Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay koltuklarım kabardı
gaza geldim bak şimdi

valla orduevleri dolmuş ondan bide bu ay kurban falan olunca az sıkıştık ee ora gelince para harcamadan durmucamı tahmin etti adam zorlamadı gel diyeee
hııhh o beğenmezse beğenmesin benimm gönlümde 1 numara yena:)))
bu sefer kesin kaçtım
:)) özlemişiz muhabbeti burakıp gidemiyozda demii

benden başka kimse kalmadığına göre bende kaçayım

o 2. 100 kadından 2.si de benim :) çoooook fenaaaa. Allah yardımcımız olsun.

Nursenammmm hoşgeldin

Esram evet liste paylaşmak gerekiyor

Sabah

patates salatası 4 kaşık,1 dilim peynir,4 zeytin, yarım domates, 1 dilim çavdarlı ekmek,1 bardak çay

ara yoğurt 2 erik

öğle 100 gr kadar karışık döner(tavuk,et ) pilav yemedim 1 dilim çavdarlı ekmek, 1 kase marul salatası

ara 1 elma ve yoğurt olur

akşam Esram sizdeki plan bizdede var dışaarıda sanırım salata yenir anca bakıcam artık

çok başarılı değil AMMA işte idare eder

öptüm canlarr

o 2. 100 kadından 2.si de benim :) çoooook fenaaaa. Allah yardımcımız olsun.

Aminn aminnn...zor valla...doktorum eğer hamile olmadığına eminsen hiç çekme boşuna bu ağrıyı direk al bi ağrıkesici demişti...bende içmemek için çok direnmekle beraber alıyorum arada....yoksa hem çocuklar hem iş güç yemek vs olmuyo yapamıyorum...

yolcu bence sen bu kosusturmacada tutuldunn kulunç derler böyle nefesi kesen ağrılar saplanırr
ara ara ceyranda kalmıcan sıcak tutucan kendini geçmiş olsun canımcım

yolcu bence sen bu kosusturmacada tutuldunn kulunç derler böyle nefesi kesen ağrılar saplanırr
ara ara ceyranda kalmıcan sıcak tutucan kendini geçmiş olsun canımcım

sağol canım....o dediğin tutulma olayını sırtımda çok yaşıyorum nursenacım....ceyranda kalmıyorum...çünkü çocukları üşütürüm korkusuyla ona çok dikkat ediyorum zaten...biliyon benimkiler zaten mimli en ufak bişeyde hemen hasta oluyolar...

seninkiler nasıl okul nasıl gidiyo...

kızlar ben günü atlatıp geldim.biraz kaçırdım sanki ama akşam yemem diyordum.şimdi eşim aradı akşam misafirle gelecekmiş:44:
neyse gece fırsat bulursam menümü paylaşırım.

aşağıda sadece fatmayı görüyorum.
fatmacım bir yakınını kaybetmişsin herhalde ( yanlış anlamadıysam ) Allah rahmet eylesin.YAKINLARINA SABIRLAR VERSİN

alıştık okulada bana zor oluyo sabah götür öğlen al yemek yedir geri burak 2 bucukta geri all allahtan hava bazen iyi oluyoda bisikletle gidiyoo

bu ilçede dolmuş yok herkez bisiklet kullanıyo babannelerin bile bisikleti varr pardüseyle başörtüylee takımelbisyele yani engel deil aslında büyükşehirlerdede öle olsa ne güzel olur demii
normal bisikletlerin arkasına pilastik renkli çocuk sandalyelerini monte ettiriyolar çocuklaru okuldan almaya annelerinin arkasına oturup gidiyola r çok hoşuma gidiyoo

küçük kızım bu ara çok sıkılıyo binada yaşıtı 2 ane kreşe gidiyolar bende bi bakayım en azından yarım gün yollayım dedim ama 300 lira istediler kasar bizi biraz kira yla birlikte
yavrum ablasının okuluna gidince oyuncak okuluma gidicem diyo orda ana sınıfına giriveriyoo zor alıyorum valla
inşallah öyle devam eder

ayy ben demeyi unuttummmm eşimin bi arkadaşından koşu bantı geldi bizim eve baş köşeye kurulduu bakalımm pazartesi başlıcam

nedense bilmediğim bi şekilde acayip baş dönmesi yasıyorummm tansiyonum 10 7 çıktı elektironik aletim var pek güvenmiyorum ama
düşük genede

asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

beniiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm yerimeeeeeeeeeeeedeeeeeeeeeeeeeeeee yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kimseler gelmemiş kızlaaarrr
ben geldiimm
nursenaaa nereye gittiinn
benim misafirler gelmedi sadece kp. geldi.
yemeği yedik. kahvemizi içtik oturuyoruz.

bugünkü menümü paylaşayım

sabah: iki salatalık

ara : 1 bardak ayran, iki kupa yeşil çay

öğle : 1 küçük dilim börek, 4 kaşık kısır, 1 kaşık havuçlu kerevizli yoğurtlu salata,1 kaşık fasulye turşusu kavurması, 1 dilim etimek tatlısı

akşam :4 kaşık kuskus, iki kaşık yoğurt. 1 fincan kahve
biraz sonra iki fincan bitki çayı içerim. bugün su tüketemedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…