Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler herkese,

listeyi ancak yapabildim, kusura bakmayın. sıralama yapmıyorum çünkü bu hafta kilo verenimiz yok, az alanlarımız var sadece. haftaya hep beraber birer ikişer kurtuluruz inşallah artık.

Esram başınız sağolsun bebeeemm, Rabbim mekanını cennet eylesin ikisininde.....

hepiniz çok sağolun kızlar. hayat her şeye rağmen devam ediyor malesef. dur durak bilmeden devam ediyoruz yaşamaya. biz de yaprak dökümü devam ediyor. bugün de teyzemin eşi vefat etmiş. cenazesine gidemedik onun da. moralimiz bozuk, çok şaşkınız ama şükürler olsun yine de bugünümüze...

çok sağolun desteğiniz için, iyi ki varsınız..

Zeynepcim sana da çok geçmiş olsun. inşallah iyileşirsin bi an önce. çok yordun kendini bayram öncesi, sonrası..

çok geçmiş olsun canım yaaa((
artık daha fazla yorma kendini lutfen......
iyice perişan olucaksın
ne bileyim ben bu son gribimde çok feci
hastalandım, bırak iş yapmayı kalkamadım bile epeyce yattığım oturduğum yerden, bu senenin bu ara mevsim salgını genelde çok ağır seyrediyo dikkat et canım aklında olsun bu, ayyy benim her yerim acımıştı lime lime......
2haftada ancak iyi oldum ben.
asuman ablamın dediği gibi senin iyi bi dinlenmeye i
htiyacın var canım, kocaman öpuyorum, göruşuruz

Iyi geceler
Zeynepcim geçmiş olsun iyi bir dinlenmeye ihtiyacın var senin canım
Ben de çok tatlı yedim malesef

sağol ablacım...eve geçince biraz daha rahat ederim...anneme kıyamıyorum oda çok rahatsız ama beni yalnız bırakmamak için hep koşturuyo uğraşıyo...aman milletin ne hali varsa görsün dicem ama anama yazık...ben artık insanlarıda anlamıyorum hiç vicdan kalmamış...Allah korkusu kalmamış....neyse..

sağol canım...öyle oldu ama buda geçer nasılsa...imtihan dünyası...

başınız sağolsun canım yaaaa
Allah gani gani rahmet eylesin inşaallah.......

bi sürü işim var, birazını halledeyim namaz kılıp yatarım. hepinize iyi geceler, görüşmek üzere canlar.

iyi geceler.......

sağol canım...haklısın zor geçiyo..ama mecburen ayaklandım ama kırıklığım aynen devam...heryerim acıyo..ama yapıcak bişey yok...dikkat etmeyede çalışıyorum artık bakalım..benim için en güzeli boğazlarım ilerlemedi yoksa 15 gün iğne yemeden toparlanamıyorum....anacım sürekli ıhlamurlar adaçayları falan taşıyo bana...şükür bugünümüze...

Esracım liste için ellerine sağlık canım bayramda uğraştın sağolasın
Enişteniz için üzüldüm başınız sağolsun Allah sabırlar versin geride kalanlara
Başka acı yaşatmasın Rabbim sizlere inşallah

ben artık insanlarıda anlamıyorum hiç vicdan kalmamış...Allah korkusu kalmamış....neyse..

seni çok iyi anlıyorum canım şuan
ama sıkma canını, bugunlerde geçer elbet......

eğer hala doktora gitmediysen bi gidiverip gelsenmi acaba eşinle yada başka biri ile gitme imkanı varsa canım, hemen doktora gitmen daha iyi olur belki daha çabuk iyi olacağın için senin açından.......

gittik canım...antibiyotik ve ağrı kesici bide soğuk algınlığı için ilaç kullanıyorum...zaten hemen antibiyotik başlamasaydım bademciklerimi kontrol altına almam çok zor oluyoo...

18/10/2013 menüm;

Bu sabah spora gidiyorum diye odamdan inmiştim ama ev ahalisinin isteklerinden sonra gelen yağmur tüm planlarımı alt üst etti. mutsuzum. hükümsüzdür. menüme geçeyim en iyisi ben.

11:00 kibrit kutusu peynir, 3 dilim sucuk, iki dilim köy ekmeği

14:00 1 adet mandaline (seviyorum keratayı)

16:00 ikidilim köy ekmeyi, accık peynir.

daha da yemedimm. az maz umrumda değil. sporda yapmamışım zati. allaaammm sen aç şu spor salonumuda rahata ereyim tez zamanda.

merhaba hanımlar;

bir kaç günden beri aranızdayım. bugün tartı sonucu paylaşamadım zira salonum kapalı. en son kg: 96,65 idi. hedefim 66. önümüzdeki cuma inşallah kg bildirimi bende yapabileceğim size.

gittik canım...antibiyotik ve ağrı kesici bide soğuk algınlığı için ilaç kullanıyorum...zaten hemen antibiyotik başlamasaydım bademciklerimi kontrol altına almam çok zor oluyoo...

iyi olmuş o zaman canım:) çok sevindim buna.......
öpuyorum koccaman:))

Bende 91 kğ başlıyorum arkadaşlar 75 olsam yeter sabahları 1 çay kaşığı çörekotu yutarak başlıyorum ekmek yok spor var ya Allah bismillah diyor başlıyorum bu kez kararlıyım yazarım herkese başarılar:)

Esracim basiniz sag olsun canim. Amcanada yengenede allah rahmet eylesin... Kuzeninede sabir versin allahim.

Ay ne sacma sapan bir kitapmis. tamam bosanma ile bir hikaye vermek yine iyi birsey ama böylesi degil ya... cunku allah korusunda her ailede bosanma olabilir...

gecmis olsun canim...

ya kizlar banu'yu görmüyorum ortaliklarda bayram nedeniylemi yok buralarda aceba?

hepiciginizi optum kizlar gorusuruz... kasim ayinda basliyorum tekrar rejime KORKUN BENDEN

iyi geceler kızlar 1 kişilik kontenjanınız varsa aranıza katılabilir miyim? :)

sen zaten aramızda değilmiydin....:44:gerçi bayadır görünmüyodun ama...

sağol canım....

bugün annemle beraber temizlik yaptık çok yorgunuz eve gitmeye bile mecalim yok ama bakalım artık heralde geçeriz eve..şimdi gene misafir geldi annem sofra hazılıyo illa sen otur diye tutturdu ben hallederim dedi bende size bakayım bari dedim....ama birazdan giderim gene bılaşıklar için....

kolay gelsin canım.....

bende biraz sonra bulaşık için mutfağa gitcem:)

öptum

hatırladınnn sevindim buna evet öyleydim ama çıkmak zorunda kalmıştım çok şükür üniversiteyi kazandım kaydımı yaptırdım artık kafam daha rahat bir şekilde tekrar katılmak istiyorum zaten değişen çok isim yok gibi geldi bana yani eskilerden yine olanlar var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…