Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

19/10/2013

sabahları erken kalkıyorum fakat odamda epey oyalanıyorum bu aralar. oyalanıyorum dediysem, pc de oyun oynuyorum canım.

11:00 kıymalı börek yedim, yarım porsiyon etmez yediğim. birde çay, tatlandırıcı koydum canım istedi.

16:00 patatesli yumurta, yarım dilim bile etmeyecek köy ekmeği, yarım bardak ayran. normalde çok severim bu mereti ama eğer ben pişiriyorsam yemeği iştah falan kalmıyor bende. ben pişirdim ya (nadir olur bu pişirme seansları bende) eşeledim durdum güzelim tabağı.

bu kadar.

gelemedi pazartesi, çıkamadım şu spor salonunda tartıya. hoş mens dönemimdeyim ya.

kızlarrrr iyi aksamlar

bakayım sizlere dedim ama boş kalmış benim topicim..
bu arada geçmiş bayramınızı kutlarım..bayramda memlekete gitmiyecegim burdayım demiştim ama İstanbul a arkadaşıma gittim..sizlere uğrayamadım.umarım iyi geçmişdir sizin de bayramınız..
ben hafif atlattım şükür

Esra canım başınız sagolsun Allah sabır versin..
geldimi üstüste geliyor hersey..geride kalanlar için zor..

bende aranıza katılıyorum suan kılomu yazmıorum fakat yarın yoğurt kuru ve bal sırke su ya baslıyorum haftalık verdıgım kg yazıcm hepımıze basarılr

bende aranıza katılıyorum suan kılomu yazmıorum fakat yarın yoğurt kuru ve bal sırke su ya baslıyorum haftalık verdıgım kg yazıcm hepımıze basarılr

yoğurt zencefıl zerdecal ve tarcın karısımınn zayıflattıgını duydm yarın buna baslayıp bır hafta denemeyı dusunuyorum ıns zayıflarımmmm

Son düzenleme:
esra canım tüm kaybettiğin yakınların için başsağlığı diliyorum zor bir durum birinin acısını yaşamadan yeni kayıp sende demişsin bundada vardır bir hayır . zeynep sanada çok gemiş olsun canım vucudun çok yorulduğu için zor atlatıyorsun hastalığını galiba allah yardımcın olsun. kusura bakmayın kilo bildirimi yapamadım ara ara girip okuyordum ama tartılmak içimden gelmedi çünki biliyorum almışımdır deli gibi yemedim ama düzensiz yedim inşlah haftaya eksi sayıları yazarız hepimiz

Son düzenleme:
önce hoş geldin ama neden 75 olsam yeter diyorsunki ben olacağım desen daha kolay zayıflarsın ben 96 ile başladım 70 olcağım diyorum dr hele 80 görelim diyordu hayır beni etkilemeyin ben 70 olmayı kafama yerleştirdim lütfen dedim şimdi oda beni destekliyor beynimize ne söylersek ona inanır ve yapmaya çalışırmış demekle birşey kaybetmeyiz değilmi yolunuz açık olsun zor bir yoldayız çünki.....

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

yoğun bir bayram ertesi fırsat bulup bakayım dedim ama Esra'nın yaşadığı kayıba çok üzüldüm ;(
Başınız sağolsun, Allah sabır versin...
Hayat işte.. hiçbirşeyin planı programı olmuyor...

Bizim de apartman komşumuz aylar önce Fethiye tatili planlamıştı yoğun çalıştıkları için bayramı bekliyorlarmış dört gözle..
bayramın 2. günü babasını kalp krizinden kaybetti ve apar topar geri dönmek zorunda kaldılar...
Nasibin önüne asla geçilmiyor....

Zeynepçim geçmiş olsun canım....

teşekkürederim yenacım....

sağol fatma abla...

iyi gecelet güzeller.Esram liste icin emegine elıne saglık ve yengenız icin basınıs saolsun Allah sabır versin canım

bende kayınvalide var misafir vardı artı yeni gittiler yorgunum keyifsizim hadi motivasyona dicem kendime ama bakalım....

Iyi geceler
Bugün de çok yoğundum gelen gidenler oldu yine ayrıca 2 de doğum günü kutlamasında bulundum :) dolayısıyla iki çeşit pasta da yedim
Gidişat kötü malesef (

iyi geceler kızlarr esramm ellerine sağlık teşekkürler yoğunluğun arasında liste yaptınn
yeni gelenler hoşgeldinizzz
yolcuu hastalandın helak oldun iyice evine geçince dinlen barii birazz

asuu allah uzun ömürler versin yiğenlere
yaseminn motive benimde düşük aylardır şerbetli tatlı yemiyodum bayramda yiyince şimdi kendimi durduramıyorum herbiyandan tatlı bulup yiyesim varr çok fana nası toparlanacam bilemedimmm

