Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Baayanlarr selamm yolcu kardes bir cozuttum bir cozuttum anlatamam ama bu sbh itibariyle elimden geleni yapcam bu saatte yeni gitti ymkli misafirim zor uyanirim ogun saatlerim sasar ama yuruyusumu fln yaparim sahildeki aletlerde daha fazla kalirim... Cumaya eksiyi goreyimde moralim yerine gelsin

Hayırlı sabahlar
Nursena baklavalar azaldı tabii ama şimdi de Bayram geliyor napacam bilmem
Eşim de tatlısız durmaz zaten ben şerbetlileri çok sevmiyorum şükür :)
Dün sütlaç yaptım bikaç kaşık yedim yine
Bugünden tezi yok ben de dikkat edeyim reglden olacak çok iştahlıyım çünkü

işe gitmeden uğrayayım dedim günaydınlar.....
sabah namazdan sonra oğluma kahvaltı hazırladım o gidince diğerine kahvaltı hazırlayıop masa üstüne bırakıyorum sonra onun ders kontrolleri ve beslenmesini hazırlıyorum çamaşırlar vardı onları katladım şu saat oldu şimdi hazırlanıp çıkacağım herkese mutlu günlerrr

tatlı bende adet olcam iştahım çok ama allahtann tartı ekside geçen cumaya göre eksiyim şükürr

sabah kahvaltımı yaptım
2 yumurta omlet
7 zeytin
1 kaşık peynir
1 kasık süzme yoğurt
yarum domates
1 avuç fınduk
yeşilçay

işe giden çalışan arkadaşlarım hayırlı işlerrr

günaydın canlar...

bana kızmayın okuyup okuyup gidiyorum çünkü çok yoğun günler yaşıyorum iş çok yoğun üstüne hergün iş çıkışı alışveriş ya da arkadaş topalantısı filan, hasta ziyareti...acayip yoruldum...eve geliyorum hiç bişey yapamadan yatıyorum..bankada sıra beklerken ya da otobüste geçmişi okuyorum...sizi unuturmuyum ben hiç...

çok yoruldum pazar gününden beri hastayım bronşite çevirmese sevinicem..göğüs bölgem acıyor fena...antibiyotik alıyorum mecbur...

ev her yer birbirine girdi.ütülerim var bi ton...belki haftasonu yola çıkıcaz ve ben hala valiz vs hazırlamadım ...eşimin işleri son ana kadar belli değilmiş...

diyetimi bozmadım ama çok düzensizleşti.antibiyotik içiyorum bugün artı gördüm tartıda moralim bozuldu...bayramı kazasız atlatmak umuduyla...

herkesi öperim...

günaydın arkadaşlar
bugün sabah sporumu yaptım
5 km yürüdüm
nestfit yedim bir kase birazdan eşim gelecek
onunlada tekrar kahvaltı yapacam patatesli omlet yapacam
yediklerimi sonra yazarım
bu arada cuma dimi tartı günümüz :44:

öğle yemeğimide yazayımmm

5 kaşık türlüü tavuk etli
3 kaşık keten tohumlu yoğurt
ev yapımı yarım puaca dün akşam komsu taze yolladıı yarın öğlen tadına bakarım diye buraktımm (cısss))
10 adet fındıkkk
mutfak kapandı akşam 6 ya kadar çiğnenen bişey yemiyeceğim inşallah
ev ayakta güya laminantcılar gelecek
sporda yapamıyyom antrede srayla eşyalar sanki sergi gibi
bitsede kurtulsam
bidahamı töbe ev sahibin bişeycik demicem
taşınan kadar:))

Selamlar
Yeniden uyudum uyandım iyice eşime uydum ben de malesef
Nursena nasıl alıştın mı karatay kahvaltılarına
Ben de sabah kızlara kalkınca yarım elma yarım muz bikaç çiğ badem yedim
Şimdi de kahvaltı yapacağız eşimle hafif yemem lazım benim de
Öğleden sonra arkadaşlar uğrayacaklar bana işler de duruyor hala
Nursena geldi mi parkeciler

yolcuuu uğramamışsın neden aceba

asum seni görüyorum aşşağıda eşin ayaklandımı yavaştan

Yok canım daha bu ayın30 unda gideceğiz dr a yavaştan sağ ayağına basmaya başlayacak
Iyice sıkılmaya başladı bu ara Allah yardımcımız olsun

Selamün aleyküm....

hadi bakalım inşallah güzel kilolar verirsin...

