Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gözlerim yaşardııı 8 kişiyizz konuyu okuyann

maşşallahhhh diyeyyimm

yeni gelen tombikdaşve topiktaşlarımm hoşgeldiniz azminiz daim olsunnn

Asuman abla bana selam verdi bi hahay :)))

şaka şaka :) döndü yaşasın :))

ben kaçayım da kocama kahvaltı hazırlayayım, öperim ikinizi de :)
Farkettim canım
Hadi size afiyet olsun ben de bir elma yedim büyük kızım dersaneye gitti ek dersi var bir saat sonra onla buluşacağız diğer elemanlar uyuyor hala
Eşim kızartma seviyor aslında ben de :)
Küçük tüpüm boş malesef de bugün yarısını fırında yaparım inşallah
Ceviz ben de yiyorum valla elmayla dene çok yakışıyor :))

selamun aleyküm güzeller
haaa şöyle topiğe hareket gelmiş. hep böyle olun işte.
bende sizi öperim.
asuuu hamsiyi istediğin kadar ye ama o benim gördüğüm dayanması zor mamaları yeme anacım. nasıl yemessin bilmiyorum ama .
en iyisi öyle dayanılmaz mamalar yapma

esraa sen bu işi çözdün iyice yakında kitabınıda yazarsın kuzuu. maşallah sana

nursenaaa seni görmek güzel nursena tay bile olsa uğra o atıda tayıda kovalarız nursena kalır

Daficim haklısın o kadar şeyden pek bişey kalmadı bir kısmını bende tabakları olanlara gönderdim akşam misafir de olunca bitti sayılır ben hepsinden tadımlık yedim akşam yemeği yerine

kızlar az önce komşum geldi kapıya
bütün apartman 8. kattaki komşuya toplanacakmış senide görmek istiyoruz, özledik, hiç görünmüyorsun dediler. haklılar uzun zamandır komşularımı sadece kapıda veya bahçede görüyorum.
ama şimdi gidersem ye ye diye zorluycaklar. zaten iyice inceldin yeter artık deyip duruyorlar. nasıl inceldiysem 90 kiloluk ince
kahvaltı etmemiştim sadece su içip bir salatalık yemiştim. bir salatalık daha yiyip birazda komşudamı yesem diyorum bilemedim şimdi :44:

Selamün aleykümm....

ohh ne güzel muhabbetler edilmiş nursenada gelmiş...ben bugün accık daha iyiyim...akşama anneme gidicez...yemekle falan uğraşmıcam yani çorbam var akşama kadar kızlarla bana yeter...yoğurtumda var iyi tüketiyom ama bir işe yarıyomuki acep...tartıya çıkmıyom daha küstüm haftaya cuma çıkarım bidaha öyle düşünüyom...pazartesi itibari ile menü paylaşmaya bende devam edicem inşallah...

asuuuu hamsii yiye yiye hamsi gibim zayıf olursun inşallah

yolcu dafii diger kızlar öperim sizi

sağol canım...yiyorum zaten ama bilmiyorum artık...artık toparlanıyoruz ya sonunda çok sevindimm....bi gidip gelem sonrasından umutluyum bende biraz bakalım...

ya bu arada dün hızlı hızlı okuyup yazmaya kalamadan kaçmıştım...aklımdayken yazayım bare...

fatma ablacım Allah sabır versin...Rabbim rahmet eylesin...

yenacım sanada teşekkür ederim canım...ben alıştım ağrılarla yaşamaya...doktorum her yüz kadından birinde sebepsiz yere olur bu ağrılar ve sen onlardan birisin demişti...:26:

Daficim haklısın o kadar şeyden pek bişey kalmadı bir kısmını bende tabakları olanlara gönderdim akşam misafir de olunca bitti sayılır ben hepsinden tadımlık yedim akşam yemeği yerine
ben kenarından ısırdımmı bitiririm onu birer tane tatsam oohoo alır başını gider. ama sen akşam yemeği yerine yemişsin.

ben kahvaltıyı salatalıkla geçiştirip öğle yemeği yerine yesem, tabağı hazırlarken mutfağa gidip yarısını kesip yesem, akşamda ekmek yemesem olurmuki acaba:44:

Hayırlı günler canım...

Dün akşam sardalya yedik biz de...Ama hamsi gibisi yok..

selam esra süpersinnn tacizde bulununan arkadaşları üperimm
sana msj yolladım bakarsan ricam olcekk senden

Oooooo nuratay hanım gelmişler..

Nursena bak ekmek yemezsen canan hoca gibi dolarlarını çöp kutusuna bırakırsın bir telefonla..

Demekki neymiş ekmek yemek candır..

Farkettim canım
Hadi size afiyet olsun ben de bir elma yedim büyük kızım dersaneye gitti ek dersi var bir saat sonra onla buluşacağız diğer elemanlar uyuyor hala

)

Kızım da mandalinayla yiyor cevizi çok beğenenrek ben henüz denemedim....

