Esram başınız sağolsun bebeeemm, Rabbim mekanını cennet eylesin ikisininde.....
başınız sağolsun canım yaaa
rabbim mekanını cennet eylesin inşaallah.
nasıl kime uzuluyum bilemedim bi an mesajını okuduğumda, ama dediğin gibi rabbimin hikmetinden sual olunmaz.
ama en çok kalana dokunuyo galiba zannımca, ve yine ama belki bunda da vardır bi hayır inşaallah....
rabbim kuzenininde hep yar ve yardımcısı olsun, heleki şuan için gönlune ferahlık guç-kuvvet versin inşaallah.......
öpuyorum.
Selamün aleyküm....
zor yoğun ve hastalıklı bir haftam bitmek üzre...bayram falan hiç bişi anlaadım ben bide ilk günün akşam üzeri artık vücudum isyan etti
düştüm yataklara..grip fena çarptı...annemin durumda vahimdi oyüzden çok direndim yatağa düşmemek için ama sonuç hüsran iki gün
cayır cayır ateşler içinde yandım durdum..neyse bugün çok daha iyiyim ayaklandım ama hala annemdeyim...misafirlerin bir kısmı gitti
geri kalanlarda yarın gidicek sonra adam akıllı bi temizlik yapıcam ve hala takatim kalırsa gece eve dönücem....bu hengamede hiç
fırsat bulup bakamadım size...anca bu gün bir arada hızlı hızlı okuyup kaçtım...aklımda kalan tek iey esracımın amcası vefat etmiş Allah
rahmet eylesin canım....başkada birşey hatırlamıyorum...gözden kaçırdığım birşeyler varsa affola...diyete gelince yok öyle birşey
kalmadı herşey tepetaklak...en kötüsüde tatlıyı çok kaçırdım artık haftaya ciddi birşekilde toparlamalıyım başka yolu yok...benden
haberler böyle...
Selamün aleyküm....
zor yoğun ve hastalıklı bir haftam bitmek üzre...bayram falan hiç bişi anlaadım ben bide ilk günün akşam üzeri artık vücudum isyan etti
düştüm yataklara..grip fena çarptı...annemin durumda vahimdi oyüzden çok direndim yatağa düşmemek için ama sonuç hüsran iki gün
cayır cayır ateşler içinde yandım durdum..neyse bugün çok daha iyiyim ayaklandım ama hala annemdeyim...misafirlerin bir kısmı gitti
geri kalanlarda yarın gidicek sonra adam akıllı bi temizlik yapıcam ve hala takatim kalırsa gece eve dönücem....bu hengamede hiç
fırsat bulup bakamadım size...anca bu gün bir arada hızlı hızlı okuyup kaçtım...aklımda kalan tek iey esracımın amcası vefat etmiş Allah
rahmet eylesin canım....başkada birşey hatırlamıyorum...gözden kaçırdığım birşeyler varsa affola...diyete gelince yok öyle birşey
kalmadı herşey tepetaklak...en kötüsüde tatlıyı çok kaçırdım artık haftaya ciddi birşekilde toparlamalıyım başka yolu yok...benden
haberler böyle...
Iyi geceler
Zeynepcim geçmiş olsun iyi bir dinlenmeye ihtiyacın var senin canım
Ben de çok tatlı yedim malesef
hepiniz çok sağolun kızlar. hayat her şeye rağmen devam ediyor malesef. dur durak bilmeden devam ediyoruz yaşamaya. biz de yaprak dökümü devam ediyor. bugün de teyzemin eşi vefat etmiş. cenazesine gidemedik onun da. moralimiz bozuk, çok şaşkınız ama şükürler olsun yine de bugünümüze...
çok sağolun desteğiniz için, iyi ki varsınız..
Zeynepcim sana da çok geçmiş olsun. inşallah iyileşirsin bi an önce. çok yordun kendini bayram öncesi, sonrası..
hepiniz çok sağolun kızlar. hayat her şeye rağmen devam ediyor malesef. dur durak bilmeden devam ediyoruz yaşamaya. biz de yaprak dökümü devam ediyor. bugün de teyzemin eşi vefat etmiş. cenazesine gidemedik onun da. moralimiz bozuk, çok şaşkınız ama şükürler olsun yine de bugünümüze...
çok sağolun desteğiniz için, iyi ki varsınız..
Zeynepcim sana da çok geçmiş olsun. inşallah iyileşirsin bi an önce. çok yordun kendini bayram öncesi, sonrası..
bi sürü işim var, birazını halledeyim namaz kılıp yatarım. hepinize iyi geceler, görüşmek üzere canlar.
