Farkettim canımAsuman abla bana selam verdi bi hahay :)))
şaka şaka :) döndü yaşasın :))
ben kaçayım da kocama kahvaltı hazırlayayım, öperim ikinizi de :)
Eşim kızartma seviyor aslında ben de :)fırında yaparsan kokmaz ya bide ben küçük tüpte balkonda yapıyom hem kokmuyooo hemde evin içinde koku olmayınca daha çok yiyomm :)))))))))))
koku iştehımı kesiyoda dermişimmmm:)))
bende bi dikkat ediyom sormaa
benim karatay nursena taayyyy olduuu bende oldumm tay yerine att oldumm
ee karataydan kalan cevizleride ekmek arası ballı kaymaklı götürdüm şükür bittiiii
selamun aleyküm güzeller
haaa şöyle topiğe hareket gelmiş. hep böyle olun işte.
bende sizi öperim.
asuuu hamsiyi istediğin kadar ye ama o benim gördüğüm dayanması zor mamaları yeme anacım. nasıl yemessin bilmiyorum ama .
en iyisi öyle dayanılmaz mamalar yapma
esraa sen bu işi çözdün iyice yakında kitabınıda yazarsın kuzuu. maşallah sana
nursenaaa seni görmek güzelnursena tay bile olsa uğra o atıda tayıda kovalarız nursena kalır
asuuuu hamsii yiye yiye hamsi gibim zayıf olursun inşallah
yolcu dafii diger kızlar öperim sizi
günaydınlar,
güzel hafta sonları olsun hepimize :) ben dün öğleden sonra doğum günündeydim, yedim bulmuşken. bugün telafi günü. bi de sinemaya gideceğiz akşam, behzat komserime. o yüzden bugün yemeyi planladıklarımı yazayım birazdan. sizden de yazmanızı bekliyorum artık. en azından hergün giren Nevinim ve Yasemin ablam siz başlayın ufak ufak. zaten Dafi ablam yazmış dün sağolsun.
yok ablacım benim yolum uzun, sanırım siz hepiniz ideal kilonuza gelirsiniz ben hedefe ulaşıncaya kadar :) buralardayım Allah bi sıkıntı vermezse :)
Zeynepcim geçmiş olsun, bugün toparlanırsın inşallah biraz. regl dönemi fazladan yoğurt yersen hem bağırsak kramplarına hem ağrılarına iyi gelir. kilo vermene de yardım eder, aklında bulunsun.
tam yeme zamanları o küçük prensi :)
maşallah yeğende böyleysen :)))
benim de Yena gibi gözlerim doldu bu listeyi görünce :)) yok yok bu hafta zor kullanıyoruz artık :)
ellerine sağlık Elizcim, sağolasın.
Fatıma abla geçmiş olsun annenize. cenazeden hiç haberim yoktu, başınız sağolsun. ben sabah seni bi ara online görmüştüm, kilo bildirimi yapmayınca soru işareti koydum. öyle çok büyük bi mesele değil soru işareti, kafana takma. haftaya bu haftaki ve o zamanki kilonu beraber yazarsın ikisini de eklerim.
çok iyi yapmışsın Dafi abla. yazmak lazım ne yersek yiyelim. ben de yazarım bugünden itibaren.
ben de üsküdardayım ama diyetisyen tanımıyorum buralarda.
diyetisyen bulana kadar günlük 5-6 öğünle beslenseniz. böyle 2-3 öğün az da yeseniz kilo vermenize engel olur.
ben kenarından ısırdımmı bitiririm onu birer tane tatsam oohoo alır başını gider. ama sen akşam yemeği yerine yemişsin.Daficim haklısın o kadar şeyden pek bişey kalmadı bir kısmını bende tabakları olanlara gönderdim akşam misafir de olunca bitti sayılır ben hepsinden tadımlık yedim akşam yemeği yerine
Hayırlı günler
Esracım elizcim listeler için sağolun ellerinize sağlık
Dün hem gündüz hem akşam misafirim vardı uğrayamadım o nedenle
Bugün de birazdan kızıma ayakkabı bakmaya gideceğiz öğleden sonra da yeğenler yani kardeşim gelecek
Hamsi almış enişte onu beraber yiyeceğiz
Bir kısmını fırında yapmayı düşünüyorum hem benim için kolay olur hem de daha sağlıklı
selam esra süpersinnn tacizde bulununan arkadaşları üperimm
sana msj yolladım bakarsan ricam olcekk senden
Farkettim canım
Hadi size afiyet olsun ben de bir elma yedim büyük kızım dersaneye gitti ek dersi var bir saat sonra onla buluşacağız diğer elemanlar uyuyor hala
)
kızlar az önce komşum geldi kapıya
bütün apartman 8. kattaki komşuya toplanacakmış senide görmek istiyoruz, özledik, hiç görünmüyorsun dediler. haklılar uzun zamandır komşularımı sadece kapıda veya bahçede görüyorum.
