Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yenam saol kuzum iş konusu yarın açık ve net konuşucam su an belli olan bişey yok yok canım yarın haber veririm.kendimi kötü hissetme konusunda ise dün akşam itibariyle şükür iyiyim.çok saol canım,nursenayı tekrar taciz edersen sevinirim

uykuya daha çook zamanım var desene pöfff

şimdi yakaladım seni kuzum bugundemi ağrın dvm ediyo cnm acaba bu ay ayaklarını felen çokmu üsüttün

haklısın esracım atak şarttt

evet canım anne olmak zor zanaat ama tüm zorluklarına rağmen dünyanın en güzel duygusu :) iyi ki kuzucuklarımız var,Allah onlarla imtihan etmesin kimseyi ...

kısceleerrr nerelerdesiniz

artık silkelenmek gerekiyor
adi toparlanın bakayım
ben saçma sapan yesemde menü paylaşmakla başlayayım işe

sabah bir kase yeşil mercimekli, kıymalı şehriye çorbası,birkaç tane bamya turşusu,yarım dilim ekmek.

ara yapmadım. çünkü çok geç kahvaltı yaptım.

öğle iki kupa yeşil çay.

ara yapmadım.

akşam bir tabak kuşbaşılı nohut yemeği, iki kemik haşlama et,bir iki turşu, yarım dilim ekmek.1 fincan az şekerli türk kahvesi.
iki litre su

süper olmuş esram yarış başlasın o zamaaaannnn :)))

süpersin Gökçecim tebrik ederimm eee ne yedin ne içtin kuzum sağlıklı yemeklerden

Esram süpersin 70 e az kaldı ne güzelll ben yerimde sayıyorum azim böcüğümüz kaybettim

saglikli yemek derken daha çok sebze agirlikli makarna pilav tarzi seyler cok cook az 2-3 yemek kasigi kadar. salatalar degisik degisik. balik cesitleri, tavuk, falan filan :) vaktim olsa her gün yazarim menümü ama fazla oturamiyorum pcye...

ayyyy bamyayi nasil yiyorsunuz.... tüylü tüylü.... hec sevmem.... :) allahtan esimde sevmiyor bamyayi...

saat kaç oldu ben daha mutfagi toparlamadim :)

çoook yoruluyorum yaaaaa.... biraksalar 24saat uyurum bu aralar...

çocukla ugras okula git, cocugu kresten al eve gel yemek yap, cocukla ilgilen cocugu yika cocugu yatir, mutfagi topla, ders yap... hafta sonuda temizlik (bazen onu bile yapmiyorum). beynim coook yoruluyor... bedenen aslinda fazla yorulmuyorum... ama beyin nakavt olunca komple nakavt oluyorum :S
yarinda okul var cunku acik kapi var mecburi gitmemiz lazim... yani bi pazarim olcak bu hafta pffff....

neyse ciktim hazir motivasyon gelmisken biraz ev isi yapayim

ben hala aynı yerimde sayıyorum

pek faydası yok ama yinede listemi yazayım

sabah 2 dilim ekmek 7 zeytn 1 fincan çay biraz kaşar peynir

akşam

büyük bir kase salata sonrasındada oğluşla film keyfi yaptık o sıradada biraz patlamış mısır yedik

bu arada istanbul ümraniyede bildiğiniz iyi bir diyetisyen varmı arkadaşlar ben bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun.
Haberin olsun diye söylüyorum, bildirimleri öğlen 12-1'e kadar yapıyoruz.
Bu saate kadar bildirim gelmeyince de haklı olarak boş bırakmıştır esra. haftaya çok güzel bir kilo kaybın olur inşallah

İnşallah hep birlikte ulaşırız canım :)
Enişteyle tamamen yollarımızı ayırdık, hayırlısı olsun hakkımızda :)
Reglim bitince başlayalım mı sporaa? :)

Ağzınıza sağlık Yena hanım :)
İyiyim çok şükür, regl dönemi mahvetti beni bugün, uyku haram oldu bu gece. Sen nasılsın??