Bence az da olsa ye gittiğin yerde.. karşı tarafın ve senin için daha iyi olur..
Ama az çok değil..

geldim geldimm hepiniizin azim böcüklerinide yanımda getirdimmm alın bakalım pazartesii tam kadro burdayıızz okadarr
bence salatalardan yeee dafii
öğle yemeği yerine gecerrr

ya annemin bi komşusu var kayserili kadın mantılar hamur işleri
keteler yapar ama tığ gibim
çünkiii tabağı veriyoruz ya kadın gidene kadar yer ağırr ağırrrr yemeğide öyle yermişş ayy benim ömrüm tükenir o yerken bazen son llokmayıı alacak diye 5 dakika beklerimm alııp ağzıma atasım gelir:))) afiyet olsunn

Dafi abla, yoğurt yeyip biraz da komşunda tadımlık yiyebilirsin bence. ben çok sosyal olmadığımdan mı nedir sakıncalı bulmuyorum gece olmadıkça böyle toplantılarda yenilenleri. zaten ayda yılda bi oluyor. akşama telafi edince sorun yok bence. öyle yerlerde bile yememek bana tuhaf geliyor. dün yedim, bugün 300 gr fazlayım. yarına gider. ama yemeseydim de aynı olacaktım eminim bugünle yarın, bu sefer yemedim de gitmedi diye moralim bozulacaktı. sen de ye biraz, yarın toparlasın kesin.

komşu deyince gece 1.30da kapı çaldı. alt komşuların annesi fenalaşmış. kadının sadece iki kızı var 50lili yaşlarda, evde erkek yok. ambülansa taşımak için erkek lazım demiş sağlık ekibi. eşimle başka bi komşu sağolsunlar taşıdılar. insan çok üzülüyor yalnız hallerine. uyku tutmadı sonra da. Allah tüm hastalara şifa versin, yakınlarına güç versin..

Selam güzeller,

Akşama yemekli misafirim var,ev işlerim bitti ama dışarıda işlerim var...

yemek planladım bir kısmının ön hazırlığını yaptım...
Umarım yetişirim..

--

Fazey, başınız sağolsun..MEkanı cennet olsun....

ay ben de çok güldüm Canan Karataya. o haberle geçti karatay yapsam mı acaba vesveselerim. bi de demez mi kendimi devletle gizli operasyon yapıyorum diye şanslı hissetim falan. saf yaa, ekmeksizlikten kesin

Son düzenleme:
yyaaaa yenna benüm herüf şimcik izmirde götürmedi napcan dedi yenayla buluşurum dedim okim dedi arkadaşım dedi o ne öle isme bak öle isimde arkadaşmı olur dedii:)))))))))))))))))

sınava gitti
kızın okulu falan olunca kaldım bende bide 2 bekar arkadaşıda var orda onlarla falan buluşacak aağına dolanmayalım adamlarada az dinlenme lazım demi sitres atsın azcıkın izmirlerdee

he laaa eekmek yemeyince saflaşılıyo demekkiii
sabah kahvaltıda doğal ekmek myasıynan yapılmış çörek otlu ekmek yidim:))
çörek otu zayıflatıyo yaaa

yarısını keserek yerim sanırım.akşamda ekmek yemem.

sabah sabah güldürdün beni Allahda senin yüzünü güldürsün

ah esracım bir günlük olsa insan bir şekilde telafi ederde yarında büyük ihtimal misafirim olur benim.evde misafir olmazsa köye gideriz. köyde kesin olur.ben tatildeyken eltimler,gelinleriyle çoluk çocuk köye gitmişler. bizim evde kalmışlar. ev ne halde bilmiyorum.son gittiğimdesular kesikti nevresimleri yıkayamamış anneme bırakıp gelmiştim.annemden alıp kullanmışlar.onlar yıkanıcak ev toparlanıcak gitmem lazım. gidersem kaynımıda götürürüz arka taraf yapılacak orayı hazırlarız.kaynımda yalnız gelmez .anlayacağın benim yarında ful. bütün gün yemek yaparım.

ay ben de çok güldüm Canan Karataya. o haberle geçti karatay yapsam mı acaba vesveselerim. bi de demez mi kendimi devletle gizli operasyon yapıyorum diye şanslı hissetim falan. saf yaa, ekmeksizlikten kesin

:)) Evet yaaaa eşime diyorum şaka bir yana kadın bilimle uğraşmaktan,kesip biçmekten gerçek hayatla ilgisi yok sanırım...

Yalnız bana hep tuhaf gelmiştir bakışları falan..Çok zeki olduğundanmı acaba

Gelseydin keşke ne güzel olurdu...
Eşine de kızdım seni getirmediği için ve ismimi beğenmediği için..

kızlar fatma bir yakınınımı kaybetti
allah rahmet eylesinnn
ayy ne güzel yaa emeklilikte tek hayalim bi köy evimin olmasıı allah nasip eder inşallahhh
tabii bi şehirde ev alabirsek o zamana kadar hayal işte:))))))))))))))))

halıma bakmadan hasan dağına oduna gidiyommm

Son düzenleme:
ay ben kaçırmışım o olayı ne olmuşki

Daficiğim bence sen yine de çok iyisin...ben senin yerin de olsam ya inan hiç abartmıyorum rahat 200 kilo olurdum...
Sen ve nevin bu konu da çok iradelisiniz tüm yeme tuzaklarına rağmen almıyorsunuz yahut çok az alıyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…