bende aranıza katılıyorum suan kılomu yazmıorum fakat yarın yoğurt kuru ve bal sırke su ya baslıyorum haftalık verdıgım kg yazıcm hepımıze basarılr
önce hoş geldin ama neden 75 olsam yeter diyorsunki ben olacağım desen daha kolay zayıflarsın ben 96 ile başladım 70 olcağım diyorum dr hele 80 görelim diyordu hayır beni etkilemeyin ben 70 olmayı kafama yerleştirdim lütfen dedim şimdi oda beni destekliyor beynimize ne söylersek ona inanır ve yapmaya çalışırmış demekle birşey kaybetmeyiz değilmi yolunuz açık olsun zor bir yoldayız çünki.....Bende 91 kğ başlıyorum arkadaşlar 75 olsam yeter sabahları 1 çay kaşığı çörekotu yutarak başlıyorum ekmek yok spor var ya Allah bismillah diyor başlıyorum bu kez kararlıyım yazarım herkese başarılar:)
Merhaba arkadaşlar,
yoğun bir bayram ertesi fırsat bulup bakayım dedim ama Esra'nın yaşadığı kayıba çok üzüldüm ;(
Başınız sağolsun, Allah sabır versin...
Hayat işte.. hiçbirşeyin planı programı olmuyor...
Bizim de apartman komşumuz aylar önce Fethiye tatili planlamıştı yoğun çalıştıkları için bayramı bekliyorlarmış dört gözle..
bayramın 2. günü babasını kalp krizinden kaybetti ve apar topar geri dönmek zorunda kaldılar...
Nasibin önüne asla geçilmiyor....
Zeynepçim geçmiş olsun canım....
esra canım tüm kaybettiğin yakınların için başsağlığı diliyorum zor bir durum birinin acısını yaşamadan yeni kayıp sende demişsin bundada vardır bir hayır . zeynep sanada çok gemiş olsun canım vucudun çok yorulduğu için zor atlatıyorsun hastalığını galiba allah yardımcın olsun. kusura bakmayın kilo bildirimi yapamadım ara ara girip okuyordum ama tartılmak içimden gelmedi çünki biliyorum almışımdır deli gibi yemedim ama düzensiz yedim inşlah haftaya eksi sayıları yazarız hepimiz
ah keşke dayanıp bakmasaydım tadına ilk iki gün hiç bakmamıştım.dafim haklısın ama biyerden başlamak lazımbayramda yaptığın mamişlerden fazla yeme olurmu dafim
günaydın güzellerr ben işteyim ve yoğunnn inşallah öğleden sonra erken biterde eve gidebiliriz.tatlı v.s yapmadım hiç kedi dili bisküvi v.s aldım acaba ne yapılabilir?
neysemmm hepinizi öptümmm
yeni kafama dank etti
NURSENAM YENAM KISÇELERİNİZE GEÇMİŞ OLSUN RABBİM ŞİFA VERSİNNN
tünaydın nursenagünayydınnn güzellerr inşallahh motivasyonlarımızı yaklarız bu gün tam gaz devam ederizz mutlu pazarlar
iyi geceler kızlarr esramm ellerine sağlık teşekkürler yoğunluğun arasında liste yaptınn
yeni gelenler hoşgeldinizzz
yolcuu hastalandın helak oldun iyice evine geçince dinlen barii birazz
asuu allah uzun ömürler versin yiğenlere
yaseminn motive benimde düşük aylardır şerbetli tatlı yemiyodum bayramda yiyince şimdi kendimi durduramıyorum herbiyandan tatlı bulup yiyesim varr çok fana nası toparlanacam bilemedimmm
selamun aleyküm canlar
asuu seni görüyorum aşağıdanursenayıda görmüştüm ama ben geçmişi okuyuncaya kadar gitmiş
kızlar arife günü çok apar topar çıktım pc.yi açıp bayramınızı kutlamaya bile fırsat bulamadım. kusura bakmayın ne olur
benim herzaman olduğu gibi bayram çok yoğun geçti.dizlerim iflas etti ayakta duracak halim yok. 4 gün ful tam gün doluydu. çıkıp büyüklerime gidecek zaman bulamadım.dün bile defalarca sofra kurup kaldırdım.
bugünde evleri toparlayıp çıkıp bursaya geldim.
diyet açısından oldukca kötü geçti. ilk iki gün cevizli lokum yedim kahvaltıda sadece kaçamağım buydu. ama gelenler tatlımı çok beğendiklerini söylediler( değişik geldi herhalde ) bende dayanamayıp 3. gün tadına baktım ve gerisi geldi
ah keşke dayanıp bakmasaydım tadına ilk iki gün hiç bakmamıştım.
esracım başınız sağolsun Allah sabırlar versin iki kayıp birden çok üzücü olmuş.Amcanıda yeni kaybetmiştiniz.Rabbim kendi sabrından versin.
zeynepcim çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin
ohhh doyamadın tatillereeee iyi gezmelerrrtünaydın nursena
Tam gaz demek isterdim ama bayram yorgunluğunun üzerine bir tatil düşündük biz. kısmetse yarın sabah yola çıkıyoruz.
esracım beni bu haftada izinli yaz güzelim olurmuu
döndükten sonra tam gaz inşallah.yılbaşına kadar aldıklarımı veririm. nisanda hedefime ulaşırım inşallah.
yolcuuuuu çokk fena çoööt yarın bende menü paylaşmaya devam edicem yoksa adam olcam yokkkk halimizSelamün aleykümm....
ben geldimm...ohh sonunda evimdeyim...ikindi gibi anca geldik kızları yıkadım çantaları boşalt yerleştir yemek hazırla ye derken bu
saat oldu şimdide yıkancakları ayırdım bi makine yıkanıyo iki makine daha var yıkancak...bu akşam çamaşırlarda biterse dinlenirim
artık...gitmeden evi elden geçirmiştim güzelce oyüzden temizlik yapmam bi kaç gün....bir ara ütü yaparım okadar....koşturmaca
hastalık falan derken bu haftam çok fena geçti...ama artık evimdeyim ve toparlanma zamanı...yarın yeni bir başlangıç olucak inşallah
henüz kilomu bilmiyorum sabah tartılıcam....sağlığıma gelince ilaçlar sayesinde baya toparladım...ama dinlenmeye vakit olmamıştı
hiç inşallah bu gece güzel bir uyku çekerim diye umuyorum....ama antibiyotikte baya şişirdi sanırsam....neyse hepberaber üstesinden
geliriz nasılsa...dimi yanii....
dinlenicem canım....hadi bakalım bayram bitti hedef yılbaşı ve yarın yeni bir başlangıç..yok artık tatlı matlı...yarın itibari ile yeniden menü paylaşalım nursena anca öyle frenleriz birbirimizi...
Ve aleyküm selam....çok sağol ablacım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?