ama şimdi gidersem ye ye diye zorluycaklar. zaten iyice inceldin yeter artık deyip duruyorlar. nasıl inceldiysem 90 kiloluk ince
kahvaltı etmemiştim sadece su içip bir salatalık yemiştim. bir salatalık daha yiyip birazda komşudamı yesem diyorum bilemedim şimdi :44:
geldim geldimm hepiniizin azim böcüklerinide yanımda getirdimmm alın bakalım pazartesii tam kadro burdayıızz okadarrselamun aleyküm güzeller
haaa şöyle topiğe hareket gelmiş. hep böyle olun işte.
bende sizi öperim.
asuuu hamsiyi istediğin kadar ye ama o benim gördüğüm dayanması zor mamaları yeme anacım. nasıl yemessin bilmiyorum ama .
en iyisi öyle dayanılmaz mamalar yapma
esraa sen bu işi çözdün iyice yakında kitabınıda yazarsın kuzuu. maşallah sana
nursenaaa seni görmek güzelnursena tay bile olsa uğra o atıda tayıda kovalarız nursena kalır
bence salatalardan yeee dafiikızlar az önce komşum geldi kapıya
bütün apartman 8. kattaki komşuya toplanacakmış senide görmek istiyoruz, özledik, hiç görünmüyorsun dediler. haklılar uzun zamandır komşularımı sadece kapıda veya bahçede görüyorum.
ama şimdi gidersem ye ye diye zorluycaklar. zaten iyice inceldin yeter artık deyip duruyorlar. nasıl inceldiysem 90 kiloluk ince
kahvaltı etmemiştim sadece su içip bir salatalık yemiştim. bir salatalık daha yiyip birazda komşudamı yesem diyorum bilemedim şimdi :44:
kızlar az önce komşum geldi kapıya
Hayırlı günler canım...
Dün akşam sardalya yedik biz de...Ama hamsi gibisi yok..
Oooooo nuratay hanım gelmişler..
Nursena bak ekmek yemezsen canan hoca gibi dolarlarını çöp kutusuna bırakırsın bir telefonla..
Demekki neymiş ekmek yemek candır..
Kızım da mandalinayla yiyor cevizi çok beğenenrek ben henüz denemedim....
Bence az da olsa ye gittiğin yerde.. karşı tarafın ve senin için daha iyi olur..
Ama az çok değil..
yyaaaa yenna benüm herüf şimcik izmirde götürmedi napcan dedi yenayla buluşurum dedim okim dedi arkadaşım dedi o ne öle isme bak öle isimde arkadaşmı olur dedii:)))))))))))))))))Dün akşam sardalya yedik biz de...Ama hamsi gibisi yok..
Nursena bak ekmek yemezsen canan hoca gibi dolarlarını çöp kutusuna bırakırsın bir telefonla..
.
yarısını keserek yerim sanırım.akşamda ekmek yemem.Hayırlı günler canım...
Dün akşam sardalya yedik biz de...Ama hamsi gibisi yok..
Kızım da mandalinayla yiyor cevizi çok beğenenrek ben henüz denemedim....
Bence az da olsa ye gittiğin yerde.. karşı tarafın ve senin için daha iyi olur..
