Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım fakir ciddi marka neden memnun değilsin anlayamadım

ya aslında bilmiyorum bi dediği bi dediğini tutmuyo...her tartı günü doğru bilgi vermek için bi kaç kere tartılıyorum üç kere hangi rakamı söylerse onu doğru kabul ediyorum..

ya aslında bilmiyorum bi dediği bi dediğini tutmuyo...her tartı günü doğru bilgi vermek için bi kaç kere tartılıyorum üç kere hangi rakamı söylerse onu doğru kabul ediyorum..

fakirin hangi modeli? benimki hercules ve gayet iyi. arzumdan 300 gr fazla tartıyor sadece. o da olur tabi. bazen markadan bağımsız olarak tekli ürünler öyle gıcıklık edebiliyor. benim eski sinbo vardı, o da öyle dengesizdi.

not alıyorum hemen...bu akşam ıslarım nohutu yarın yaparım inşallah....taze ev yoğurdum var ondan yapıcam...

benimkide aynı hercules...ilk aldığımda çok sıkıntı yaşamadım ama son zamanlarda hep böyle...mesela dün 87 gösterdi diyelim diyette güzel gidiyo bugün 90 gösteriyo..yok artık diyom bi günde 3 kilo fark olmaz tekrar tartılıyom 89 tekrar 88 falan dengesiz işte...en son hangi rakamı iki yada üçkez gösterirse onu doğru kabul ediyorum artık..

GÜNAYDIN GÜZELLERR

umarım herkesler iyidir.hızlı şekilde okudum ayran detoksu tarifi vermişiniz ayrıntılı gelicem sonra o zaman kaydedeyim

ne var ne yoksa yapıcam bu hafta 90 olmak istiyorum sporda başlıyor inşallah

günaydın ablacım

sen de yap ayran detoksu bu hafta, gerçi işte zor olur ama 90ı gösterebilir sana bence :)

anladım canım, demek ki uzun kullanımda sıkıntı var. benimki daha yeni çünkü.

Hayırlı günler hayırlı haftalar herkese
Ne güzel artık toparlanma başlamış bana da bulaşır inşallah kafada planlıyorum da uygulama zayıf malesef
Ayran detoksunu ben de düşünüyorum esracım yapabilirim inşallah sen yapmışsın bile maşallah
Bugün arkadaşıma gideceğim bişey çıkmazsa çok özledim sohbet muhabbet etmeyi ama eşim daha uyanmadı onu bekliyorum

Son düzenleme:
heh öğle yemeğimide yedim geldim....akşam içinde yemekleri koydum ocağa...mısır ekmeğide pişiyo....bu karatay onada izin vermiyomu acabaa...nasıl durcam yemeden bilmiyom....

slm milleett ben geldim
herkesin geçmiş bayramını kutlaar kocamaan kocaman öperim

bayram güzel geçti ama artılandım birazcık neyseki verilmiycek gibi değil
simdi geçmiş yapayım ne olmus ne bitmiş bi bakayım

hoşgeldinn.....özledik kız seni...bu saatlerde alışmıştım sana....bugün bakınıyodum ara ara.....

hoşgeldinn.....özledik kız seni...bu saatlerde alışmıştım sana....bugün bakınıyodum ara ara.....

hoşbuldum cnmmm sevindim özlendiğime bende seni ve topiğimi özledim afacan uyur uyumaz damladım geçmişe daldım halen daha 8 sayfam var okumam gerek okumassam çatlarım

nasıl geçti bayramın sanırım yorucuymus

evet yorucuydu ama artık evimdeyim...kafam rahat...sabah erken kalkmıştım uykum geldi şimdi gözlerim kapanıyo resmen...kuzuyu uyuttum bende yatayım dedim uyandı hemen...

evet yorucuydu ama artık evimdeyim...kafam rahat...sabah erken kalkmıştım uykum geldi şimdi gözlerim kapanıyo resmen...kuzuyu uyuttum bende yatayım dedim uyandı hemen...

hep öyle olur zati nezaman uyumaya kalksak kokumuzu alıp uyanır bıcırıklar

evim evim güzel evim.. insanın evi gibisi yok tabi bende sabahtan daldım temizliğe epeyce hakladım seyahat dönüşü çokca iş bekliyo insanı bi kaç günde o yoruyo yok anam rahat yok bize

ben gitmeden önce dip köşe temizlemiştim oyüzden temizlik işim çok yokta akşamdan beri çamaşır yıkayıp duruyorum....şimdi askıdakileri toplayıp yenilerini asıcam..4 makine çamaşır as topla katla bitmiyo....yemek falan yaptım...artık evin içine astığım için çamaşırları ortalık dağınık duruyo...

bende yapmıstım ama ne bilem dayanamadım süpür sil yaptım balkon epeyce batmış yıkadım felen
çamaşır aynen bendede çok yıka as katla pöff yemekde dünden sebze çorbası var yanına eşime makarna yapcam bide salata yaparım olur biter

Esracım yeni gördüm yakınlarınızı kaybetmişsiniz Allah rahmet eylesin cnm kalanlara sabır versin..

bende karalahana ve mısır ekmeği yaptım...

gelmişken menümü yazayım...akşama kadar herşey iyi güzel taki kocam elinde etipufla gelene kadar..deli oluyom yaa....

kahvaltı:

2 yumurta
1 salatalık,1 domates
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı labne
1 kupa çay,1 kupa 9 lu çay....
4 tane ceviz....

öğle:

3 kepçe tarhana çorbası
6 kaşık çerkez tavuğu
1 kupa yeşilçay....
3 tane ceviz...

akşam:

3 kepçe lahana
1 dilim mısır ekmeği....
3 tane ceviz...
1 etipuf...

2,5 litre su tamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…