ve aleyküm selam bitanem.....
hoşgeldin meyracım nasılsın....
Merhabalar
yeni üye oldum
yaklaşık 94 kg'yim yapabilirsem eğer 30 kg vermek istiyorum
Mesajlarda kilo verme çizelgesi gibi bir şey var onu nasıl yapıyoruz ?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler...
hoşbuldum canım benim, teşekkür ederim.....
iyiyim çok şükür sağolasın, sen nasılsın görüşmeyeli?
Merhabalar
yeni üye oldum
öğlen yemeğim
kahvaltı türü oldu
patatesli omlet bir küçük dilim peynir iki zeytin bir dilim ekmek
maydonoz domates salatalık
şekersiz çay
akşama misafirim var bende balık yapıp
diyeti bozmayım dedim
sarıkanat var kızlar buyurun
kızlar merhaba bu sıralar giremiyorum kusura bakmayın işyerinm çok yoğun nöbette yok ertesi gün evde olayım..
akşam 5 gibi evde oluyorum hemen yemek hazırlığı çocuklar okuldan geldimi acıkıyorlar yemek bulaşık .ders kontroller tv seyretmeye bile vakit olmuyor birde bayram hazırlığı malum memlekete gidilecek hediyelikler kendi kıyafetlerimiz gitmişken kış hazırlıklarından da götürüyorum..bavul bavul allahtan arabamızla gidiyoruz yoksa otobüs almaz bizi
neyse ben ancak bayram sonu düzenli gelebilirim herhalde arefe ikimizde nöbeetteyiz 1. bayramm kurban sonrası çıkarız yola..
tartımın pili bitti ya....yarına almam lazım bugün çıktım markete aklıma gelmedi
iyiyim...uğraşıyorum işte çocuklar işler güçler ve diyett....
Bacilar slm dun misafir sabaha karsi3 de gitti ben olen uyandim kahvalti kahve pesinden pazar daa yeni girdim ewe ymk yapmam gerek yrn yine yemege misafir gelio😭😭
menumu yazayimda blki yemke dalip giremiebilirim
11:30 3 dilim ekmek
1 parca peynir
Domates
13:00 kahve
2 kucuk kare bitter
15:00elma
1/2 simit
Ayran
19:004 dilim ekmek
Sucuklu omlet
Peynir
Domates
21:00 uzum
Kahve
iyi akşamlar güzellerr demirbaşlarım hayırlı gecelerrr.nasılsınız kızlar? Asum senın misafir ziyareti bayramı aratmadı Allah yokluklarını göstermesin.Nursenam noldu laminantlar?
adet öncesi olur takma kafayabenimde büyük kız ayıklar patateslerini...benzer bi konuda bende kızarım eşime ama nafile değişen hiç bişi yok...dövsekte işe yaramaz sanmıyorum yanii...
ay bu ustalar hiç bi vakit zamanında yapmazlar zaten hayret bişi..
ya bende bişey dicem 700 gr artıdayım regldanmı acep...sinirlerim bozuldu ne güzel accık accık eksi görmeye başlamıştım artı görünce canım sıkıldı...e yediklerimi de yazıyorum hepsi o niye hala artıdayım anlamadım...bazen bi sinirleniyorum tartıyı camdan atasım geliyo...
bence 2 kilo çok iyi arkadaşım söylemişş acıktınmı beyaz yada sarı leblebi suyla hem şişiriyo hem tok tutuyoonasılsınız arkadaşlar ? ben giremedim bir süredir. spora devam ediyordum , yediklerime dikkat ettim . ben market işletiyorum akşamları eşime devredip eve gidiyordum . fakat 2 gündür eşim şehir dışına çıktı. eve gidişim saat 12yi buluyor ve o saatten sonra ne spor yapacak halim kalıyor ne bir şey. hemen duş al yat modundayım.evde yemek te hazırlayamadığım için aperatif şeyler yemek zorunda kaldım. gerçi kepek ekmeği , kepekli galeta yiyorum filan ama nedense spor dışında her şey aynı olmasına rağmen açlık krizi yaşıyorum resmen içimde . iştahım o kadar açık ki anlatamam. çok zor tutuyorum kendimi. bazen dayanamayıp ufak kalorili bir şeylerle bastırmaya çalışıyorum olmuyor. sakız çiğniyorum sürekli , su içiyorum ama yine de geçmiyor. kilo olarak başladığım günden beri yani 15 gün de 2 kg fark etti. kızlar yardım edin desteğe ihtiyacım var yoksa kalkıp dükkanda ne var ne yok yiyecem :18:
hoşgeldinnnnnMerhabalar
yeni üye oldum
ohh afiyet olsun asummArkadaşlarım vardı az önce gittiler biri karnıyarık yapmış getirmiş sağolsun küçük kız yemez ama yine de rahatladım benim pırasa da kaldı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?