Yenam saol kuzum iş konusu yarın açık ve net konuşucam su an belli olan bişey yok yok canım yarın haber veririm.kendimi kötü hissetme konusunda ise dün akşam itibariyle şükür iyiyim.çok saol canım,nursenayı tekrar taciz edersen sevinirimYaseminciğim,
İş teklifini naaptın merak ettim...Daha önce de sormuştum ama görmedin sanırım..
Bu aralar kendini iyi hissetmediğini yazmışsın umarım geçici bir durumdur ve çabucak yoluna girer herşey....
ÖPüyorum şapşup..
---
uykuya daha çook zamanım var desene pöfff
şimdi yakaladım seni kuzum bugundemi ağrın dvm ediyo cnm acaba bu ay ayaklarını felen çokmu üsüttün
haklısın esracım atak şarttt
Günaydınlar,
hayırlı cumalar olsun hepimize. inşallah güzel rakamlarla karşılar tartı bizi.
canım hoşgeldin. kızın nasıl oldu, daha iyidir inşallah. bu arada yakaladım seni, ben de 78im bugün :)
ama sen geçersin beni, çoğu ödemdir o kiloların, hadi yarış başlasın :))
süpersin Gökçecim tebrik ederimm eee ne yedin ne içtin kuzum sağlıklı yemeklerden
Esram süpersin 70 e az kaldı ne güzelll ben yerimde sayıyorum azim böcüğümüz kaybettim
çok sağolun kızlar. bakalım bugün dünden daha iyi. eşimde kp.yi gemliğe dr. a götürdü.dün onun dr. u bugün kp. yarında ben girmeyim sıraya diyorum. ama geçmezse giderim herhalde.
kızlar size birşey söyliycem
ben yazın köye hep hafta sonları gittim. hafta içi gidemediğim için bamyalarım çok büyümüşlerdi bende toplayınca küçüklerini dondurucuya attım. büyüklerini atmaya kıyamadım. kocaman kocaman bamyaları turşu yaptım.görseniz biberden daha uzundular.dün misafirlere farklı şeyler çıkartayım diye dolaplara bakarken bamyalar gözüme çarptı. birtanede bamya açayım bakalım nasıl olmuş dedim.aman Allahım olmaz öyle birşey. bayıldım. bayıldım. tartı öncesi olduğu aklıma bile gelmedi bir tabak yedim. (zaten bamyayı çok severim ) ama sadece ben değpil herkes bayıldıbir kavanoz turşu bir öğünde bitti. tavsiye ederim denemediyseniz deneyin derim. büyük bamyalar ucuz oluyor. alın ve yapın. tazesi olsa belki dahada güzel olurdu. büyüklerin tek özrü üzerinde tüylerinin olmasıydı.ama öyle güzeldiki tüyleri bile görmedik.küçükler tüylüde olmaz.kısmet olursa önümüzdeki sene bamyayı daha çok ekicem.
esra canım eline sağlık ya nereden başlasam ben sabah girdimki kilomu yazayım çrşmba diyetisyendeki kilomu ama tlfn geldi annem markete ekmek almaya giderken merdivende düşmüş hemen çıkıp dr götürdük emar film derken cenazemizin cumasına zor yetiştim oradanda yeni geldim açıkcası ve sen listede boş bırakmışsın canın sağolsun haftaya inşllh çok fazla vermiş olarak gireriz umarım zahmetin için sağol
İnşallah hep birlikte ulaşırız canım :)inşallah hedeflerine ulaşırsın kuzum
bu arada damat diyince aklıma geldi enişteyle ayrımısınız hala yani bi barışma felen gerçekleştimi acep :44:
ozaman bu akşamdan itibaren el birliğiyle başlayalımmı spora ne dersin kuzu
Oooooo Eliz hanım da gelmişler cıstak cıstak..
Nasılsın güzel teyze, iyisin umarım..
Ahahaha spor tablosuna bak,hizaya gel.. Allam yareppim...
Artık kimin ahı,gözü varsa fena etkilenmişiz...