yolcuuu uğramamışsın neden aceba

asum seni görüyorum aşşağıda eşin ayaklandımı yavaştan

geldim geldimm...gece kuzum uyumadı ve uyutmadı sabah ettik...sabahtan sonra yatıncada 11 de kalktık...ortalık topla yemek ye falan derken anca işte...ama daha çok işim var makinem geldi servisten bi temizlik yapmalıyım...hiç içimden gelmiyo ama mecbur...daha yemek yapıcam....iş çok bitmezki...

senin ustalardan ne haber gelmedilermi hala...

gelmedi benim parkeciler bekliyorum gelirler diyede bi tencere türlü yaptımm
kocamda geldi yemek yiyeyim diye gıcık oldum inan çocuk olsa pata küte girişecem herife
çatalla türlü yedi yaw hasta etti benii yemeğin domatesi biberi patlıcanı nı burakmış patetesleriyle kabağını yedi kız okuldan geldii oda ekmek arası çikolata sürdük kavga kıyamet onu yedi
napacam bu evdekilerle bilemedimm tam oklavalık yaw millet aç gene allah iyi ekmek veriyo bize yemin ederim çöpe dökerken içim acıyo off sinir katsayım çok yüksek adette olcam hırsımdan ağlıcam haa
akşama kıza yedircem mecbur yicekk valla yoksa katliyam çıkarcam evde
nefret ederim yemek seçenden başımda bunaldım

Benimkiler de aynı eşim de dahil sebzeleri pek yemezler ne pişrieceğimi şaşırıyorum valla
Bugün pırasa yapayım dedim alalı bir hafta oldu kimse yemez ben yerim artık
Başka ne yapacam bilmiyorum az bulgur pilavım var o kadar

benimde büyük kız ayıklar patateslerini...benzer bi konuda bende kızarım eşime ama nafile değişen hiç bişi yok...dövsekte işe yaramaz sanmıyorum yanii...

ay bu ustalar hiç bi vakit zamanında yapmazlar zaten hayret bişi..

ya bende bişey dicem 700 gr artıdayım regldanmı acep...sinirlerim bozuldu ne güzel accık accık eksi görmeye başlamıştım artı görünce canım sıkıldı...e yediklerimi de yazıyorum hepsi o niye hala artıdayım anlamadım...bazen bi sinirleniyorum tartıyı camdan atasım geliyo...

nasılsınız arkadaşlar ? ben giremedim bir süredir. spora devam ediyordum , yediklerime dikkat ettim . ben market işletiyorum akşamları eşime devredip eve gidiyordum . fakat 2 gündür eşim şehir dışına çıktı. eve gidişim saat 12yi buluyor ve o saatten sonra ne spor yapacak halim kalıyor ne bir şey. hemen duş al yat modundayım. evde yemek te hazırlayamadığım için aperatif şeyler yemek zorunda kaldım. gerçi kepek ekmeği , kepekli galeta yiyorum filan ama nedense spor dışında her şey aynı olmasına rağmen açlık krizi yaşıyorum resmen içimde . iştahım o kadar açık ki anlatamam. çok zor tutuyorum kendimi. bazen dayanamayıp ufak kalorili bir şeylerle bastırmaya çalışıyorum olmuyor. sakız çiğniyorum sürekli , su içiyorum ama yine de geçmiyor. kilo olarak başladığım günden beri yani 15 gün de 2 kg fark etti. kızlar yardım edin desteğe ihtiyacım var yoksa kalkıp dükkanda ne var ne yok yiyecem :18:

hoşgeldin canım...işin zor elinin altında herşey varken yemeden durmak çok zor ama bir iki şey önerebilirim...suyu ve yeşil çayı çok tüket...ara öğünlerde badem kuru kayısı ve cevizi dönüşümlü olarak kullan tok tutar...ve beyaz leblebi avucunun ayası kadar yiyebilirsin..bunlar güzel tok tutar...aslında menü paylaşabilsen daha çok yardımcı olabiliriz sanırım...

sakız metabolizma hızlandırır ama aynı zamanda çok acıktırır...istersen bir süre kullanma...15 günde 2 kilo çok iyi tebrik ediyorum...

dükkandaki cıslardan uzak dur tamammıı...

Evet marketteki cıss :) ları görmezden geliyorum çoğu zaman ama diyorum ya bazen fenalaşıyorum . yeşil çayı sade içemiyorum ama liptonun 5i bir arada çayı var onu günde 1-2 kere içiyorum . içinde yeşil çay , mate , biberiye ,funda otu ve kekik var. kuru yemiş bulundurayım bakalım yanımda teşekkürler tavsiyen için . ya bide bakıyorum etrafıma ay iştahım yok , canım istemiyor filan tabağındaki yemeği ziyan edenler var. ya bende ole olmak istiyorum. canım hiiç istemesin, 1 kaşık yemek fazla gelsin istiyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…