Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eyy ahalii nerdesiniz dicem ama bu saatten sonrada kimse gelmez sanırsam....neyse bende kızları uyutmaya gidicem zaten...

sabah ictimaya bekliyom hepinizi ona göre...hayden şimdik Allah rahatlık versin...

günayydınnn kızlarrr sabah kahvaltımı yaptım
1 krep biraz peynir
1 çay kaşığı bal
yeşil çayımı yudumluyorumm şimcik
sonra pazartesi temizlik yemekk vs vs....
lasly başlamayı düşünüyorum yeni yeniden

Selamün aleykümmm....

günaydınn....ben kapatıp ben açıyorum topiği iyimi....niye kimse yok...

umarım bugün zehra ve nevinde uğrar....

kahvaltımı yaptım ama ekmeksiz benimde midem bulandı...zaten sadece kahvaltıda ekmek yiyodum...neyse alışırım heralde....ne

yemek yapacağıma karar vermedim henüz...gece güzel uyudum....sabahta erken kalktım...büyük kız rahatsız biraz...yutkunurken

kulaklarım acıyo diyo...çok balgamı var...kaç gündür adaçayı içiriyorum yaramadı çok şaşırdım....gargara yapamıyo becerebilseydi o

daha iyi olcaktı...küçüğüm eve geldiğimizden beri serseri mermi modunda...bir haftadır kendinden daha yaramazların yanında sakinn

durgun bir çocuk olmuştu beklemiyoduk bizde baya şaşırmıştık şimdi eski haline döndü...altını doldurdu yamyam gidip değişeyim....

afiyet olsun....leslimi oyy hiç ayağım çekmiyo yaa....bak bi o konuda çaresiz kalıyorum...bi istikrar sağlayamadım....

yolcu ekmeksiz zor oluyo valla soğuklarda çayla kuru kuru miğde bulandiriyo demi kahvaltı

Son düzenleme:
Günaydınlar,

herkese hayırlı haftalar olsun inşallah. yavaş yavaş toparlanırız artık. bayram telaşı da bitti, aslı görevimiz kilo vermeye dönebiliriz :)

hepiniz çok sağolun başsağlığı dilekleriniz için. Allah daha beter acılar göstermesin hiçbirimize. şükür bugünümüze de...

benim diyet iyi gidiyor. cumatesi gecesi annemlerde kaldık annemin ısrarıyla. dün de orada çok yemeyeyim diye ayran detoksu yaptım. bugün 79.8i görüdüm şükür aylardan sonra. ama bu sefer kararlıyım, bırakmayacağım öyle kolay kolay. inşallah darısı 69lara, 59lara..

oo maşşallahhhh topiğin en çıtırı sın 79 lar süper dün benim adamda 75 e düş ayakkabıdan çantayaa fuull döşicekmiş kıyafet falan:))))) dedim inannamıyon heralde çanta dedinyaa inerimm ben merak etme sonra düşündüü mırıldanarak çanta demiyeydim iyiydi diyooo:)))))))))))))))

yolcu ekmeksiz zor oluyo valla soğuklarda çayla kuru kuru miğde bulandiriyo demi kahvaltı

aynen öyle ama alışırız zamanla....

günaydın esracım...tebrik ederim seni....bu hafta bana artı 1,5 kiloya mal oldu...bu sabah 88,6 gördüm...bakalım cumaya kadar toparlayabilirmiyim...sinir oluyorum ama ne fayda bir ileri iki geri debeleniyorum....ahh tatlıya olan zaafımmm....

yok Nursena, en çıtırımız Katrem :) inşallah biz de çok beklemeden geliriz onun kilosuna.