Ama az çok değil..
sabah sabah güldürdün beni Allahda senin yüzünü güldürsüngeldim geldimm hepiniizin azim böcüklerinide yanımda getirdimmm alın bakalım pazartesii tam kadro burdayıızz okadarr
bence salatalardan yeee dafii
öğle yemeği yerine gecerrr
ya annemin bi komşusu var kayserili kadın mantılar hamur işleri
keteler yapar ama tığ gibim
çünkiii tabağı veriyoruz ya kadın gidene kadar yer ağırr ağırrrr yemeğide öyle yermişş ayy benim ömrüm tükenir o yerken bazen son llokmayıı alacak diye 5 dakika beklerimm alııp ağzıma atasım gelir:))) afiyet olsunn
ah esracım bir günlük olsa insan bir şekilde telafi ederde yarında büyük ihtimal misafirim olur benim.evde misafir olmazsa köye gideriz. köyde kesin olur.ben tatildeyken eltimler,gelinleriyle çoluk çocuk köye gitmişler. bizim evde kalmışlar. ev ne halde bilmiyorum.son gittiğimdesular kesikti nevresimleri yıkayamamış anneme bırakıp gelmiştim.annemden alıp kullanmışlar.onlar yıkanıcak ev toparlanıcak gitmem lazım. gidersem kaynımıda götürürüz arka taraf yapılacak orayı hazırlarız.kaynımda yalnız gelmez .anlayacağın benim yarında ful. bütün gün yemek yaparım.Dafi abla, yoğurt yeyip biraz da komşunda tadımlık yiyebilirsin bence. ben çok sosyal olmadığımdan mı nedir sakıncalı bulmuyorum gece olmadıkça böyle toplantılarda yenilenleri. zaten ayda yılda bi oluyor. akşama telafi edince sorun yok bence. öyle yerlerde bile yememek bana tuhaf geliyor. dün yedim, bugün 300 gr fazlayım. yarına gider. ama yemeseydim de aynı olacaktım eminim bugünle yarın, bu sefer yemedim de gitmedi diye moralim bozulacaktı. sen de ye biraz, yarın toparlasın kesin.
komşu deyince gece 1.30da kapı çaldı. alt komşuların annesi fenalaşmış. kadının sadece iki kızı var 50lili yaşlarda, evde erkek yok. ambülansa taşımak için erkek lazım demiş sağlık ekibi. eşimle başka bi komşu sağolsunlar taşıdılar. insan çok üzülüyor yalnız hallerine. uyku tutmadı sonra da. Allah tüm hastalara şifa versin, yakınlarına güç versin..
ay ben de çok güldüm Canan Karataya. o haberle geçti karatay yapsam mı acaba vesveselerim. bi de demez mi kendimi devletle gizli operasyon yapıyorum diye şanslı hissetim falan. saf yaa, ekmeksizlikten kesin
yyaaaa yenna benüm herüf şimcik izmirde götürmedi napcan dedi yenayla buluşurum dedim okim dedi arkadaşım dedi o ne öle isme bak öle isimde arkadaşmı olur dedii:)))))))))))))))))
sınava gitti
kızın okulu falan olunca kaldım bende bide 2 bekar arkadaşıda var orda onlarla falan buluşacak aağına dolanmayalım adamlarada az dinlenme lazım demi sitres atsın azcıkın izmirlerdee
he laaa eekmek yemeyince saflaşılıyo demekkiii
sabah kahvaltıda doğal ekmek myasıynan yapılmış çörek otlu ekmek yidim:))
çörek otu zayıflatıyo yaaa
allah rahmet eylesinnnkızlar fatma bir yakınınımı kaybetti
ayy ne güzel yaa emeklilikte tek hayalim bi köy evimin olmasıı allah nasip eder inşallahhh
yarısını keserek yerim sanırım.akşamda ekmek yemem.
sabah sabah güldürdün beni Allahda senin yüzünü güldürsün
ah esracım bir günlük olsa insan bir şekilde telafi ederde yarında büyük ihtimal misafirim olur benim.evde misafir olmazsa köye gideriz. köyde kesin olur.ben tatildeyken eltimler,gelinleriyle çoluk çocuk köye gitmişler. bizim evde kalmışlar. ev ne halde bilmiyorum.son gittiğimdesular kesikti nevresimleri yıkayamamış anneme bırakıp gelmiştim.annemden alıp kullanmışlar.onlar yıkanıcak ev toparlanıcak gitmem lazım. gidersem kaynımıda götürürüz arka taraf yapılacak orayı hazırlarız.kaynımda yalnız gelmez .anlayacağın benim yarında ful. bütün gün yemek yaparım.
ay ben kaçırmışım o olayı ne olmuşkiay ben de çok güldüm Canan Karataya. o haberle geçti karatay yapsam mı acaba vesveselerim. bi de demez mi kendimi devletle gizli operasyon yapıyorum diye şanslı hissetim falan. saf yaa, ekmeksizlikten kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?