Nazar duası okuyup üflüyorum topiğe püfffffffffffffff...:)
sağol yenacım. ara sıra uğra böyle. özlüyoruz seni.
nurseyıda özlediiiiiiik
esracım ellerine sağlık canım.gerçekten toparlanmamız lazım güzeller.
bu arada esracım birkez daha tebrik ederim. bu ayın rekoru sende sanırım. devamını bekleriz. ama hedefine ulaşınca terketme bizi.
aynur cücüğüde uğramaz oldu
esracım eline sağlık canım...hakkaten bu ne yaa dökülüyoruz gerçektenn..bencede toparlanalım artıkk....bugünlerde ben pek iyi değilim
ama şu reglı bi atlatayım inşallah tam gaz devam edicem diye umuyorumm...çünkü şuan yemek düzeni adına bişey kalmadı...ağrıdan
gözüm yemek görmüyo...yatmaya çalışıyorum karnımda sıcaksu torbası sırtımda battaniye...dolayısıyla bazen hiç yemiyorum bazen
saçma sapan şeyler yiyorum...öyle işte...
iyi canım sen nasılsın? :) kpssye hazırlanıyorum, dersaneye gidiyorum.
haftada bir iki gün de akşamları düğüne gidiyorum fotoğraf satışı için :) Yeğen özlemiyle yanıp tutuşuyorum. Nasıl tatlı bi görseniz :)
Bi de aynı babama benziyor. bendeki baba aşkı da malum, baktıkça sevgim katlanıyor sanki.
diyeti sorma ama sakın
[TABLE="class: grid, width: 300"]
[TR]
[TD]nothingggg[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dafi[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
esra canım eline sağlık ya nereden başlasam ben sabah girdimki kilomu yazayım çrşmba diyetisyendeki kilomu ama tlfn geldi annem markete ekmek almaya giderken merdivende düşmüş hemen çıkıp dr götürdük emar film derken cenazemizin cumasına zor yetiştim oradanda yeni geldim açıkcası ve sen listede boş bırakmışsın canın sağolsun haftaya inşllh çok fazla vermiş olarak gireriz umarım zahmetin için sağol
kısceleerrr nerelerdesiniz
artık silkelenmek gerekiyor
adi toparlanın bakayım
ben saçma sapan yesemde menü paylaşmakla başlayayım işe
sabah bir kase yeşil mercimekli, kıymalı şehriye çorbası,birkaç tane bamya turşusu,yarım dilim ekmek.
ara yapmadım. çünkü çok geç kahvaltı yaptım.
öğle iki kupa yeşil çay.
ara yapmadım.
akşam bir tabak kuşbaşılı nohut yemeği, iki kemik haşlama et,bir iki turşu, yarım dilim ekmek.1 fincan az şekerli türk kahvesi.
iki litre su
ben hala aynı yerimde sayıyorum
pek faydası yok ama yinede listemi yazayım
sabah 2 dilim ekmek 7 zeytn 1 fincan çay biraz kaşar peynir
akşam
büyük bir kase salata sonrasındada oğluşla film keyfi yaptık o sıradada biraz patlamış mısır yedik
bu arada istanbul ümraniyede bildiğiniz iyi bir diyetisyen varmı arkadaşlar ben bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.
selam esra süpersinnn tacizde bulununan arkadaşları üperimm
sana msj yolladım bakarsan ricam olcekk senden
Tacizler işe yaramış demek ki :)))))
Bize selam yok mu
asuuuu hamsii yiye yiye hamsi gibim zayıf olursun inşallah
yolcu dafii diger kızlar öperim sizi
diyet yapmayanlara selam yok dermişimmm oyyyyy severim seniii
Tacizler işe yaramış demek ki :)))))
Bize selam yok mu
fırında yaparsan kokmaz ya bide ben küçük tüpte balkonda yapıyom hem kokmuyooo hemde evin içinde koku olmayınca daha çok yiyomm :)))))))))))Ya peşpeşe oldu bu aralar yemesi güzelde bir de kokusu olmasa ama hamsi gibi zayıf olacaksam kokuya da razıyım tabii :)))
Canımmmm
Ama yüzüme vurmasaydın gerçekleri iyiydi
Kız şaka maka yine de dikkat etmeye çalışıyorum İnan ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?