geçiveriyorum kurtluyumda birazcık
sende yapıverirsin biter gider kışlık yazlık
evet kuzumm gelcem Allahın izniyle bizimkiler pendikte sen ne taraftaydın cnm :44:
inş cnm hepimizin bayramı güzel dolu dolu geçer inşallahh
ben üsküdarda oturuyorum ama bayramda annemde yani sultanbeylinde olucam...aslında yakın olcaz birbirimize..
ah üsküdar eşimle ilk buluşma yerimiz.. fethi paşa korusunda bişeyler içmiştik orası bizim için özeldi oyuzden düğünümüz sonrası gençlerle fethipaşa korusuna gitmiştik heey gidim heey:123:
evet yakın olucaz kuzum belkim daha sonra bi geldiğimde havaların güzel oldugu vakitlerde buluşuruz
inşallah nasip diyelim...
inşallah cnmbi kayfe yaptım geldim şöyle içim ısınsın :126:
ohhh afiyet olsun...bende akşam yaparım büyük ihtimal...eşim çok seviyoda onsuz içemiyorum bende....oyüzden hep akşam yaparım...
ben yavaştan müsadeni istiyeyim canım...büyük kuzuyu giydireyim hazır olsun sonra kendim hazırlanayım o arada küçüğüm uyanır nasılsa onuda hazır edeyim babamızı bekletmeyelim....o gelmeden hazır olalım...
öpüyorum seni Allaha emanet ol...hayırlı yolculuklar...görüşemessek deyine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?