iyi akşamlar güzeller
işten geldim doğru mutfaga biraz toparladım ve yemek ayarladım. spor var bugün 8,30 evden çıkmamlazım .
bugün kendimce detoks yaptımcumaya görceğiz bu ahftaki hasatımızı bi daha işin ucunu kaçırmakmı tövbe inşallahh...
Zeynepcim selam
Iyiyim canım daha şimdi gördüm kusura bakma eşim film açtı da onu izledik çıktım hemenasuman abla nasılsın....herzamanki gibi bi sen bi ben varız...
hayırlı geceler....
günayydınnnn üzerimde acayip bi bahar yorgunluğuu varr sıkılıyorum bu aralar herşeyden kilomdan pöff umutsuzluğa kapıldım
neyse hayırlısı olsun bakalım
canım bişey istemiyo ama a kahvaltı mecbur 1 yumurta 1 yeşilçay 10 tane fınduk:))
günaydın nursenam aynı mod düşüklüğü ümit kırılması bendede var ama napıyoruz devam ediyoruz bir şekilde kendini iyi hissettiğin şeyleri yap ama yemek yemek dışında tabii
günaydın güzellerrrr dün akşam spordan sonra vücudum ağrıyor inşallah geçer.iş ile ilgili biraz karışık durumlar var yeni iş teklifi var arada kaldım burayada vefa borcum çok pıffff
neysem diyet adına güzel bir gün daha zararlı birşey yemedim yemiycemde inşallah böle devam eder.
sevgiyle kalın
günayydınnnn üzerimde acayip bi bahar yorgunluğuu varr sıkılıyorum bu aralar herşeyden kilomdan pöff umutsuzluğa kapıldım
canım bişey istemiyo ama a kahvaltı mecbur 1 yumurta 1 yeşilçay 10 tane fınduk:))
inşallahh motivasyonumu toplarımm çok fenayım gene çünkiigünaydın nursenam aynı mod düşüklüğü ümit kırılması bendede var ama napıyoruz devam ediyoruz bir şekilde kendini iyi hissettiğin şeyleri yap ama yemek yemek dışında tabii
günaydın güzellerrrr dün akşam spordan sonra vücudum ağrıyor inşallah geçer.iş ile ilgili biraz karışık durumlar var yeni iş teklifi var arada kaldım burayada vefa borcum çok pıffff
neysem diyet adına güzel bir gün daha zararlı birşey yemedim yemiycemde inşallah böle devam eder.
sevgiyle kalın
inşallah almamışsndır diyelimmselamun aleyküm kızlar...herkese merhaba...
herkesler iyidir inşallah...
bugün iş başı yaptım...zor geldi yaklaşık 10 gün üstüne...tartılmadım henüz...ama yedimmi evet...en çok kıymalı pidede yenildim malesef...
zaten göbeğim çıktı hemen...gittiğimde kilo verdiğim fark edildi...
Gökçe başınız saolsun canım...
Esracım başın saolsun...çok üzücü...Rabbim yerlerinde rahat ettirsin...
Nursenacım bizim samsunun pidesi çok meşhurdur 1 yıldır yememiştim özlemmimi giderdim...
Hoşbulduk Zeynepçim...geçmişi öle bi göz attım...
slm kızlar
oğlanı uyuttum öğlen tıkınmamı yaptım geldim ama bi nursena var nerde diğer hatunlar bakemm hayden bayramda bitti toparlanın gari
selamun aleyküm kızlar...herkese merhaba...
herkesler iyidir inşallah...
bugün iş başı yaptım...zor geldi yaklaşık 10 gün üstüne...tartılmadım henüz...ama yedimmi evet...en çok kıymalı pidede yenildim malesef...
zaten göbeğim çıktı hemen...gittiğimde kilo verdiğim fark edildi...
Gökçe başınız saolsun canım...
Esracım başın saolsun...çok üzücü...Rabbim yerlerinde rahat ettirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?