Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar

yeni üye oldum

yaklaşık 94 kg'yim yapabilirsem eğer 30 kg vermek istiyorum

Mesajlarda kilo verme çizelgesi gibi bir şey var onu nasıl yapıyoruz ?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler...

Arkadaşlarım vardı az önce gittiler biri karnıyarık yapmış getirmiş sağolsun küçük kız yemez ama yine de rahatladım benim pırasa da kaldı yine

hoş geldin canım inşallah vereceğiz bu kiloları
ben de 98 görmüş biri olarak gidecek tüm bu yağlar

öğlen yemeğim
kahvaltı türü oldu
patatesli omlet bir küçük dilim peynir iki zeytin bir dilim ekmek
maydonoz domates salatalık
şekersiz çay

akşama misafirim var bende balık yapıp
diyeti bozmayım dedim
sarıkanat var kızlar buyurun

hoşbuldum canım benim, teşekkür ederim.....

iyiyim çok şükür sağolasın, sen nasılsın görüşmeyeli?

iyiyim...uğraşıyorum işte çocuklar işler güçler ve diyett....

hoşgeldinn..istedikten sonra yapamayacağın hiç bişey yok...hep beraber kurtulucaz bu kilolardan yeterki isteyelim azmadelim...

çizelgenide bu linkten yapabilirsin....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

oh ohhh afiyet olsun...

kızlar merhaba bu sıralar giremiyorum kusura bakmayın işyerinm çok yoğun nöbette yok ertesi gün evde olayım..
akşam 5 gibi evde oluyorum hemen yemek hazırlığı çocuklar okuldan geldimi acıkıyorlar yemek bulaşık .ders kontroller tv seyretmeye bile vakit olmuyor birde bayram hazırlığı malum memlekete gidilecek hediyelikler kendi kıyafetlerimiz gitmişken kış hazırlıklarından da götürüyorum..bavul bavul allahtan arabamızla gidiyoruz yoksa otobüs almaz bizi
neyse ben ancak bayram sonu düzenli gelebilirim herhalde arefe ikimizde nöbeetteyiz 1. bayramm kurban sonrası çıkarız yola..
tartımın pili bitti ya....yarına almam lazım bugün çıktım markete aklıma gelmedi

Allah kolaylık versin ablacım....kendi arabanın rahatlığı başka zaten...

ben çocuk başına iki çantayla gezdiğim için...arabamızın olmasına çok şükrediyorum...

hazırlıklara gelince ben daha hiç bişeye başlamadım...az bi fındık kırmam lazım..sırf oyüzden bugün evi süpürmedim...yarın adam akıllı bi temizlik yaparım..c.teside kurabiyelerin birazını evde yapar götürürüm diye düşünüyorum bakalım artık...

ya bu arada elmalı kurabiye tarifi olan varmı...denenmiş ve güzel olsun istiyorumda...

Bacilar slm dun misafir sabaha karsi3 de gitti ben olen uyandim kahvalti kahve pesinden pazar daa yeni girdim ewe ymk yapmam gerek yrn yine yemege misafir gelio😭😭
menumu yazayimda blki yemke dalip giremiebilirim

11:30 3 dilim ekmek
1 parca peynir
Domates
13:00 kahve
2 kucuk kare bitter
15:00elma
1/2 simit
Ayran
19:004 dilim ekmek
Sucuklu omlet
Peynir
Domates
21:00 uzum
Kahve

bu dünkü menünmü burcucum....

İyi geceler
Zeynepcim ben de Elmalı kurabiye yapmayı düşünüyorum netten bulurum tarif hatta face de eyvah misafir geldi diye bir sayfa var tarifleri güzel oluyor genelde ordan bakabilirsin canım
Nursena yine bir sen bir de ben varız topikte
Misafir vardı az önce gitti ama meyve gelmiş:) yaramazlık yapmadım yani

iyi akşamlar güzellerr demirbaşlarım hayırlı gecelerrr.nasılsınız kızlar? Asum senın misafir ziyareti bayramı aratmadı Allah yokluklarını göstermesin.Nursenam noldu laminantlar?

iyi akşamlar güzellerr demirbaşlarım hayırlı gecelerrr.nasılsınız kızlar? Asum senın misafir ziyareti bayramı aratmadı Allah yokluklarını göstermesin.Nursenam noldu laminantlar?

Iyi geceler Yasemincim
Çok şükür azalsa da kesilmedi gelip gidenler bayramda da olur misafir biz gidemeyince böylelikle zaman daha kolay geçiyor eşim sıkılmıyor fazlaşükürler olsun yoksa çok daha zor olurdu işimiz

adet öncesi olur takma kafaya
yemek ayırt etmeyen bi ben varım evde hakkaten allah kolaylık versin bizeee
bence 2 kilo çok iyi arkadaşım söylemişş acıktınmı beyaz yada sarı leblebi suyla hem şişiriyo hem tok tutuyoo
çok tatlı htiyacın oldumu hacı hurması 1-2 tane kesiyooo kemen deneyebilirsin
hoşgeldinnnnn

Arkadaşlarım vardı az önce gittiler biri karnıyarık yapmış getirmiş sağolsun küçük kız yemez ama yine de rahatladım benim pırasa da kaldı yine
ohh afiyet olsun asumm

ben pırasayııı burada öğrendimmm

az z.yağına sarımsak doğruyorum 4-5 diş
seviyoruz biz sarımsağı
kuruttuğum biberleri koyuyorum kuru kuru ikiye üçe bölüp
onla çeviriyorum bir iki sonra pırasaları cici parmağın uzunluğunda doğrayıp onlada soteliyom üzerine toz biberr tuz döküp 1-2 onlada çevirip yarım çay bardağı su koyuyorum pırasalar yumuşasın diye suyu çekince altını kapatıyorum çoh hoş oluyo hemde kalorisi az bulgur pilavıyla güzel gidiyoo biberler acı olunca daha lezzetli oluyo acı deilsede pul biber dök hafif acı güzel oluyo

lminant döşendi amma bende bittimmm valla heryer talaş tozuyduu evi ellerimle çamaşır suyuyla sildim koca evii

tazgah üzerinde beni bekleyen bulaşıklar var

çok yoruldum hiç halim yok düzeltmeye valla
yatasım var çok orucu bi gündüü
eşimde göreve gitti gelemedi usatalarla ve ukala ev sahibemle uğraşmak zorunda kaldımm pöfff
adam resmen sonradan görme
benbeyaz laminan seçmişşş okadar sırıtıyokii anlataamam neyse sıcak olsun evde satın alcak deilimya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…