çok geçmiş olsun canım yaaa((
artık daha fazla yorma kendini lutfen......
iyice perişan olucaksın
ne bileyim ben bu son gribimde çok feci hastalandım, bırak iş yapmayı kalkamadım bile epeyce yattığım oturduğum yerden, bu senenin bu ara mevsim salgını genelde çok ağır seyrediyo dikkat et canım aklında olsun bu, ayyy benim her yerim acımıştı lime lime......
2haftada ancak iyi oldum ben.
asuman ablamın dediği gibi senin iyi bi dinlenmeye ihtiyacın var canım, kocaman öpuyorum, göruşuruz
ben artık insanlarıda anlamıyorum hiç vicdan kalmamış...Allah korkusu kalmamış....neyse..
seni çok iyi anlıyorum canım şuan
ama sıkma canını, bugunlerde geçer elbet......
eğer hala doktora gitmediysen bi gidiverip gelsenmi acaba eşinle yada başka biri ile gitme imkanı varsa canım, hemen doktora gitmen daha iyi olur belki daha çabuk iyi olacağın için senin açından.......
gittik canım...antibiyotik ve ağrı kesici bide soğuk algınlığı için ilaç kullanıyorum...zaten hemen antibiyotik başlamasaydım bademciklerimi kontrol altına almam çok zor oluyoo...
iyi olmuş o zaman canım:) çok sevindim buna.......
öpuyorum koccaman:))
Günaydınlar,
ben evime döndüm şükür. bayramınızı tekrardan kutlarım hepinizin. benim için buruk bi bayramdı bu. amcamı kaybedeli 14 gün oldu. dün de o amcanın eşi vefat etti, daha 55 yaşında. bir hafta önce beyin kanaması geçirmiş, yoğun bakımdaydı. dün biz yoldayken vefat etmiş. Allahın hikmetinden sual olunmaz, çok seviyorlardı demek ki birbirlerini.. kuzenim kaldı kimsesiz bir başına, ona üzülüyoruz. bugün listeyi öğlene kadar yapmayı deneyeceğim, bildirimler gecikirse akşama sarkabilir. öğleden sonra taziyeye gideceğiz çünkü..
bayramda kilo almamışım, sadece 300 gr gelmiş. zaten hem yiyemedim hem de doğru düzgün sofra kurulup yenmediğinden bayramda çok yiyemiyor insan..
Elizcim sporum yok canım, şimdiden ellerine sağlık.
Asuman abla geçmiş doğum günün kutlu olsun. Allah ailenle uzun, sağlıklı ömürler nasip etsin.
sabahtan beri büyük kızın tatil için öğretmeninin verdiği kitaba takıldımm
öğretmenii inşallah bilinçli içeriğini okuyarak vermediğini umuyorumm çok garip ya bayram telaşından odasında okudu bugün dedim yanımda yüksek sesle oku hikayede boşanan iki çift çocukları var kadının kocası başka biriyle evlenmiş babalırını görmüyolarmışş anneleride zengin bi banlkacı koca bulmuşmuşş onun çocukları haftasonu geliyomuş adam zengin ya pizzalar falan getiriyo bahçeli evi varmışş mışş işin garibi annesi nişanlanıyo bu adamla bira doldurup kadaeh kaldırıp kutlama yapıyolar
iki çiftin çocukları 2 annemiz 2 babamız olcak diye seviniyolar falan fişmann pesss yanii nası bi kitap nası daha 3 üncü sınıfa giden çocuğa veriyo böle okunması için şaştımm kaldımm tamam boşanmak kimse istemezde böyle özendirir derecede ilkokula giden 3. sınıf çocuğada okutulmazkii öğretmeniyle konuşmam lazımm pazartesi
Selamün aleyküm....
haberler böyle...
iyi geceler kızlar 1 kişilik kontenjanınız varsa aranıza katılabilir miyim? :)
Esracim basiniz sag olsun canim. Amcanada yengenede allah rahmet eylesin... Kuzeninede sabir versin allahim.
Ay ne sacma sapan bir kitapmis. tamam bosanma ile bir hikaye vermek yine iyi birsey ama böylesi degil ya... cunku allah korusunda her ailede bosanma olabilir...
gecmis olsun canim...
ya kizlar banu'yu görmüyorum ortaliklarda bayram nedeniylemi yok buralarda aceba?
hepiciginizi optum kizlar gorusuruz... kasim ayinda basliyorum tekrar rejimeKORKUN BENDEN
bugün annemle beraber temizlik yaptık çok yorgunuz eve gitmeye bile mecalim yok ama bakalım artık heralde geçeriz eve..şimdi gene misafir geldi annem sofra hazılıyo illa sen otur diye tutturdu ben hallederim dedi bende size bakayım bari dedim....ama birazdan giderim gene bılaşıklar için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?