Ohh Allah razı olsun, inşallah toparlanırız :)

günaydınlar,
güzel hafta sonları olsun hepimize :) ben dün öğleden sonra doğum günündeydim, yedim bulmuşken. bugün telafi günü. bi de sinemaya gideceğiz akşam, behzat komserime. o yüzden bugün yemeyi planladıklarımı yazayım birazdan. sizden de yazmanızı bekliyorum artık. en azından hergün giren Nevinim ve Yasemin ablam siz başlayın ufak ufak. zaten Dafi ablam yazmış dün sağolsun.

yok ablacım benim yolum uzun, sanırım siz hepiniz ideal kilonuza gelirsiniz ben hedefe ulaşıncaya kadar :) buralardayım Allah bi sıkıntı vermezse :)

Zeynepcim geçmiş olsun, bugün toparlanırsın inşallah biraz. regl dönemi fazladan yoğurt yersen hem bağırsak kramplarına hem ağrılarına iyi gelir. kilo vermene de yardım eder, aklında bulunsun.

tam yeme zamanları o küçük prensi :)
maşallah yeğende böyleysen :)))

[TABLE="class: grid, width: 300"]
[TR]
[TD]nothingggg[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dafi[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

benim de Yena gibi gözlerim doldu bu listeyi görünce :)) yok yok bu hafta zor kullanıyoruz artık :)
ellerine sağlık Elizcim, sağolasın.

Fatıma abla geçmiş olsun annenize. cenazeden hiç haberim yoktu, başınız sağolsun. ben sabah seni bi ara online görmüştüm, kilo bildirimi yapmayınca soru işareti koydum. öyle çok büyük bi mesele değil soru işareti, kafana takma. haftaya bu haftaki ve o zamanki kilonu beraber yazarsın ikisini de eklerim.

çok iyi yapmışsın Dafi abla. yazmak lazım ne yersek yiyelim. ben de yazarım bugünden itibaren.

ben de üsküdardayım ama diyetisyen tanımıyorum buralarda.

diyetisyen bulana kadar günlük 5-6 öğünle beslenseniz. böyle 2-3 öğün az da yeseniz kilo vermenize engel olur.

Hayırlı günler
Esracım elizcim listeler için sağolun ellerinize sağlık
Dün hem gündüz hem akşam misafirim vardı uğrayamadım o nedenle
Bugün de birazdan kızıma ayakkabı bakmaya gideceğiz öğleden sonra da yeğenler yani kardeşim gelecek
Hamsi almış enişte onu beraber yiyeceğiz
Bir kısmını fırında yapmayı düşünüyorum hem benim için kolay olur hem de daha sağlıklı

Son düzenleme:
bugün yemeyi planladıklarım;

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 tane domates
yeşil çay

öğle
5 kaşık zeytinyağlı fasulye
100 gr (4 yemek kaşığı) yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara
1 tane activia meyveli
10 gr yaban mersini kurusu ( 15-16 tane ediyor, 30 kalori civarı, 1 porsiyon meyveye denk geliyor)
5 tane kavrulmamış badem
5 tane kavrulmamış fındık

akşam
tavuklu salata (salatada genelde mısır olur, tahıl değişiminde olduğu için ekmek yemiyorum)
belki 1 bardak ayran

ara
1 fincan sütle kahve

günlük 3 litre kadar su içiyorum zaten hep. sabah ve öğleden sonra olmak üzere birer büyük kupa yeşil çay ve beyaz çay var.
salatada mısır olmazsa sinemada 1 küçük patlamış mısır yiyebilirim :)

Ya peşpeşe oldu bu aralar yemesi güzelde bir de kokusu olmasa ama hamsi gibi zayıf olacaksam kokuya da razıyım tabii :)))
fırında yaparsan kokmaz ya bide ben küçük tüpte balkonda yapıyom hem kokmuyooo hemde evin içinde koku olmayınca daha çok yiyomm :)))))))))))
koku iştehımı kesiyoda dermişimmmm:)))
Canımmmm
Ama yüzüme vurmasaydın gerçekleri iyiydi
Kız şaka maka yine de dikkat etmeye çalışıyorum İnan ki

bende bi dikkat ediyom sormaa
benim karatay nursena taayyyy olduuu bende oldumm tay yerine att oldumm

ee karataydan kalan cevizleride ekmek arası ballı kaymaklı götürdüm şükür bittiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…