moni yi gördüm aşşağıda iyi geceler nasılsın düğün yaptınmı oğluşuna geçmiş baramın kutlu olsun

selamun aleyküm canlar
asuu seni görüyorum aşağıda nursenayıda görmüştüm ama ben geçmişi okuyuncaya kadar gitmiş
kızlar arife günü çok apar topar çıktım pc.yi açıp bayramınızı kutlamaya bile fırsat bulamadım. kusura bakmayın ne olur

benim herzaman olduğu gibi bayram çok yoğun geçti.dizlerim iflas etti ayakta duracak halim yok. 4 gün ful tam gün doluydu. çıkıp büyüklerime gidecek zaman bulamadım.dün bile defalarca sofra kurup kaldırdım.
bugünde evleri toparlayıp çıkıp bursaya geldim.
diyet açısından oldukca kötü geçti. ilk iki gün cevizli lokum yedim kahvaltıda sadece kaçamağım buydu. ama gelenler tatlımı çok beğendiklerini söylediler( değişik geldi herhalde ) bende dayanamayıp 3. gün tadına baktım ve gerisi geldi

ah keşke dayanıp bakmasaydım tadına ilk iki gün hiç bakmamıştım.

esracım başınız sağolsun Allah sabırlar versin iki kayıp birden çok üzücü olmuş.Amcanıda yeni kaybetmiştiniz.Rabbim kendi sabrından versin.

zeynepcim çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin

günayydınnn güzellerr inşallahh motivasyonlarımızı yaklarız bu gün tam gaz devam ederizz mutlu pazarlar

günayydınnn güzellerr inşallahh motivasyonlarımızı yaklarız bu gün tam gaz devam ederizz mutlu pazarlar
tünaydın nursena
Tam gaz demek isterdim ama bayram yorgunluğunun üzerine bir tatil düşündük biz. kısmetse yarın sabah yola çıkıyoruz.
esracım beni bu haftada izinli yaz güzelim olurmuu
döndükten sonra tam gaz inşallah.yılbaşına kadar aldıklarımı veririm. nisanda hedefime ulaşırım inşallah.

Selamün aleykümm....

ben geldimm...ohh sonunda evimdeyim...ikindi gibi anca geldik kızları yıkadım çantaları boşalt yerleştir yemek hazırla ye derken bu

saat oldu şimdide yıkancakları ayırdım bi makine yıkanıyo iki makine daha var yıkancak...bu akşam çamaşırlarda biterse dinlenirim

artık...gitmeden evi elden geçirmiştim güzelce oyüzden temizlik yapmam bi kaç gün....bir ara ütü yaparım okadar....koşturmaca

hastalık falan derken bu haftam çok fena geçti...ama artık evimdeyim ve toparlanma zamanı...yarın yeni bir başlangıç olucak inşallah

henüz kilomu bilmiyorum sabah tartılıcam....sağlığıma gelince ilaçlar sayesinde baya toparladım...ama dinlenmeye vakit olmamıştı

hiç inşallah bu gece güzel bir uyku çekerim diye umuyorum....ama antibiyotikte baya şişirdi sanırsam....neyse hepberaber üstesinden

geliriz nasılsa...dimi yanii....

dinlenicem canım....hadi bakalım bayram bitti hedef yılbaşı ve yarın yeni bir başlangıç..yok artık tatlı matlı...yarın itibari ile yeniden menü paylaşalım nursena anca öyle frenleriz birbirimizi...

Ve aleyküm selam....çok sağol ablacım...

ohhh doyamadın tatillereeee iyi gezmelerrr
yolcuuuuu çokk fena çoööt yarın bende menü paylaşmaya devam edicem yoksa adam olcam yokkkk halimiz
sabah sıktım kahvaltıda sonra pikniğe gittikk ee haliylee kaçırdım gene açık hava oluncaaa
off offf yaniii

Son düzenleme:
Kizlar mrb son girdigimden bu yana acil bi kararla biz yine tatile gittik yeni girdim ewe uykusuzum paylasimda bulunamadigim icin ozur ...daha oncede dedim ya ins. 15-20 gun snr hersey yooluna gircek

iyi akşamlar hanımlar;

aşşağıdaki linkte benim kg takip çizelgem var, 03/07/2013 tarihinden itibaren ayrıntılı olarak incelme çizelgem orada (sayfann en sonunda resim, bu kadar yaapabildim ancak)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/659136-cekum-66-kga-dogru.html#post32325465

19/10/2013 menüm şöyledir.

11:30 yarım porsiyon börek / şekersiz çay
16:00 chicken royal menü (yarısını yiyebildim sadece, bende şaştım kaldım normalde ağzını burnunu kırar hepsini bitirirdim.)

başkada bir şey yemedim zaten.

yarın salon açılıyor, tartılıyorum, holleyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…