çanta demeyeydim iyiydi zaten senin nasıl bi çanta delisi olduğunu anlatıyor :)) millet ev araba vaadediyor Nursena, sen de çanta bakacaksan da Hermes falan bak değsin o kadar zayıflamaya :)))

toparlarsın canım, hızlı gelen hızlı gidiyor. istiyorsan moral olsun diye sen de ayran detoksu yap. zaten tek gün yetiyor. ben de çok tatlı yedim bu bayram, hem de hiç sevmediğim şerbetlilerden. bi de eşim gelirken ballı pestil köme aldı, ev tıka basa dolu. az az yerim onlar o kadar zararlı değil..

ayran detoksu dediğin şu asuman ablanın verdiği nohutlu mercimekli olan tarifmi...ben onu bi kere denedim iki öğün yedim üçüncüyü yiyemedim....yeşilmercimekle hiç aram yok midemi bulandırmıştı...

ayran detoksu dediğin şu asuman ablanın verdiği nohutlu mercimekli olan tarifmi...ben onu bi kere denedim iki öğün yedim üçüncüyü yiyemedim....yeşilmercimekle hiç aram yok midemi bulandırmıştı...

evet o canım. mercimekle aran yoksa onun yerine de nohut ya da kuru fasulye koyabilirsin. maksat baklagillerin posasıyla içeriyi temizlemek. bi şans daha verebilirsin bence sevdiğin şekilde hazırlayarak. cacıkla ayran aşı çorbası karışımı olduğundan ben çok severek yapıyorum.

günaydın hanımlar nasılız iyiyiz maşalllah ben çok iyiyim gerçekten benim tartı 87 göstedi bu gün kafayı yedi bence bir eksik bir fazla gösteriyor aslında bayramda yemedim yasakolan bişey ama düzensizdi herşey neyse dün esse de tatı vardı indirimdeymiş su -yağ -kemik ağırlığını gösteren ondanmı alsam acaba kullanan varmı memnunmusunuz haber verirseniz sevinirim yoksa ben boşa almıyayım demi hanımlar bu kocalara neler oluyor benimkide bana sen 70 ol araba alcam diyor ben hiç duymamıştım 25 senedir zayıfla diye şimdi adam aşka geldi tutmayalım ne yapabiliyorlarsa yapsınşlar çünki hem bize teşvik hemde bizim başarımız az bişey değil taçlandırılmalı değilmi....

hım haklısın...ozaman nohut salatalık yoğurt olcak şekildemi hazırlıcam...bulgurmu vardı bide ay tarifi bile düzgün hatırlamıyorumki....:44:

bende fakir var ablacım çok memnun değilim ama iş görüyo...esse için bişey diyemicem....:26:

hım haklısın...ozaman nohut salatalık yoğurt olcak şekildemi hazırlıcam...bulgurmu vardı bide ay tarifi bile düzgün hatırlamıyorumki....:44:

tek gün yapacaksan ben şöyle yaptım;
2 yemek kaşığı kuru yeşil mercimek
2 yemek kaşığı kuru nohut
2 yemek kaşığı köftelik bulgur. nohutla mercimeği geceden ısladım, bi 15 dakika nohutu, sonra yeşil mercimekleri ekleyip bi 5 dakika daha kaynattım. bulguru koyup altını kapadım.

sen 4-5 kaşık kuru nohut ısla. onu biraz haşladıktan sonra 2 kaşık ince bulgur koy. ben 1 litre light ayran, yarım litre küçük normal ayran kullandım ama çok geldi. 1 litre light yeter bence. ama normal yoğurttan yapacaksan bi çorba kasesi tepeleme normal yoğurt yeter tek güne. içine 2 tane salatalık doğra iri iri. nane seversen nane. sabah normal kahvaltı yapıyorsun 1 dilim ekmekle. 12 de başlayarak 2 saatte bir çorba içiyorsun sonra. kahve siyah çay tuz yasak, bol su ve yeşil çay serbest.

Fatıma abla ben fakirin hercules modelini kullanıyorum yağ kas su ölçen. tutarlı ölçümler yapıyor. fiyatı da baya uygun, tavsiye ederim. ay başından beri 2.2 kg yağ vermişim ama kas ve su arttığından kilom çok düşmemiş. %50 den %48e düştü yağ oranım. insan daha rahat ediyor kilo vermese de bu tartılarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…