Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

88.9 adetimin eli kulaginda Ayyy yasasin sanirim sonunda listeye gidiyorum Herkese bol eksili günler diliyorum.

gunaydin kizlarrrrr.
bildirim yapip okula gidicem öptüm hepinizi... insallah hepiniz ben gibi eksileri görmüssünüzdür...

suanki kilom 98,8kg!!!
pazar gunu 100,6kg idi

coook mutluyummmm yasasin saglikli yemek yemek ;D

süpersin Gökçecim tebrik ederimm eee ne yedin ne içtin kuzum sağlıklı yemeklerden

Esram süpersin 70 e az kaldı ne güzelll ben yerimde sayıyorum azim böcüğümüz kaybettim

Esram kg aynı 91,5

Elizcim spor dolu dolu 200 dk

ellerinize sağlık şimdiden öptüm kuzularr

ablacım kendine yılbaşına kadar hedef koy, azim böcüğü çıkar o zaman ortaya. bi 10 kg versen tamamsın sen zaten :)

öylede kuzum yani bahane üreticemya kendime :2:

ben 75 kg olsam baya baya zayıf görünüyorum ilk hedef 90 ı aşmak ama ne mümkünnn

inşallahhh spora gitsemesem artı artı dolucam yanii

selamun aleyküm güzeller
cumanız mübarek olsun
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Allah hepinizden razı olsun.
benim baş ağrım neden oluyor bilemedim tansiyonum fazla yüksek değil. ama gözlerimde biraz rahatsızlık var sanırım.ağrı gözlerimden ve alnımdan başlıyor ve gözlerim yapış yapış oluyor. hep yüzümü yıkıyorum.geçmezse gidip bir göz tansiyonumu ölçtürücem.

kilo bildirimi

kilo : 89.3
spor : 120 dk.

öylede kuzum yani bahane üreticemya kendime :2:

ben 75 kg olsam baya baya zayıf görünüyorum ilk hedef 90 ı aşmak ama ne mümkünnn

inşallahhh spora gitsemesem artı artı dolucam yanii

ablaıcm kendimizi psikolojik olarak biz şartlıyoruz. bana 80den aşağı inemezmişim gibi geliyordu hep. yediklerim değişmedi ama 80nin altına inince kilo vermem hızlandı. eminim sen de 90dan kurtulunca öyle olacaksın. bi hafta tartılmadan mı denesen acaba..

ablacım tekrardan geçmiş olsun. eşimin göz tansiyonu normalden yüksek ama şu an kontrol altında şükürler olsun. onun da başı sık ağrır. ilgisi olabilir dediğin gibi. bi baktır istersen.

Evet haklısın psikolojik etkilediğimizin farkındayım bu ara iş ev psikolojimi bozan şeylerde var ama konsantre olucam olmam lazım.tartı işindede haklısın tartılma hastalığı var spor salonuna bile gidince arkadaşlarla hemen önce tartılıyoruz sanki hemen 10 kg verdik

Dafim geçmiş olsun kendine dikkat et ve ihmal etme lütfen dr gitmeyi

ablacım tekrardan geçmiş olsun. eşimin göz tansiyonu normalden yüksek ama şu an kontrol altında şükürler olsun. onun da başı sık ağrır. ilgisi olabilir dediğin gibi. bi baktır istersen.

Dafim geçmiş olsun kendine dikkat et ve ihmal etme lütfen dr gitmeyi
çok sağolun kızlar. bakalım bugün dünden daha iyi. eşimde kp.yi gemliğe dr. a götürdü.dün onun dr. u bugün kp. yarında ben girmeyim sıraya diyorum. ama geçmezse giderim herhalde.

kızlar size birşey söyliycem
ben yazın köye hep hafta sonları gittim. hafta içi gidemediğim için bamyalarım çok büyümüşlerdi bende toplayınca küçüklerini dondurucuya attım. büyüklerini atmaya kıyamadım. kocaman kocaman bamyaları turşu yaptım.görseniz biberden daha uzundular.dün misafirlere farklı şeyler çıkartayım diye dolaplara bakarken bamyalar gözüme çarptı. birtanede bamya açayım bakalım nasıl olmuş dedim.aman Allahım olmaz öyle birşey. bayıldım. bayıldım. tartı öncesi olduğu aklıma bile gelmedi bir tabak yedim. (zaten bamyayı çok severim ) ama sadece ben değpil herkes bayıldı bir kavanoz turşu bir öğünde bitti. tavsiye ederim denemediyseniz deneyin derim. büyük bamyalar ucuz oluyor. alın ve yapın. tazesi olsa belki dahada güzel olurdu. büyüklerin tek özrü üzerinde tüylerinin olmasıydı.ama öyle güzeldiki tüyleri bile görmedik.küçükler tüylüde olmaz.kısmet olursa önümüzdeki sene bamyayı daha çok ekicem.

Son düzenleme:

ablacım ellerine sağlık, kesin çok güzel olmuştur. ben bamyaya bayılırım, hatta şimdi yedim öğle yemeği olarak :)

bu arada turşuda probiyotik bakteriler var, bamya da zaten çok lifli olduğundan bağırsak çalıştırıyor. kabızlık yaşarsan ondan yiyebilirsin bence. diyet bitsin ben de turşu yemeye başlayacağım. çok seviyorum. ama bende fazlaca ödem yaptığından şimdilerde yiyemiyorum.

bende geçtiğimiz kış hiç turşu yemedim. ama bu bamya turşusunu çok sevdim. sanırım dayanamam yerim. zaten misafir geldikce açarım.çabucak biter. bamyanın turşusu yerine yemeğini yesem daha iyi tabiki.sende 5 kiloyu koydun dolaba afiyetle ye canım. çok faydalı bir sebze

afiyet olsun inşallah :)
bi dahakine benim yerime de ye bikaç tane ablacım :)

Merhabalar, Hayırlı cumalar...

Nasılsınız arkadaşlar.? İyisiniz iyisiniz

daficiğim geçmiş olsun..Bamya turşusuda afiyet olsun....

Benim de bugün ellerim titriyor neden bilmem..:26: Kahveyi çok içtim ondan zaar...

ÖPüyorum sizi ben gidiyorum selam vermek istedim size....

selamlar canım :))

çok içme kahve baş ağrısı da yapar kuzu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…