ay ben kaçırmışım o olayı ne olmuşki
ay koltuklarım kabardıDaficiğim bence sen yine de çok iyisin...ben senin yerin de olsam ya inan hiç abartmıyorum rahat 200 kilo olurdum...
Sen ve nevin bu konu da çok iradelisiniz tüm yeme tuzaklarına rağmen almıyorsunuz yahut çok az alıyorsunuz...
valla orduevleri dolmuş ondan bide bu ay kurban falan olunca az sıkıştık ee ora gelince para harcamadan durmucamı tahmin etti adam zorlamadı gel diyeee:)) Evet yaaaa eşime diyorum şaka bir yana kadın bilimle uğraşmaktan,kesip biçmekten gerçek hayatla ilgisi yok sanırım...
Yalnız bana hep tuhaf gelmiştir bakışları falan..Çok zeki olduğundanmı acaba
Gelseydin keşke ne güzel olurdu...
Eşine de kızdım seni getirmediği için ve ismimi beğenmediği için..
:)) özlemişiz muhabbeti burakıp gidemiyozda demiibu sefer kesin kaçtım
doğru ya kime neEki Görüntüle 846672 seviyomm siziiiii
hey Allahım bu haber bayatladı artık. hiçmi haber izlememişcanan karatayı da telefonla arayıp dolandırmışlar ablam :)
Canan Karatay Da Dolandırıldı Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet
Selamün aleykümm....
ohh ne güzel muhabbetler edilmiş nursenada gelmiş...ben bugün accık daha iyiyim...akşama anneme gidicez...yemekle falan uğraşmıcam yani çorbam var akşama kadar kızlarla bana yeter...yoğurtumda var iyi tüketiyom ama bir işe yarıyomuki acep...tartıya çıkmıyom daha küstüm haftaya cuma çıkarım bidaha öyle düşünüyom...pazartesi itibari ile menü paylaşmaya bende devam edicem inşallah...
sağol canım...yiyorum zaten ama bilmiyorum artık...artık toparlanıyoruz ya sonunda çok sevindimm....bi gidip gelem sonrasından umutluyum bende biraz bakalım...
ya bu arada dün hızlı hızlı okuyup yazmaya kalamadan kaçmıştım...aklımdayken yazayım bare...
fatma ablacım Allah sabır versin...Rabbim rahmet eylesin...
yenacım sanada teşekkür ederim canım...ben alıştım ağrılarla yaşamaya...doktorum her yüz kadından birinde sebepsiz yere olur bu ağrılar ve sen onlardan birisin demişti...:26:
o 2. 100 kadından 2.si de benim :) çoooook fenaaaa. Allah yardımcımız olsun.
Aminn aminnn...zor valla...doktorum eğer hamile olmadığına eminsen hiç çekme boşuna bu ağrıyı direk al bi ağrıkesici demişti...bende içmemek için çok direnmekle beraber alıyorum arada....yoksa hem çocuklar hem iş güç yemek vs olmuyo yapamıyorum...
yolcu bence sen bu kosusturmacada tutuldunn kulunç derler böyle nefesi kesen ağrılar saplanırr
ara ara ceyranda kalmıcan sıcak tutucan kendini geçmiş olsun canımcım
sağol canım....o dediğin tutulma olayını sırtımda çok yaşıyorum nursenacım....ceyranda kalmıyorum...çünkü çocukları üşütürüm korkusuyla ona çok dikkat ediyorum zaten...biliyon benimkiler zaten mimli en ufak bişeyde hemen hasta oluyolar...
seninkiler nasıl okul nasıl gidiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?